|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Pirnat
4.8.2007 22:56:27   
dii
Živjo!

Zanimajo me vaše izkušnje z doktorjem Pirnatom? Sama sem poskusila že vse da
bi shujšala ampak mi ne uspeva najboljeuser posted image ..in sem zasledila da ima Dr. Pirnat v LJ
ordinacijo za hujšanje..je pa dokaj drago zato me zanimajo vaše izkušnje..da ne
bo šel denar v nič! user posted image

Že vnaprej hvala za vaše odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Pirnat
5.8.2007 8:14:27   
paris
Se mi zdi, da je ta dr. Pirnat ženska.user posted image
Osebnih izkušenj nimam, sem pa slišala, da je hujšanje zelo učinkovito, če se striktno držiš navodil, ki ti jih dajo. Neka gospa je zelo shujšala, samo se je kasneje spet dosti zredila, ker je začela potem spet papcat na veliko.
Mislil, da ti ne more noben zdravnik pomagat, če se ti trdno ne odločiš v svoji glavi. Če se ne, je itak vsak evro stran vržen.


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu dii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. Pirnat
5.8.2007 9:33:01   
Ro-La
moja sodelavka je "z njim" shujšala zaenkrat 50kg (v 7 mesecih), vendar še hujša oz. bo počasi šla na vzdrževanje...vsaka ji častuser posted image

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu dii)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr. Pirnat
5.8.2007 10:20:07   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Mislil, da ti ne more noben zdravnik pomagat, če se ti trdno ne odločiš v svoji glavi. Če se ne, je itak vsak evro stran vržen.



se popolnoma strinjam!


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr. Pirnat
5.8.2007 12:58:18   
Sibil_
Poskusila pred leti.

Fora je samo v tem, da imaš dieto kjer dnevno lahko zaužiješ 500 kcal.To je kar malo, takšno hujšanje je pa čisto nezdravo (danes ne bi šla več k njemu).

Je pa moški in če vidi da nisi ravno pridna te tut mal napi*di-z mano je hujšala ena kolegica in ji je kar direkt rekel da z njeno resnostjo bo prišla na -10 kg do leta 2030.Te pa na gležnjih in zapestjih še nekaj kao akupunktira-z nekimi elektrodami maha sem in tja, da kao nisi lačen.

No, če imaš voljo lahko tudi sama tako hujšaš, ni ti treba do njega.Kolk pa stane sploh sedaj?user posted image

LP,
Sibil RR

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dr. Pirnat
6.8.2007 10:37:29   
Anonimen
baje 39 eurov na teden, mi je rekla kolegica

sama ne bi šla nikoli na tako hujšanje, ker je tudi moje mnenje da se potem ko ga nehaš obiskovati zrediš nazaj

no je pa res, da mi tudi tako ne rata shujšati z g Pirnatom ali brez njega user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dr. Pirnat
6.8.2007 13:22:04   
matalin
Moje izkušnje z dr. Pirnatom in kako poteka hujšanje tam si lahko pogledaš oz. prebereš pod Hujšanje pod nadzorom zdravnika. Tam sem napisala že kar nekaj inf.

LP

(odgovor članu dii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dr. Pirnat
6.8.2007 14:25:19   
binica
Jaz sem ga imela možnost spoznati, ker sem en čas delala pri njemu preko študenta in mi je ful antipatičen.
Ima pa res take stroge diete, ko imaš minimalno hrane, pa akupunktura in neke masaže.....

Ne vem, meni se ne zdi ravno najboljša rešitev..., oz. dobra je v tem primeru, če rabiš enega "policaja", ki te bo napizdil, ko se ne boš držala diete.... je pa taka varianta res draga za to, kar ponuja..

(odgovor članu matalin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dr. Pirnat
14.8.2007 8:58:41   
moci
mislim, da je precej boljša dr. sentočnikovauser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dr. Pirnat
30.8.2007 12:35:13   
Sneguljcica
Živjo! Ne vem kako je pri dr. Pirnatu. Ampak, če hočete zdravo in učinkovito hujšanje (tako, ki dela na tem, da zdrave navade tudi obdržite ko dosežete svojo željeno težo) in res fajnega zdravnika, ki vam bo pri tem res v pomoč, vam priporočam Matjaža Pustovrha iz Celja (dela v ambulanti v Zdravstvenem domu).user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dr. Pirnat
3.9.2007 12:22:42   
8Lubenica5
Hej!

Jaz sem hujšala z Dr.Pirnatom. Letos junija sem začela, končala pa proti koncu julija. Avgusta ga ni bilo, je imel dopust, tako da bi mogla s septembrom spet začet, ampak nebom. Bom sama doma, sicer bolj počasi, ampak bo, oz. gre.

Mi je pa ta človek zelo antipatičen in se mi je full zameril. Če bi šla še k njemu, bi šla zato, da mu povem enih par.

Že prvič ko sem bila, ni bil ravno prijazen, ampak OK, sem mislila slab dan...
No prvi teden hujšanja sem res zgubila 3kg, ampak sem 5 dni bruhala po 2x na dan. Enostavno mi je bilo slabo, verjetno ker sem čisto spremenila prehranjevalne navade in hrano samo. In pridem k njemu, mu povem, on pa me dobesedno obtoži in napizdi, da sem bruhala nalašč in da sem bolana. Sem mu lepo odgovarjala, da ni res, ko pa mi je to rekel četrtič, sem pa malo bolj na grdo odgovorila. Recimo da je pomagalo.

No naprej je šlo vredu, par dek preveč-manj...odnos tudi odvisno od dneva.

Tisti teden, ko sem bila zadnjič pri njemu pa sem šla dol samo 10 dek. Čeprav po hlačah se je poznalo, na kilah pa ne. No pa me je nadru da sem jedla po svoje! Ampak nisem. Če je že tak zdravnik  bi lahko vedel da se ustavi po enem času (kile), shujšaš pa vseeno. Odgovorila pa sem mu z istim glasom nazaj, kot je on mene obtožu. Če me nebi njegov odnos šokiral bi mu povedala še kaj!!

Plačevala sem po 35€, delal mi je akupunkturo na gležnjih, trebuhu, rokah, vratu in na čelu. Vsega skupaj sem bila notri mogoče 5 min, čakala sem ga vedno vsaj 10, kar sem ga vprašala je kr nekaj odgovoru in reku naj ga poslušam in ne sprašujem za vsako stvar. Uglavnem katastrofa.

Na zadnjem obisku mi je ravno tako naredil akupunkturo in rekel naj naslednji dan že normalno jemuser posted image . Seveda nisem, če sem že plačala in naj bi blo to za cel teden kot ponavadi. Pa ukazal mi je da se do septembra nesmem zredit več kot 1kg, ampak niti shujšat nesmem več kot 1kg!user posted image   Zato da bo lahko kasiral!! V avgustu sem shujšala 5 kg (več jem kot z njim, obdržala sem navade - 5x na dan po malo in gibam) in vem da bi me nadrl, če bi šla zdej k njemu!

Sem se malo razpisala...uglavnem nimam lepe izkušnje z njim. Fajn mi je bilo samo to ker sem hitro shujšala 10kg, ker sem jih res imela preveč, to mi je dalo voljo in zdaj gremo počasi naprej! On pa naj kar druge ljudi nadira, mene več nebo!user posted image


Lpuser posted image

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dr. Pirnat
9.9.2007 18:29:44   
Anonimen
Jaz sem z njegovo metodo shujšala 25kg v 4 mesecih in jih tudu držala nasledji dve leti, po tem pa sem se zredila vse nazaj, ampak čisto po svoji krivdi.
Tipson je grozljivo antipatičen in neprijazen, k njemu hodiš 1x tedensko da ti na seznamu kaj smeš jest spremeni 1 stvar (naprimer reče ti, da naslednji teden pa lahko ješ banane, ki jih prejšnji teden nisi smel), nekaj čara z nako aparaturu in to je vse. Totalna glupost. Jaz sem bila pri njemu 4x, vsakič šla dol po 2-3kg na teden, ko sem ga tretju teden vprašala, če lahko jem kaj drugega namesto mesa, ker se mu me so že tako upira in ga res ne morem čisto vsak dan jest, da je sigurno kakšna alternativa mesu, glede na to da ziher tudi vegetarjanci hodijo k njemu.....Tip me je nadrl, da nimam volje, da sem neresna itd. Kako neresna, če pa pridem vsak teden in grem po planu dol.......No, mogoče pa ima slab dan.....Pa pridem spet naslednji teden, spet šla dol po planu, pa mu samo povem, da me naslednji teden ne bo, ker grem na dopust. Pa mi tip reče spet da sem neresna, da moram vsak teden hodit, da moram prit na apukunturo.....ja pa je de, a si malo nor? Folk hujša mesece in mesece in da v tem času nikoli ne smeš manjkatuser posted image . Da če ne pridem ne bom šla nič dol.....Pa sem si mislila ko te šljivi, nisem prišla in sem v tistih 2 tednih šla prav tako dol kot če bi šla k njemu na tisto glupo akupunkturo, hujšala sem po njegovem receptu še 3 mesece in se znebila vseh odvečnih kil, brez njega!!!! In jih tudi držala dve leti.
Je pa dieta tako hudo nezdrava da te vrže in čisto vsak dan ješ čisto iste stvari, tako da od takrat naprej hrenovke, skute in zelja niti povohat več ne morem, kaj šele jest.
TIPU SE  GRE SAMO ZA DENAR IN ČISTO NIČ DRUGEGA!
Je pa dieta tako preprosta, da jo lahko komurkoli povem in lahko po njej hujša brez njega. Je pa res, da se res hitro veliko shujša. Mesečno nekje 6-8kg.

(odgovor članu 8Lubenica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dr. Pirnat
10.9.2007 0:02:24   
Allia
Srček, mene me pa res zanima kakšna je ta dieta oz. kako zgleda? A bi jo lahko napisala, mogoče bo pa katera želela hujšati po njej?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: dr. Pirnat
11.9.2007 22:36:14   
gnina
allia pozdravljena,
ta dieta , ki ti jo predpiše dr. pirnat je prilagojena tvojim potrebam, oz.  jo predpiše posamezniku. Z njo se hujša samo pod zdravniškim nadzorom, zato tudi tedenski obiski pri dr.. Jaz z njo ne bi hujšala na lastno odgovornost, saj ti s spreminjanjem diete vedno zagotovi tiste potrebne stvari ...
Tudi jaz sem z njegovo metodo in lipolizami( ti pomagajo oblikovati telo) shujšala do željene teže, vendar pa je potem potrebno kar nekaj volje da obdržiš to težo. Ampak če imaš voljo, se da...
Jaz ti svetujem da poskusiš s hujšanjem pri njemu, sploh če imaš za zgubiti dosti kg, saj te napizdi, ampak zato da TI spremeniš način prehrane in da TI shujšaš.

(odgovor članu dii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: dr. Pirnat
22.5.2011 15:03:12   
katja86
1. obrok - 3 dcl mleka ali navadni jogurt, kislo ml., kefir, 1 vrečka Enemona
2. obrok - 1 jabolka, 1 grenibka, 2 kivija ...
3. obrok - najmanj 3dcl čiste juhe (lahko tudo 0.5 l), 25 dkg solate/30 dkg k. zelja... (
po 1. tednu 40dkg povrtnin, 10dkg mesa, 15 dkg ribe, 1 bedro, 1 par hrenovk ... po 1. tednu meso lahko zamenja sir ali stročnice)
4. obrok - 2 dcl mleka ali jogurt, kislo ml., kefir
5. obrok - 3 dcl mleka ali navadni jogurt, kislo ml., kefir, 1 vrečka Enemona, 2o dkg skute, 1 jajce
Po potrebi dodate lahko vsak dan še 15 dkg solate ali 2 dcl mleka ali jogurt, kislo ml., kefir.
6. ali 7. obrok je enka 4. obroku npr. zadnjo obrok je ob 19h, spat pa greste šele ob 24h... dodate 6. obrok

(odgovor članu gnina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: dr. Pirnat
24.5.2011 11:23:49   
RAKICA1
Glede hujšanja bom jaz tako rekla vsi dohtorji pomagajo če se res držiš njihovih navodil, če se pa ne držiš ti pa nobeden nemore pomagati da boš shujšala.Predno začneš z hujšanjem moraš sam razčistiti v svoji glavi da bi rad shujšal do željene teže in verjemi da bo vsaka shujšala kot želi.Tudi jaz sem bila močna in dokler nisem razčistila sama pri sebi da bi rada bila takšna kot sem bila pred nosečnostjo in tudi uspelo mi je, sedaj že drugič hujšam samo sedaj sem že bolša ker imam manj kg kot pa preden sem zanosila. Zato sama se moraš odločiti če si pripravljena reči hrani dovolj sem se najedla in gremo kg nasproti potem ti bo uspelo

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: dr. Pirnat
24.5.2011 22:29:48   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Sneguljcica

Živjo! Ne vem kako je pri dr. Pirnatu. Ampak, če hočete zdravo in učinkovito hujšanje (tako, ki dela na tem, da zdrave navade tudi obdržite ko dosežete svojo željeno težo) in res fajnega zdravnika, ki vam bo pri tem res v pomoč, vam priporočam Matjaža Pustovrha iz Celja (dela v ambulanti v Zdravstvenem domu).user posted image

Lpuser posted image


O, a res?! On to dela? To bo pa nasvet iz prve roke!user posted image

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: dr. Pirnat
25.5.2011 14:45:25   
LittleSun
Tudi jaz sem hujšala pri dr. Pirnatu in sem v dobrih 3 mesecih shujšala ok. 20 kg. Vendar sem kasneje sleherni gramček dobila nazaj, pa se nisem nažirala, samo količino in kombinacijo sem spremenila. njegov odnos je katastrofa, govori vsakič isto, v tisih 2 minutah te niti prav ne pogleda, zrecitira jedilnik, pripomni kakšno na račun tvoje teže v zadnje tednu, te 2x špikne in kasira svoje dinarčke. za ta denar bi moral prste na nogah lizat, ne pa da je freh, nesramen in nespoštljiv. mogoče komu pomaga takšna strogost, mene odbija. sem hodila na lineo snello in sem tudi shujšala 20 kg, ki pa jih nisem dobila nazaj. se bolj splača denar vložiti v tole. če pa imaš voljo potem je boljše dinarčke prišparat za nove cotike in si v glavi porihtat stvari, jest 5x na dan po malo in veliko gibat.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?