julci
|
Čer evo mene. Nataša zgleda da nisi edina z glavobolom,jaz mam zgleda bolj podobnega rahli migreni.Sem že 2 lekadola pojedla pa ni kaj boljš,pa na kozlaje mi gre,.................počutje za v črno lukno. laubica groza,kaj vse se lahko naredi sred belega dne.jaz se spomnem ko je sosed prišel ponoči domov ves v rožicah in z avtom,pa je naslednje jutro hotel v trgovino,papride na parking,pa avta ni najdu.Ni mu pa blo jasno kaj dela cerada na tleh,lepo zložena.Pa kliče ženo zakaj mu ni povedla da bo avto vzela,ga je pa debelo pogledala.Sosedu so ponoči namreč ukradli avto,cerado pa za spomin pustli. Neli trma zna bit huda stvar,smo jo pri Mihanu dali skoz.vse je blo ok dokler ni prišel v drug vrtec k eni razpušeni vzgojiteljici(žlahta od svakinje),takrat se je začel pretepat,zgovarjat,mulo kuhat,na besedo ni več slišal,.............dokler meni ni prekipelo.Nisem zagovornik tepežke,sem ga pa poslala klečat na koruzen povšter.Da ti to vidiš,v 10 minutah sem mu zbila trmo za nazaj in naprej.Od takrat mu ga samo omenim pa se spravi k sebi,ker dobro ve da so nekje meje. Da vam povem kaj se mi je dans zgodlo.Pride včeraj Miha domov z lukno v športnih copatih,valjda je treba dans po nove.Pa grem v trgovino vzamam dvojne ene 36,5 ,ene pa 37številko. vsa vesela da sem dobla dvojne,ker nosi samo nogometne copate,ostalih še povoha ne,mupovem da ma doma nove copate.Pa me kliče po telefonu,zakaj sem mu kupla premale Sem ga še prepričevala,da si spet ni vredo jih obul.Pol sem šla pa pogledat na stare copate kaolko ma tam številko,me je pa skor kap,37,5 jaz trola pa mu kupim za celo številko premale.Pol sem ga pa zraven v trgovino peljala in ma mulc številko noge 39.Pa kam to raste noga v dolžino. sam sem se pa totalno čoravo počutla.