|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gastroskopija nujno
21.4.2008 17:40:26   
*erika*
mene pa zanima ce je od katere otrok imel gastroskopijo?moj sin je star 2 leti in ima zaradi bruhanja u sredo gastroskopijo in me zanima kako jo izvedelo pod narkozo ali ne,ker moj sin nebi dovolil da mu cevko porinejo u zelodc.in zanima me ce so otroci potem ostali u bolnici ali so se isti dan sli domov?

_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gastroskopija nujno
21.4.2008 20:14:52   
Pi-kica 1
Moj sinko je bil že velikokrat na gastroskopiji. Narkoza je odvisna od bolnišnice. V Mariboru je ne dajo, vsaj takrat je niso, ko sva midva bila v bolnišnici, v Ljubljani pa jo dajo.
V Ljubljani poteka takole. Zjutraj prideta na tešče v bolnišnico, kjer vaju po sprejemu v sprejemni ambulanti pošljejo na oddelek. Tam počakata, da prideta na vrsto, takrat vaju pokličejo in gresta v sobo, kjer opravljajo gastroskopijo. Otročku vstavijo kanalček v žilo in mu dajo sredstvo za pomirjalnje. Do takrat si zraven, potem greš ven iz sobe in počakaš na hodniku, da je poseg opravljen. Po posegu gresta v sobico, kjer se otrok prebudi. Ko je čisto pri sebi, lahko pije in je in gresta še isti dan domov. Ni tako hudo, le pogumno. Sestre so v Ljubljani zeloooo prijazne, zdravniki so ravno tako vsi super. Midva še nisva imela slabe izkušnje, zato user posted image za njih.


(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?