|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
18.2.2008 18:34:40   
lumpa6
jaz mam pa že transportuser posted image user posted image user posted image

http://rajigrad.myminicity.com/tra

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.2.2008 19:08:59   
majrim
ufffffffffff,jaz pa priznam,da sem bolj lena,kar se mest tičeuser posted image ...računalnik bolj pozno prižgem,pa še tako nimam časa,ker me naš črv non stop okupirauser posted image ...sploh zdej,ko so dnevi daljši bo kriza...človeka kar vleče venuser posted image ...pa tle za mano sta dva stroja perila in čakata,da jih kdo zlikauser posted image user posted image user posted image
....zala.....zdaj pa gas------------>>>>>>>>>>>>user posted image user posted image user posted image ...naša  bi raje  stala in plesala..čisto nora je na muzikouser posted image
..kje ste vse????????????user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.2.2008 19:17:44   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

...naša  bi raje  stala in plesala..čisto nora je na muzikouser posted image

...ko se naša začne gugat zravn muzike,ne veš,a dela to zato,ker ji je všeč,al zato,da se mi režimo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.2.2008 19:23:38   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si hanna1...user posted image ...jaz ji rečem,daj neža pokaži kako plešeš in ona kar začne migat z ritkouser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz pa zraven crkujem od smeha...pa sej boš vidla...ajojjjjjjjjjjjjjjjjj,komaj čakam 8. marecuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.2.2008 19:27:10   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: makala

Bravo Zala za plazenje.user posted image user posted image Zdej boš prava raziskovalka stanovanja.

Se pridružujem čestitkam. user posted image user posted image user posted image

Zdaj ji moraš samo filz zašit na kolena, pa ti bo glancala tla.user posted image user posted image user posted image

Zelo dobra ideja ,Duškauser posted image user posted image user posted image -ZALA čestitke -zdaj je že velika super bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vam pozabila povedat, da mojga  tlačijo more zaradi naših mest. Ima namreč nalogo, da nam v službi tudi poklika naša mesta.
In včeraj zjutraj, ko se je zbudil je rekel, da je sanjal, da so nam na tej mali zelenici pred blokom zgradili stolpnico in da je to sigurno sanjal zaradi klikanja po naših mestih.

Bogi revež -ga mantra da tak garauser posted image user posted image user posted image user posted image

HANA-boga tvoja pupa-uhice grozno bolijouser posted image

Imam predolgi podpis. Bom vse linke vsako jutro prilepla v en post.

Moja žana pa je prava nevoščljivka. Vse dni se važi pred Juretom, da ima več prebivalcev kot on, zdaj pa je Juretu zrasel blok, ona pa ga še nima in se je od jeze kar razjokala.
TI-TI ŽANAuser posted image user posted image user posted image -Duška-super slikca-moj ta velik pa je meni pobegnil k moji mami,sem že 2 dni samauser posted image

....zala.....zdaj pa gas------------>>>>>>>>>>>> ...naša bi raje stala in plesala..čisto nora je na muziko
..kje ste vse????????????
Mirjam -boš plesačico,ali pa pjevačico doma imelauser posted image user posted image user posted image
ajojjjjjjjjjjjjjjjjj,komaj čakam 8. marec
Jaz tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.2.2008 19:32:36   
Laubica
MIRJAM-SEM TE POGREŠALAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image
Punce naše tesne sosede so pa danes sredi belega dne ob 12h oropali hišouser posted image pa nihče nič videl nič slišaluser posted image midva sva z možem prišla komaj ob 13.30h domov pa vidimo policija pa nas sprašujejo če smo kaj vidli-GROZNOOOOOO SEM ČISTO SAMA ME JE STRAH KO user posted image ,ona je bila celo dopoldan doma ob 12h je šla po svoji punci in ko so prišli domov so bli oropani-in to skozi okno katero je bilo zaprto in so ga odprli tako da ni nič šipa zlomljena HALOOOOOOsem čisto paf res ne morem verjet

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.2.2008 19:37:21   
hanna1
Aha,vaši majo že počitnice,naj si dajo duška,jes sem dons našega ven malo nagnala,ker je bilo tako lepo vreme,on je imel pa samo user posted image eno nalogo,pol se je pa vsedel pred TV-buh sem ratala huda in pol se je spravil ven,na koncu bi ga pa skor s traktorjem mogla spravit domov,ker je blo zunaj takooooo faaaajn user posted image --mularija,sploh včasih nimajo domišlije,ampak pred TV mi pa ne bo zapravljal prostega časa user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.2.2008 19:48:50   
hanna1
uf,tole me je pa kr stisnilo,mi smo pa še tako kamot,da se ponoč pozabimo zaklent...se spomnim par let nazaj za pusta,ko je moj prišel iz nočne,s sinom pa sva ravno zajtrkovala in pravi,da en tip pred vrati spi--sva mislila s tamalim,da si norca dela iz naju,....pa greva vseeno pogledat...in res je spal eden pred vrati,z lasuljo,ker je bil pust,glavo je imel fajn na predpražniku in....smrčaluser posted image .Pa še lepo se je sezul in čevlje poleg postavu...ko sva šla z sinom,on v šolo,jaz v službo,se sploh ni zbudu in lepo smrčal pred našimi vrati user posted image ....no pol čez en dan smo zvedeli,da je bil spodnji sosed,pa se ga je fant prvič v življenju preveč nacedu in je falil štuk...pol je pa zvonil pri naših vratih,ker smo pa mi meli ravno odvit zvonc zarad mojga,da je lahko spal čez dan,mi nismo nič slišali,on pa je obupal in kar pred vrata legel....ne me vprašat,kaj bi se zgodlo,če bi jaz ne bila opozorjena ,pa bi zjutraj stopila skoz vrata in njemu na glavo.....po moje bi oba peljali nekam,njega zarad odtisa škornja na glavi,mene bi pa frasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.2.2008 19:51:20   
lumpa6
[clovek.blog.siol.net]

zanimivo

sem zasledila da je umru Drnovšek, mislte da je resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.2.2008 20:03:17   
majrim
user posted image laubicauser posted image user posted image ...ne utegnem,če je pa zunaj tako lepo vreme...user posted image ..ja,pa dragi je bil cel teden doma in se takoj poznauser posted image ...bom ta teden malo bolj pridnauser posted image
...kar se zaklepanja tiče,je to pri nas že dolgo strogo user posted image ...z vso to drogo okoli se ni za hecat...kje so tisti zlati cajti,ko smo imeli vse odprtouser posted image user posted image ...še v avtu takoj zaklenem vsa vrata,ker mi je enkrat na križičšu ened hotel kar prisestuser posted image ...ta svet je narobe obrnjenuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.2.2008 20:05:33   
majrim
lumpa6...kje si brala,da je umrl drnovšek??user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.2.2008 20:07:46   
lumpa6
na med-over-netu, in da bo jutri uradnouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.2.2008 20:08:31   
Laubica
Kaj jaz sem do DANES imela hišo vedno odklenjeno dan in noč in ključ na zunanji stani v vratih,pa avte odklenjene pa ključ v avtu -mislimuser posted image se bomo mogli 100%obrnit.
Mirjam -lepo da ste se pocartali user posted image
HANA-mene bi kap če bi mela kerega pred pragomuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.2.2008 20:08:46   
majrim
no,sej se ne bi čudla,če bi bilo res,ker je bil tak bogi nazadnjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.2.2008 20:09:24   
Laubica
KAJ DRNOVŠEK je umrl-naj počiva v miruuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.2.2008 20:21:02   
Anonimen
Pozdravljene,

Mi pa imamo novega stanovalca - želvico po imenu Flora. In moja Žana je čisto navdušena.

To za Drnovška  bi menda povsod pisalo - NE VRJAMEM.

Lumpa, ona dva brata pa sta genialna. pa po moje imata kar nekaj kil.

Grem - pica je pečena.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.2.2008 20:23:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

na med-over-netu, in da bo jutri uradnouser posted image

Sem iskala, pa ne najdem...user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.2.2008 20:43:50   
majrim
evo,cela klapa tle,jaz pa grem počasi v kopalnico se pripravit za pred tvduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.2.2008 20:49:17   
neli99
dan ... a ja, se opravičujem: dobervečer ...user posted image

danes sem pa za en k ...  trma vihra v vsej svoji razsežnosti in danes so mi popustili živci ... zdej me pa grize. razočarala sem samo sebe.

tut jst gledam tisto oddajo ob sredah, pa še včasih ujamem eno drugo o eni varuški ... sam v praksi ... moj pravi, da mam zanič živce. mislim da ma prav.

najhuje je ker se strmari, vrešči in tuli na mestu in jst to veselo ignoriram, pa ignoriram ... po ene 10 minutah pa se mi zdi da je to vseeno preveč za enega leto in pol starega, pa ga grem in vzdignem in mu preusmerim pozornost na nekaj drugega ...

pol pa pride popoldne, pa jst sama, pa to lohk počnem non stop ... pa vmes je treba malo dojit, pa previt, on pa tuli ker bi lih takrat rad da ga vzdignem pa gleda skoz okno ... pa hoče knjigam liste trgat, pa ne dovolim, pa tuli ...

pol pa pride tašča ... misli da bogega reveža iz kože dajem ... ma pol pa popustijo živci.

grem jst mal pobrskat po netu če me kej potolaži.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.2.2008 20:49:43   
Laubica
Jaz sem se že stuširala in grem tudi pred tv -nočko

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.2.2008 20:51:26   
natasaom
matr vi že velemesta sestavljate..mi imamo pa norice..pa enga norca (atija)user posted image
sej vas samo pozdravim pa grem v pojstlo ker imam hud glavobol

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.2.2008 20:53:31   
Laubica
NELIuser posted image user posted image user posted image mislim da te razumem-je moja tašča nekoč ko je še bil 1. mali isto delala in sva hitro zaklučleuser posted image no hvala bogu je hitro ugotovila da sem JAZ mama in me pustila da ga jaz vzgajam
Upam da ti bo kmalu boljšeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.2.2008 21:03:44   
neli99
S trmo imamo probleme starši in ne otroci,zato se moramo najprej,sami zavedati svojih čustev,da jih bomo znali pomagati izražati tudi otrokom.

... sem že najdla en fajn članek ki mi je dal par idej, pa tale stavek mi je bil všeč.

hvala laubica. user posted image  ... sem se spomnila na mojga ki neče na srečanje, ko sem brala da tvoj neče tretjega otroka ... včasih ne gre  ... al pa to, da se moj noče poročit ... čeprav mislim da ni še nič izgubljeno ... ne obupat.

natasaom user posted image

pa še ena je napisala da ste prav bolni user posted image

ven meče linijo, bom mogla dol z neta user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.2.2008 21:13:10   
majrim
neli99...a si tvoj še ni premislil??user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.2.2008 21:13:27   
dodi
Neli-saj bo minil-jaz pa pri pretirani trmi uporabim, dve čez rit-pol pa debel pogleda pa utihne-ma glih vsega pa ne more ukazat,samo ti boš boga,otrok pa misli,da lahko vse-mora pa že vedet, kdo daje komando in kadar pri nas prestopijo določeno mejo-sledi kazen,da dobijo kakšno po riti,ta večji pa kaj drugega-teh pa ne morem več po rituser posted image user posted image

Z vam pa ni več nobene debate-samo zidate,pa gradite in to še ponočuser posted image user posted image user posted image  jest vas bom poslala med zidarjeuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!