|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   faraonke
20.8.2007 9:07:09   
urška76
Rabim mal pomoči, če mi lahko kdo mal pomaga. Sita sem špricanja faraonk s Fericidom, k mam pol vse belo, pa še mal me je strah, da bi naša mala, ki sedaj veselo puza naokoli kaj tega strupa prelizala. Sva pa z našim dobila informacijo, da je suprer proti njim LOXIRAN Ameisen Buffet (podjetje
NEUDORF).
Vendar pa tega ne najdeva v nobeni trgovini. Baje naj bi ga prodajali v Merkurju, vendar tam prodajalka še slišala ni zanj. Če bi katera/kateri slučajno vedel, kje se to prodaja bi bila zelo zelo hvaležna za vsako informacijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: faraonke
20.8.2007 18:27:02   
urška76
Smo že dobili. Če ima še katera probleme s temi malimi mravljicami smo mi to dobili v Baumaxu. Zdej samo še upam, da je res tako zelo učinkovito.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: faraonke
20.8.2007 19:37:17   
bamby
Pri moji tašči so jih uspešno odpravili kar z Biokillom.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: faraonke
21.8.2007 8:50:38   
la-na
Urška 76, poročaj malo, če to res deluje. Mi imamo tud probleme s temi user posted image  mravljinci. A to jih takoj ubije al nesejo v gnezdo (tako kot faracid)?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: faraonke
21.8.2007 9:25:33   
urška76
To dobiš dve vabi v kateri naliješ strup, ki ga mravlje nesejo v gnezda. Tista, ki nama je rekla, da je to ok, je rekla, da je zdej v 10 mesecih videla celi dve mravlji. Prej so ji pa tud po dojenčku plezale. user posted image  Itak, da se ti pol strga. Men se je tud, k sem jih po postelci lovila. Bom čez kakih 14 dni poročala, tok časa približno namreč traja, da pomori celo gnezdo.

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: faraonke
21.8.2007 9:41:16   
la-na
Kolk pa to stane?
Pa velik sreče v boju s to nadlogo! Jaz tud kar živčni zlom fašem, ko vidim, da mi hodijo po spalnici, pa po otroški sobi, da ne govorim o pultu v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: faraonke
21.8.2007 11:42:11   
urška76
Paketek z dvema vabama in 20 ml strupa je 6.84€.
Sej vem, da za zmeri se jih ne bom losala, to v naš stolpnc ni možno, je preveč stanovanj in vedno bo vsaj en, ki ne bo zatrl golazni, ampak, da vsaj omilim vse skupaj. Tud teb vso srečo v boju z mravljami.

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: faraonke
11.9.2007 21:43:03   
urška76
Tako, obljubljeno poročilo.
Mi smo zaenkrat prezadovoljni s tem strupom za mravlje. Faraonk trenutno ni na vidiku, si sicer ne delam utvar, sem v preveliki stolpnici doma in vem, da bodo kmalu spet naokoli.
Je pa treba vabe res direkt na pot faraonk nastavit, ker drugače jo rade kar zaobidejo. Vsekakor vsem, ki se spopadajte s to malo zalego svetujem nakup.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?