|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
30.6.2007 22:18:22   
mojčika
Rok, rožice so bile mala šala na vse kakce in user posted image , skratka bil si pa zelo priden s tem urejanjem stanovanja, naš še čaka, moj pravi, da bi bilo fajn spet zanosit, ko pa se spomni, kaj bo to pomenilo pri selitvi, ga pa kar malo mine user posted image

user posted image Kaj več pa nimam za povedat, tudi jaz bom počakala, če bo kaj za pokomentirat user posted image

Hi hi malo smajlijev, jih že dolgo nisem iskala user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
30.6.2007 22:22:38   
Nenya
Še zadnjič preden grem spat.

Ne verjamem, da ji bodo sprožili porod že prej. Trenutno je največja uganka kdaj jo bodo spustili domov. Tile zdravniki so prav face, tko uživajo če paciente držijo v nevednosti in nočejo nič povedat. Ponavadi jih po 33 tednu sicer spustijo domov, vendar je Nenyina sobna zdravnica odšla na dopust do 22 julija. Je pa tko, da vskakič ko jo pride drug zdravnik pregledat govori drugače. Eni pravijo, da bo še dolgo pri njih, medtem ko se drugi čudijo, zakaj je še niso spustili. Nenya je pa zaradi takega odnosa že čist na koncu z živci in komaj čaka, da bo lahko odšla domov.

Eya, ko si omenila, da je treba ritko osušit, mi je postalo kar naenkrat to samo po sebi umevno...sam pa obenem tud priznam da prej sploh nisem pomislil na to. Glede na poznavanje načina razmnoževanja gliv mi je vse skupaj zelo logično.
Včasih bi mi zelo prav prišlo srednješolsko znanje biologije pa tudi tega kar so me naučili na faksu, ampak očitno je tko, da so momenti ko ne znam ravno razmišljat z lastno glavo user posted image user posted image Drugač je pa Mina že bila danes skoraj cel dan brez pleničk, na sebi je imela samo kratke hlače.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
30.6.2007 22:38:25   
eya
No, saj, včasih imamo stvar pred nosom, pa je ne vidimo, a ne... Upam, da se Mina končno reši vnete rite.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
30.6.2007 23:00:19   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Naš mulo pa je danes shodiluser posted image user posted image user posted image  Se je kar odločil in zakorakal. Je pa že prav hiter in tudi ulovi se lepo na rito ali na roke. Evo, pri 15ih mesecih...

ČESTITKEuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
30.6.2007 23:02:35   
alička
Žiga bravo!!!user posted image user posted image user posted image  Eya tebi pa hvala, sem tudi jaz spravila album v aktivno obliko, zdej grem pa kakšno slikico noter naložit, že zelo dolgo nisem.

Meslissa eno user posted image , da se čimprej pozdraviš.

Nimam vam kaj pametnega za povedat, zato papa.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
30.6.2007 23:19:37   
Marelica
Še pred spanjem malo pokomentiram...

Flecker, ojej, sem šla gledat vaše fotke in se mi je uboga Melissa zasmilila do kraja.user posted image  Ima pa res hudo obliko, pa po obrazku, pa ubogi oček!user posted image  Pojma nimam, kako jo prepričaš, naj se ne spraska. Verjetno srbi ko 100user posted image . En user posted image  zanjo in user posted image , da ji čimprej mine!!!!

ŽIGA, tebi pa čestitke za samostojne korake user posted image . Pa od sedaj dalje pazi na noska!user posted image

Rok, te moram spet pohvalit, ker si tako super porihtal album. user posted image  Sem se že napasla po slikah in so izvirne, Mina pa seveda cartig! Kar se pa tiče tvojih dogodivščin z Mino - user posted image user posted image  ja prav prednjačiš v tem, kaj vse se ti dogaja. Kakci te imajo očitno radi!user posted image  Me nasmeješ do solz!

Nenyi pa naslednjič spet pošlji lepe pozdrave v dolgočasno bolnico. Pa ji želim, da jo čimprej spustijo domov, če res ni taka nuja not ostat. Bo že doma počivala, pa bo tudi OK. Ko bi se le zdravniki znali zjasnit...

Katarina ima pa zdaj tudi drugo spodnjo dvojko zunaj, tako da se čeljust pridno beli. Ji je pa vedno večja muka čistit zobe, ko postaja tako samosvoja. Se mi zdi to naše čiščenje komaj kaj boljše od nič.user posted image  Pa pri vas?

Lahko noč in lepe sanje!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
30.6.2007 23:32:07   
maychika
mi smo pa danes spali do 20 čez deseto...jaaaa....luksuz, če ne bi bili ponoči tri ure pokonci. to je zdaj že dva dni naša praksa in sploh se je smrklica navadila da bdimo ob njej uro ali še več, da ona zaspi. in če slučajno greš prej ven iz sobe, te ziher vidi ali sliši in je tak jok, da nič ne pomaga. rajši tuli pol eno uro, kot da bi zaspala. ojej ojej, jaz pa ure stran mečem....

tudi meni tile crocksi sploh niso všeč. so mi naravnost grozni...ampak naslednje leto jih bom pa nosila...hi hi hi...NOT!

danes smo bili pridni, smo pakirali in nabavljali, ker se ponoči odpravljamo za 2 tedna na morje. no in sva Tii v pikapolonici kupila (kar vas je večin kupila že davno) tricikel. In sva si mislila kako ga bo vesela. Ga je videla in rekla "ne". midva pa user posted image ...in pooool, se je pa začelo navdušenje. kako ga obožuje....prav super jo je videt tako veselo in zainteresirano. res je faca.

barba, hvala za hlače....krvavo prav bojo prišle...

rok, ti si samo vse tri barve cilita kupi, pa bo vse čisto in pospravljeno...hi hi
sicer pa saj veš....kruh tudi vedno pade na namazano stran...user posted image

žiga super....čestitke za prve korake....

naša tudi ful napreduje....sva kar ponosna, ko zganja razne vragolije. pa kaj vse se nauči in pogrunta sama od sebe. od besed do dejanj. zdaj se "kao" sama obriše okrog ust po jedi in mamico namaže s kremo, čeprav klreme nimamo ipd...prav luštna je

nič...to bo to...naslednjič vas berem po dopustu. ne pišite preveč, da me ne bo kap. medtem pa želim zvezdici in barbi uspešen zagovor in še boljše praznovanje opravljene diplome.

vsi ostali se pozdravite ali pa ostanite zdravi.

grem počasi v vodoraven položaj, ker vstanem ob pol štirih...ufff...

lep pozdrav....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
30.6.2007 23:32:37   
maychika
hi hi pa res ura nagaja, pri meni je 22:40

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
1.7.2007 1:28:36   
Nenya
No pa se vseeno nisem mogel izogniti nočnemu previjanju. Ne vem kaj ji je, tole mi je začela delat zadnje dni.

Aja pa vse bodije ki sem jih zadnjič kupil sem že pokuril, vse med previjanjem, starih mam tud sam še ene par, uf. Bo treba dat prat, kar je pa tudi problem, saj sva sama doma, jaz pa ne obvladam tegale stroja. K sreči pride danes preostala horda domov, tko da Mini ne bo treba naokrog hodit brez oblek.

Zdaj pa grem ujet še nekaj uric spanca.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
1.7.2007 7:26:18   
Nenya
Kar se pa tiče tvojih dogodivščin z Mino - ja prav prednjačiš v tem, kaj vse se ti dogaja. Kakci te imajo očitno radi!

Ja, zadnje čase se mi s kakci tolk dogaja. Se že malo bojim, da boste mislile, da si vseskup že zmišljujem, da bi bilo bolj zanimivo. Ampak bom vseeno povedal še eno zgodbico od danes ponoči, saj ni tako zanimiva. Prej, ko sem previjal v kopalnici sem imel koš zraven previjalne. Zdaj ko jo previjam na postelji, je koš nekje daleč stran. Zato pleničko zmeraj položim na tla in jo potem nesem v koš. No, danes sem jo pozabil nesti v koš. Ko sem dal Mino nazaj spat, sem šel najprej na računalnik in se nato še sam ponovno odpravil v deželo sanj. Ma, sem mislil da se je Mina še enkrat pokakala, ker je tako smrdelo. Šele potem sem dojel, da to prihaja od drugje. K sreči je nisem pohodil ali kaj podobnega, ko sem prišel spat.

Mina danes ni bila pridna. Ni hotela spati. Zaspala sva šele tako, da sem jo božal po glavi in občasno držal za rokico, šele potem se je po kaki uri umirila.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
1.7.2007 9:21:20   
eya
user posted image

Marelica, mi imamo tudi včasih probleme s čiščenjem zob. Včasih pa pusti. Dostikrat mu pa dam krtačko, da si kar sam potem še malo krtači.

Maychika, vi pa uživajte na morju...

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
1.7.2007 10:12:12   
mojčika
Dobro jutro...

Mi bomo danes piknikovali, greva tja, ko bo čas za spanje, da bomo odspali v avtu, zdaj pa greva na vrt po bučke in kumareuser posted image

Imeli smo mirno noč, spali sva do 8.30, res je pasalouser posted image

Včeraj sva podrli rekord v praskanju hrbta, 35minuser posted image

Marelica tudi mi imamo sem in tja težavo z umivanjem zobkov, pride dan, ko ne pusti, večinoma je to, ko nam nagajajo zobki že tako...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
1.7.2007 10:22:56   
barba
Ojla,
jst pa zdele še neki za službo delam, ker morem dons do polnoči poslat po mejlu. user posted image K sreči ni veliko. user posted image
Drgač smo pa v Metinih ustih našli še 2 zobka, štirice zgoraj.user posted image Men je ful smešno ker ima zgoraj samo enke in štirice, spodaj pa enke in dvojke. user posted image

Rok – sem brez komentarjauser posted image user posted image user posted image

Žiga – ČESTITKE za prve korake. Le pogumno naprej!user posted image user posted image user posted image
Mi bomo dons popoldne verjetno kam šli k je tok lepo vreme. Jutri pa štartam z učenjem.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
1.7.2007 18:54:34   
mojčika
user posted image

Ati in MM

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
1.7.2007 20:27:25   
Nenya
Dones sva šla z mino malo med nudiste. Sem jo dal na travico, vendar ji ni bilo pretirano všeč, je takoj hotla it nazaj na asfalt.
user posted image
user posted image
Ti slikici sem hotel objavit že opoldan, vendar me je vrglo ven in sem seveda pozabil shranit.user posted image user posted image

Mina je bila danes ful tečnauser posted image , jaz pa tudi nisem imel živcev prenašat njenih muh. Zato obisk pri mamici ni bil preveč prijeten in sva šla domov prej kot običajno.

Tudi mi imamo težave z umivanjem zobkov. Ponavadi zelo hitro obupam in ji dam krtačko v usta, ona si pa potem sama drgne po ustni votlini. Kolk je to učinkovito je pa seveda druga stvar. Jo pa poskušam z lepim zgledom prepričat v umivanje zobkov, saj si jih ponavadi umivava kar skupaj.

Barba- te naše novodobne službe so pa res fajn. So nas prepričali da je normalno, če si delo nosimo še domov. Pri meni je zdajle sicer nekajmesečno zatišje kar se tega tiče, sem pa imel prej dve liti non-stop vikende čist v k..

Maychika - vem da ste že odpotovali, zato lahko napišem za takrat ko boste prišli nazaj in nas boš zopet prebirala. Upam da ste se imeli fajn in ta je Tia veselo čofotala po vodi.

Mojčika - ne vem, če ti ne bojo te slikce zbrisali, je po moje par milimetrov prevelika.

Vas še pridem brat.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
1.7.2007 22:42:11   
barba
Ojla,
mi smo šli popoldne na kratek izlet na Jezersko. Men se itak ni dalo, sej sem mela v glavi kup stvari za službo in diplomo. user posted image  No, službo sem zdej pospravila do naslednjega tedna, diplomska bo pa do nadaljnjega ena in edina prioriteta. Komaj čakam, da se rešim tega bremena.user posted image

Rok – mah sej nekaj časa (beri do 1.8.) bo še šlo z nč oz minimalnim delom doma. user posted image  Me bolj skrbi to, da dobim službenega prenosnika in bo skoz neki. So mi v petek hoteli še kar naložit delo,user posted image pa sem jim komaj dopovedala, da se bom doma učila. user posted image user posted image user posted image
Grem še malo k »zapostavljenemu« možu.user posted image Dons sta oba z Meto tečna ko user posted image . Tamala noče spat, pa komaj živi od utrujenosti. user posted image  Mož neki mulo kuha, sam še sam neve zakaj. user posted image  Mislim, da je prišel na plan zapozneli vpliv polne lune. user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
1.7.2007 23:31:35   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: barba
 Mislim, da je prišel na plan zapozneli vpliv polne lune. user posted image user posted image user posted image

Hihi, ja, pri nas pa očitno samo mene trka.user posted image  Danes je bila sicer Katarina hiperaktivna, ampak jo je spet prevzel njen pridni ati, mamico pa poslal k počitku. Po obilnem grilu sem tako šla kar v ležeče in spala skoraj 3 ure skupaj.user posted image Pa so potem prišli še kratki obiski. Možek je pa Katarinco tako lepo zmučil, da je zvečer še komaj dočakala kopel in flaško mleka, pri zobkih je bil pa že pravi vik in krik. Zaspala pa v momentu.user posted image  Poleg vsega je bil možek še tako priden, da je v parih dnevih nasekal in zložil celo skladovnico drv, tudi če je kdaj krepko čez polnoč potegnil. Imam kar slabo vest, ko ga gledam tak pridnega in ustrežljivega.user posted image

Rok, a ti si pa kar lepo pomartinčkal Mino. user posted image  Pri nas danes sploh ni bilo vreme primerno za nagce, je vsake toliko sever potegnil.user posted image  Mina in MM z očkom, lepo da ste spet malo popestrili popisane strani s svojimi fotkami. Mi imamo tudi nekaj svežih ampak se mi jih ne da gor nalagat.user posted image

Maychika, uživajte na morju, kolikor se da!!! No, saj vem, da tega zdaj ne moreš več prebrat, pa vseeno...

nič, pozna ura je že. Nič ne pomaga, da sem danes podnevi toliko spala, ker spet zeham kot volk.user posted image  Lahko noč!

3x hura za copy-paste varianto!!! Me je spet ven fliknilo.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
2.7.2007 7:42:50   
miaxxx
Jutro!

Eya - ja Žiga in Anže imata res dosti enakih stvari, to sem tudi že sama opazila. Imata tudi iste nalepke po steni (živali) user posted image , pa najbrž bi se še kaj našlo.
Croksi pa tudi meni ne potegnejo. Pa še za mojo nogo petkrat preširoki. So pa menda res prijetni za nosit.
Kako je bilo na poroki? 

Mojčika - supergice, ki ste jih kupili za MM, a misliš da bi bile primerne tudi za našega, ki ima zelo drobno in ozko nogico? Zadnjič sem mu kupila ene čeveljce Fisher Price in jih lahko kar pospravim, ker so mu preširoki (čeprav ne zgledajo) in se mu nogica ves čas čudno obrača, ni stabilen in posledica so padci. Nekak imam še kar probleme s kupovanjem čeveljcev.

Eya - kdaj moraš zjutraj zbujati Žiga za varstvo? Kaj protestira z jokom ali ga ne moti in je dobrovoljček? Mi z bujenjem ob 6.00 začnemo septembra.
user posted image user posted image user posted image BRAVO BRAVO za prve korake!!! Saj tako pravijo, če otroka ne forsiraš in shodi, ko pač shodi, prej pa se nauči tako vstajanja kot padcev, potem sama hoja ni problem, saj se lepo ujamejo na rito ali na roke (ne padaja direkt na glavo). Žiga torej ni prešprical ničesar in mu gre odlično!

Flecker1 - upam, da je z melisso že kaj boljše. Sem tudi jaz šla pogledat slikce in je res boga. user posted image

Maychika - uživajte na morju!

Čiščenje zob je pri nas projekt, ki ga obvlada ati, ko sva sama pa malo improvizirava. Vedno pa vsaj poskusimo... če so na pohodu zobki, potem projekt ne uspe.

Huh, ne znam si predstavljati, da bi naš bil na miru 35 minut za praskanje. Ni šans...

Lep dan!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
2.7.2007 9:25:38   
eya
Dobro jutro!

A vaši tudi radi mečejo kamne v vodo? Mi smo šli včeraj do enega jezera v bližini in je Žiga ful časa, ziher 15 minut, metal kamne v vodo. To mu je pa res zanimivo. No, potem je seveda še rit moral namočit v vodo, jaz pa nisem razen pijače in robčkov imela ničesar s sabo. Tako, da smo ga potem domov pripeljali samo v kratkih hlačah-vsaj te sem mu prej na srečo slekla. No, pa se ni nič polulal v avtu, je naredil potem lužo doma v kopalnici, ko sem jaz ravno odpirala vodo za tuširatuser posted image

Hodi pa res lepo, sem ga včeraj z mobijem snemala, da bi starim staršem poslala MMS, kako njihov vnuk hodi-pa je hodil 2 minuti skup, kar itak potem nisem mogla poslat. Pa roke lepo pred sabo drži, ne pa v zrak-sem videla zadnjič pri eni punčki, ki je ravnokar shodila, da je rokice kar dvignjene pokonci držalauser posted image  

Zjutraj ga pa zbudim malo pred 7. Je pa ful posrečen, ko se zbudi, ko je še cel mačkast, pa zeeeeeeha na velikouser posted image  Nikoli ne joka (že trkamuser posted image ).

Pa še poroka-super je bilo, prijateljica in mož sta bila res lepa, dan sta imela pa tudi enkraten.

Lep začetek tedna!

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
2.7.2007 9:47:39   
flecker1
Dobro jutro!
Imamo že 3 noči neprespano. Zmeraj se zbuja, pije, pa nazaj ne gre spat, in lepo zaspi le ko leži na mojem trebuhu. Sicer je drugače bolje, včeraj je bila igriva. Praska večkrat, a ko vidim ji rečem ne čohat, pa rokice spusti dol. Sedaj ima že temnejše izpuščaje-krastice. Vam bom kasneje pripopala sliko, ko je včeraj skopala, samo moram pomanjšat. Danes je pa dobila v drugem očesu piko in otečeno veko user posted image skoz reče papa, ko pa rečem, ne moremo  it ven, začne cmeriti...ful rada je zunaj,saj bo ta tedn še doma mogla potem bova nadoknadila. ta vikend bo verjetno sestrica dobila štručko, kar šla bi pogledat in ujčkat, a dokler ne bo melissa kužna, se jima ne bom približala user posted image ah saj bo.
Eya čestitke žigatu za prve korake. Moja ko je shodila ni imela roke gor, ampak ob trupu si je držala in ujela ravnotežje.
Mojčika in Nenya, kje sta kupili te kapice, so mi ful všeč.
Ah, mi iščemo in iščemo, kam naj bi šli na morje ker imam kolektivni dopust od 4.8 dalje 2 tedna. Pišem emaile, dobim odgovore da so zasedeni...blabla user posted image user posted image Bolj bi šli v apartmaje....mordakdo ve kje kaj je ponudba??
Sedaj grem hop v šoping za hrano, možek bo pazil na otroka, dela ta teden popoldansko izmeno user posted image Se beremo

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
2.7.2007 10:30:50   
miaxxx
Če slučajno koga zanima...

http://med.over.net/forum5/read.php?11,4151366 

Lp

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
2.7.2007 11:02:19   
flecker1
user posted image
No takole zgleda naša pupa

Glede kreme s višjim faktorjem so polne kemikalij, tako je Tanč svetovala najboljša je krema ki ima faktor 20-25 ali manj, saj je treba večkrat namazat user posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
2.7.2007 11:30:52   
miaxxx
Joooj, bogica Melissa... ampak je kljub pikicam ful luškana.

Ja to sem pa tudi jaz brala glede krem z zaščitnim faktorjem (višji faktor, več kemikalij)... saj zato sem pa prilepila, ker me je zanimalo, kaj boste pokomentirale... ker resnično danes več ne vem katerim raziskavam verjeti, saj jih je malo morje, pa vsaka drugače pravi user posted image

Lp

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
2.7.2007 12:10:39   
eya
Uh, Melissa ima pa res veliko kozic, boga.

Tole glede krem bo pa vedel Rok kakšno informacijo več kot me, mogočeuser posted image  Mi imamo za malega Avene, s faktorjem 40, te sploh niso testirali v tej raziskavi. Sem v lekarni vprašala, če ni to previsok faktor (zaradi vseh dodatnih kemikalij), pa je rekla, da ne, ker je prav narejena za nežno dojenčkasto kožo.

Lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
2.7.2007 12:57:13   
Nenya
Tole glede krem bo pa vedel Rok kakšno informacijo več kot me, mogoče

Na kreme za sončenje se na žalost ne spoznam kaj dosti, saj je ponavadi vsaka zelo specifična. Na ovojnini ponavadi piše samo katere sestavine so v kremi, ne napišejo pa v kakšni koncentraciji, kar je ponavadi ključnega pomena. Večina krem vsebuje nek medij, mazilno podlago, v katero dodajo ˝kemikalije˝, ki absorbirajo UV žarke. Sem tudi jaz bral tole zadevo v zvezi s faktorjem in kemikalijami, vendar mislim da ni panike če je faktor 40. To namreč pomeni samo to, da je komponente, ki absorbira UV žarke enkrat več kot v kremi, ki ima faktor 20. Ne pomeni to, da so notri še ene dodatne kemikalije ali kaj podobnega. Načeloma ti absorbenti UV žarkov niso škodljivi in ponavadi so te kreme tudi testirane. Bom še preveril, vem da sem pred nekaj leti o tem bral v eni od naših strokovnih revij. Upam, da jo bom našel.

Barba, zgleda da je bil včeraj res tak čuden dan. Tudi midva z Mino sva bila oba ful tečna ko . Zgleda da bo res nekaj z luno v zvezi.

Marelica, tvoj je pa res priden...dobro si ga ukrotila, hi hi.

Fledcker, Melissa je pa ful revca, upam da se kmalu pozdravi. Glede klobučka ti ne morem nič povedat, ker smo ga dobili podarjenega. Je pa res ful dober, saj ga ta mala ne uspe potegnit dol z glave.

Ta teden bo verjetno manj zanimiv zgodbic, saj sem pokuril lanski dopust in šel v službo. Je pa kar pasalo bit doma teh par dni.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

dojenje
fantek712

zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala!

čaj namesto dojke ponoči (31%)

duda (19%)

pustim ga jokati (4%)

drugo (46%)

Število vseh glasov: 162

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!