|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
18.2.2008 21:37:05   
stephany
Dober večer še od mene. Danes je bil pa tako lep dan in je bilo prav prijetno vozičkat. V nasprotju z včeraj, brrr, kako me je zeblo (sem pozabla rokavice, pa bi zelo prav prišle). Popoldan smo šli pa h Klemnovi babici na obisk in prišli domov precej pozno. Sem bila utrujena in šla kmalu spat, sploh nisem prižgala računalnika.

Zala - user posted image user posted image user posted image  za plazenje!

Duškamb - user posted image user posted image  za novega družinskega člana!

Midva tudi včasih pozabiva zaklenit vrata zvečer, se bo tudi treba poboljšat.

IZVIRNO SPOROČILO: neli99
hvala laubica. user posted image  ... sem se spomnila na mojga ki neče na srečanje, (pri nas še tudi ni za ziher, da bo šel zraven) ko sem brala da tvoj neče tretjega otroka (jaz tudi navijam še za enega, pa zankrat brez večjega uspeha)... včasih ne gre  ... al pa to, da se moj noče poročit (moj se tudi noče)... čeprav mislim da ni še nič izgubljeno ... ne obupat. Tudi jaz še nisem obupala...

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.2.2008 21:37:20   
hanna1
.....user posted image user posted image user posted image   dodi,ti zidaš pravo hišco,me pa  virtualne-nekje moramo svoje gradbene sposobnosti izkoristit user posted image user posted image user posted image --sam....jes sm čist not padu user posted image ....ko malo dete,ko mu pokažeš eno igrico......trma.....poznamo....še zdaj....bi mu včasih najraj tak focn pripelala,ko me tak razkuri...tud ta velki si nč ne dajo dopovedat user posted image --včasih si človk res v dilemi,kaj je tisto pravo v danem trenutku narest.....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.2.2008 21:39:33   
julci
Čer evo mene.
Nataša zgleda da nisi edina z glavobolom,jaz mam zgleda bolj podobnega rahli migreni.Sem že 2 lekadola pojedla pa ni kaj boljš,pa na kozlaje mi gre,.................počutje za v črno lukno.

laubica groza,kaj vse se lahko naredi sred belega dne.jaz se spomnem ko je sosed prišel ponoči domov ves v rožicah in z avtom,pa je naslednje jutro hotel v trgovino,papride na parking,pa avta ni najdu.Ni mu pa blo jasno kaj dela cerada na tleh,lepo zložena.Pa kliče ženo zakaj mu ni povedla da bo avto vzela,ga je pa debelo pogledala.Sosedu so ponoči namreč ukradli avto,cerado pa za spomin pustli.

Neli trma zna bit huda stvar,smo jo pri Mihanu dali skoz.vse je blo ok dokler ni prišel v drug vrtec k eni razpušeni vzgojiteljici(žlahta od svakinje),takrat se je začel pretepat,zgovarjat,mulo kuhat,na besedo ni več slišal,.............dokler meni ni prekipelo.Nisem zagovornik tepežke,sem ga pa poslala klečat na koruzen povšter.Da ti to vidiš,v 10 minutah sem mu zbila trmo za nazaj in naprej.Od takrat mu ga samo omenim pa se spravi k sebi,ker dobro ve da so nekje meje.

Da vam povem kaj se  mi je dans zgodlo.Pride včeraj Miha domov z lukno v športnih copatih,valjda je treba dans po nove.Pa grem v trgovino vzamam dvojne ene 36,5 ,ene pa 37številko.
vsa vesela da sem dobla dvojne,ker nosi samo nogometne copate,ostalih še povoha ne,mupovem da ma doma nove copate.Pa me kliče po telefonu,zakaj sem mu kupla premaleuser posted image Sem ga še prepričevala,da si spet ni vredo jih obul.Pol sem šla pa pogledat na stare copate kaolko ma tam številko,me je pa skor kap,37,5user posted image jaz trola pa mu kupim za celo številko premale.Pol sem ga pa zraven v trgovino peljala in ma  mulc številko noge 39.Pa kam to raste noga v dolžino.user posted image sam sem se pa totalno čoravo počutla.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.2.2008 21:39:46   
stephany
Hannauser posted image user posted image user posted image  za tvojo malo miško, da bi kmalu ozdravela! Sem imela samo 1x vnetje ušes, pa se še spomnim, da je grozno bolelo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.2.2008 21:40:38   
neli99
ja ns najbrž ne bo na srečanje user posted image  ... moj pravi da ni šans, da ne gre na kaj takega, da ne mara srečanja množice ljudi ... če pridemo bo to zato ker bo mel moj dober dan in bo popustil  ... drgač nas pa ne bo.

vzgoja ... uh dodi ... zdej pa mamo temo. jst kot poklicni vzgojitelj sem zavezana da otrok ne tepem, ker je dost alternativ: ignoriranje, preusmerjanje, time out ... same take stvari, ki delujejo, sam ko si pa čustveno sam upleten je pa vse malo bolj zapleteno. in ja, dans sem sinu eno pripelala ... pa nisem na to ponosna in tega ne odobravam ... pa pol je itak še ful bolj jokal in ga je blo treba še bolj tolažit.

verjetno bi blo bolj enostavno če se ne bi obremenjevala, kaj si spodaj mislijo, ker tako tuli ... ker pa smo meli že vse sorte na to temo, zakaj peter tolk joka .. sem jst ful obremenjena s tem ... in pol je katastrofa na vidiku.

zdej sem se bojevala s temi linijami ... me je miljonkrat ven vrglo user posted image  ... sam sem trmasta ... moj pravi da ma sine moj karakter user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.2.2008 21:51:06   
neli99
stefany tvoj je pa 2v1 ... od laubice pa še plus moj ... pri nas vsaj mislim da bo tretji otrok ... čeprav ma pa moj po svoje prav: a ne bi blo bolj pametno uživat ... ne vem zakaj si jst tok želim met še vsaj enega. mam tak program v glavi.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.2.2008 22:01:59   
dodi
Neli-saj jaz tud nisem zagovornik tepeža-a kakšna po riti,pa res ne škodiuser posted image

8.marec-če bo lepo vreme,zdravje.potem ja-drugače pa ne-se nam pa ne splača vozit tolk dalečuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.2.2008 22:02:47   
stephany
Neli - upam, da ga prepričaš... Jaz si zelo želim, da bi Klemen ne odraščal sam. Prej, ko ga še nismo imeli, sem si zelo želela vsaj enega otroka - sedaj ga imam, pa si želim še enega... Se včasih vprašam, če nisem prezahtevna. Sicer sem res zelo zelo hvaležna tistemu zgoraj, da mi je bilo dano postati mamica, a vseeno bi rada dala priložnost še kateremu od zamrznjenčkov. Vem, da ni nujno, da bi bil postopek uspešen, a upanje pa je.
Drugače se pa večkrat spomnim nate in razmišljam, kako krotiš dva malčka. Jaz včasih še enega komaj, sploh zdaj, ko ga je že vsepovsod dosti, saj leze kot kakšen črv.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.2.2008 22:16:26   
julci
Stephany če je  1xuspelo,bo še v drugo.Jaz sem zdaj v drugem postopku jedla zraven aspirin 100.
meni se je vedno fajn zdelo da nisem bla edinka,Miha si je tud želel bratca ali sestrico,pa še zdaj je rekel da nebi imel kaj proti če bi še blo ka jmalega.
je pa res da dva tako majhna otroka res predstavljata večji napor,Dodi bo vedela,pa Neli tud.Je pa po svoje tud lepo.

Tisto da Je Drnovšek umrl pa ne vem če drži,ker ni nikjer omenjeno.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.2.2008 22:23:57   
hanna1
...jes sem res čoh,moja pikica in jes se zahvaljujeva za vse dobre želje,tud te pomagajo,dons je že bolje,ampak sitnobica je pa še vedno,nč ne paše user posted image user posted image --stephany in neli-jes močno stiskam fige,naj vam še uspe--če bi mi prej se bolj zravn spravli,bi tud meli še kakšno bebico,ampak je že bilo tako namenjeno user posted image --da sta le ta dva zdrava in živahna....

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.2.2008 22:30:31   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Stephany če je  1xuspelo,bo še v drugo.Jaz sem zdaj v drugem postopku jedla zraven aspirin 100.

Jaz sem tudi v zadnjem postopku jedla Aspirin 100. Recimo, da je tudi to pripomoglo k uspehu user posted image .
Pri nas smo trije, brat je starejši od mene 9 let, sestra pa 5,5. Smo pa sedaj bolj navezani eden na drugega kot takrat, ko smo bili mlajši.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.2.2008 22:55:22   
hanna1
...babike,fajn spite,jes si moram uro ob 5 naštimat--antibiot. pa grem v horizontalo

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.2.2008 22:56:39   
smotka lonib
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=303990

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
19.2.2008 7:47:23   
Anonimen
Dobro jutro.

Danes sem pa čudno spala - me boli hrbet.
Ona informacija o Drnovšku, je bila očitno raca.

Vsi naši linki:

http://zanovo.myminicity.com/
http://zanovo.myminicity.com/ind

http://jurcek.myminicity.com/
http://jurcek.myminicity.com/ind

http://juribor.myminicity.com/
http://juribor.myminicity.com/ind
http://juribor.myminicity.com/tra

Več bom komentiala potem. Grem gledat, če najdem kakšnega kandidata, da mi zmasira hrbet.

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
19.2.2008 8:12:27   
lumpa6
duška sm poklikalauser posted image

jaz pa nujno rabim industrijo, imam kar 14% nezaposlenost

http://rajigrad.myminicity.com
http://rajigrad.myminicity.com/tra
http://rajigrad.myminicity.com/ind

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
19.2.2008 8:41:54   
Laubica
midva sva ravno prej debatirala pri mizi,kako bi blo fajn, da bi se kej primlo....če ima kdo dobre veze gor z bogecom,naj me priporoči prosim še za enega
Mirjam-DRŽIM PESTI DA SE PRIMEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro čvekiceuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
19.2.2008 8:44:07   
Laubica
Naj mi prosim ena da recept -da bi moj sine spal več kot 2 uri skupajuser posted image ,ma že od ceplenja dalje ga svira 15 dniuser posted image user posted image prej je vsaj 4 ure skupaj spal zdaj pa 1.5 ali 2 -sem zmatrana fullllll

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
19.2.2008 9:25:46   
Anonimen
Punce, našo Izolo pa zapuščajo stanovalci.....ukrepajte.

http://izola--disola.myminicity.com/ind

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
19.2.2008 9:44:22   
mateyka
kva ste me našišale v gradnji mesta - vse ste me prehitele. kva sm revež user posted image

drugač pa neli in stephany - kako noče ožent? kaj pa romanitika? uh, kva bi jest.. no sej ne bi, k mojmu je cilj narest vse kar je men želja, tko da user posted image in čimveč lumpov maš, tembolj je zabavno - zakaj komot? to je sam dolgčas in nobenih izzivov. kok več je smeha in žurov, če smo obkroženi z lumpi i lumpami user posted image in itak - kako boš mlad, če boš v penziji "komota" tok zgodi. da smo me tok mlade, je zarad naših otrok - k nas garbajo, da smo tok aktivne k ene 20 letnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
19.2.2008 10:09:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kva ste me našišale v gradnji mesta - vse ste me prehitele. kva sm revež user posted image

Če pa imaš ti največ prebivalcev...user posted image

Meni je tudi zelo fajn z mojimi tremi lumpi. Zdaj jim za zajtrk spečem vaflje, potem pa jima v roke potisnem krpo za prah in sesalec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
19.2.2008 10:19:03   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Meni je tudi zelo fajn z mojimi tremi lumpi. Zdaj jim za zajtrk spečem vaflje, potem pa jima v roke potisnem krpo za prah in sesalec.user posted image user posted image user posted image

maš zastonj delavno silouser posted image user posted image user posted image user posted image

http://rajigrad.myminicity.com
http://rajigrad.myminicity.com/tra
http://rajigrad.myminicity.com/ind

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
19.2.2008 10:30:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

maš zastonj delavno silouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ta delovna sila včasih tudi stavkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
19.2.2008 10:37:36   
lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Ta delovna sila včasih tudi stavkauser posted image user posted image user posted image

moji tut, vedno takra ratajo lačni al pa jih na wc tiščiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
19.2.2008 11:55:27   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
19.2.2008 12:05:02   
smotka lonib

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!