|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je to praksa...
6.12.2007 2:21:53   
Anonimen
... da moderator-ka v e-mailu, poslanem kot obvestilo o izbrisanem sporočilu, kot razlog izbrisa napiše "Tako se je odločil RR team", kot razlago "razloga" pa doda, da "RR Team ni dolžan pojasnjevati svojih odločitev" in za dodatek še pripiše, da "naj se mu/ji ne teži na ZS ali e-mail"?

Če je to praksa, potem prav. Če pa ni... potem je pa mogoče čas, da moderiranje prevzame kdo, ki mu ni odveč komunicirati z uporabniki.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 6:54:54   
srki
Jaz osebno še niti enkrat nisem dobila nobenega obvetila na moj mail, da se bo tema zbrisala. Sicer pa sem zadnjič opazila, da sploh ni vpisan moj pravi mail, ne vem, kako to, očitno ga sama nisem pravilno vpisala. Samo, če bi ob registraciji na RR napisala napačnega, se verjetno sploh ne bi mogla registrirat, če prav vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 7:28:48   
daddy
   Sklepam po "kmečki logiki": najbrž je razlika, če se briše tema uporabniku, ki je enkrat "zamočil", ali pa uporabniku, ki se mu to ( ne vem, kršitev, neprimernost, karkoli ) dogaja bolj konstantno. Jaz imam k sreči izkušnje zgolj s prvimi, ki so vsaj do sedaj vsako tako obvestilo sprejeli z razumevanjem in celo z opravičilom. Tisto glede "teženja na mail ali zs" ti pa ne vem odgovorit, ker ne poznam razloga, zakaj ti je dotični to napisal, najbrž pa čisto brez razloga ne.
  In "Hough", govoril sem v svojem imenu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 8:26:01   
Jerneja_
Razlog brisanja je dogovorjen, vedno.

LP

Jerneja RR

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 9:43:11   
Anonimen
To rade volje verjamem, ampak zakaj ga pa uporabnik ne sme izvedeti in čemu mu je ta "skrivnostnost" pojasnjena na tako žaljiv način?

(odgovor članu Jerneja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 10:41:48   
Jerneja_
Se strinjam, da je zadnji del pripisa odveč. Če vam moje opravičilo kaj pomeni in ga sprejmete se vam opravičujem za te napisane besede v imenu moderatorja/ke.

Glede odločitev in pojasnjevanj pa smo že velikokrat debatirali. Določeno stvari so pač dokončne in se o njih ne bo parlametniralo, ker je rezultat vedno enak: vrtenje v začaranem krogu, neproduktivne debate, polne slabe volje...

LP

Jerneja RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 10:49:01   
Anonimen
Saj nisem pričakovala (in še manj zahtevala) nobenega opravičila, ampak sem samo upala na razlago. In če ste že omenili, da je pripis odveč - veste, saj mi ni bil poslan na ZS (ne meni ne komu drugemu). Objavljen je bil javno na forumu, kakor vnaprejšnje "opozorilo". TO je pa tisto, kar me je zmotilo (in določene druge tudi). Za marsikoga je to pomenilo več kakor očitno ponižanje uporabnikov... vnaprejšnja neosnovana obtožba... in poveličevanje same-ga moderatorja-ke, ker je pač "več" od "navadnega" uporabnika... In za kar vsi vemo, da je tom dejstvo - da to NI res... Kajti nis(m) vedno samo uporabniki tisti, ki težijo(mo), temveč samo 100x vprašamo, ker ne dobimo odgovora. Povsod pa je poudarjeno, da si ga zaslužimo/jo, ker je portal pač odvisen od uporabnikov. TAKIH razlag in odgovorov pa ne samo da ne potrebujemo, ampak si jih niti ne želimo niti ne zaslužimo, pa čeprav nam v sveti jezi in besu uspe napisati kakšno sočno balkansko kletvico.

Tukaj je problem... v "komunikaciji" določenih moderatork/jev z uporabniki.

(odgovor članu Jerneja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 13:37:32   
Jerneja_
O kateri temi točno govoriva? Vsak dan je na "tapeti" precej tem, ki so pod ? .

Jerneja RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A je to praksa...
6.12.2007 22:45:14   
Anonimen
O temi na "Čvekanje v ti dni", ki je že izbrisana.

Pusti vse skupaj, Jerneja RR. Zanimalo me je, vprašala sem, dobila sem odgovor - in to je to. Nič drugega ne želim, ne potrebujem in ne zahtevam.

Saj je vse jasno. user posted image

(odgovor članu Jerneja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A je to praksa...
7.12.2007 8:31:38   
Jerneja_
OK me veseli. Upam, da bo čim manj takšnih "kratkih stikov" vseh vpletenih strani.

JernejaRR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?