|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj lahko je mama pri sumu na alergijo?
14.3.2008 10:31:47   
rumenasoncnica
Pozdravljene,

naš skoraj 5mesečnik ima zadnje čase težave s kožo in enkrat tudi zeleno sluzasto blato, zato sem se odločila za dieto brez mleka in jajc. Na MON-u sem našla seznam, ki ga je na forumu Pediatrija objavila zdravnica (namenjen je otrokom z alergijami), pa me zanima, če se tiste, ki ste na teh dietah, držite tega?
Ali morda obstaja še kaj podobnega, namenjenega doječim mamam? Sem namreč kar malo zmedena, kaj vse (ne) jesti, ker so bili mlečni izdelki doslej veeelik del moje prehrane.

Vsak nasvet bo dobrodošel!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj lahko je mama pri sumu na alergijo?
14.3.2008 10:35:48   
mala maja
mleko in mlečne izdelke lahko nadomestiš s sojinim ali riževim in izdelki iz soje, za jaca pa se dobi baje tudi en nadomestek, ki ga uporabljaš pri kuhi.

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 11:28:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj lahko je mama pri sumu na alergijo?
21.3.2008 9:35:42   
aleži
Pozdravljene,

Jaz sem pri prvemu sinu pred 3.leti  imela polno dojenje do 6 m brez mlečnih proizvodov in jajc zato, ker sem jaz alergik in asmatik (pršica, cvetni prah,... na hrano pa nisem). Pred 3 tedni sem pa rodila  punčko in tudi pri njej se izogibam mleku in jajc, čeprav nisva še bili pri pediatrinji.
Jem pa ko mi zapaše sojino mleko, tofu,... user posted image  pa riževo pašto,... ni kaj treba se je pazit. Od 28 t. nosečnosti sem se pazila zaradi user posted image  sladkorne in zdaj zaradi nje.
Tudi jaz imam rada mlečne proizvode, ampak bodo še malo počakali!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?