Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh... sej ni nič v zvezi s člankom tist je fuuuul dobro napisan (po mojem pa še po kakem drugem mnenju). sam sem eno tako izjavla da.... ma pa kaj je z mano narobe no? vedno ko se fuuuul trudim pa stvari ful dobro naredim, pa ko že mislim evo to bo to, uspela bom, pol čist na koncu zaj... vse. nevem če ne bom kar pozabla na to delo. IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kaj si zaje******?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:57:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Njuška, men je pa Caridee (sej je tko?) ful luštkana. Ker ima pege Kako ste pokakale temo Caridee bo tudi zmagovalka te sezone. Temo so pa prav ne le pokakale , ampak še pobruhale..utihnejo naj že
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:57:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
solatka kaj si zaj****????
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič na čveku že kraljuje Njušo skoraj že zdeluje. Safr fura zadne čase ker ni ona naše klase. Rim ne kuje, pesnik ni, sam na š'roko se reži. Kaj naj ona z bedno rimo raje gleda splitsko plimo. Z avionom, hop, v Split brž namakat svojo rit... Me pa čveke na tej temi smo v hudi zdej dilemi. Naj bomo fovš ji ali ne, naj zavist zelena žre za vse kofice in vinčke, sploh za seksi Dalmatinčke.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:59:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Njušo skoraj že zdeluje. Ni res
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:59:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Njuška, men je pa Caridee (sej je tko?) ful luštkana. Ker ima pege Kako ste pokakale temo Caridee bo tudi zmagovalka te sezone. Ma saj si edina zasluži. Ker meni je Eugena totalno nikakva? Temo so pa prav ne le pokakale , ampak še pobruhale..utihnejo naj že
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 19:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kaj si pa zdej skuhala bejba no.... soljat, ne se sekirat....je pa škoda
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh.... zdej sem pa feeejst slabe volje
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo na delč en velik pa še enga lupčka..... BTW: bejš se h descu mal pomousat (upam, da ti dihanje ni ovira)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR evo na delč en velik pa še enga lupčka..... BTW: bejš se h descu mal pomousat (upam, da ti dihanje ni ovira) Moj dedc je 80 km proč. Ne dihanje mi ni problem, Pikec. Pa v tem primeru tudi njegov objem ne pomaga, ko bi me skregal do konca ob taki bedariji ki se jo nardila. pa še prav bi mel. Aja pikec hvala za objem pa za lubčka.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:06:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Matovilcek A prides na kak kofetek? Castim!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:07:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
solatka še od mene en velik in zavedaj se, da nič ni tako slabo, da ne bi moglo bit še slabše....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:11:02
|
|
|
|
tanikaa
|
Drugič bo boljše. Verjemi. Veš kak una pametna pravi: Vsaka šola pejnaze košta. In ta spodrsljaj te bo naredil še bolj pametno, kot si zdaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 solatka še od mene en velik in zavedaj se, da nič ni tako slabo, da ne bi moglo bit še slabše.... Ja sam... če bom take delala celo življenje mi še pucat bajt ne bodo več pustli. Matr. SC...z veseljem. te rufnem drug teden ko bodo stvari mal se umirile ok?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:12:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Oki doki.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Drugič bo boljše. Verjemi. Veš kak una pametna pravi: Vsaka šola pejnaze košta. In ta spodrsljaj te bo naredil še bolj pametno, kot si zdaj. A veš Tanika, v svoje sposobnosti sploh ne dvomim, sam v svojo pamet pa vedno bolj
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:13:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
motovilčica sej bo...boš videla....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:14:13
|
|
|
|
tanikaa
|
Brez skrbi. Verjemi, samo slab teden je. Vsi okrog mene in vred z mano so/smo čudni. Začelo se je v soboto in še traja, pa traja....Ampak bo boljše. Upam.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A veš Tanika, v svoje sposobnosti sploh ne dvomim, sam v svojo pamet pa vedno bolj Veš da bo :)))
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa .Ampak bo boljše. Upam. ja, jaz tudi. Pa tudi to, da ima "strokovna komisija" velik smisla za humor pa da cenijo iskrenost NO ok gremo se kaj bolj veselega menit.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:16:33
|
|
|
|
tanikaa
|
Ok, bolj veselega. Samo kaj?????
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR sploh za seksi Dalmatinčke. Nej ti bo, tokrat. Drgač se maš pa full za učit, a si pozabla?? Razen....če ne bo vse v verzih . Carica si
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:17:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ok, bolj veselega. Samo kaj????? če bo tebe spravlo v smeh to, da grem jaz jutr v službo......ker mene spravi v jok....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:18:17
|
|
|
|
tanikaa
|
In zakaj moraš jutri it v službo
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana sej če bi js mogla jutr na šiht it bi tud jokala
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?