|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
4.2.2008 13:03:10   
sinskaT
Ja, Jo@n, Ema je tud men všeč (se koj spomnem na Emmo od Jane Austin user posted image ), mojmu pa ne tko zelo...zdaj pa nevem.

_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   RE: aprilčice
4.2.2008 13:03:43   
katka28
Glede imen pa, ce bi midva imela puncki bi bile Lara in Nuša ( mozeva izbira )....sama sem bolj za dolga imena Doroteja, Amadeja, Karolina....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
   RE: aprilčice
4.2.2008 13:41:14   
tasyo
Oj!
Ste kar pridne s čvekanjem... Meni je že skoraj uspelo spravit hišo v red, ampak ne še čisto. Sem si vzela pavzo za krof... sem jih poslikala, pa vam pripopam, da boste videle, kako so uspeli - niso sicer takšni kot od mami, ampak -nama so zelooo dobri!
Ste me spomnile - moram klicat, kdaj točno se nam začne MŠ. Najbolje da takoj, sicer bom pozabila!

Ful sem vesela za vse, ki ste ta vikend šopingirale in je bilo uspešno... Sem presortirala stvari, ki sva jih nakupila in ugotovila, da pravzaprav nisem kupila razen ene trenirkice nobenega lepega kompletka  56...user posted image  Bo treba najdet nekaj kjut za iz porodnišnice... Sicer pa ne vem - mamice, a bo konec aprila pretoplo za plišast komplet? Spodaj pa žabice in bodi?

Od imen, ki si jih napisala Sinska, je meni najbolj všeč Hana (to je bila najina izbira, pa sva se potem premislila, ker je moj želel Hanna, jaz pa sem bila absolutno proti)

Srečka - me veseli, da je bilo na biopsiji vse ok in si za nekaj mesecev rešena... Pa da boš lahko dojila!

Simvir - očitno si ravno pravi čas izpregla, zdaj boš lahko malo bolj počivala, pa bodo tudi težave manjše...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
   RE: aprilčice
4.2.2008 14:19:48   
resnično srečna
Mi2 sve kar nekaj časa izbirala...moj se je najbolj smejal, ko sva hodila po pokopališču (morbidno a ne) pa sem jaz brala imena z nagrobnikov in stalno spraševala: kaj pa tole?...

ampak sedaj smo pa že odločeni in bomo imeli Izo...kratko, jedrnato, v vseh jezikih prepoznavno, paše k priimku in ker bo najmlajša bo imela najkrajše ime...samo upam, da se ne odločiva kasneje še za enega, ker bo potem le ta moral imeti ime na dve črki...


ekola...toliko o imenih...

pip

G.

_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
   RE: aprilčice
4.2.2008 14:33:08   
barby78
Ojla!
Tasyo,po moje ne bo preveč,če bo imel tvoj user posted image  plišasti kompletek za domov.NAša bo tak kot medvedek,ker sem v BC kupila tak muckast pajacek z ušeski na kapuci,spodaj pa kakšne tanke žabice in body.zna bit marca ali aprila še ful mrzlo.Razen,če bi bilo res toplo,potem verjetno res ne bo mogla imeti tega pajacka.sicer pa imam jaz že perajt za user posted image ,kaj bo oblekla,ko bova zapustili porodnišnico.
LP 

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
   RE: aprilčice
4.2.2008 14:35:58   
minicca
Živjo, punce!
Sicer sem v službi, ampak sem do sedaj pridno delala in lahko malo počvekam z vami.
Tosja, na seznamček bi dodala, da nameravam rodit v Lj, za spol pa še ne vemo. Bo pa drugi otroček. Doma imamo že fantka.
Glede imen za Jo@n: meni je všeč Ema ali Hana.
Kar se tiča najinih nakupovanj za prvega: voziček sva nabavila Quinny-jev freestyle preko interneta, zraven je bila lupinica gratis, oboje v rdeči barvi, da je za oba spola, košaro za zraven pa modro posebej v Baby centru. Posteljico in komodo imava od lip poljčane, zelo prav mi je prišla blazina za dojenje, kasneje sva kupila še marelo en voziček v akciji za po mestu ali trgovinah, ker smo doma na podeželju in je bil voziček preštorast-drugače krasen za gozdne poti, asfalt, makedam, bremzo ima, skratka idealen. Črpalko imam še doma neodprto, flaške nisem nikoli imela, prilagojeno mleko sem pa šenkala svakinji. Tokrat spet ne grem brez dud v porodnišnico, na vložke ne pozabit, mazilo za hemeroide pa lanolin za bradavice-res si dobr mazat bradavice! pred in po dojenju. Termometer imam digitalni, razmišljam pa o nakupu čelnega brez dotikanja; bolan otrok, ki se zvija in dere ne prenese še kakšnega vtikanja termometra v ritouser posted image . Rabimo še ampulce fiziološke za popek, učke, nos.., mislim pa da patronažna pusti bivacin, da ne pride do okužbe popka. Saj o tem bomo še kaj debatirale.
Grem spet malo delat, se pa mogoče oglasim še kaj zvečer.



(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   RE: aprilčice
4.2.2008 14:42:42   
katka28
Mi mamo tudi ze pripravljeno na nasa skrata kaj bosta imela za iz bolnice. Oba bosta imela plisaste hlacke in majcko ( sem mnenja, da ne bo pretoplo za plis ) zraven smo kupili se jaknico, ce bo mrzli, pa seveda bodi in zabice, bombazno kapico in zgoraj se malo debelejso kapico pa dekico za pokriti.

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
   RE: aprilčice
4.2.2008 14:51:41   
Katja 271
Helou ženskice!

Najprej se moram zahvalit Tosji, Nile in Sinski, ker ste me pripravljene zvlečt iz zagate glede tistega dela za previjalno. Bom pa kar tisto, ki bo šla prej prosila, ker se bojim, da jih bo spet zmanjkalo. Dejte me prosim kak dan prej obvestit, da zrihtamo finance. Punce, zlate ste!user posted image

No, pol pa poročam, da sem se rešila bolečin v ledvici in križu na prebrisan način (mogoče še katero reši). In sicer sem tri dni in tri noči, ko me je začelo bolet, prakticirala to, da sem se dala na kolena, pod prsa sem si podložila kakšno blazino in vztrajala v tem položaju dokler se naš fantič ni prestavil drugam. Sicer čutim glavico še vedno zgoraj, torej je še vedno v prečni legi, ampak na križ me pa več ne pritiska (nock, nock, nock).

SinskaT, a kar v naše konce si zašla na pustovanje user posted image . A to so imeli na Prepihu prav organiziran kak program v maskah, al kako? No, glede imena se pa tudi meni dopade Hana.

Zdej pa hitro končam kosilce, da se grem pol mal sprehodit okrog bloka, ker je ravno nehalo deževat. Vsem, ki pa ste deležne zimske idile pa pošteno zavidam!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
   RE: aprilčice
4.2.2008 15:22:11   
sinskaT
Katja ti prej sporočim, ko bo ziher za Ikeo (če bo še aktualno pri tebi). Drugače pa ja, kar na Prepihu, pa še res je ful pihalo in sneg je padal, lepo je bilo. To je imel Radio Krka neki čez, pa Robi Erjavec je vodil, tko da je blo smeha user posted image .

Hvala za mnenja okrog imen, bom vesela še kakšnega komentarja user posted image .


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
   RE: aprilčice
4.2.2008 15:30:57   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Da se malo na hitro javim, pravkar sem prišla domov, pa moram še nekaj skuhat, ob 5h imam pa roditeljski sestanek v šoli.

Danes sem bila zadnji dan v službi, jutri se oglasim le še s krofi za 'poslovilno'. In imela sem tako norišnico, da sem ob 2h komaj ušla (naj bi delala do 12h).  Bom sedaj najprej pokurila lanski dopust in potem še 10 dni letošnjega, kar mi znese ravno do konca februarja, potem pa še malo na bolniško, potem je pa že porodniška. Res gre tole nekam hitro.

Torej ste začele debato o imenih - mi še nismo tako daleč, zaenkrat se s tem ukvarja le naš štiriletnik in predlogi so: Nodi, Franček, Tomaž od Pike Nogavičke in najnovejše - Bonbonček. Sicer so po mojem okusu bolj taka 'navadna' imena, razne skovanke iz parih črk mi nekako niso preveč všeč, sicer pa so okusi različni (Resnično srečna - če bi mi čakali punčko, bi bila skoraj gotovo Iza). Za fantka pa smo v tretje že malo 'izčrpani', tako da moram vzeti v roke knjigo o imenih in malo preštudirat.

Tasyo - bravo za krofe, prav slastni so videti.

Joan - saj ne vem, če mi bo uspelo prisopihati tja do 8h, tako da se mogoče pa vseeno srečava. Če boš videla tam eno z zelo velikim trebuhom,  prehlajeno in potrebno frizerja - bom to jaz.

Vas še zvečer malo pogledam.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
   RE: aprilčice
4.2.2008 18:07:48   
Sandrin
Ojla aprilčice!

Kako pridno čvekate. Bravo! Veliko vas je že doma, jaz pa sem se odločila, da delam prav do konca aprila oz dokler ne rodim user posted image . Se pač tako fajn počutim.

KG Koliko kilogramov ste se zredile, jaz do danes (29t) 5 kg.

IMENA  ker je prvorojenki ime izbral user posted image , mi je zdaj "dopuščeno", da jaz izberem ime.
Verjetno bomo imeli Hano ali pa Jana. Kako se vam zdi?

SPOLNOST Pravijo, da v zadnjem trimesečju želja po spolnosti mine, pa tudi priporočljiva ni. Mene ni prav nič minilo. Sem vedno za "akcijo". Predvčerajšnjim sem celo jaz bila zgoraj user posted image  in je ful pasal.

V četrtek imam pregled in vam sporočim kakšno novičko...do takrat pa pa-pa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
   RE: aprilčice
4.2.2008 20:15:59   
SpeliG
Sinska, sej si ti spraševala okoli imen, če se ne motim, meni pa je najbolj všeč Alina.
Tudi pri nas naj bi čakali user posted image , za katero sva bila zmenjena, da mož izbira ime, jaz sem hotela fantka poimenovati Tim. In ker najverjetneje Tima ne bo...
Meni so všeč kratka imena, možu pa dolga, tako da bo naša pupa verjetno imela daljše ime...
No, pa sej je vseen, važno da otroka ni sram povedat kako se imenuje.
Sandrin, od vašega izbora mi je všeč predvsem Jan za fantka, čist simpl in lahko izgovorljivo.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
   RE: aprilčice
4.2.2008 20:39:29   
malamalinca
Drage moje, da se vam oglasim prav na hitro še pred gospodinjami..moje zdravstveno stanje se je mogoče eno malček izboljšalo, čeprav čutim, da me že bolijo bezgavke pa me najbrž čaka še kakšna gripica.No, vseeno upam, da ne, ampak po vseh p...ki sem jih do zdaj imela, to ne bi bilo nič čudno.Imam tudi obdobja hude znerviranosti pa takrat vzamem kak Persen forte in je malo bolje...no vsaj zaspim lahko.Upam, da moji pikici Persenček ne škodi, saj meni pa res pomaga...Tole tretjo nosečnost, ženske moje, jaz najhuje prenašam, najbrž zarad tega ker nisem več rosno mlada in pa še faks, težave v službi...
Ne morem verjet, da smo že tako daleč, da se nekatere pogovarjate že o tem, kaj bodo cicki micki oblekli za domov.Tudi jaz sem zadnjič v H&M nabavla en roza kompletek, cortkan da dol padeš, ima neke ušeske na kapuci, moti le to, da nimajo hlačke nogic, ampak bomo kar ene žabice spodaj dal pa bo.Kupila sem tudi 2 bodija št.50.Po mojih izkušnjah se 100x bolje obnese body (btw.ta ni za čez glavo vlečt), kot pa tiste mako in tetra majčke, ko imaš samo težave s stistimi štrikci, ki jih je povsod polno.
Tudi jaz že odštevam dneve, danes imam točno 29 teden, upam in želim si, da samo še 8 tednov...(oba prejšnja sem rodila pri 37 tednih in je blo vse ok)

Pravijo da sem v obraz zelo spremenjena, ter da imam zabuhel gornji žnabel (ustnico-na obrazu, da ne bo kakšnega mistake-a), kar naj bi bilo tipično za ženske, ki v trebuščku nosijo punčko.

Kdaj boste pa papirje urejale?

No, tole pravzaprav niti ni bilo zelo na hitro, upam, da bom malo boljše volje in se spet večkrat oglasim.

Čau, pupe


_____________________________

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
   RE: aprilčice
4.2.2008 20:41:40   
tosja


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



05.02.

- Tanja555 - GP
- Katka28 - GP
- Jo@n - 3D UZ

06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP
- barby78 - GP
- resnično srečna - GP

13.02.

- modrookica - GP
- zolika - GP

14.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP+UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

19.02.

- zokica - GP+UZ


21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG
- Barb77 - GP+UZ

29.02.

- Nile GP



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image





_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   RE: aprilčice
4.2.2008 20:48:30   
tosja


user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image


PDP 27.03.


user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  user posted image   NS user posted image  user posted image   KR


PDP 01.04.

user posted image   Lepa posadka: user posted image user posted image user posted image   NM

user posted image   NJINJA

PDP 02.04. 

user posted image   modrookica (25 let): MF user posted image Luka  LJ


PDP 03.04.

 
user posted image   majazmaja

user posted image   matejka...

PDP 04.04.
 
user posted image   pizamca (32 let)

user posted image   Verita

user posted image   violica_23 (24 let): MF user posted image user posted image Jesenice


PDP 05.04.
 
user posted image   tejč29 (29 let): user posted image   Izola

user posted image   temistokleja (30 let)

user posted image   Tanja555 (29 let)


PDP 06.04.


user posted image   aisha (23 let): CE


PDP 07.04.


user posted image   Klarisa28

user posted image   jazabel (29 let): user posted image   KR

 
PDP 08.04.


user posted image   misa79

user posted image   Majček 28 (28 let): MF user posted image user posted image


 PDP 09.04.


user posted image   maja24-2 (27 let):  user posted image Lara  MF user posted image Lan  LJ

user posted image   big mamma: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image


PDP 10.04.


user posted image   simvir (27 let): user posted image   MF user posted image user posted image   LJ
 
user posted image   tosja: MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14

user posted image   Barb77 (30 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   petty82
 

PDP 11.04.

user posted image   srečna miška: user posted image
 
user posted image   malamaja (27 let): user posted image   LJ


PDP 12.04.

user posted image   Katja271 (28 let): MF user posted image user posted image   NM

user posted image   tana13: user posted image

user posted image   nisika  

user posted image  
barby78: user posted image user posted image   NS user posted image user posted image


PDP 13.04.

user posted image   kekec in mojca: user posted image user posted image   SG
 
user posted image   ppika 

PDP  14.04. 
 
user posted image   sky77 (30 let):  user posted image Rok  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image
 
user posted image   Ketrin (28 let): LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

user posted image   5erca04: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   Jelcy: MF user posted image  user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let): user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ


PDP 15.04.


user posted image   Tejcha (24 let): user posted image Tilen   MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image user posted image

user posted image   resnično srečna (35 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ


PDP 16.04.


user posted image   ruki: user posted image

user posted image   tinka011


PDP 17.04.

 user posted image   Krista28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   MF user posted image  user posted image



PDP 18.04.

user posted image   JuR_ChIkA

user posted image   SpelliG (27 let): MF user posted image user posted image

user posted image   mišeka: NS user posted image user posted image

user posted image   darja33: MF user posted image  user posted image   CE
 
user posted image   Roberta69: MF user posted image user posted image


PDP 19.04.

user posted image   bondi

user posted image   bela vrtnica (29 let): MF user posted image Zara  CE
 
user posted image   Mamacebela

user posted image   zvončica30

user posted image   Lubici (25 let): MF user posted image user posted image   LJ



PDP 20.04.
 
user posted image   matejchykam (21 let): user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   tasyo (29 let): MF user posted image user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PO

user posted image   najč

user posted image   cebelca27 (27 let): Izola

user posted image   Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj


PDP 21.04.

user posted image   malamalinca (33 let):  user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let):  user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE


PDP 22.04.


user posted image   tipriga (29 let): user posted image user posted image

user posted image   leni5 (28 let):  user posted image user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let)

user posted image   Katka28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image user posted image user posted image
  
user posted image   Jo@n (31 let): MF user posted image user posted image   LJ


PDP 24.04.

 
user posted image   T*i*A*r*A*

user posted image   zolika: MF user posted image user posted image   MB
 
user posted image   scorpiogirl (27 let): MF user posted image  user posted image   KR

user posted image   minicca (29 let):  user posted image user posted image



PDP 25.04.

user posted image   moon: user posted image   user posted image

user posted image   Srčekgirll (24 let): PO

user posted image   sinskaT (26 let): PO

user posted image   aprill

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): MF user posted image user posted image


PDP 26.04.

user posted image   zokica (23 let): MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image

user posted image   Sandrin (25 let):  user posted image user posted image user posted image   LJ 


PDP 28.04.

user posted image   Leiah

PDP 29.04.

user posted image   malecka24: MF user posted image user posted image   PO

user posted image   pikica030407: MF user posted image  user posted image


???  PDP  ???

user posted image   nikica18

user posted image   eminak

user posted image   avak
 


user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
Tako je do sedaj prijavljenih:
88 srečk user posted image
 
Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image
 

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija
 
 
P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.


Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite  


                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 4
13.04. 2
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 4
25.04. 5
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP


14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20.,22. in  25. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
          ...gužva v porodnišnicah! user posted image






_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
   RE: aprilčice
4.2.2008 20:57:39   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image   user posted image   22

user posted image   user posted image   21

user posted image   user posted image   45


1-krat  user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
   RE: aprilčice
4.2.2008 21:35:13   
pikica030407
Dober večer punce.
za seznam javlam da mam jutri 5.2. pregle, omaj cakam da vidim kako se moja pikica razvija in upam da bo vse vredu user posted image .
Danes sem kupila za malo take lusne bodije, da sem jih kar nekaj casa obcudovala user posted image user posted image user posted image .

Uzivajte se naprej v veceru in lahko noc
papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
   RE: aprilčice
4.2.2008 21:48:52   
Isabellabina
Čer  punce


Da se še jaz malo javim.Berem vas skoz ,sam komentiram pa ne ker nimam kaj za pripomnit ,ko že druge komentirate.

No jaz sem danes imela G pregled in sem pojamrala ,da me spet krči dajejo in mi je naredila UZ In tudi vaginalnega.MV je sedaj malo krajši in je dolg komaj 17 mm ampak je še zaprt.Otrok je težak 1740 g pri malo manj kot 31 tednih in prehiteva za približno dva tedna.Spet sem dobila tablete Spasmex-3× na dan.Sicer je G rekla ,da ni še panike in da  če se bo  MV  odpiral tko počasi kot se je sedaj lahko rodim še čez rok

Tosja naslednji pregled imam 7.3.in sicer CTG,
(lahko pa še dopišeš starost 33 let in da bom rodila v Lj. )


Dobila sem že tudi vse napotnice za porod in za rešilca, ter potrdilo za socialno .Tko da bom počasi začela urejat papirje.

No ena je spraševala kako je s potrdilom za očeta ,ki je že bil enkrat pri porodu.Jaz sem danes to omenila sestri ki vodi MŠ in mi ga je dala brez problema .(pri nas v Domžalah)(Me pa zanima tiste ,ki ste bile danes v Lj MŠ ,če katera ve kakšen je delovni čas tam ,kjer plačaš za prisotnost pri porodu in kakšna je cena?!!!)

Imena za punčke --meni so všeč recimo --predlog----Ela,Iza,Pia,Klara,Karin,Laura,Eva(malo mešano od bolj modernih do že malo staromodnih)
Za fante----Lan,Jernej ,Matia,Teo

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
   RE: aprilčice
5.2.2008 7:16:16   
NiLe
Good morning
user posted image

Tule sem skuhala eno kavico za vse vas user posted image . Danes očitno ni bila moja noč, saj sem težko zaspala, nato pa se premetavala in še okoli 5h je pri nama v postelji pristala najina user posted image . Namesto, da bi zaspala nazaj je imela izliv ljubezni, kako ima rada mamico, pa dojenčka v bušiju, pa kako mi bo pomagala previjat in skrbet za bejbija, pa da bo danes maškara ... v glavnem, to je trajalo kakšno uro in ko je zaspala, sem ugotovila, da sploh nisem zaspana. Torej, danes bom očitno prva user posted image

Kot vidim, se včeraj niste na veliko razpisale, kar mi čisto paše ... tako da danes pa zares čvekamo. PRavuser posted image ?

Sem pa opazila, da je debata tekla o imenih ... meni so všeč bolj kratka imena in pri nas so v ožjem izboru za user posted image : Tia, Pia, Ela, Ema ... Glede na to, da imamo doma že parček s kratkim 3-črkovnim imenom, nam drugega tudi ne preostane user posted image .

Big mamma; sem te pogrešala ... sem si rekla, da te moram danes podrezat in evo, tvoj post je bil zadnji pred mojim.

Aja, moj včerajšni izpit: fuuul je bil težek, ne vem no, upam, da spacam tisto 6-ko.

Tako, drage moje, današnji čvek je odprt ... sedaj grem zbudit moja dva sončka in ju napravit v Ninjo in Spidermanko - ja, kaj čmo, pri nas so bolj akcijske maškare user posted image user posted image user posted image Ju bom pofotkala in dala v album.

Želim vam lep, pustni torek!









_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
   RE: aprilčice
5.2.2008 8:34:51   
Isabellabina
Dobro jutro

Nile----tko je pasala tvoja kavica.Pa lepo da me pogrešate!!!!!!

Jaz sem spravla v sebeen krof in kavico---je blo ful dobr,mmmmm

Naše maškarce so v vrtcu in šoli kolk jih je blo fajn vidt,tamal se je sicer mal s strahom gledal v ogledalo ,no pol je pa pištolo dubu u roke je blo pa vredu.Ta najstarejša hči je že prestara za te zadeve,sam neke srčke si je na lička narisala,ta drug pobič je smrt ,ta tretja pa indijanka.U vrtcu so že skoraj vsi sedeli za mizo in jih je blo tko luštn gledat k so bli vsi oblečeni u maškare,uh cortki mali!Bom v album dala slikice.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
   RE: aprilčice
5.2.2008 8:41:55   
tasyo
Dobro jutro!
Včeraj pa res niste bile preveč čvekaste - bo treba danes nadoknadit!
NiLe - tale tvoja kavica je tudi meni zelooo pasala zraven krofa... Zdej uživam v hrani, na vago pa do konca tedna ne bom stopila, sem se že v soboto odločila, da ne!
NiLe in Big mama, tako vaju je fajn brat, kako uživata s svojimi maškarami... Komaj člakam slikice! In drugo leto, da se bom lahko po mili volji izživela z našo malo...

Moja noč je bila pa danes fantastična. Spala sem kot ubita, do pol šestih nisem vedela za sebe, pa še to sem takoj ko sem prišla iz WC-ja zaspala nazaj. Sem mislila, da bom danes ultra naspidirana in polna delovnega elana, pa sem ga očitno kar prespala...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   RE: aprilčice
5.2.2008 9:13:08   
Isabellabina
No zdaj so slikice gor samo so pod geslom ,če katera želi naj piše za geslo

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
   RE: aprilčice
5.2.2008 9:21:24   
NaTaŠa*
Dobro jutro

NiLe hvala za kavo mi prav pasala.
Kako vas je lepo poslušat kako napravljate vaše male škratke u maškarce. Tudi jaz komaj čakam drugo leto k bomo lahko našo malo pikico napravl v kašno maškarco.

Tudi jaz sem ponoč spala ko ubita, sem bla u post že ob 21.30 in do 6h zjutraj se tud premaknila nisem. Ob 6h zjutraj pa je biu obisk WC, sj pol sem koj nazaj zaspala do 8h tako da sem naspana.

No, včeraj sem bla v MŠ sicer zame nič novega ker sem vse te stvari že slisala nevem kolkrat ampak sj veste kako pravjo " od viška glava ne boli". Imamo 6x in vsakič imamo drugega predavatelja tako da v četrtek je na seznamu fizioterapevtka k nam bo mal povedala o vozkih, lupincah in drugih pripomočkih ki jih uporabljamo za naše user posted image , tako da bomo dobile neke informacije kateri izdelki so najbolj primerni in čese naj bi se izogibal. NO, sj to bo še zanimivo.

Zdaj pa grem še nekaj v želodček potlačt pa pol med knjige.

Zaenkrat pa vam želim lep preostanek dneva če bo kaj časa se še kaj oglasim.

Pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
   RE: aprilčice
5.2.2008 9:47:47   
NaTaŠa*
big mamma lepa sta oba res, prav lepe maškarce

Pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
   RE: aprilčice
5.2.2008 9:52:58   
simvir
Jutro!

Ja danes je pustni torek, tako da moram v trgovino po kakšen krofuser posted image .   (mimogrede, Tasyo tvoji izgledajo božansko, mmm mi že dišijouser posted image )
Vreme je pa bolj user posted image , upam da bo kasneje kaj boljše.

Moje včerajšnje bolečine v sp. delu trebuha so bile očitno prebavne težave (sem se že bala da je kaj narobe). Do večera ko sem šla že četrtič na WC so pa nato izginile. Upam da se danes ne ponovijo.

user posted image  vsem za dobro prespano noč, zdaj bomo imele še več energije za čvekanje.
Nile hvala za jutranjo kavico.

Zdaj ko so tema imena sem se spomnila, da lahko vas vprašam za nasvete glede izbire. Prvi sin je Nejc, za drugega user posted image  pa ime še kar ni izbrano. Meni hodijo samo imena za user posted image  po glavi (ne vem zakaj). Dajte, predlagajte kakšno ime v podobnem stilu prosim. Saj vem da bova na koncu midva izbrala, ampak morda dobim kakšno novo idejo.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?