ursa_p
|
Pisem ze tretjic. Vceraj sem do pol treh pisala in pisala in mi je 2x zastekal racunalnik in obakrat sem zgubila vse, potem sem se lotila pisanja v word in danes dokoncujem. Novicke Od 11.1. imam sluzbo ... sem v torek, ko sem izvedela, da gre Gal v vrtec malo klicala okoli, ce bi me potem kje vzeli ... pa poklicem v vrtec Ledina in mi recejo, da lahko zacnem se tisti dan. Pa seveda ni slo. V cetrtek sem se prisla zmenit kdaj bi lahko zacela in vse to, pa me je prosila, ce lahko kar takoj zacnem, ker imajo noro stanje ... vsi po vrsti so zbolevali ... tako da sem zacela ze v cetrtek, Gal pa je ostal pri tasci. No, en teden nazaj sem ze cutila bolecine v grlu, iz petka na soboto pa me je samo se bolj zvilo in danes sem ze ostala doma. Drugace mi je pa kar tezko, ker imam skoraj vsak dan popoldne se solo ... kar naekrat se z Galom skoraj nic ne vidim. 11.1. gal se je naucil zavrteti kolo ... samokolnico imamo postavljeno pokonci in potem je prijel kolo, ga potisnil navzgor, potem pa z vso mocjo navzdol. 11.1. prvic ponovil besedo za mano ... TETA ... sem ga imela na previjalni pa je nekaj klepetal, potem pa sem rekla TETA in je 2x ponovil za mano ... potem je to pokazal se moji mami, kasneje pa nic vec. 13.1. naucil pravilno splezati iz kavca ... ko sta bila s tasco sama doma sta se to ucila, potem pa ga je s tem mucil se matic v soboto dopoldne in ko sem prisla iz sole mi je z veseljem pokazal kaj zna. Gre do roba, se obrne, uleze na trebuscek in se odrine dol 18.1. ce mu reces zdravo, ti da roko ... to ga je pa moja mami ucila, ko sta skupaj na sprehodih ... ce mu reces zdravo ti da roko in to tako kot je treba celo s prstom navzgor. 20.1. ko se je zbudil, je po nekem casu zacel MA MA ... s takim dolgim A-jem MAAA MAAA ... ga je bilo prav fino poslusat iz spalnice. 20.1. koncno spet sedel v banji ... v soboto sem ga jaz po dolgem casu skopala jaz ... ze ko sem ga dajala v banjo se mi je zdelo, da se boji, ker je bil cist trd in takoj ko sem ga dala v banjo se je ze prijel roba. Potem sem ga posedla, ga zamotila s tusem in ga drzala ... in je pridno sedel in se igral ... po enem mesecu ali celo po dveh. In to verjetno zato, ker je Maticu tolkrat obrisal (sicer ne ornk, ampak ustrasil se pa je) ... Matic je namrec mnenja, da mu nic ne bo in ga celo pusti v banji, itak ne bo padu ... se sploh ne zaveda kako hitro se lahko zgodi nesreca in mu spodrsne. Komaj cakam, da dobimo nedrseco podlogo. 20.1. naucil se je MOJA MOJA ... se je zbudil in si vzel rozico, pa sem ga z njo polozila na previjalno in sva se naucila moja moja. Jo tako lepo stisne k sebi. 21.1. prvic jedel rdeco peso ... jo je dobil pred kosilom in jo lepo jedel, med kosilom pa jo je zabrisal iz ust ... kdo pa bi jedel rdeco peso, ce je kosilo tako dobro. Kak teden ze obvlada didakticno hisico ... sicer samo 1 del, ampak ze to je super ... vzame zogico, jo potisne skozi dimnik hisice, da se zapelje po »toboganu« in jo potem poisce v hisici. Vcasih jo porine direktno po toboganu, v vecini pa jo potisne skozi dimnik. Danes je sel cisto sam v sobo, vzel zogico in se igral z didakticno hisico. Takole vstavi zogico v dimnik ... Takole gleda, kdaj bo zogica prisla okrog ... Takole pa jo poisce v hisici ... Hranjenje ... ze 14 dni mu zjutraj ne dajemo vec gresa po flasi, razen, ce se zbudi pred sedmo in upam, da bo zaspal nazaj. Ga dobi kar lepo po zlici. Takole se je pa zmrdoval, ko je dobil sircek ... pa je kljub vsemu pojedel 3 kose Danasnja noc ... zaspal malo pred deveto, ob pol desetih pa se je ze zbudil. Matic mu je pripravil gres, ce ga bo to kaj uspavalo, pa ni imelo ucinka. Po eni uri igranja v posteljici (sva ga ves cas poslusala po varuski) v temi je omagal, brez joka, brez dude, brez sitnobe ... ja, tudi to se ocitno da. In je spal do zjutraj. Takole je omagal ... sem ga samo se prestavila in je spal do zjutraj. Se en teden in ze bomo pihnilli prvo svecko ... pa ravno »vceraj« smo pisale svoje porodne zgodbe. Cas tako hitro bezi, da jaz pocasi pozabljam podrobnosti. Kar se rojstnega dneva tice ... sploh ne vem kako in kaj. Cestitke vsem, ki ste ze pihali prve svecke. Lp, Ursa
|