|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 19:58:38   
aisha_
tinx: na to sem ze sama pomislila, vendar vem, da mi male ne bi popazila, saj ze takrat ko pride na obisk (al pa midva k njej domov) in se mala zacne jokat oz. ji kaj ne pase mi jo takoj potisne, ces pomiri jo. Tast pa je isti, jo ima za 2 minuti, pa se se mala niti ne zacne kremzit, pa mi jo spet preda. Bo ze boljse, vendar pa morajo vedeti, da je zdaj najboljsi cas, da se jih navadi, kaj pa ce res ne more nihce drug popazit male, kaj bo potem? Mala se bo neusmiljeno jokala, onadva pa bota zivcnega dobila.

kalbo: saj te po eni strani razumem, in vem kaj zelis povedati, poznam tudi pregovor stari in mladi ne pasejo skupaj, saj do neke mere to drzi. Spet pa je odvisno od cloveka do cloveka in njegove tolerantnosti. Jaz sem do nedavnega brezpogojno podpirala mojega, pri vsem kar je delal al ni, se postavlja na njegovo stran, ker vem da zivim s partnerjem in bom z njim zivela ne s svojimi starsi, a kaj ko pa za zahvalo dobim noz v hrbet.
Tudi vem kak dolgo ne bova imela lastne kuhinje, ne bo lastnega zivljenja, sva se ze glede tega tudi pogovarjala.
Pa saj bo boljsi, jaz sem optimist in vem, da bova tudi to tezavo resila. Pomaga pa mi res da se lahko z vami pogovarjam, na case se je lazje razodet tujim ljudem.  Hvala!

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 21:03:49   
kalbo
Nisem rekel, da ga moraš podpirat v vsem delu in nedelu in nevemžečem. Hočem rečt, da ga moraš podpirat v sporu s starši, on pa tebe.

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Zadavila ga bi najraje!
3.4.2007 6:21:10   
aisha_
No, da vam povem kako sma resila problem, najprej sva imela dva dni in pol molka, nato pa mi je ze res prevec blesavo postalo in sem rekla, ce se zdaj sploh vec ne bo pogovarjal z mano. Ko sva sla nato s tamalo na sprehod, sem mu pac povedala, kar mi je lezalo na srcu, ces, da mi ni vsec, da ima on in njegova mama mojega oceta za nesposobnega (to mi je taka anti beseda), da bi pazil malo. Povedala sem mu, da bi lahko besedo nesposoben zamenjal za preobremenjen bi se lepse slisalo, in bi jaz drugace sprejela. V bistvu pa se je v meni tisti dan usodni cetrtek tak al tak vse nabiralo, morda res ne bi tak eksplodirala, ce en dan prej ne bi njegova mama prisla s tem govorom, da je moj oce nesposoben. Predvidevam, da bi se vsak od vas v tem primeru podzavestno postavil na stran starsa, ker sami najboljse veste kar so vasi starsi sposobni in kar ne. Tudi glede vseh ostalih stvari sem mu povedala, ki so mi lezale na srcu, kot npr., da se mi ne zdi lepo od njegovih, da namesto, da bi mu pomagali najt sluzbo, mu se ob negativnem odgovoru na prosnjo recejo nocejo te imet. Mene boli ko slisim taksne besedeuser posted image , vem, da ni lahko dobiti sluzbe, vendar te taksne besede prizadenejo, ker se pocasi pocutis kot, da si nicvreden.
V  pogovoru sva se dogovorila, da bova malo pac vpisala v jaslice, ce bo prosto mesto. Ko bo moznost bova sla na lastno kuhinjo. Ce bo potrebno bo pa pac oce popazil na malo, ce bo bubana in ne boma mogla it midva na bolnisko oz. ne boma mogla bit tak dolgo doma.

Se enkrat hvala vsem, ki ste mi dajali taksne in drugacne nasvete! SUPER STE!

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zadavila ga bi najraje!
6.4.2007 19:00:20   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: aisha_
Moj oce je v penziji, zakaj bi malo davala v jasli, ce jo lahko on popazi? V vrtec bo pol itak sla, ker vem, da mora bit otrok med svojimi vrstniki. V bistvu pa se sama ne vem kdaj bom dobila pripravnistvo, lahko je to tudi komaj drugo leto. Zakaj bi malo izpostavljala raznim boleznim, v rani mladosti, ce to ni potrebno? Vem, ce bo mala fejst bolana bom morala bit jaz doma, normalno. Ampak, ce bom mela pripravnistvo si tega tud ne bom mogla stalno privoscit, kot novo zapolsena pa pol tud ne, in on isto ne. Vsi veste kaksne tezave so danasnji cas glede sluzb. 


Če tako razmišljaš, potem nikdar ne bo primeren čas, da bo tvoj otrok šel v vrtecuser posted image

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Zadavila ga bi najraje!
6.4.2007 21:05:51   
aisha_
žirafica: Zdi se mi, da je najbolj primeren cas, da gre otrok v vrtec pri njegovih 3 letih. Vem, da vedno ni taksne moznosti in otroka, zato moramo prej vpisati v vrtec oziroma jaslice. Ampak, ce je kateri od domacih doma in pripravljen popazit nanj mi je pa glupo, da zavzame moj otrok prostor v jaslicah drugemu otroku, katerega starsi bi nujno potrebovali varstvo. in se to otrok MORA obiskovat vrtec, ker mora biti med svojimi vrstniki, le na ta nacin otrok ostane otrok, ce pa je vedno med samimi odraslimi pa prehitro odraste, prevec odraslo misli,...

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zadavila ga bi najraje!
6.4.2007 21:29:35   
NRMM
No,da ti na kratko povem še svojo zgodbo.

Ko se je moja mala rodila sta moja starša nonstop govorila,da ne v vrtec,pa ne v vrtec,da jo bosta onadva pazila.Ok sem si mislila,vem,da bo v dobrih rokah,tako da ni problema.Stara sta pa 64 let.No in zaradi tega niti nisem dala vloge v vrtec user posted image .
No in ko je napočil čas službe se je pa po parih dneh začelo jamranje.Da ona dva težko hodita za njo,ker je mala res nonstop v pogonu,da zraven nje nič ne moreta naredit,nikamor it itd....Sem jima verjela seveda,kajti kar je res je res.Že jaz jo komaj kaj dohajam,ne da bi jo še moja dva,ki sta že malo v letih.

Tako,da smo morali vrat na nos poskat drugo rešitev,dobili varuško,ki čuva še več otrok in mala je več kot zadovoljna tam,jaz pa z njo vred,čeprav sem včasih vsa povožena,ko se dere kot da bi jo iz kože jemal,ko je potrebno it domov user posted image .Da o vikendih sploh ne govorim,ker mora bit doma.Skozi smo v pogonu,da jo zamotimo user posted image .

Vsekakor je to odgovornost za vsakogar.



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?