|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 17:24:43   
Marogica
Anonimna, jaz pa te razumem, kaj s tem misliš. Celoten post govori, da tvoj mož nekaj dela. To je res, res je priden... Vendar skoraj vse, kar dela, dela samo zase in pa za otroka...ti si izvzeta. Torej, res je, da si sam skuha kavo, vendar jo tudi SAM popije, večerjo si sam pripravi in najbrž tudi sam večerja, res, da vse naredi, vendar imam občutek, da se tako izogiba času, ki bi ga lahko preživela vidva skupaj. In to je point.  Vidva ne delata ničesar skupaj.

In sčasoma res lahko dobiš takšen občutek, kot ga imaš ti, anonimna....

Kaj mi pomaga mož, ki vse naredi, a z menoj niti kave ne spije, mi ne nameni  niti 10 minut časa???

Najbolje bo, da se vsedeš z njim im mu to omeniš...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 17:31:20   
nejci
user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz se strainjam z Marogico!Najbolje je da se skupaj vsedeta in mu poveš kaj te teži.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 18:13:14   
srki
Ali pa enostavno zjutraj vstneš tudi ti, skupaj popojeta kavico in popoldne skupaj delate kaj okrog hiše in pospravljate in potem skupaj večerjateuser posted image .

(odgovor članu nejci)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 18:49:56   
Gina
Joj, pa kakšne nizke fore so to, reči katerikoli mamici, kaj pa sploh ti delaš? Pokažite mi eno, ki se cel dan ob dveh majhnih otrocih praska...pa četudi njen mož mogoče naredi marsikaj?! Skoraj ne poznam moškega, ki bi naredil vsaj približno toliko, kot povprečna ženska, pa če se še tako trudi. No, sem in tja se najde kakšen, ki je kar priden. Samo če moški dela, se ga hvali in v nebo kuje, če pa ženska, se pa razume samo po sebi, da to mora, in bog ne daj, da ni ko mravljica marljiva + tiha!
Jaz jo pa razumem. Človek je od tega, ker je izoliran, ves dan sam, ves dan v totalnem pogonu, ker drugače ne moreš biti, če želiš familijo met zrihtano, oprano, stanovanje spucano, otroka urejenega, sitega, zluftanega, pa če hočeš ob tem še otroku kaj kvalitetnega časa nameniti...utrujen. Jaz sem tudi bila in še sem, kajti ko greš v službo, je samo še težje in ko imaš več otrok, je samo še težje. In če je mož pač mahnjen na delo, je temu primerno nedružaben, kar tudi ni čisto ok. Že tako je težko najti skupni čas za lepe trenutke, če pa še mož ne sodeluje pri tem, je pa to misija nemogoče.

Meni osebno se zdi sicer pohvale vredno, da je mož aktiven, da pomaga, vendar se mi zdi več vredno, če želi vzdrževati odnos. Eno brez drugega ne pomeni nič. Kaj bi v končni fazi pomagala možu še tako delavna ženska, če bi cele dneve samo ribala, pucala in glancala, njega pa ignorirala? Po moje bi si vsak našel drugo, če pa gre za obraten odnos, pa v nebo kujete njegovo delavnost, ma kaj pa vem... Sama sem živela s takim hiperaktivnim moškim, navzven delavnim, doma pa brezosebnim. Hvala lepa, ne deluje.

Jaz ti svetujem, da ga povabiš v kakšno restavracijo, na ples, ali vsaj popoldne na kavo. Pa da začneta kam skupaj hoditi, saj imata gotovo kakšne skupne hobije. Povabita kakšne prijatelje, pa pojdite kam, ali pa ti povabi tvojega na potovanje v dvoje. Ali pa otroke daj babici, pa imejta popoldne zase. rezervirajta čas že kak dan prej. Mogoče pa ti bo boljše. Ali pa večer izkoristi za crkljanje, zadremaj ob njem, saj te lahko masira medtem, še bolj fletno bo zaspati.

Je pa še ena reč, obdobje, ko so otroci majhni je obupno naporno za oba, tako zanj, kot zate, zavedaj se, da mine, da je potem boljše, najdeš čas tudi en za drugega.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 18:56:00   
srki
No, jaz ji tega nisem napisala, če me spomin ne zapušča. Samo verjetno to, kar dela mož, ne dela samo za sebe. Ja potem pa najboljše, da delavci vse okrog hiše naredijo. Jaz ne vem no. Verjamem, da sta na koncu oba fertik in padeta v posteljo, ampak ni treba, da je tako. Saj lahko tudi kuhata sama in zunaj okrog hiše kaj delata.

Moj tudi hodi domov pomagat očetu drva pospravljat in rezat, pa grem pač z njim, ali pa ostanem doma in rečem, da ga ni nič doma. Pa če hoče kaj jest, se vsedem za mizo še jaz, pa skupaj jemo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:05:15   
Mlada mamica
Ali pa enostavno zjutraj vstneš tudi ti, skupaj popojeta kavico in popoldne skupaj delate kaj okrog hiše in pospravljate in potem skupaj večerjate .


Se mi zdi,da bi pol spet ona bla tista,ki bi se trudla za njun odnos!Tu potem že dobiš odgovor....
-res rad tak dela
-al se česa izugiba
....
Vprašanje kako je bilo na začetku njune zveze,al je res tak deloholi,al pa kaj drugega?Kak pa se ukvarja z otroci?....itd....

_____________________________

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:05:24   
Gina
Srki, ni letelo nate, ko preberem do konca vse odgovore, kliknem pri zadnjem na odgovori. Letelo je na tiste, ki so napisale, da ona potem očitno nič ne dela, kar se mi zdi nizkotno do katerekoli mamice,... kot da bi govorili tisti možje, ki ne cenijo ženskega dela. Kako naj našteje katerakoli od mamic, koliko milionov drobnih reči je naredila - ki v tem primeru očitno ne štejejo nič. Če ni betonirala, ni vredno nič. Ma ne zdi se mi  prav, da ženske same sebe v nič dajejo s takim pisanjem. Ne poznam ženske, ki ne dela nič. Niti ene same.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:11:09   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Moj prvi vtis: Nikoli nam ni prav.

Ne vem, vse dela, kar bi si mariskatera od žensk, ki obiskujemo ta forum, želela. Tebi pa ni prav. Kaj pa da bi zjutrja vstal, spil kavo in šel v službo, potem pa prišel domov zvečer, šel na svoj hobi, se sutširal in šel spat?

Za moje pojme je tvoj mož preveč priden, ti pa ena tečka, ki ji ni nič pravuser posted image .


Se strinjam.


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:21:12   
srki
Ja, Gina, saj vem. Sem samo za "preventivo" še to dodalauser posted image .

Ja, mogoče se v nič daje, ne vem, samo če se res tako odrinjeno počuti, pa bi morala to možu povedati ali pa pač potrpeti, ker kot sem že rekla, kar dela, dela za dobro vseh. Mogoče, ko vse poštimajo, kar se hiše tiče, če jo še dokončujejo, bo boljše.

Anonimna, ne sekiraj se zaradi pospravljanja, ko vse sproti razmečejo. Mene razmetane igrače ne motijo, ker jih je res brez veze pospravljat. Pa tudi pri njemu vidi to, da tudi on skrbi za otroke, ne samo ti.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:28:23   
Anonimen
Veš kaj, anonimna, popoldne, ko pride domov pa gre potem okoli hiše brkljat, obleci otroka, vzemi dva pira, pa pejt za njim. Pa začni pomenek, pa mu ponudi pivce, pa ga spijta skupaj, otroci se naj igrajo zunaj...tako je pri nas, ko se pride iz šihta, ko se poje, greva oz. gremo ven na teraso, mali se igra, se pogovarja z nama, midva spijeva vsak en pirček, kakšno rečeva, in to je to. Ne čakat, da bo on naredu prvi korak, ker on sploh ne ve, da kaj ni prav, ti pa veš, zato se ti potrudi in naredi to, kar sem ti rekla. Boš videla, da bo prec boljše. Bajto pa pusti, itak ne more biti umazana, če najprej on pospravi takoj za njim pa še ti. Akcija, punca.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:29:32   
sinnerka
praktično te tvoj mož preživlja gradi hišo odpelje otroka k babici kaj pa ti narediš vstaneš in odpelješ tavečjo v vrtec ko pride domov pa še gospodinska opravila naredi NAMESTO TEBE zdaj mi pa povej kaj zaboga delaš celi dan?? otrok ni doma z njimi se ne ukvarjaš čistiš pa pospravljaš tudi ne ker to dela tvoj mož ko pride domov tvoja izjava da padeš utrujena v postlo mene zanima od česa utrujena od lenobe ki jo paseš celi dan?? in da si vsak dan sama z otroki ja kako zaboga sama z otroki če je ena pri babici druga pa v vrtcu?? pol ni čudno da tvoj mož nima časa za tebe edino praviln

jaz bi na tvojem mestu bla tiho!!


(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:32:20   
srki
Ne ne, ne sem biti tiho. Prav je, da je povedala, kaj jo teži. Naredi res tako, kot sem ti že sama rekla in tudi al bina. bodite zunaj vsi. Kje pa piše, da mora biti stanovanje tipi topi urejeno in pospravljeno?

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:34:03   
Anonimen
Sinnerka, kje is pa ti prebrala, da jo preživlja?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:34:37   
Anonimen
Za svoj čas, se z njim zmeni.Pogovor dekle pogovor.Če boš tiho ne bo vedel,da dela narobe.Drugače,pa po vsem prebranem je priden mož in oče,ddelaven.
Svoje želje je potrebno izrazit z besedami ne z tišino ali pa kuhanjem mule.
Povej mu,kaj te teži,povej mu,da ti manjka njegova bližina,pa saj sta par že nekaj časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:35:41   
sinnerka
ma daj nehi no ni zadovolna ker ji mož prevzame njene obveznosti??

kuhanje pospravljanje in čiščenje je ,oje opravilo ne pa moževo če sem že doma potem naj bo od tega neka korist ane??

se čudiš zakaj nima cajta za njo?? jaz ne

moj ma vedno cajt zame sploh pa zvečer

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:37:33   
sinnerka
kje si pa ti prebrala da dela in tudi sama ni omenila da dela torej je doma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:39:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka

kje si pa ti prebrala da dela in tudi sama ni omenila da dela torej je doma!


Ja ne vem no, napisala, da odpelje taveliko v vrtec, po tem sklepam, da gre nekam delat tudi ona. Morda se pa motim, tudi možno.

Aja, pa kuhanj, pospravljanje in čiščenje pri nas doma ni samo moje orpavilo ampak opravilo obeh. Saj ima dve zdravi roki dve zdravi nogi, kaj prida pameti pa za ta dela ne potrebuje.

(odgovor članu sinnerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:40:34   
srki
Ma saj ni važno, je doma ali dela, pogovorit se mora z možem. Anonimna, daj se nam še malo oglasi, pa še malo nam pojamraj in nas razsvetli, ali delaš ali ne, da se ne skregamouser posted image . Hec, hec.


(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:45:51   
sinnerka
eh punce lahko je vesela da ma takega moža kot je njeni ker to je cuker in po moje si ga ne zasluže to je moje mnenje poznam tak primer in se čudim da še vztraja z svojo ženo
res je malo takih moških ki so zelo dosti vredni ampak jih večinoma pokasirajo ženske ki so nemarne (oprostite izrazu) user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 19:52:24   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Moj prvi vtis: Nikoli nam ni prav.

Ne vem, vse dela, kar bi si mariskatera od žensk, ki obiskujemo ta forum, želela.


Klasika, ampak res,... to sem že tolkokrat zasledila na tem forumu user posted image user posted image .


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 20:24:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Moj prvi vtis: Nikoli nam ni prav.

Ne vem, vse dela, kar bi si mariskatera od žensk, ki obiskujemo ta forum, želela.


Klasika, ampak res,... to sem že tolkokrat zasledila na tem forumu user posted image user posted image .




Moj podpis. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 20:40:57   
Anonimen
no babe :) mi je blo mal dolgčas, ko sta se moji pupi tko lepo sami igrali jaz sem pa že vse pospravla in speglala dec pa spet itak dela zunej pa sem vam mal kost vrgla za glodat pa še descu v pohvalo, da bo vidu kok je priden - bere ta forum in že cel večer z nasmeškom bere vaše odgovore :) se pravi TA POST JE BIL PREDVSEM POHVALA NJEMU, ker je res zlati mož in oče, pa da ne sliši le od mene, da ga še kdo drug pohavli (dela pač na pohvalo..pppsst pa ne nobenmu povedat). ja in sem pričakovala take odgovore :)

ja res je da se bolj malo vidimo, vemo pa zakaj. cela famailija dela za isti cilj..gradnja bajte pač pobere veliko energije, časa in $$. ja tudi jaz delam in pridem iz šihta istočasano kot on, pač on gre ven delat, jaz pa merkam otroke, jih vozim ven, notri rihtam bajto in descoma (še mojemu očetu ki res veliko pomaga) pedenam s pirčki in šnopčki, zvečer naredim večerjo, sem pa ke si jo pa dec res sam - solato! :) je pač ubrisan na solato js jo pa hejtam pucat :)
ja pa še to - ne gospodinjska opravila niso žensko delo in včasih se res počutim malo kretensko. on recimo cel dan nekaj zunaj dela in ima zvečer nekaj za pokazat, jaz pa samo prelagam sem pa ke pa sej veste kak je potem rezultat gospodinjskega dela. nikjer se nič ne vidi. ah ja :) zato pa včasih z veseljem izkoristim še babi v soboto da za kako uro ali dve popazi tamali jaz pa z največjiiimmm veseljem pograbim lopato in poženem mešalec ali pač kar koli drugega se dela pri bajti :)

tako da DRAGI MOŽ JUNC NAJLEPŠA TI HVALA, RES SEM TE ZADELA NA LOTU..NO NA KAZALO.NET PA RES! IN UPAM DA OSTANEVA ZA VEDNO TAKO DOBER UIGRAN PAR! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 20:43:03   
Anonimen
No, vidiš, sem jaz točno vedla, da ne gre tukaj za eno leno babo, kot so ene misle user posted image  Larička, pa kdaj kašn pirček skuš ruknta pa bo prec lepše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 20:44:15   
Gina
Ja, larika, lepo, ampak zdaj pa hitro še povej, da si se malo zlagalauser posted image user posted image user posted image ...jaz sem zihr, da tvoj dec skrbi tudi za vajin odnos, da ni ignorantski, sicer ga ne bi ti imela tako zelo zelo rada. Pa da bo vedel, mu še jaz tule povem, da ga vedno samo hvališ, kako zelo je priden in kako zelo je prijazen.user posted image  In prav je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: a je moj mož sploh moj mož
6.10.2007 20:45:32   
kjava
Bemti, lara, a veš da sem hotela že takoj, ko se je tema pojavla napisat, če nas ti mal zezaš, pa so vse tok resno zagrable, da nisem upala. Pa še sama sebi si odgovorila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?