Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 19:56:15
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 mlavla, sorry, sem se zmotila, 16. teden je prav. Jaz pa kar zavidam vam, ki ne rabite očal, jaz sem brez njih ko slepa kura, pa so me vsi tako navajeni z njimi, da sem baje grda z lečami in jih ne nosim. Mogoče pa bom kdaj šla na lasersko operacijo oči, samo moram šparati (poleg treh otrok pa res, ja). veš tud jst sem brez očal oz. leč ko kura...tko da te čist razumem... drugač je pa moja potica zdej v pečici.. jst sem pa sam še za v ležečki poožaj..pa me čaka še cela kuhinja za pospravit , mislim, da bom naslednjič bolj premislila preden se bom spet podala v kakšen tak podvig... pina.upam, da si se že kaj potolažila??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:01:02
|
|
|
|
pina-1
|
punce moje zlate. za čisto vsako od vas ena kup rožic in vsaki eno res močen in od srca dan objemček. Saj sem vedela, da me boste ve razumele. Samo res mi je prekipelo. MAter jaz sem mogla torbo še 2 meseca nazaj pripravit on pa pojstelce še kar ne misli sestavit...Mahhh saj je škoda besed. Mia je tuki pa največ nastradala ker je bila pač doma. Ni hotela danes v vrtec, pa grdo vreme je bilo in je bla cel dan z mano v hiši. Se je zdolgočasla in je blo tudi njej hudo. Sedaj mi je pa že zaspala. Kar ne morem verjet. Pa še moj je že doma... to se tudi ni zgodilo že dolgo časa. Pride domov iz vaj vedno okoli devete ure. Očitno mu je prišlo da mi je poču filem.... Ampak gremo kaj lepšega čvekat... Da me spravite malo v smeh in dobro voljo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:02:01
|
|
|
|
katka37
|
Lanchy, samo da je pritisk zdaj normalen, naj takšen tudi ostane. Glede fotk pa nisem več prepričana, če ve gledate iste kot sem jih dala v album. Verjetno je to zato, ker na vseh sedim na moji debeli tazadnji, pa takoj malo bojlše zgledam . Pina, kako kaj, že boljše Gledam moje zvezdice-kdaj dobiš tri?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:02:38
|
|
|
|
pina-1
|
suzi in mlavla a DHL še sprejema pakete...Jaz bi zdejle ene 4 kose skutinih štruklov pa še ena dva kosa potice
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:04:02
|
|
|
|
katka37
|
Pina, sem zdaj šele prebrala, da je stanje spet v normali, .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:04:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Lanchy, samo da je pritisk zdaj normalen, naj takšen tudi ostane. Glede fotk pa nisem več prepričana, če ve gledate iste kot sem jih dala v album. Verjetno je to zato, ker na vseh sedim na moji debeli tazadnji, pa takoj malo bojlše zgledam . Pina, kako kaj, že boljše Gledam moje zvezdice-kdaj dobiš tri? katka je malo bolši.... ej a bi ti rada vidla mojo tazadno prikolico???? je že v štartu bila moj "ponos" sedaj je pa sploh moj najlepši del telesa
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:06:14
|
|
|
|
Lanchy
|
Katka, fantasticne fotke , da o postavi sploh ne zgubljam besed
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:06:21
|
|
|
|
katka37
|
Pina, nas vsaj ne tišči nič, če dolgo sedimo .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:06:35
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi in mlavla a DHL še sprejema pakete...Jaz bi zdejle ene 4 kose skutinih štruklov pa še ena dva kosa potice njabrž še.... sej če ti prec pošljem boš dobila še vročo......
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:07:26
|
|
|
|
mlavla
|
se javim malo kasneje..moram res mal pokidat po kuhnji preden moj pride
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:07:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi in mlavla a DHL še sprejema pakete...Jaz bi zdejle ene 4 kose skutinih štruklov pa še ena dva kosa potice njabrž še.... sej če ti prec pošljem boš dobila še vročo...... eeee taka je najboljša.... no dej hitro zapaikiri ker mi že pošteno diši
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:11:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Pina, nas vsaj ne tišči nič, če dolgo sedimo . to maš pa prov.. pa če nas kdo po tazadnji udari nas sploh ne boli, ker celulitis in maščoba razbijeta udarec
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:11:27
|
|
|
|
katka37
|
Mlavla, jaz se pa jutri priporočam za pošiljko potice, sem danes že preveč spravila v sebe, mi ne paše nič več. No ja, za kakšen majhen košček bi še bil prostor danes.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:30:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Čvekllleeeee Uf, midva sva tko žagala, da bo drv še za 1 zimo Čist sita sem pojedla še dve mini sladkariji in ko me je vse tiščal sem hotla še neki in sem 2 jabolki snedla (pripravila sem si 3) in zdej me vse tišči in boli Pa ko sem od februarke post brala sem šla po slinček, ker jaz bi tut kej iz McDonaldsa - McChicken Lahko 2, pa brez pomfrija. A gre ktera mimo katerga, pa gi ga mogoče lahko prinese? Hudoooo Katka, a bi pol ti tut mene naučila tega retuširanja, ker moje slike še niso obdelane Pinči me veseli da je boljš, mogoče je blo to zato, k si se mi smejala zaradi mesa No, sej pol je ratal, teb pa očitno tut. Bamby, ti men vedno pošlješ pomankljive recepte, ker ziher nočeš da mi rata Meti, jutri popoldan si z veseljem vabljena na kavico in čvek. Bom sama od 16h do 18h, seveda pa tvoj vseen lahko zraven pride Zdej grem pa še mal na kavč, ker me preveč tiščijo jabolka v trebuščku
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:33:11
|
|
|
|
misar
|
katka, dolenjka prekrasne fotke!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:34:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, pa sam da razčistmo. Začetek tedna je luna - da ne bi kera kam šla (P in podobne ustanove), ker smo šele na 84. strani 3. nadaljevanja. Rekord je treba postavt prej. Jasno? Še mal zdržite, rabimo še cca 115 strani
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 20:42:22
|
|
|
|
misar
|
dolenjka, čeprav moram priznat, da naslednji teden bi se našel kak dan prav fajn za rodit. jaz ciljam na sredo al pa četrtek ko bova z dragim dokončno sfiniširala sobico. pa da ne bi posteljnina predolgo čakala na našo princesko . pa glih še kar ene par opravkov mam do takrat, pol mi bo pa dolgčas...razen, če mi prideš družbo delat
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:01:42
|
|
|
|
mlavla
|
tako kuhinja je pospravljena..zdej grem se pa mal stisent k mojmu k se že ene pol ure svaljka po kavču.... pa nočko misar..pazi se dolenjke, da ti ne bo ušesa navila....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:18:06
|
|
|
|
Mbee
|
Kako ste sonosečnice? A ste ve tud tko naveličane vsega kot jst Danes že cel dan pospravlam k zmešana da mi teče iz vseh lukenj mogoče mam tist gnezditveni moment...katastrofa ampak je pa vse pospravlen tko kokr še nikol ni blo potovalko za v porodnišnico sm že čist nabasala predvsem z nepomembnimi stvarmi a je katera ki ima uradno februarja rok že rodila? jst imam v sredo amnioskopijo pa po eni strani upam d bom lahk že kar rodila ker sem pač tok neučakana in firbčna in hočm vidit svojga sončka grozna sem sej vem ampak to so pač hormoni a je še katera shujšala zdej v zadnjem mesecu, jst sm se dons tehtala zvečer pa imam več kot 1 kg manj kokr na posvetovalnici 10 dni nazaj pa takrat sem bla čist tešča....sej ne more bit nič narobe a ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:26:23
|
|
|
|
katka37
|
Dolenjka, vidiš, kako jaz danes tebe ubogam, sem že ful danes tipkala. Kar se tiče obdelave slik, ni problema. Meni je najlepše pri vseh teh naših fotkah, da bomo imele res lepe spomine, od prejšnjih nosečnosti imam samo nekaj fotk z buščkom, zdaj pa vse nadoknadim, super za digitalce.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:31:51
|
|
|
|
Janey
|
UUUuuuufff kak ste naklamfale...človek še malo na luft ne more bravo babe...gremo proti 200 dolenjka upam, da je bil v drugo dober segedin, pinči upam, da si se pomirila...pride slab dan..malo nam je že težko s temi trebuhi, kaj bi vse rade pa ne moremo...ampak samo še malo...in potem bo spet kmalu vse po starem. da ti bo lažje. Jaz grem pa zdaj na en veeelik kos toplega kruheca...njamiiii se mogoče še kaj javim, če ne pa lepo pančite in se slišimo jutri
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:36:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dolenjka, čeprav moram priznat, da naslednji teden bi se našel kak dan prav fajn za rodit. jaz ciljam na sredo al pa četrtek ko bova z dragim dokončno sfiniširala sobico. pa da ne bi posteljnina predolgo čakala na našo princesko . pa glih še kar ene par opravkov mam do takrat, pol mi bo pa dolgčas...razen, če mi prideš družbo delat NO, ne bit preveč pametna! Pri nas bo tudi sobica v sredo pobarvana (končno), sam pol bi pa še mal užival in počival Tam nekje do sredine februarja Mbee pa kje si ti? Že 3 so rodile!!! No, zdej pa bodi malo na temi in čvekaj z nami, pa boš lažje počakala na svoje dete, Pa naj se ti nikamor ne mudi. Preberi nas malo, boš vidla da je bolj luštno kot januarja v porodnišnici
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:47:04
|
|
|
|
Februarka08
|
No, čvekice male, jaz vam danes samo še sladko nočko zaželim, gremo počasi ajat... Sem pa tako nažrta vsega danes, da upam da bom sploh zaspala . Zadnje dni bi samo jedla... Kaj je zdej to? Sem mislila, da bo potem kaj minilo... Lepo pančkejte, se tipkamo jutri pa glejte, da ne uidete Dolenjki. Jaz ne bom, obljubim! (Joj, da ne bom potem res prva ).
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:49:04
|
|
|
|
Mbee
|
Hehe ja vidm da ste zlo zgovorne in vas je res luštno brat sam mislm da je mičken lepš držat svojo štručko v naročju a ni res Dons imam itak prepoved rodit ker mojga ni doma in mi je reku....citiram...."Glej d ti dons ne odteče voda k ne morm tok hitr pridit dam" ....mislm moški res se cel svet vrti samo okrog njih
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 21:51:05
|
|
|
|
katka37
|
Tudi iz našega konca lahko noč, grem se malo pocartat.
|
|
|
Idealna razlika med sorojenci.пеперутка16Kdaj imeti drugega otroka?1 leto. (
7%)

2 leti. (
40%)

3 leta. (
27%)

4 leta. (
20%)

5 let. (
7%)

6 let ali več. (
0%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!