|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čiščenje organizma
27.2.2007 21:42:57   
1ksantipa
Sem mal brskala po enem forumu o postih in našla tole o čebulni juhi, s katero se čistiš in obenem hujšaš. Pozna to kdo in kaka je učinkovitost?

debelost je posledica nepravilne prehrane. Najprej moramo očistiti telo vseh strupov, nato pa začeti s pravilno prehrano. To naredimo tako, da si v en liter vode zamešamo žličko soli in popijemo po 2 dcl naenkrat. Ko tega zmanjka nadaljujemo samo z vodo. Kar se tiče hrane pa takole: Na suho prepražimo 1,5 kg čebule. Da se ne prismodi po kapljicah dolivamo vodo. Ko je dovolj spražena jo zalijemo z vodo, osolimo in po mili volji začinimo z začimbami. To jemo 3x na dan s kruhom. Lahko se vsakič napokate do sitega. To ponavljamo 3 dni, da se nam telo očisti in se nam uravna prebava. Nato par dni nadaljujemo s svežim sadjem in zelenjavo, nato pa počasi preidemo na kuhano hrano. Strogo so prepovedane živalske beljakovine vključno z mlekom, vsemi mlečnimi izdelki ( jogurt, skuta, smetana,sladoled....) še posebej strogo prepovedana pa so jajca. Iz navedenega torej lahko sklepate, da se sme uživati le vegetarjanska hrana vsa živila živalskega izvora pa so za človeško telo strup.
 
Sol je navadna morska. Ko spiješ ta liter pij navadno vodo kolikor ti srce poželi. To delaj tri dni. Tudi juho jej tri dni. Če jo poješ prvi dan skuhaj po istem postopku še eno tako porcijo. Tega se lahko naješ do sitega in seveda bodi v bližini wc školjke. Telo se bo namreč čistilo. Sadje in zelenjava štiri dni če zdržiš, sicer preideš počasi na kuhano hrano. Brez živalskih beljakovin pa pomeni to, da črtaš vse meso vključno z ribami in morskimi sadeži rer vse mlečne izdelke od masla, jogurta, sira itd.... To je potem vegetarjanska hrana. Tako pač je in kdor želi to sprejme in kdor ne, pač ne. Odločitev je na stravi vsakega posameznika.
 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čiščenje organizma
28.2.2007 10:13:24   
dulcinea
Kr neki. Saj to je hiranje. Ni čudno, da izgubiš težo. Sicer pa sama ne bi zdržala brez mesa ter druge živalske hrane.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?