Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.12.2008 21:32:49
|
|
|
|
gigi1
|
Hecam se. Sem govorila kot novoletni okrasek . Te pa res pozabimo čez leto v kakšnih škatlah Za kremce pa saj pravim...vishy je OK. Osebno sem pristaš jojoba olja. Se mi zdi, da je najboljše za kožo tako na obrazu, kot na celem telesu. Sigurno ni alergij
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.12.2008 21:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.12.2008 21:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
veš jaz sm dobila pa alergijo glih od vichy-ja kremco za obraz ne vem kaj je že bla ena v glavnem taka zelena kremca
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.12.2008 21:42:50
|
|
|
|
gigi1
|
Možno, da je vsebovala kaj takega, ki ti ne paše. Je treba malo stestirat... Jaz na obrazu dobim fleke od skoraj vseh krem. Vishy mi pa kar odgovarja...vendar se vedno vmes mažem tudi z oljem. Imam pač tolk suho kožo... sem pa res mal polomljena zadnje čase
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.12.2008 21:43:04 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.12.2008 21:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
nč se ti ne vidi da bi bla kje kakšna razpoka al pa kej bejba moja grem jaz zdej tamavčija uspavat pa upam da mi ga bo uspel k jaz še komi gledam,tko da želim ti lepo in toplo nočko!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.12.2008 21:55:31
|
|
|
|
gigi1
|
Nočko lubica
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 10:16:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj srce kolk si lepa. Prav samo čudovitega bušija imaš . Nič ti ni šlo v noge in rito . A maš tolk suho kožo, da je popokala? Se mažeš? Baje je zelo pomembno v zadnjih mesecih. Men so zelo priporočal vishyjevo kremo proti strijam. Baje pomaga tudi za stare strije. Sam da je včerišnji dan za tabo. Tale luna je bila kar zoprna . Upam, da boš nocoj spala k angelček žiži,jaz sem se prvi mazala z vsem mogočim,pa sem na koncu profitirala na strijah-še posebej na levi strani trebuha,ker se je bebica bolj al manj nahajala tam bodi brez skrbi,da sem v rit tud precej dobila -sem profitirala 10kg-pa so še 3 meseci pred mano -taki,ko najbolj profitiraš na kilaži
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 11:28:24
|
|
|
|
~Biba~
|
Se* danes je tvoj dan naj bo čaroben vsem ostalim en lep adventni pozdrav.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 12:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! jaz sm za en drek pa še tis zgleda bolj kot pa jaz zdej,je prišla in me tok boli trebuh pa slabo mi je k svinja kako ste kej ve predrage dame moje?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 12:09:03
|
|
|
|
gigi1
|
SE* NAVIJAMO
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 12:11:36
|
|
|
|
gigi1
|
Biba Se* ima jutri test. Morda bo pa danes lulala Larilu žal mi je da je tečka prišla v tako zoprni obliki . Meni pomaga pelinkovec . Drži se. Mene se pa hoče nek prehlad ali viroza lotit . Vse me boli, pa iz nosa teče, pa čist cunjasta sem...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 14:46:57
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro pikepoke (sem vstala pred pol ure, pa se mi zdi še jutro..) V petek smo bili na zaključku - full ludo, včeraj pa na predbožičnem izletu po čarobnem Salzburgu ... Res lepo ampak naapooornooo. Test smo pa naredili ... Kaj naj rečem ... oziroma Torej - pokazal se je plusek ... Bomo pa videli še jutri na krvnem kaj lepega porečejo. Zato se trudim malo zadrževat, čeprav ni videti!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:06:55
|
|
|
|
Serendipity
|
Hvala gigetka! Zlata si. Hm, a mislite da bo to našo preljubo lunico privabilo na RR?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:08:55
|
|
|
|
gigi1
|
Se* bo bo . Kolk sem hepi Sem kar slutila Že cel dan visim tle k en smrkelj in čakam na tvoje dobre novičke. Zdej mi je vse poplačano
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:09:12
|
|
|
|
ledenka
|
Se* moja draga čestitaaaaaam!!! mi kar solze tečejo od sreče!!! ti želim, da bi vseh 8 mesecev potekalo brez težav in da bi rodila zdravo/i ali
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:23:33
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, čestike še tukaj!!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:32:59
|
|
|
|
sonček85
|
čveke naj vas samo malo na hitro pozdravim in se slišimo jutri kaj lp
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:34:31
|
|
|
|
sonček85
|
jupijej kaj sem jaz pravkar prebrala sedaj pa naj teh 8 mesecev lepo mine in čim manj tegob
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:43:49
|
|
|
|
~Biba~
|
Se*
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 14.12.2008 15:44:02 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:53:08
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hvala gigetka! Zlata si. Hm, a mislite da bo to našo preljubo lunico privabilo na RR? evo mene evo mene kr jokam od sreče !!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 15:53:46
|
|
|
|
pikicao.
|
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejeeeeeeeeeee pa sej sm itak vedla se* tok sm srecna zate..tko d zdle kr skacem tuki od veselja..jeeeeeeeeeej
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 16:35:36
|
|
|
|
spps
|
SE* ČEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM! Kaj naj ti napišem?'predvsem,da bo vse potekalo kot mora
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 14.12.2008 16:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Gigi mah ne vrjamem da bi mi kej bolj blo,zjutri sm pol še skup padla,tko da me je moj skor nesu na kavč,bela sm bla k stena,sam še zmeri mi je pa slabo pa ne smeš zbolet,ti jaz ne dovolim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?