|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.10.2008 11:15:24   
Nika v službi
O, teta beta, tale soba je pa odločno prevelika za 2. otroka. Soba ima več kot 25 kvadratov! Tako radodarna pa nisem.user posted image To bi kvečjemu lahko bila moja kopalnica s savno in jacuzzijem. Nekoč.user posted image  

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
6.10.2008 11:17:19   
A-N-J-A
benika-super slikice, Jakob je pravi šarmer, kakšne lepe okice imauser posted image user posted image user posted image .Da o ostnici ne govorimouser posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 20:49:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
6.10.2008 20:50:37   
Nika v službi
Dober večer!

Ja, kje pa ste vse? Benika, ste doma, je vse pod kontrolo?user posted image

Mi smo bili danes na kosilu v Polni skledi, Tomaž je šel po Niko v vrtec, jaz pa sem se kar direktno iz službe pripeljala do Monsa in potem sva midva pojedla kosilo, Nika se je pa zabavala v igralnici.

Smo pa danes namontirali ta večji sedež v avto in Nika je ponosno sedela v njem. Sem pričakovala, da ji sprememba ne bo preveč všeč, pa se je izkazalo, da ji novi nasloni za roke zelo ustrezajo.user posted image

Naši pobiralci grozdja so bili tudi pridni in domov prišli že okoli 18. ure. Jaz sem popoldan dve uri presedela pri pedikuri in zdaj imam nožice kot iz škatlice.user posted image

Nimam nič posebnega za napisat, zato vas pač samo pozdravljam. Pišite, pišite. Bo Valla nazaj, pa se ne bomo premaknili za več kot nekaj strani. Sramota.user posted image

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
6.10.2008 20:51:57   
Nika v službi
No, poglej si ga no, jaz o volku, volk....

Valla, WB! Kako lepo te je slišati! Hvala, ker si se javila in mirno noč z malim in velikim črvičkom.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.10.2008 21:03:45   
benika
Benika je doma, skupaj s hudo diarejo in spremljajočim bruhanjemuser posted image
Mislim, a nas bo še kaj ujelo user posted image  Tako sem se veselila prihoda domov, sedaj sem pa ko izžeta cunja brez volje do česarkoli (no ja, do RR-ja pa še prilezemuser posted image ).

grem lepo počivat, več pa jutri, če se ne bom kar v kopalnico naselilauser posted image

Valla, wb in želim vam čimveč prespanih nočnih uric. Lepo te je slišat.

Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.10.2008 21:08:51   
Nika v službi
Ojej, pa valjda niste fasali rota virus? Ali kako bakterijo? Ti sranje, ti.

Čim prejšnje okrevanje ti želim; čuvajte se!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.10.2008 21:53:58   
2ursae
valla user posted image , super, da ste vsi ok user posted image

benika, manj super, da si tako boga ... user posted image  za pomočko. Dobr, da te ni v bolnici zvilo. Saj bo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.10.2008 9:49:37   
Pia67
Jakob je še bolj fletkan kakor prej. benika, dosedaj nisem želela omeniti mojega sošolca, ki je imel tudi malček brazgotinice na ustnici, poleg tega, da je bil oh in sploh, se je povrh še enkratno lubčkaluser posted image . No, da ne bo spet kaj narobe razumljenouser posted image  Aja, benika, upam, da bo v treh dneh mim, imaš pa res srečo. No, tako kot je dejala 2Ursae, še dobro, da te ni v bolnišnici zvilo.

Valla, res te je fajn prebrat. Držim pesti, da bo šlo v bodoče tudi takouser posted image

Nika, sobica je čedna, ko pa dobi "dušo", bo pa še lepša. Upam, da štekaš kaj sem mislila pod dušo...

Zdaj pa bom raje nehala, ker mi skoz dihajo za ovratnik, grrrrrrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.10.2008 11:20:52   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

.... poleg tega, da je bil oh in sploh, se je povrh še enkratno lubčkaluser posted image . No, da ne bo spet kaj narobe razumljenouser posted image   

Jah, Pia, kaj češ, jaz to razumem tako, da si se zelo rada lupčkala....
user posted image user posted image user posted image

Nika, sobica je čedna, ko pa dobi "dušo", bo pa še lepša. Upam, da štekaš kaj sem mislila pod dušo...
Seveda, štekam, štekam. To tudi jaz čakam. Zdaj deluje čisto neosebno. Ko bo notri "življenje", bo popolna. Komaj čakam, da jo lahko opremim s posteljnino, igračkami, tepihi, zavesami, kakšno Nikino risbico na steno, kak spominek, ki ga je dobila v dar... Take malenkosti, ki zares dajo dušo.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.10.2008 11:36:30   
Pia67
Nak, Nika, on se je dobro ljubčkaluser posted image . Napaka...

Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.10.2008 12:43:39   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nak, Nika, on se je dobro ljubčkaluser posted image . Napaka...

In ti si se, predvidevam, strašno upirala....user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.10.2008 21:05:07   
teta beta
Benika, mislim, da je Jakobova usoda zapečatena - enkratno se bo lubčkal user posted image ! In to bo čez nekaj let Kaja zaupala pety, ona pa nam user posted image . (No, če bodo Daša, Nika, Nina, Katarina ali Alina gledale za mlajšimi, pa mogoče tudi katera druga).

Tema št. 2: kaj je zdaj z našim praznovanjem???? Dajmo, Ljubljančanke, poiščite en plac, da se zmenimo; jaz žal ne poznam in nimam kaj predlagat.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.10.2008 21:05:54   
teta beta
Aja, razen, če pridete v Savinjsko... 

Neposredna povezava do sporočila: 2389
7.10.2008 22:23:53   
Nika v službi
Čer!

Ja, saj midve z Beniko sva že navrgli nekaj idej, ki sicer niso nič "revolucionarne", so pa uporabne, bi rekla.

Če mene vprašate, sem za Polno skledo. Če želite, lahko jutri vprašam po prostih kapacitetah za 25.10.? Ja? Ne? Ima kdo drug kakšno boljšo idejo?

Kar se mene tiče, sem že rekla, da grem rade volje tudi na kak drug konec Slovenije, ampak jaz nisem povsem merodajna.user posted image  

Bi bilo pa super fajn, če bi tudi Valla, Nik in Tilen lahko prišli, pa čeprav morda bolj na kratko. V tem primeru bi seveda morali biti kje bližje LJ. Ali pa Kranj oz. nekje vmes.... Ideje na plan in hitro, saj dnevi bežijo.... Pa Pety mora tudi vsaj en teden prej vedeti, kdaj mora torto spečt in kam naj jo dostavi...user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2390
7.10.2008 22:38:00   
2ursae
tko, jz imam vsega dost, grem spat. Anže je ful bogi, zjutraj joče, da noče v vrtec, popoldne mi govori "mami, jaz res nočem v vrtec" ... user posted image . Pa kaj mi je danes prijavil: "mamica me sili, da grem v vrtec". Ša par dni takihle, pa mi bo srce počilo. Saj mi bi že zdajle, pa bom še malo potrpela, sam kaj dosti več pa ne bom mogla user posted image . Grem še mal na kavč user posted image  pa kakšen čaj popit, da bom imela ponoč mlek za svojega malega sesalčka, pol pa spat.
Drgač mi vzgojiteljica reče, da je čez dan lepo šlo, ni mu sicer oh in sploh, ampak da ne joče in da je priden. Ful je vesel, ko pridem ponj, tud popoldne je ves razigran, edin, ko se spomni na vrtec, postane jokav. Men je tolk hudo gledat tako malo bitjece z bremenom na mali dušici. Jutra so pa ... katastrofa, se me oklepa, pol ga vzame v naročje vzgojiteljica, jaz grem, pa mal še v garderobi čakam in prisluškujem, je v parih minutah dobr in neha jokat. Mah, naj gre vse skupaj v tri krasne (pa še klet ne smem tle na RR user posted image ).

kakšnih pikic pokic se ne bi branila, vem, da delujejo user posted image .

pa pa
pridne bodte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.10.2008 7:13:34   
Nika v službi
Evo, hitijo pikice pokice takoj navsezgodaj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, saj vem, da moraš tole svojo tlako pregurat sama in da naše besede v jutrih, ko se poslavljaš od svojega pikca, bolj malo zaležejo, pa vendar.... to je vse normalna reakcija, verjela ali ne. O tem sem govorila, ko sem omenjala oscilacije, ups and downs. Pridejo. In večinoma tudi grejo. Zna pa trajat, ker Anže verjetno šele zdaj počasi ozavešča to dejstvo, da bo moral hoditi v vrtec in da to pomeni ločitev od doma, mamice... Jaz bi ti v tej situaciji absolutno svetovala, da za nekaj dni tole "uvajanje" oz. oddajanje v vrtec prevzame Uroš. Po moje zna koristit vsem - ti se boš malce psihično odpočila, Anže bo pogledal še malce z druge, moške, strani na čas odhoda v vrtec, na čas slovesa... Poskusita.

Sicer pa vsaj z moje strani drugega recepta ni - vztrajanje, veliko potrpljenja, ljubezni, pozornosti v času, ko ste skupaj. Ta prehod pač potrebuje čas. Saj sem že večkrat rekla, tri mesece, tja do novega leta, je tisti širši čas uvajanja, prilagajanja, sprejemanja nove realnosti. Pri Niki se je to prilagajanje kazalo drugače - je bila doma včasih nenormalno nataknjena, sitna, takoj je začela jokat.... Stisko je očitno pokazala v drugačni obliki, tega jutranjega "upora" proti vrtcu praktično pri nas ni bilo, je pa svoj boj dotrpela na drugačen način.user posted image

Pogumno naprej, tole je eden od tistih izčrpljujočih trenutkov, ampak verjemi, sonček spet posije. Vedno. Znova in znova. In danes bo sončen dan. Verjamem, da tudi zate.user posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO VSEM!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.10.2008 12:24:56   
pety78
Pozdravljene,

Upam, da mi bo končno uspelo dokončati ta post. user posted image Dnevi tako bežijo, meni pa non stop cajta zmanjkuje. Od petka do ponedeljka sem se z otroki pustila razvajati mojim na koroškem. Smo bili malo doma malo pri sestri. Vid je pa sploh užival.

Danes sva imeli s Kajo prvo cepljenje, sedaj mi pa spi. Pričakujem, da bo kmalu lačna. Včeraj je bila punčika cele 3 mesece stara. user posted image Velika je 61 cm, težka 6080 g. Kar dobro napreduje. Nič čudno, če kar naprej vleče jošk. user posted image

Grem kar od zadaj odgovarjat:

Nika, sobica je res lepa.

Mi pa smo se odločili, da bomo dali Vidu na tla tapison z motivom ceste. Tako rad leži na tleh in vozi avtomobilček. Mislim, da bo to res prava stvar zanj. Se bo še bolj pogost sam zaigral. Moram ga pohvalit, res, tako je priden.

2Ursae
, verjamem, da ti je težko. Ni druge, kot pa da vztrajaš. Pri nas tudi vsako jutro...NE GREM V VRTECA, NI FAJN V VRTECU, NIMAM RAD OTROČKOV, ...user posted image Ko pa pridem ponj, pa vedno reče, da je bilo fajn, da so se igrali. V bistvu to reče tudi, če ni v vrtcu. user posted image Ga je v ponedeljek Matjaž vprašal, kako je bilo v vrtcu (ni bil, ker smo se vrnili s koroške), pa je rekel, da fajn, na vprašanje, kaj so delali, je odgovoril, da so se igrali, ko pa ga je vprašal, kaj je bilo za kosilo, je pa začel malo razmišljati...user posted image
Anže je bil res dolgo časa doma, zato mu je verjetno še težje. Ampak se bo hitro navadil in vklopil v družbo, boš videla.

Valla. dobrodošla doma. Lepo ime ste izbrali. Moja prijateljica, ki je rodila 15. septembra je tudi tako poimenovala fantka. user posted image

Praznovanje
Polna skleda meni odgovarja. Vidim, da ste spremenile datum. Glede torte pa....a mene mal zafrkavate, a? Benika, Nika, ....user posted image user posted image user posted image Jaz nočem imeti nič zraven, sploh pri izbiri slaščičarne...user posted image Glede tega, da bi jo spekla...Hmmmm, mogoče bi se celo izšlo, samo dekoracija bi bila verjetno bolj slaba, ker le-ta vzame največ časa. Jaz pa hočem, da je vsaj tipi od tipi topi. user posted image

Teta beta
, a si ti ob večerih pogosto sama z obema otrokoma? Joj, meni bi se kar sfuzlalo, če bi ju mogla sama rihtati. Ampak mislim, da bo sedaj malo bolje, ko ni več takih krčev. Ko sem bila sama z njima, mi edino Vida ni uspelo stuširati s Kajo v roki user posted image , ostalo sem pa zrihtala. Pri nas zvečer traja, da oba zaspita, sploh Vid kar naprej nekaj kliče, preden zaspi, jaz pa ne morem skoz s Kajo na joški letat k njemu. Je pa ok varianta, da spi pri meni. To sem sedaj prakticirala na koroškem, pa sta mi oba ob 21. uri že spala.

Benika, upam, da je tvoja prebava že ok. Sem pogledala slikice od Jakoba. Super, da ste to zrihtali, da se bo lažje s Kajo lubčkal. user posted image

Sem beniki zadnjič poslala sms:
Čestitke, od bodoče neveste pa enega lubčka. (nekaj takega)
Ona pa meni nazaj...Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, čestitam!
Jaz sem samo debelo gledala, ker nisem štekala, potem mi pa klikne, da je mislila, da se bova midva z Matjažem poročila...user posted image
Jaz pa seveda nisem pozabila, da mi je Jakoba obljubila za Kajo. user posted image

Evo, toliko zaenkrat.

Lep sončen dan še naprej!

< Sporočilo je popravil pety78 -- 8.10.2008 12:27:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.10.2008 13:10:27   
benika
No, mi smo doma. Šivčke so pobrali ven, Jakob je še malce pod vplivom opojnih substanc in zadet ko mina, ampak ustnica je pa prekrasna. Vam povem, da bo Kaja najbolj srečna punca daleč naokroguser posted image

Nika, jaz sem za Polno skledo, tako da kar povprašaj o prostem terminu.

Pety, ti se lepo spravi na peko torte. Takole se bova zmenili...ti pečeš, jaz ti pa pridem pomagat. A si za?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.10.2008 14:58:41   
Nika v službi
Benika, hvala za poslano slikico lepotca. Nisem uspela niti odgovorit, sorči. Te dni imam res štalo tule v službi. Kakšni izhodi, še na malico ne morem.user posted image

Pety, lepo je brati tvoj post po daljšem času. Vidim, da se fino rihtate in da punčka raste. Poroka je pa itak že dogovorjena. Ena skrb manj.user posted image user posted image user posted image

Polno skledo bom kontaktirala danes ali jutri. Katera ura pa pride v poštev? Kar dopoldan od 10:00 dalje? Pa dajmo se kar pofočkat, da vidim, na kakšno cifro pridemo? A parnerji bodo zraven?

1. Vanja in Nika (lahko tudi Tomaž)

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 8.10.2008 15:08:06 >

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.10.2008 16:26:14   
benika
Pa dajmo se kar pofočkat, da vidim, na kakšno cifro pridemo? A parnerji bodo zraven?

1. Vanja in Nika (lahko tudi Tomaž)

2. Katja in Benjamin (brez Edota in Jakoba)

Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.10.2008 20:19:12   
teta beta
Mislim, da bomo mi vsi prišli; se pravi 2+2. In polna skeda je čisto v redu.

2ursae, mislim, da jih je zelo malo, ki jim ne bi bilo treba reči "been there, done that". Pri nas je bilo isto, pa sem bila prej prepričana, da Daša ne bo imela problemov v vrtcu, ker je imela strašno rada družbo otrok in se je zaigrala z njimi. Pa je bilo že nekako v redu, pa spet vikend vmes in spet jok. Pa novembrske počitnice oz. prazniki in spet; potem se je pa en dan, kot bi odsekal, uneslo in je bilo mir, dokler ni marca prišel nov fantek na uvajanje. Potem jo je pa še včasih piknilo kaj. Na začetku pa res- jok od jutra, ko se je zbudila, celo pot do vrtca (22 km, prosim, cca 15 min) in v vrtcu. V avtu sem jo poskušala zamotit s pesmicami ipd., ko sva prišle blizu - jok. Včasih pa celo pot "ne bi šla v vrtec". Mogoče se bo grdo slišalo, ampak moram rečt, da meni se niti ni tako smilila, enostavno sem si rekla, to mora dat skozi in konec. Zdrži! user posted image

Pety, če ob 21. še ne spita, se meni kar sfuzla user posted image . Sicer pa se je to zgodilo samo nekajkrat, med vikendom ko smo pozno prišli domov in še med počitnicami mogoče kdaj. Ponavadi gremo spat nekje do osme ure, včasih že okrog sedmih pa do pol osmih. Jaz se z Janošem enostavno usedem k Daši na posteljo in sem zraven nje, hkrat pa še dojim, potem njega nesem v spalnico in če je potrebno pridem nazaj k Daši.
Janoš mora imeti po moje že kar nekaj čez 6 kg, pri dveh mesecih je imel 5.540. In da ne pozabim povedat: meni se zdi, da že ima prvi zobek!!! In to ne kar od včeraj, ampak že dlje časa, po moje sem že pred kakšnimi tremi ali pa dvema tednoma opazila belo pikico in otipala nekaj. In včeraj sem spet gledala in tipala in meni se zdi, da je to res zob. Ajd, res nisem čisto ziher, ker se mi zdi tako zgodaj, ma vseeno. Drugače pa se fant na veliko pogovarja in smeji in je pravi lepotec user posted image . Pa priden je, da vam povedat ne morem. V primerjavi z Dašo izredno potrpežljiv, se sam zamoti, nezahteven. Enkraten, res. Pety, a ti že imaš M? Jaz je še nimam, ampak zadnjič me je pa nekaj špikalo okrog jajčnikov, pa ne vem... Potem sem pa pri celjankah vprašala in so je ene dobile kljub polnemu dojenju zelo zgodaj, npr. 7t po orodu ali tri mesece itd.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.10.2008 20:43:45   
teta beta
Aja, še to sem pozabila. Nika, mi smo tudi že kupili sedež od 15 kg naprej, maxi cosi rodija, je bil v akciji v BC, pa sem vzela dva (sedaj imamo za Dašo enega sposojenega, ki ga bomo morali vrniti, drugega pa bo dobil Janoš ob svojem času, v vsakem primeru bi morali kupiti vsaj dva, pri tem pa se 50 evrov razlike na enega kar pozna). Je sicer star model, ni tako oblazinjen kot novi, ampak kaj češ, še vseeno je dober. V avto ga sicer še nismo poskusili namontirati, ampak po moje bi Dašo pas tiščal ob vratu. A Niki je dovolj velik (oz. majhen)? 

Neposredna povezava do sporočila: 2398
8.10.2008 21:08:29   
benika
Že celo popoldne imam v glavi, da sem nekaj pozabila. In sedaj sem se končno spomnila...

2ursae, samo zate in za Anžeta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
9.10.2008 7:18:53   
Pia67
Praznovanje RD: naju ne bo, ker imava v soboto, 25.10. LM-Lumpijev tek(Nič je že prijavljena). Je sicer popoldan, sam bo od kakih 8.30 (ko bi morali iz NM zaradi našega srečanja) do 16. ure predolga. Si ne predstavljam, da bom Ničko vlačila okol 8 ur, po moje bi bila že ob 14. uri komauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Katero ime bi izbrale?
pikolinaa

Ime

Tobija (9%)

Tristan (14%)

Lovro (30%)

Ruben (5%)

Nic od nastetega. (42%)

Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!