|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gonal in stimulacija
13.4.2008 13:58:27   
vitae
Yuliah, hvala za te koristne informacije.

Jaz na IUI nisem bila, pred tem sem jemala gonal le za stimulacijo. Bom ta del preprosto preskočila.

No, sedaj vidim, da me čaka bolniška. Problem je v tem, da kakor močno si želim priti na vrsto že do počitnic, je vmes cel kup ovir (mož je službeno odsoten, jaz imam vmes dva tedna tujine - izobraževanje...), tako da bom raje prestavila na septembra, da bom s srcem in mislimi le pri tej stvari in se ne bom obremenjevala še z drugimi stvarmi.

Bom videla kako hitro bom dobila odgovor s konzilija. A je punkcija možna brez anestezije? Nisem ravno pristaš narkoz. Predvidevam, da nato bolj čutiš bolečino.

Kako je sedaj s tabo?


(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Gonal in stimulacija
13.4.2008 14:57:45   
YULIAH
Prav je da si s srcem in dušo usmerjena le na zanositev, ter da se med tem postopkom ne obremenjuješ s čim drugim. Ti se le lepo pripravi, pa sigurno bo.
Jaz sem sedaj dobro. M še vedno teče kot iz potoka user posted image , kaj češ!
Kar sed tiče punkcije, v MB se lahko odločiš, če želiš narkozo, lahko pa tudi brez. Tako da je tvoja stvar če želiš ali ne narkozo. Mislim pa da se tudi brez da zdržat.
Jaz imam 2.6. ponovno razgovor s svojo ginekologinjo za neplodnost. Potem grema konec junija za 14 dni na Djerbo, tako da mislim da pred septembrom tako ne bova imela nič, saj so vmes (julij, avgust) tako dopusti.
Pa ti rečem tako da rabiva oba konkretno pauzo od vsega tega, da dava malo možgane na off, je bilo vse to zelo stresno in naporno, sploh za moje telo.
A tebe so pa dali kar na IVF, kako to da ne najprej na IUI? Jaz sem dobila najprej IUI (4 poiskuse), no na drugem so me preusmerili na IVF, ker sem preveč odreagirala(moji folikli) na GONAL. Sedaj pa za naprej ne vem, bomo videli.
Javi se kaj, lepo bodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Gonal in stimulacija
14.4.2008 10:45:46   
vitae
Živjo Yuliah,

Ne vem, kako so me preusmerili kar na IVF. Ko sem bila na razgovoru s svojim ginekologom je najprej predlagal, da grem na IUI. Baje sem na terapijo z gonalom zelo dobro odreagirala, a ne predobro, kajti v tem primeru bi bila že user posted image . Nato pa je rekel, da me ne bo več matral in me bo dal kar na IVF, je tudi več možnosti. Mogoče tudi zato, ker so od moža spermiogrami tako, tako (citiral: ne slabo in ne preveč dobro) - res pa je, da je v času tega testa imel zelo stresno službo.

No, cel kup dejavnikov me je sedaj pripeljalo na IVF. Pa bomo videli.

Ti le uživaj na Djerbi, možgane daj na off, se posveti dragemu, mogoče pa te celo kaj preseneti.

Do dopusta pa upam, da smo še kaj na zvezi.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Gonal in stimulacija
14.4.2008 11:23:56   
YULIAH
Vitae, ja super, boš videla sedaj pa sigurno bo. Ti lepo pripravi svoje telo, sprosti se, jaz sem bila nekak skoz obremenjena...ne vem kaj mi je bilo. Si kar malo očitam svojo zaskrbljenost ta čas, pa saj kaj je, je!!!
Kdaj pa imaš punkcijo?
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Gonal in stimulacija
24.4.2008 17:45:20   
vitae
Živjo Yuliah in vse ostale,

Danes sem dobila odgovor od Komisije, da sem v postopku za OMBP (IVF). Jutri se mislim, kar osebno naročiti.

A kakšna ve, kakšna je trenutno čakalna doba?

Zanima me tudi, če se je katera od vas v Lj  oglasila na posvetu oz. izobraževalnem sestanku. Kakšna je bila vaša izkušnja?

Hvala za odgovore.

P.S.: Yuliah, je že kaj novega. Mislim nate.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Gonal in stimulacija
25.4.2008 14:11:57   
YULIAH
Draga Vitae,
jaz sem dobro, nič novega pri nas. Kot sem že rekla, bova sedaj imela pauzo od vsega. Junija tako greva na morje, potem pa bova še videla kako naprej.
Odlično, da si v postopku, je pa glede čakalnih vrst čisto odvisno, kje si, kaj se dogaja s tabo.Tukaj v MB se čaka nekje 8 mesecev na IVF. Midva sva marca bila uvrščena na čakalno listo, vmes sva bila predvidena za IUI, ker pa je moje telo preveč reagiralo na GONAL in pridelalo preveč foliklov, sem bila takoj predvidena za IVF, žal se ni prijelo.
Bo pa drugič. Javi se kaj, jaz sem zadnje čase zares zelo malo na forumu, vseeno pa držim pesti zate in pa za vse ostale sotrpinke. Se kaj bereva..

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Gonal in stimulacija
26.4.2008 23:51:06   
vitae
Živjo Yuliah,

No, pošto s konzilija sem kot sem napisala že dobila. Prijavila sem se tudi, in na veliki šok sem lahko takoj po user posted image  na vrsti. Trenutno namreč v Lj ni čakalne vrste.

Vendar sem se odločila, da bom zaradi službenih obveznostih (mojih in moževih) dejanje prestavila na september. Sem dolgo razmišljala, pa se mi je zdelo to edino pravilno. Ker se bistveno, da sem s srcem pri stvari, ne pa obremenjena s 1001 stvarjo.

Ti le uživaj na Djerbi, midva odhajava v ponedeljek na kratko potovanje. Malce rabimo odklop na vsake toliko časa.

Mogoče pa sedaj kaj bo. Drži se in upam, da z Djerbe prideš nasmejana in user posted image .

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Gonal in stimulacija
27.4.2008 12:45:34   
YULIAH
Draga Vitae, kako lepo da se stvari pri tebi odvijajo, sem zelo  vesea zate.
Predvsem pa je dobro to, da sta res razmislila o času, kateri je najbolj primeren za vse to, ker res je, moraš biti v celoti predan tej stvari, ker je zelo stresno drugače. Stres pa kot verjetno sama veš ni nič dobrega za take stvari. A na potovanje gresta? Ja super, želim vama čimveč sončka, uživajta maximalno, pa res držim pesti, morda se vrnete trije user posted image ...
Pa javi se še kaj user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Gonal in stimulacija
5.5.2008 19:16:49   
dimi
Živjo Yuliah, kako si kaj? Prebrala sem, da boš imela malo premora, jaz sem se tudi tako odločila. To kar je bilo, mi je bilo vsega preveč. Na naslednjo iui bom šla verjetno septembra. Zanima me, če ti veš, če punkcijo delajo pod narkozo al brez? Bolečine me je groza ( enkrat so mi na živo vzeli tkivo za analizo-maternični vrat, od takrat sem čisto prestrašena), jaz bi narkozo, če bi se odločila iti na epruveto.
Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Gonal in stimulacija
7.5.2008 17:20:14   
YULIAH
Hej Dimi!
Jaz sem imela punkcijo pod narkozo, tudi za naprej se bom definitivno tako odločila, če bo potrebno. Sem bila v MB.
Ja imam pauzo, od vsega, tud mal od foruma user posted image , mi kar paše malo ....

(odgovor članu dimi)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Gonal in stimulacija
3.11.2009 18:42:39   
dinchy 86
caw punce, a se lohk pridruzm?
no z mano je tko skor pa 3 let se trudmo za user posted image pa ni blo uspeha,vmes sem jemala klomifen-ni blo reakcije,potem sm eno leto nrdila pavzo k sem bla res utrujena od vseg.no zdej sam startala ponovno in me je moja G dala na gonal inekcije.sem imela dozo 150 za 10 dni in vmes ulrazvok usak 3 dan .problem je zdej v tem da sem melaprevec dobro reakcijo ,8 folikul je blo ready za oplodnjo in mi niso smeli nardit inseminacijo ker je velik risk da bi se vsi oplodili.zdej cakam user posted image da vidm kako naprej.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Gonal in stimulacija
4.11.2009 21:46:28   
MARTINŠČICA
Oj, meni se je 2 leti nazaj zgodilo podobno. Ob jemanju klomifena (4 krog) v postopku IUI sem odreagirala na stimulacijo z devetimi folikli in so me čez noč preusmerili na IVF. Oplodila so se vsa jajčeca, vstavili so mi dva, a žal ni bilo sreče z zanositvijo.
Potem sem dobila Gonal, v naslednjem postopku IVF sem zuanosila in sedaj imam 17 mesecev stara dvojčka.
Tako da, ne obupat!
Srečno!

_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu dinchy 86)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Gonal in stimulacija
5.11.2009 19:51:09   
dinchy 86
hvala martinscica,kok je lepo slisat da ti je uspel,jst se trudm ze skor 3 leta in ti lohk povem da vcasih semm tok utrujena od vseg da obupam ,jst sem mal jezna ker je mene moja G drzala ful doug cajt na KLOMIFEN ceprav je vidla da ni reakcije ,zdej sem v eno roko ful vesela ker sem vidla da mi gonal inekcije pomagajo, mam ful dobro reakcijo,bom se pa borila naprej ker si res zeliva user posted image .
dej mi povedat kako je v sloveniji s ivf a moras sam placat al pa zavarovanje pokrije stroske,pri men kle v ameriki mormo sami placat ivf in je ful drago okrog 10 000$ ,zavarovanje nic ne pomaga.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Gonal in stimulacija
9.11.2009 17:26:45   
matejka78

tudi jaz se borim za user posted image in kar ne morem verjet, da bo že 3 leto.
Sem v postopku IVF v MBju in bom tudi pričela z Gonalom. Sem prav vesela, ko sem prebrala, da tako dobro deluje.

Dinasajo - v slo si ne rabiš nič plačat, ker ti krije zavarovanje (mislim, da 6 postopkov).
Ker pa je tukaj dolga čakalna doba (cca. 1 leto), sem šla na 1 poizkus v Avstrijo in sem si plačala sama in sicer 3.000 eur (žal pa se ni prijelo).

(odgovor članu dinchy 86)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Gonal in stimulacija
9.11.2009 19:22:42   
dinchy 86
matejka 78 ,res je da gonal inekcije pomagajo dost,pri men je biu problem da nisem mela ovulacije usak mesec in klomifen mi ni nic pomagal zdej pa gonal inekcije prvi ciklus prevec dobro je blo .nasledn ciklus mi je moja G rekla da bom pavzo nardila ker je mogoce da bom mela ovulacijo in bom pac poskusila naravnim potem.ce ne bo uspeha ziher bom sla naprej s gonalom.jst tud ne morem verjet da pri men je 3 leto da se borim za user posted image men se pa zdi kot vceri da sem zacela delat nauser posted image

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?