gaja*
|
Sej ne vem, a naj bom al ker sem bila spet prva zjutraj. Moja dva sta zdaj že pokonci, ampka mi prej ni uspelo vse prebrat in še odpiat. Vstat sem mogla hitro zato, ker sem pekla kruh. Zdaj pa že fajn diši in je pečen. Bo fajn zajtrk Itak pa je najboljš, če se javim zjutraj, pol tak ne pridem zraven in smo skoz nekje, zdaj ko je doma. Mi je ful hecno in nisem navajena, da se zbujamo skupaj in smo cel dan en zraven drugega. Grozno no, da tak rečem, samo pr nas je to res sila redko. Morem pa rečt, da je fajn , da me ne bo katera narobe razumela. Sam preredko, tak da mi je to ful nekaj novega. testenine: jaz sem tudi kupila najprej brezjajčne, pa rižek, zdaj pa ji dajem tudi jajčne testenine in ribance s korenčkom. naš jedilnik: Gaja sicer ne poje veliko, je pa tudi naš jedilnik podoben vašim. - po novem (da po 5 uri zjutraj še spi) dobi mleko. Naredim ga vedno 180 ml, pa ga ostane okoli 60-80, tak da ne popije veliko; - ko vstane se dojiva (tudi ne vem več, koliko še imam, prav veliko ne); - okoli 10 - 10.30 dobi kašico iz sadja ali kakšno izmed milupa kašic, ki se naredijo z vodo (rižek, piškotek, čokolada ali jabolko z vanilijo) - okoli 13. dobi juhico (delam bolj gosto, ker same juhice noče pit) z zlatimi kroglicami, ribano kašo,včasih dodam malo zmiksanega puranjega/govejega mesa + zelenjavo - pred 15.30, preden gre drugič spat poje drugi del kosila (testenine, krompir, z mesom, zelenjavo...) - pozno popoldne sadje, kakšen kruhek, skutko, se dojiva (različno) - zvečer pred spanjem ji naredim mlečno kašico (ovseno, 7-žit, pirino, gres,...), in še dojenje V večini je tak. Včasih pa kaj zamenjamo, sej veste kako je Hariba: mislim danes na vas LP