|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
16.11.2007 19:10:20   
Ayo
Ajtak!!!! A res al kaj?!?!?! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa srecno! Mi cakamo na news!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   RE: Decembrke
16.11.2007 19:12:46   
Mat3ja22
jaz pa sem sedaj glih domov prišla. so meli pri tašči in tastu koline (2 veeelke svinje), sem se najdela jetrc pa sem se kar domov spakirala. jutri pa jih grem spet mal pogledat ker bojo nadaljevali (Klobase, krvavice, mast,...).
kaj se že kaj več ve o ajtak?


(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
   RE: Decembrke
16.11.2007 19:15:17   
Skaana
user posted image

ojoj, Danvari. Saj bo, saj bo user posted image . Če so te domov poslal, potem še ni tako hudo. Saj gibe od user posted image  lahko doma šteješ, dieto tudi imaš lahko doma in piješ lahko tudi veliko doma. Kdaj imaš pa spet pregled?

SD, ti pa se super držiš. Res, ala ti vera.user posted image

Foxina, to da se ti vrti, je verjetno posledica nizkega pritiska. A si kaj omenila G?No, sicer nizek ni nevaren (je pa zelo zoprn za počutje), sam to da pa res ne moreš čisto nič, pa se mi ne zdi kr tak.user posted image

No, kripl bataljon, jaz pa ležat ne moremuser posted image , ker me zgaga hoče požret. Tak da sem najraje kar tule ob compu ali pa Ateni pravljice berem, revije rešujem.


_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
   RE: Decembrke
16.11.2007 19:18:43   
Raho
Ni me en dan in že laufate rodit.

Go, Ajtak, go!
user posted image  Mi smo končno sfiniširali Živino sobo. Je vse prepleskano.
user posted image  Jutri samo še pohištvo spravimo na mesto in je the end. Potem pa nazaj na mansardo. Danes sem cel dan na pol preležala na tleh, ker sem pleskala spodnji del sobe. Sedaj sem pa malo trda.user posted image  No, jaz sem se trdno odločila, da počakam na
user posted image . Danvari - malo se pomirkaj, da tudi ti ne boš postala novemberka. KO so mene dali v bolnišnici na neslano dieto, ti moram povedati, da je meni bila hrana preslana, ker mi tako malo solimo (skoraj nič).  Meni MV meri z navadnim UZ in ne z vaginalnimuser posted image . Ampak moja doktorca je tako ali tako profi. Moram si naštimati skener, da vam pokažem, kako je trofila prejšnjič spol. Tako, da ni dvoma, da jeuser posted image . Enako ji je uspelo pri Črtoju. Evo, jaz sem celo uspela že skoraj vse oprati. Bojda bo pa Organ peglal. Se je nekaj ponudil. Ampak glede na njegov reakcijski čas, bo
user posted image nekje januarja. No, vsaj dobro voljo je pokazal. Jaz sem ravno danes dobila iz BCja Fixise. Sedaj moram samo še v Pikapolonico po tistega viličarja, ki ga bo Živa prinesla Črtoju. Ja, v torek grem po pregledu in CTGju še v
user posted image . Sem se pa danes dokončno zmenila za anasteziologom, da ga pokličem, če bo prej šlo zares. In on se bo skušal zmeniti z zdravnico, če bo rekla, da moj ne sme biti zraven pri CR. Sja pa je Organ in je videl že kaj hujšega od CR, ko je bil na prometnih nesrečah. Pa dosti več krvi je bilo. No, on želi biti poleguser posted image . Meni pa bo tudi pasalo. Grem zdaj malo CDje pečt. Ajtak, držim pesti, drži se!
user posted image  Se še kaj javim

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   RE: Decembrke
16.11.2007 20:33:21   
lorch
Ok vsake toliko časa katera napiše da si nabavlja fixiese, pa me zanima a so kaj posebnega, a sem jaz kaj falila?
Če sem odkrita se nisem tako poglabljala v to, zdaj pa opažam da jih vse po vrsti nabavljate.
Ajtak je pa obljubila da bo javila novice. Takoj ko bo kaj novega vam definitivno sporočimuser posted image .
Čuj Raho, a ti spet ne moreš bit pri miru, al pa da bi vsaj  sam nadzorovala delo? Daj se malo čuvaj, nouser posted image .
Ga čist prevč serješ, če ti lahko tako povemuser posted image .
Mene pa tako zgaga peče, da se mi bo zrolalo user posted image
Danes sva z mojim uredila na csd, je priznal očetovstvo. Bi ga mogle videt, ko je ženska vparašala kako se bo otrok pisal, pa je on kar pred sebe buljil, jaz sem se pa začela smejat pa njega gledala. Ona ženska se je začela kar smejat, pol sem ga pa odrešla muk, in povedala da se bo otrok pisal po njem. Čist nč ni komentiral, sam ko sva prišla ven sem mu pa povedala, da če se bo zaj..., lahko še vedno lepo dodam svoj priimek pa bo. Hehe, mal ga moram hecat ane!user posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
   RE: Decembrke
16.11.2007 20:34:25   
Raho
Magi*
user posted image
user posted image  Imaš en dolgi, dolgi, dolgi ZS. Najlepše hvala za vse.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   RE: Decembrke
16.11.2007 20:40:29   
Raho
lorch, jaz sem imela pri Črtoju izjemno slabe izkušnje s Pampersi (newborn), ker mi je 2x eksplodiral in je ven stekel  ves gel. Me je skoraj kap. Prav zaradi tega sem potem začela kupovati Fixise. Z njimi sem pa bila ful zadovoljna. Pa kar je najpomembneje, ne vsebujejo nobenega gela, tako kot Pamapersi.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   RE: Decembrke
16.11.2007 20:46:37   
lorch
Ahaaa! Se jaz sem že razmišljala v tej smeri, da imajo pampres malo velik kemičnih dodatkov, ampak sem si rekla, da bom pač počakala in videla kaj bo user posted image ustrezalo. A te Fixis imajo kaj drugače narejeno okoli popka? S tem mislim če so za novorojenčke kaj nižje pri popku, da ne žuli? Rajši vas tukaj vprašam, ker v trgovini jih ne morem odpirat, da bi pogledalauser posted image

_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   RE: Decembrke
16.11.2007 20:55:07   
Raho
Ja, tudi imajo izrez - tiste od 2-5 kg. Samo mi teh plenic nismo mogli uporabljati (Črto je imel 4400 gramov) in sem stvari reševala tako, da sem mu dala na popek gazico, da ga ni žulila plenica. Pa je tudi šlo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
   RE: Decembrke
16.11.2007 20:56:23   
Magi*
lorch, imeli so narejeno prav za popek. danes sem pa 2 plenički iz paketa vzela, pa tega ni večuser posted image  nimam pojma, al so pa meni kake napačne prinesli???

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   RE: Decembrke
16.11.2007 20:56:59   
hokejistka
Sem Fixies ravno ta teden kupila v baby centru, ker jih imajo v akciji. Samo je toliko različnih vrst, da ne vem, katere so taprave. Imam pa tudi en paket Pampers Made in Germany. Bomo videli, kaj nam bo ustrezalo.
lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
   RE: Decembrke
16.11.2007 21:03:15   
ElaM
Mi smo pri T. imeli pamperske, da ji niso pritiskale na popek, sem jih spredaj zavihala na dol. Tako je svetovala sestra v P.

_____________________________

:)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   RE: Decembrke
16.11.2007 21:14:18   
lorch
Punce hvala za odgovoreuser posted image .
Ve, ki že imate otroke nam brez lahko svetujete. Sama sem v vrtcu imela otroke ki so že skoraj leto dni stari in starejši, zato mi vaše izkušnje z novorojenčki pridejo zelo prav!


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
   RE: Decembrke
16.11.2007 21:18:23   
Raho
To s sterilno gazo sem jaz pobrala pri sestri - ko se je rodil moj nečak je bila ravolucija že, če si uporabljal Pamperske. Veste, to so še časi, ko si imel za fantke modre, za deklice pa roza pamperskeuser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
   RE: Decembrke
16.11.2007 21:18:26   
Oranža
Pozdravljene, js sm sicer novemberka, amopak tko na koncu, da večkrat pridem mal k vam pokukat, ker se mi lahko zgodi da bom ratala decemberka.
Upam da nimate nič proti, če mal k vam poškilimuser posted image .
Me pa zanima Lorch, a kej veš kaj se z Ajtak dogaja? kar dolgo je že, kar si nam sporočila da je šla v rim. No js držim pesti da je najhuje že za njo in da se že cartajo al pa da počivauser posted image .
Lep se mejte še naprej, pa pridem kej pokukat k vamuser posted image user posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
   RE: Decembrke
16.11.2007 22:14:22   
Mat3ja22
raho - eno vprašanje imam glede tega, ko si napisala da ti je pamperska 2x eksplodirala, kako to misliš? ful mi ni jasno. aja pa zanima me če so to te pleničke,ki jih priporočaš;
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174116

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
   RE: Decembrke
16.11.2007 22:21:08   
Raho
Plenico je po treh urah enostavno razneslo (mogoče pa je moj sin toliko lulaluser posted image ) tako, da je ven stekel ves gel, ki ga plenica vsebuje, da pač srka lulanje. In izgledauser posted image user posted image .  Pa bojda ta gel ni ravno najboljši za kožo.user posted image  

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
   RE: Decembrke
16.11.2007 23:21:04   
Magi*
naša je bila tudi taka lularica, da je plenica enostavno popustila user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   RE: Decembrke
16.11.2007 23:52:39   
lorch
Ajtak mi je napisala, da čaka in da bo sporočila ko bo kaj novegauser posted image .
Zdaj pa jaz tudi čakam na kako novico od nje.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   RE: Decembrke
17.11.2007 2:02:12   
Magi*
joj, upam, da bo hitro odrešena. tole čakanje meni ne gre najbolje... ne vem, če komu gre.


go, go, go Tjaš!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
   RE: Decembrke
17.11.2007 3:35:35   
Ayo
Magi*, in ostale, a dremate? Z mano spet ni nc user posted image  user posted image  user posted image  Znorela bom! Jutri cez dan, na soboto ko imam spet toliko stvari za naredit, bom pa spet cisto fertik!! grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kdo ve, ce ni Ajtak ze rodila...user posted image  men se tko zdi, da je!!!

Midva sva se tudi vceraj pogovarjala, da nujno pocakat december, nama november ni vsec. user posted image

Saj sploh ne vem, kaj naj napisem...sem prevec jezna, ker ne morem spat! user posted image  

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
   RE: Decembrke
17.11.2007 4:32:22   
Ayo
Joj a res cisto vse dremate!! grrrrrrrrrrrrrr Men je dolgcas, ne da se mi pa nic, TV, branje...ja sevede jz bi spala! user posted image

No, sem zadnjic obljubila fotko od mojih rocnih spretnosti, evo, prosim za komentar user posted image

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
   RE: Decembrke
17.11.2007 8:57:19   
Magi*
Ayo, tako lep kompletek. in to si se ti naučila narest zdajle na tečaju? BRAVO user posted image

jaz sem kolovratila do 3. potem pa zaspala do jutra. sem vsaj malo k sebi prišla. mami mi je pa zdaj sporočila, da Zarja še vleče dreto.

punce, pri nas se že slišijo bobni - štrajk se je začel.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   RE: Decembrke
17.11.2007 9:07:41   
lana38
Magi*, a vidiš štrajk čez okno morda? Se lahko še ti malo zadereš ven.user posted image

Jaz pa nimam problema s spanjem. res, da grem tudi 3-4 x na WC, ampak takoj nazaj zaspim. Res ne vem, kaj bi počela ponoči, če ne bi mogla spati. Pa še drugi dan si potem zanič.
Sem že bila v trgovini po sveži kruhek. Pridna, a ne?user posted image

Kaj zdaj nimajo user posted image  več pokritega popka z gazo, dokler jim krn ne odpade in se lepo zaceli? user posted image Prej je to bilo tako in vsak drugi dan je prišla babica domov in to poštimala. Babica vem, da še hodi vsak drug dan, ker sem jo pred enim mesecem videla pri sosedi, ki je rodila. Mene je kar groza, če bo to gor odprto, saj se potem zelo hitro lahko okuži.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   RE: Decembrke
17.11.2007 9:28:52   
ElaM
Dobro jutro,
jaz sem pa danes super spala, pa bi še, če me ne bi T. zbudila. Čudna je ta, da rabim več spanja, kot 1,5 letni otrok.user posted image  Sočustvujem s tistimi, ki slabo spite, ker to je res grozno, da se premetavaš po postelji, pa se ti zdi, da je minila vsaj ura, ko pa pogledaš na uro, pa vidiš da je preteklo ene 10 min.user posted image
Imam tak čuden občutek v trebuhu, kot da bi se user posted image  rada obrnila, pa ne gre. Občasno je kar vodoravno v trebuhu, vsaj tako se čuti. Se bom pustila presenetit.user posted image
Upam, da ajtak že carta. user posted image
Ayo, prekrasen komplet.user posted image Vse ste ene take umetnice, jaz pa čisti antitalent.user posted image
Lana, meni se zdi, da se da na popek gaza, sem pa že malo pozabila, no saj to povedo v P. Midva vem, da sva ga pucala sama, s fiziološko in gazo, ker patronažna je prišla samo na vsake kvatre.
Magi*, boš prisotna na demonstracijah, hočeš ali nočeš.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?