|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ste shujsale????
6.3.2008 14:10:04   
*erika*
evo moja zgodba....stara sem 21 let in imam dva otroka.pred prvo nosecnostjo sem imela 57kg in sem izgledala kar dobro.no....ko sem zanosila sem nekako pozabila na kile in sem jih do konca nabrala 35 viska,torej sem sla rodit z 92kg...obuppppppp,ampak kaj cmo....no in ko je moj mali dopolnil eno leto sem izvedela da sem drugic noseca in prvo kar mi je slo po glavi so bili kilogrami,ker v enem letu nism nic shujsala.no in potem mine druga nosecnost in v njej sem se zredila za 7kg.....joj zakaj ni bilo ze prvic tako...ampak kaj ces......no zj me pa zanima kako ste ve shujsale 30kg in koliko casa ste porabile za hujsanje.men se kej prevec ne da ubadat s hujsanjem...trenutno imam 85kg in rada bi jih izgubila 20-30kg.tezka bo.....zaupajte mi svoje izkzsnje z hujsanjem in kaj najbolj priporocate da se je da nic ne dobis kg.


_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ste shujsale????
6.3.2008 14:15:05   
maja1488
O moja zgodba je ista, le da imam jaz samo enega otroka. Med nosečnostjo sem se tudi jaz zredila čez 30kg, iz porodnišnice sem prišla z 12kg manj. takoj po porodu sem se spravla na ločevalno in zgubila 8kg, potem pa sem nehala in spet žrla. Zdaj se spet spravljam k temu, da jih izgubim in moram rečt, da je volja zdaj močnejša. Meni zelo pomaga to, da si tu gor mal pišemo kako in kaj gremo čez dan in se spodbujamo. Če me zagrabi požrešnost, grem za par minut na forum počekirat, pa mal napisat pa je že boljše.
Držim pesti, da ti uspe. In meni tudi.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako ste shujsale????
6.3.2008 15:08:39   
mojamura
Svetujem ti, da hujšaš po montignacovi metodi. Sama imam tudi že 10 let preveč kg. Vse diete so take, da shujšaš, pol pa dobiš vse nazaj, ko začneš jesti spet po starem. Ta knjiga: Jem, torej hujšam, ti najprej razloži zakaj se sploh rediš, nato te popelje skozi prvo stopnjo prehranjevanja, kjer totalno spremeniš svoj način hranjenja. Kar je vsaj meni bilo najbolj pomembno je to, da nisem lačna, ampak vseeno hujšam. V drugem delu knjige te montignac uči, kako težo vzdrževati.

jaz moram shujšat tudi čez 30 kg, pa sem v dveh mescih po tej metodi shujšala 9 kg.

probaj, ne bo ti žal, saj izgubiti nimaš nič....no razen kiluser posted image

držim pesti.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako ste shujsale????
6.3.2008 18:04:08   
Muca Copatarica
Priporočam ti ločevalno. Saj se je ni tako težko držati. Bolj je pomembna volja. Pa nekaj športa zraven.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako ste shujsale????
6.3.2008 22:54:13   
Spark
O Erika, a veš da sem na enakem. Moja stalna teža je bila 56, 57 kg. Preden sem prvič zanosila sem se zredila za 5 kg. In potem sem se zredila za 20 kg in imela  80 kg. Po porodu sem v prvem mesecu prišla na 70 kg in tam sem obstala. Potem sem pa spet zanosila prišla na 90 kg in sedaj jih imam 80 kg. Sem pa 4 mesece po porodu. Ker dojim, se nekako tolažim, da še ne smem na neke diete, ampak sama sebi sem obupna. Nič nimam za oblečti in sploh ne vem kaj naj naredim, da malo izgubim težo. Jaz bi bila za začetek vesela da pridem na 70 kg. Moja želja pa je da pridem vsaj na 65 kg. Upam da  sploh bom kdaj. Ampak ne vem pa kako se lotiti naloge. 

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako ste shujsale????
6.3.2008 23:54:44   
gapimasa
Spark,

tudi jaz imam 80 kg in bi rada prišla na 67-65kg! Sicer sem visoka 1,80cm.

K hujšanju se spravljam od drugega poroda, se tolažila z dojenjem, zdaj pa od jan ne dojim več, ampak še vedno ne najdem volje za hujšanje oz. kontroliranja pri žretju. Čez cel dan poleg rednih obrokov jem malo tega, malo onega, in komaj zvečer ko se spravom na ab rocket razmišljam kaj vse sem dala v usta. Groza! Zato pa kg nikakor dol.

Sem pa po prvem porodu hujšala z ločevalno (poleg tudi grešila) in brez težav izgubila 7 kg, ki jih tudi seveda pridobila nazaj.

Sem pa si sedaj naročila hoodia tablete in bom videla, če me bodo kaj motivirale vsaj!

Vso srečo Spark!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako ste shujsale????
7.3.2008 9:18:28   
*erika*
spark js sm tudi stiri mesece po porodu in se ze dober mesec spravljam hujsat ker sem nehala dojit,ampak ne gre in ne gre....se orbitrek sm si kupila pa nimam in nimam volje.res ne vem kako naj se motiviram da bi se spravla na telovadbo in zacela hujsat.vsak dan sm nj zadovoljna z svojim izgledom ampak spet nimam neke pretirane volje....ne vem upam da jo bom kmalu dobila.aja....zanima me kako zgleda locevalna dieta?


_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako ste shujsale????
7.3.2008 9:37:44   
Natyy
IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

....zanima me kako zgleda locevalna dieta?



Mene je ločevalna full noter potegnila. Po njej hujšam od 02.02. in sem šla do 01.03. dol celih 7 kg. Je prva dieta, ki me je notr potegnila. Bil je težek začetek, še težje se je bilo prepričat. A ko začneš in zdržiš 3 dni potem gre.

Več informacij najdeš na tem linku:
http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete

Veliko sreče pri začetku zmanjševanja odvečne teže.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako ste shujsale????
7.3.2008 9:48:45   
TARA in MAJ
Jest sem z orbitrekom vsak dan razen vikenda po 20 minut vadbe v enem letu izgubila 20 kg.Vendar ni bilo dneva da nebi šla gor.Jedla sem normalno ravno prenažirala se res nisem vendar pri hrani nisem pazila in uspela sem saj sem se med nosečnostjo ogromno zredila.
Moraš imeti le trdno voljo in ko drugi opazijo da ti grejo kile dol dobiš še večjo voljo saj tako je bilo pri meni.

lp.Tra

_____________________________

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI


(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako ste shujsale????
7.3.2008 23:17:22   
Spark
Jaz na orbitreku zdržim 3 minute, a sem vsa zadihana, sploh ne morem več. Tako, da čestitke za 20 minut.

Erika drži se pa upam, da nama uspe.
Meni gre najbolj na živce, ker sem tako pametna, vse mi je jasno, kako in kaj, kaj je treba in kaj ne, in če bi sama sebe poslušala, bi že moralo biti bolje. Ampak, sem nedisciplinirana, sladkarije, nič miganja, ... skratka katastrofa.

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kako ste shujsale????
8.3.2008 10:32:45   
*erika*
sj nama bo uspelo spark.js sm vceri zacela z locevalno.....tezko je res da ne jem slatkarij pa pijem sok.ampak treba je zacet enkrat in js sm vceri,pa se na orbitrk sm sla ze dvakrat po dve minute saj vec ne gre no mogce bi kako minuto  ali dve cez se slo.drzim pesti zate spark da bos cim prej imela zazeljeno kilazo


_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kako ste shujsale????
8.3.2008 21:05:22   
Saskia02
Shujšala sem s pomočjo Montinjaka. Dve leti sem brala njegovo knjigo in študirala kako naj začnem. Prebrala sem še Zdravo kombiniranje hrane (zelo priporočam) in knjigo o GI - glikemičnem indeksu.

Totalno sem prešoltala hrano - samo na nizek GI in začela TEČT. 20 let nisem bila sposobna pretečt več kot 200 metrov. Začela sem počasi, tako, kakor je pisalo v reviji Polet. Pred tekom 1-2 uri nisem jedla, po teku pa nisem bila sposobna pojest več kot jogurt. Dobila sem toliko energije in volje, da sem vsak dan čakala, da grem tečt. Sama sebi nisem mogla verjet. In shujšala sem!!!

Bodi pozorna na prebavo. Blato moraš odvajat redno, vsak dan, isto uro. Lahko si pomagaš z Donatom (pij pogret Donat). Ko sem jaz uredila prebavo (sedaj grem 2 x dnevno) tudi hujšat ni bilo problem in težo vzdržujem že več kot leto.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kako ste shujsale????
10.3.2008 10:46:21   
Spark
Erika, čestitke da si začela z ločevalno in držim pesti, da ti uspe. Jaz sem se odločila da bom naštudirala knjigo Jem torej hujšam, potem pa upam, da mi uspe držati ta način prehrane, pa malo miganja, pa upam da bo uspeh.

Saskia, jaz si moram pod nujno urediti prebavo. Bom pa res začela z Donatom.



(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kako ste shujsale????
10.3.2008 11:51:33   
*erika*
samo povedala bi rada da ze pijem donat zaradi tezav ki so nastale zaradi poroda in grem vsaj dvakrat na dan na blato.popit ga pa moram po zdravnikovem narocilu 1l in tudi pomaga shujsatin ga priporocam ce imte tezavo s prebava.evo js sm od petka na locevalni in se je drzim sem ze lazja za 2kg,sploh nism mogla vrjet..

< Sporočilo je popravil *erika* -- 10.3.2008 11:52:15 >


_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?