Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:40:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nataša ne more klofat, ker se preveč po glavi tolče... me začne kar moja bolet, ko gledam tvoj avatar...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nas bo mič podučila kako se kolfa aja, kolfa bolj tezko . klofa pa tako: klof klof klof
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Spet so se zbrale zanesenjakinje, ki držijo prvo bojno linijo. jah, ****t ga... da po tolkem trudu tema kar umre, pa tudi ne gre... Pa fajn, ko sem kar nekaj dobrih čvekic tu spoznala.. A ne Mič, pa Tanči, pa Pikec, pa.... Pa še v dubrovnik bomo šle, pa Mič bo pela ena bo pa vozila lai kak že??? Jaz vozim, jaz vozim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:41:36
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II neeeeeeeeeeeeeee, Udb bo pela, je sprejemce naredila fak, sem vedla, da sme nekaj zajebala...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II neeeeeeeeeeeeeee, Udb bo pela, je sprejemce naredila fak, sem vedla, da sme nekaj zajebala... to je car potovanja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:42:04
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nataša ne more klofat, ker se preveč po glavi tolče... me začne kar moja bolet, ko gledam tvoj avatar... ma ne, taki avatarji so najboljši na kakšnih resnih temah. jim tumpaš neki u glavo...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:42:19
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Spet so se zbrale zanesenjakinje, ki držijo prvo bojno linijo. jah, ****t ga... da po tolkem trudu tema kar umre, pa tudi ne gre... Pa fajn, ko sem kar nekaj dobrih čvekic tu spoznala.. A ne Mič, pa Tanči, pa Pikec, pa.... Pa še v dubrovnik bomo šle, pa Mič bo pela ena bo pa vozila lai kak že??? Jaz vozim, jaz vozim eeee, mič, vidiš, zaj se lahko na poti menjavata...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Spet so se zbrale zanesenjakinje, ki držijo prvo bojno linijo. jah, ****t ga... da po tolkem trudu tema kar umre, pa tudi ne gre... Pa fajn, ko sem kar nekaj dobrih čvekic tu spoznala.. A ne Mič, pa Tanči, pa Pikec, pa.... Pa še v dubrovnik bomo šle, pa Mič bo pela ena bo pa vozila lai kak že??? Jaz vozim, jaz vozim sicer sem se jaz javila...ampak ok, naj ti. bom pa vozovnice cekirala, bo tudi v redu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nataša ne more klofat, ker se preveč po glavi tolče... me začne kar moja bolet, ko gledam tvoj avatar... ma ne, taki avatarji so najboljši na kakšnih resnih temah. jim tumpaš neki u glavo... To je namen.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nataša ne more klofat, ker se preveč po glavi tolče... me začne kar moja bolet, ko gledam tvoj avatar... joj, pa res. meni je bil tisti sircek (ne vem, kako se mu ze rece) bolj lusen :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Spet so se zbrale zanesenjakinje, ki držijo prvo bojno linijo. jah, ****t ga... da po tolkem trudu tema kar umre, pa tudi ne gre... Pa fajn, ko sem kar nekaj dobrih čvekic tu spoznala.. A ne Mič, pa Tanči, pa Pikec, pa.... Pa še v dubrovnik bomo šle, pa Mič bo pela ena bo pa vozila lai kak že??? Jaz vozim, jaz vozim sicer sem se jaz javila...ampak ok, naj ti. bom pa vozovnice cekirala, bo tudi v redu Boš navigator.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nataša ne more klofat, ker se preveč po glavi tolče... me začne kar moja bolet, ko gledam tvoj avatar... ma ne, taki avatarji so najboljši na kakšnih resnih temah. jim tumpaš neki u glavo... To je namen. tezka bo . vecinoma kar pri klofanju ostane
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Spet so se zbrale zanesenjakinje, ki držijo prvo bojno linijo. jah, ****t ga... da po tolkem trudu tema kar umre, pa tudi ne gre... Pa fajn, ko sem kar nekaj dobrih čvekic tu spoznala.. A ne Mič, pa Tanči, pa Pikec, pa.... Pa še v dubrovnik bomo šle, pa Mič bo pela ena bo pa vozila lai kak že??? Jaz vozim, jaz vozim sicer sem se jaz javila...ampak ok, naj ti. bom pa vozovnice cekirala, bo tudi v redu Boš navigator. ma bi bila raje sprevodnik. a se ne slisi fajn :))?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nataša ne more klofat, ker se preveč po glavi tolče... me začne kar moja bolet, ko gledam tvoj avatar... joj, pa res. meni je bil tisti sircek (ne vem, kako se mu ze rece) bolj lusen :). sirček to je goba - SpongeBob
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 21.7.2008 19:47:25 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nataša ne more klofat, ker se preveč po glavi tolče... me začne kar moja bolet, ko gledam tvoj avatar... joj, pa res. meni je bil tisti sircek (ne vem, kako se mu ze rece) bolj lusen :). sirček to je goba - SpongeBob [link=http://apps.facebook.com/cartoon-characters/redirect.php?src=profile&next=index.php%3Fpu%3Dtrue%26refuid%3D1074891805%26_rsrc%3Dcartoons%26aps%3Dcartoons][/link] aja . se vedno sem na Nodiju in Kravici KAtki. Se mi pozna
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si šla kar korenčkov sok odpret.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Sem si šla kar korenčkov sok odpret. o šit. a toliko za casom se zdi, da sem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:50:56
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 - SpongeBob aja ti si to
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 - SpongeBob aja ti si to tanchi, ti si pa full vizualen tip. a si umetnica?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:52:55
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 - SpongeBob aja ti si to tanchi, ti si pa full vizualen tip. a si umetnica? svoje čase sm se neki matrala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 - SpongeBob aja ti si to tanchi, ti si pa full vizualen tip. a si umetnica? svoje čase sm se neki matrala s cim pa?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:54:29
|
|
|
|
zvesta
|
aj, dajte... sem dala dete vmes spat, zdaj pa moram boloneze skuhat in spat it...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:54:38
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 - SpongeBob aja ti si to tanchi, ti si pa full vizualen tip. a si umetnica? svoje čase sm se neki matrala s cim pa? svoje čase sm kej narisala, pa si noben ni bil podoben, tko da sm raj opustila to
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:59:07
|
|
|
|
Šarki
|
mogoče se bom najdla čez par let tko k Udb
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:00:56
|
|
|
|
Šarki
|
kje pa ste?? to je pa tko k na eni drugi temi... kadar sm gor uletela so čudežno vsi zginli dobr da nisem napisala zgnili
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?