|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
31.1.2008 13:12:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Hanna - zdaj si pa ti user posted image

user posted image user posted image user posted image me sterajo z rač.češ,če nimam kakega pametnejšega dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pametnejše delo, ampak sem babji firbec. Na srečo sem sama doma. Pravzaprav sva sama doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
31.1.2008 13:53:29   
julci
Hojla tk na hitro,ker kuham,se mi včeraj ni dalo,pa morem zdaj,pa še Zala je dans prava tečka.user posted image Pojma nimam a spet kak zobek nagaja al bo pa kaj drugega.Upam da je zobek.Midve sva tud še same.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
31.1.2008 13:54:53   
hanna1
Grem malo Hano zabavat,ker se kotali po dnevni in puca pod v rikvercu user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
31.1.2008 13:57:06   
julci

Grem malo Hano zabavat,ker se kotali po dnevni in puca pod v rikvercu user posted image user posted image
a ni fajn  teb nev treba.user posted image user posted image ti bo en del prišparala

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
31.1.2008 13:57:08   
hanna1
...user posted image user posted image user posted image jes mam pa zdej tolk porcij segedina,mineštre,cvekov v skrinji,mi je končno uspelo narest malo zaloge za dni,ko ni časa...al pa volje user posted image ...za kuhanje

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
31.1.2008 13:57:56   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Lonib-ja v Davči imamo še eno družino z 10 otroki.Njihova ta peta Barbara hodi z našo Janjo skupaj v šolo.
No pa si videla,da smo bili tudi mi omenjeniuser posted image user posted image user posted image  bogve kaj bo zdaj priletelo od kjeuser posted image user posted image
Pa saj je v Topoljah tudi družina z devetimi otroki oz. bi bila z desetimi pa jim je drugorojenec umrl zaradi hude srčne napakeuser posted image user posted image user posted image

Lonib-mogoče veš,kdo  ima vlečno službo tu v bljižini,šk.loki in okolici?

To pa sem slišala, da jih je v Topoljah tud velik, asm nikoli nisem vedela kok. On, če se ne motim, pa je šofer. Ponavadi hlode razvaža.

Na žalost ne poznam nobenega , ki ima vlečno službo tukaj okoli.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
31.1.2008 13:58:48   
julci
Fajn ti je,midva pa mava premalo skrinjo,ker  mava samo tri predale,jo bo pa treba potem maja napolnit pri atu,ko bom v službi.Al pa še koga naučit kuhat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
31.1.2008 13:59:30   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
a ni fajn  teb nev treba.user posted image user posted image ti bo en del prišparala

user posted image bo pa pralni stroj lavfal še bolj aktivno,ko pa že--sej dokler sam puca,je v redu,ko ga pa začne lizat user posted image user posted image --mi lohk še spodrsne pol user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
31.1.2008 14:00:27   
smotka lonib

Danes pa praznuje obmesečnico ŽIGA in mamica LUMPAuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

tud jest jima čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
31.1.2008 14:03:53   
hanna1
Fajn ti je,midva pa mava premalo skrinjo,ker  mava samo tri predale,jo bo pa treba potem maja napolnit pri atu,ko bom v službi.Al pa še koga naučit kuhat.

Midva mava tud tako,kombinirano s hladilnikom in še eno zmrzovalno omaro,ki sva jo kupla takrat,ko sva mela prašička,ampak je tud zdaj bolj ko ne vedno polna,včasih tud več kruha kupim,pa zmrznem in ga pol sproti devam ven,pa zelenjava,jagode,češnje ,slive,borovnice,...svašta...še sreča,da je sej špajz,če že kleti ni...aja,pa še en mali navadni hladilnik mam,je že star,ampak za vložene stvari shranit je pa OK user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
31.1.2008 14:04:04   
smotka lonib

.....hehe,lonib,čestitam tud jes,zdaj si tud ti diplomirala na čveku,bravo za
user posted image user posted image
user posted image user posted image

Hvala!
sem včeraj pri aprilčicah tok naklofala, da ni čudn, da sem diplomirala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
31.1.2008 14:11:55   
hanna1
Evo Hana je zaspala,jes pa .....ji grem malo pomagat user posted image ,ni za bat, me bo vse počakalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
31.1.2008 14:11:58   
julci
Jaz pa kruha ne zmrzujem več.Sem ga takrat,ko smo se preselili sem,pa sem ga narezala in dala v skrinjo.Ko sem ga rabla sem ga pa dala v mikrovalovno.To sem trajbala tako dolgo,dokler nisem pozabla  gumb na mikrovalovni dat na odtajevanje ,pa naštimam na 3 minute,pa grem lepo šivat.Še sreča da je prišel Miha v bajto,da me je vprašal kaj se kadi user posted image v kuhni.Mi ja pa kruh takrat že gorel,tk da ko sem ga z vodo pogasila,sem mela celo bajto v dimo.Pol si pa predstavlji vonje.Sem skor vsak dan kozlala,tk je smrdelo.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
31.1.2008 14:15:46   
hanna1
...jes kruha ne tajam v mikrovalovki,ga zvečer al pač tolko prej dam ven in se sam odtaja,...ti pa verjamem,da bi hitro lahk bil user posted image ,ker men se je že đezva večkrat žgala in kr piskala od hudega na plinu,ker je bla čist suha...takrat sem ponavadi ostala brez kave...kazen mora bit vzgojna user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
31.1.2008 14:22:12   
natasaom
komaj vas preberem pa je že tolk ura,da moram po hano v vrtec-danes je šla v vrtec.sedaj sem pa jaz prehlajena pa grlo me boli.upam,da ne bom zbolela,,no,saj vas bom samo lepo pozdravila pa ugasnila rač-ker imam polno dela po bajti pa najprej je treba zakurt centralno.ati je šel pa delat in pride zvećer domov.vam bom pa na zs napisala kdaj bo po tv-ju..ko bom zvedela user posted image

makala držim pesti,da je z matevžek vse uredu in da je to samo najstniška tegoba.

vsem ki praznujete danes želim vse najboljše...

pa nam,ki imamo god tudi user posted image user posted image

punce,bodite v cvetju vam še zvečer kaj napišem

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
31.1.2008 15:10:26   
majrim
Gaja.........user posted image .....upam,da te je mama presenetila s user posted image
Žiga.........user posted image .....in enga lupčkaaaaaaaaaaaaaaaa
...evo mene....Nežo spravla spat...danes pa smo se napohajaleuser posted image user posted image user posted image  in naklepetale s Laubicouser posted image user posted image user posted image ...kot da bi se poznale že 100 let....full sem uživala in vedno bolj komaj čakam 8.marecuser posted image user posted image user posted image
...grem zdaj zlikat,da bom imela zvečer mir na RRuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
31.1.2008 15:15:58   
Anonimen

...jes kruha ne tajam v mikrovalovki,ga zvečer al pač tolko prej dam ven in se sam odtaja,...ti pa verjamem,da bi hitro lahk bil user posted image ,ker men se je že đezva večkrat žgala in kr piskala od hudega na plinu,ker je bla čist suha...takrat sem ponavadi ostala brez kave...kazen mora bit vzgojna user posted image

Kaj to se ti je zgodilo, ko si preveč čvekala po RR?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi včeraj skoraj zažgala kislo zelje.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
31.1.2008 15:29:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

pa nam,ki imamo god tudi user posted image user posted image

punce,bodite v cvetju vam še zvečer kaj napišem

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismo v cvetju, tebi pa čestitke ob godu.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
31.1.2008 15:30:11   
Anonimen
...danes pa smo se napohajale in naklepetale s Laubico ...kot da bi se poznale že 100 let....full sem uživala

Kaj pa kakšna fotka - dokazni materialuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
31.1.2008 16:21:25   
julci

...danes pa smo se napohajale in naklepetale s Laubico ...kot da bi se poznale že 100 let....full sem uživala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
31.1.2008 16:27:50   
Anonimen

Povej Julči, drugače ne bomo nič vrjele...

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
31.1.2008 16:39:44   
mateyka
hej punce user posted image vidm, da ste čist klepetule na kvadrat, ker sam gledam kera stran je zdej na vrsti user posted image najprej hvala za inarine čestitke in vsem malim (in velikim) praznovateljem nazaj eno enako  user posted image
user posted image

in vsi, ki ste bolan, da bi čimprej ozdraveli user posted image
mi smo se vrnil od babice (14 dni obiska) in mamo orto rastur, da bo trajal par dni da vse spravim v predale. pa dobil smo paket od mojga očija pa ene obiske dobimo za vikend..  bom čist user posted image   - too much stvari za spedenat.. user posted image

ste pa pridne pr zmrzvajnu, moram rečt. bom morala jest tud zdele en kup raznih zadev zmrnit - hja, evo; še ena stvar na listi.. me že glava boli od vsega tega user posted image

vas berem, bom brala in občasno kej pojamrala, dokler ne bom spet mal več časa mela, da kej napišem, ok? user posted image

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
31.1.2008 16:40:54   
julci
Nataša vse najboljše za god
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
31.1.2008 17:34:57   
majrim
slike bo dala laubica goruser posted image ...jaz aparat v torbi,pa brez slikuser posted image ....sej fre jutri domov in bo zvečer že goruser posted image user posted image user posted image ....zdej smo z mojo pupco spale 1 uro in je kar pasalouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
31.1.2008 17:36:32   
majrim
natasaom....user posted image in ostani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!