|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pralni stroj
23.9.2007 19:49:43   
#nadica
živjo!
obračam se na vse izkušene gospodinje...pred kakšnim letom smo kupili pralni stroj znamke Liwerpool. je iz A razreda-varčen.
nakup se je izkazal za strel v prazno, saj je stroj popolnoma zanič - belo perilo pride ven sivo, sploh se ne opere...obup.
odločili smo se,da nam ne preostane drugega kot da se še enkrat vržemo v ta strošek. razmišljali smo o nakupu gorenjevega pralnega stroja, ponovno iz varčnega razreda...na vas se obračam s prošnjo po posredovanju izkušenj z gorenjevimi pralnimi stroji.

že vnaprej najlepša hvala za pomoč in uspešno sodelovanje z vsemi gospodinjskimi pripomočki še naprej,
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pralni stroj
23.9.2007 19:54:31   
natasaom
mi imamo bosh clasixx5.sem zelo zadovoljna z njim.cena je okoli 430eu mi smo dali 300,ker smo ujeli akcijo v merkatorju.gorenju pa ne zaupam

(odgovor članu #nadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pralni stroj
23.9.2007 19:58:20   
Anonimen
Midva imava gorenjevega sedaj leto in pol. Opere super. Je tudi A razred. Zanj sva se odločila predvsem zato ker imajo pet let garancije in zato ker ima mami istega že malo dlje in je z njim zadovoljna.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pralni stroj
23.9.2007 20:01:12   
Spark
Če imate dokaj nov stroj, pa da vam spremeni belo perilo v sivo je verjetno kaj narobe (preveč ali pa premalo praška al pa kej drugega.). Meni bi bilo škoda kupovati po enem letu nov stroj. Mogoče izberete napačen program za pranje, samo ugibam.
Malo sprobajte druge progame. Ali pa najdite koga, ki ima enak stroj pa si malo izmenjajte izkušnje. Pri nas je včasih full trda voda, in takrat mi ne zadostuje enaka količina praška kot običajno, in sem ugotovila da sem v tem obdobju eno žehto spremenila v sivo perilo.
Drugače pa imam jaz gorenjev stroj, že 6 let. Pa mi je na začetku full skakal, sedaj sem pa kar zadovoljna. Edino pogrešam en tak zelo kratek program-30min , za kake stvari, ki niso full umazane. Je pa tako, da moraš imeti pri tehniki full srečo.


(odgovor članu #nadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pralni stroj
23.9.2007 20:02:47   
Marogica
Jaz bi se najprej prepričala, če je res stroj kriv. Belo perilo sčasoma v vseh strojih postane sivo(jaz uporabljam pecilno prašek, da je zopet belo), fleki ne gredo tudi meni ven, včasih celo, če jih pred pranjem "obdelam". Sem zadnjič nekje brala, da če je stroj preveč poln, tudi ne opere dobro, naj bi bilo za ca. eno roko prostora še v bobnu.

Drugače pa imamo GOrenje-v pralni stroj, ca. 15 let star, jaz osebno, ga ne bi več kupila.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.9.2007 20:59:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pralni stroj
24.9.2007 8:07:12   
puncica
Mi imamo gorenjevega kake 2 leti in smo z njim zaenkrat zadovoljni, perilo je oprano tako kot mora bit, belo belo, barvno barvno in črno črno. Je pa res da tud jaz barve striktno ločujem.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pralni stroj
24.9.2007 13:22:59   
LuNa73
za sivenje perila-oblačil je kriv pralni prašek-ponavadi preveč, ker je v njem optično belilo, ki se nalaga na oblačila in od tu ta siv izgled. Za "sivenje" sigurno ni kriv pralni stroj! Pa kot je ena od predhodnic že omenila, je morda krivo tudi to, da preveč nabašeš pralni stroj in potem se umazanija nalaga nazaj na perilo!
Je pa meni enkrat tud "posivelo" perilo, ko so se znašle med belimi cotami ene črne hlačke!user posted image

Probaj še enkrat vse skupaj oprat, tako da dodaš v stroj belilno sredstvo-vanish!user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pralni stroj
26.9.2007 15:42:06   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

za sivenje perila-oblačil je kriv pralni prašek-ponavadi preveč, ker je v njem optično belilo, ki se nalaga na oblačila in od tu ta siv izgled. Za "sivenje" sigurno ni kriv pralni stroj! Pa kot je ena od predhodnic že omenila, je morda krivo tudi to, da preveč nabašeš pralni stroj in potem se umazanija nalaga nazaj na perilo! 



danes sem iz prve roke izvedela od enega starega serviserja strojev,da pri teh novih strojih moraš ful zmanjšat količino praška,ker če boš ga dosti dajala bo vse vedno sivo,ker stroj ne more vsega praška predelatuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pralni stroj
26.9.2007 20:17:57   
suzanamai
Težava pri novejših pralnih strojih je, da so zelo varčni z vodo, zato je potrebno uporabiti manjšo količino praška. Pomaga tudi manjša količina perila v stroju.
Moje belo perilo je snežno belo, imam gorenjev stroj A razreda. je pa res, da je vedno malo manj poln. raje dvakrat perem, kot da ga nafilam do konca. Pa tudi strogo ločujem po barvah in obračam vse perilo. Se splača.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pralni stroj
15.10.2007 18:50:36   
jab
Imam naslednjo težavo s pralnim strojem (Gorenje, star 1leto):

Zadnje čase po končanem pranju potegnem iz njega oblačila precej večjih dimenzij, kot so bila pred pranjem. Serviser je sicer zmanjšal št.obratov - samo spremembe ni pa nobene.

Prosim za kako uporabno info ali nasvet....

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?