|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
14.12.2008 0:17:16   
Anonimen
Oj,Tina,evo mene.Sem se sla umit,preoblect,lece dat ven...pa tamala se nekaj oglasa...upam da ni pokakana,ker lacna ni,mislim vsaj.Grem spat,ce ne bom zjutraj cist prec,se Meri zadnje case prej prebudi,potem se pa komaj pripravim,da vstanemuser posted image user posted image user posted image .
Nc,lahko noc(tale RR ubijauser posted image )in lepe sanje.Pa,pauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
14.12.2008 0:19:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...a si se ga napila. Bravo za večerjo in čestitko in rože...in seveda za prenosnika. Zdaj boš pa zih v postli zvečer pisala in bo zutraj cela stran rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ker boš zaspala na tipkiuser posted image

A jest...pa ne no...kaj pa pises-govoris...jaz sem abstinentuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se

oooouuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
14.12.2008 0:24:09   
Tina 28
No, Kleo lahko noč...mene tudi čaka misija, ki si jo lih kar opisala (razen leč in mala se hvalabogu ne oglaša).
glej, da ne boš kakšne grozljivke gledala.

Sem se pofočkala, ker sem se povabla na žur...in mal pojamrala glede mojga grrrr...in sem že boljš. Saj veš kako je to, aneuser posted image

Lepe sanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
14.12.2008 9:53:26   
lonapo
DOBRO JUTRO VSEM! Danes pa jaz kuham kavico....

user posted image

Vidm da ste ble včerej mal nabasaki-no jst tud mal-zgleda da je mela prste zraven polna luna... tud otroc so mal spal, možek je šel pa ob pol osmih na službeno fešto in je prlezel (skoraj dobesedno)user posted image  ob pol šestih zjutraj.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
14.12.2008 10:12:24   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem glih kar spila. Sem imela tako čudno noč. Tamala je spala pri nama, ker se je tolk premetavala po svoji postelji in seveda je spala tako bolj kot kinkanje.user posted image Ja, osvojila je še drugi bok in zato sem jih dobivala peko noči v hrbet, glavo...pol je našla pa še moje lase in auaaaaa. pa v vrećo sem jo mogla dat, ker se non stop odkriva, rokice pa čist ledene.

Vidim, da ste se ga spet malo ucurile zvečer.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
14.12.2008 11:29:21   
Anonimen
jutro...uuu ste imele debato včerajuser posted image ..jst tud mislim da bom morala malega v vrečo dat,tolk brca in al se pokriva čez glavo al pa se odkrijeuser posted image ..evo se je zbudil že....leeeetiiiim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
14.12.2008 15:10:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Meni pa zadnjič Mark razlaga, kako so vsi računalniški geniji v filmih taki umirjeni, se nič ne tepejo, pa vsi očala nosijo..., pa ga jaz poslušam, pa pravim, ja, kako to misliš, pol mi je pa le kapnilo. Seveda, on se ne tepe, očala nosi in pravi da bo šel na računalniško šolo. Mi je blo tako hecno, po drugi strani pa ful zanimivo, kaj otroci vse opazijo.user posted image

RMRM, jaz se pa spomnim, ko sem bila stara enih 12 let in sem šla na regijsko tekmovanje iz matematike - in sem mami rekla, da mi ziher ne bo šlo, ker so tam sami geniji z očali in mi je rekla, da če imajo očala, pomeni, da ne vidijo dobro in ne da so geniji. Me je kar spodbudila, da sem lahko tudi brez očal dobra, pa še do danes se tega spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, kaj pa naš, ki ima na budilki božično melodijo - we wish you a merry christmas - ampak samo melodijo - in to mu poje celo leto. Kako me to živcira. user posted image

Uh, nisem sedaj vsega uspela natančno prebrati, ker pričakujemo obiske, pa že malo zamujajo...

Včeraj smo bili na obiskih pri enih, ki imajo hišo vredno za 10 naših, ampak so pa ful fajn... smo se fajn imeli. user posted image

Sicer pa sem računala, da bodo v Rutarju imeli ful dosti bunkic za na smrekico, kot vsako leto, pa je letos nekam žalostno vse skupaj. Sem bila kar razočarana, pa že itak odkar smo kuhinjo kupili, sovražim Rutarja, ampak sem videla ful bunkic lani, letos pa tako žalostno nekam...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
14.12.2008 17:27:28   
babysolza
Ojla!

Mi smo pa s potepanja po City Parku. user posted image user posted image  Sam smo šli že zgodaj, sem pametno ugotovila, da zjutraj še ni taaakeee gužve. user posted image  Sabina je dobila magični lonček, en kup bodijev in kašic za ena dva meseca (trenutno sem mahnjena na to otroško hrano, mam že čist naštudiranouser posted image user posted image ), mami si je kupila ene ful luštne uhaneuser posted image  , pa nove leče user posted image  da bom kej vidla (pa nisem genij, sploh pa ne računalniški user posted image ), atiju smo pa nabavli par srajc. Pa seveda še en kup drobnarij. Sem pa v BC srečala svojo cimro iz P, sem bla ful vesela. user posted image user posted image  Pa dobro kosilce smo si privoščili in to je blo to.

Jutri gremo pa napregled in po (upam da, ker Sabina neki pokašljuje) tretjo pikico. Držite pestke za nas, da ne bo galame. user posted image user posted image

Lep nedeljski večer vsem. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
14.12.2008 20:12:01   
Anonimen
Ste pa zgovorne v celem dnevu, ni kaj.user posted image

Pokice za Binči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, men je itak ta rutar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pripetljaj kolegice s sedežno mi je samo potrdil njihovo strokovnost.Najprej sta zglihala ceno (???????), potem je bila na zalogi ampak so rekli da čez 1 teden naj prideta iskat. Ko prideta tja, je bila žal raztrgana. a jih ni blo na zalogi en teden nazaj?user posted image No, potem pa klicarjenje še 7 mesecev, obroki so se pa trgali na trajniku. Na koncu pa še barve ni bilo prvotne. Eno leto kolobocij in sranja z njimi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro, da tastare sedežne ni dala takoj stran.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
14.12.2008 20:41:19   
polly80
večer pupikeuser posted image user posted image

je nedelja,pa ni nobene tuuser posted image
jaz sem pa menzo dobilauser posted image user posted image user posted image ,sicer komaj za vzorec,a se pripravljauser posted image pa še dojim,ji še ne bi blo treba prituser posted image

sabinči user posted image user posted image user posted image

a vi že dodajate rumenjake?ker piše eno četrtinko od 6.meseca,pa ne vem,a že čem dajat al ne???user posted image

pa še to:a katera zbira sličice kraljestvo živali?..mi jih in bi menjalauser posted image

pa vita danes spet nekam "čudna",skos jokca,pa bruha,nič noče jestuser posted image user posted image user posted image ..ne vem kaj ji faliuser posted image ..jutri gremo dat kri in urin,pa da vidimo,če je vse vreduuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
14.12.2008 20:55:21   
mtinca1
lunca - lepo, da si se oglasila.
nya - super, da je tvoj prišel že včeraj domov.

gosta hrana - a vam vsem user posted image  lepo jedo? ker naša se pri dopoldanski oz. opoldanski zelenjavi in tudi jabolku totalno kremži in poje največ kakšno malo žličko.
danes zvečer pa sem ji prvič dala riževo kašico milupa, pa tudi ni nekega navdušenja. kar je dobila v usta, je sicer pojedla, ampak v osnovi sploh ust ni hotela odpirat. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
14.12.2008 20:58:57   
Anonimen
mtinca - skoz ti pozabim povedat, da je bla pijana nevesta fuulllllllllll dobra - se priporočamo tudi za še kdajuser posted image

Pa ne se sekirat, če ne kaže navdušenja - bo že - počasi.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
14.12.2008 21:23:32   
lunca14
Mi mamo pa danes projekt..........eneja smo preselili iz spalnice v majevo sobo,in to zato,ker se je začel nekaj zbujati in moti luna pri spanju in mi je lažje uspavat maja,kot luna..............zdej me pa pipka na vsakih par minut,da bi pil,maj se je pa pokril čez glavo in spi,saj vem,da bo par dni mogoče bolj pestrih,potem pa se bo vpeljal-upam.Samo ,da zaspi,potem pa spi kot top,še malo pa ga bo zdelalo,pa upam,da bo sedaj tudi maj bolje spal,ko ve da ni sam,bomo videli,kaj bo prinesla noč.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
14.12.2008 21:25:35   
lunca14
polly80..........upam,da bo z vito vse ok,par pikic,da bo res takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še rožica za mamiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
14.12.2008 21:59:59   
polly80
hvala lunca user posted image ,pa upam,da pri vas ne bo pestra noč,da se enej hitro navadi in da ne bo motil majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mtinca-pri nas je isto,zjutraj oz.dop. ji dam banano ali jabolko,ust noče sploh odpretuser posted image ,za ksoilo ponavadi kar je zelenjavo,a danes še tega ni hotela,niti kašice od milup..
za tvojo lano,da bo jutri bolje jedlauser posted image user posted image user posted image

za rumenjake če katera pove,plissssssss

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
14.12.2008 22:09:20   
lunca14
polly..............glede na to,da sta šele na začetku z uvajanjem na gh.in še ni tako ješča,ji jaz še ne bi dajala rumenjaka,naj najprej osvoji,bolj blage okuse,ko bo pa pripravljena,kaj več pojesti,čez kak mesec ali dva,ji pa dodaj še rumenjak,malo po malo,da vidiš reakcijo,nič hitet,nikamor ti ne bo ušlauser posted image user posted image ............aja,pa menzususer posted image user posted image ,jaz je še nimam,pa je tko finouser posted image ,tako,da te razumemuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
14.12.2008 23:02:36   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

mtinca - skoz ti pozabim povedat, da je bla pijana nevesta fuulllllllllll dobra - se priporočamo tudi za še kdajuser posted image

hvala. je pa res edino pecivo, ki ga pečem in še to ene trikrat na leto.
ni problema, bom še kdaj spekla, pa lunca in a.s. imata itak minus, ker zadnjič nista prišli in si ga bosta lahko popravili v plusek user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
14.12.2008 23:05:26   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

mtinca-pri nas je isto,zjutraj oz.dop. ji dam banano ali jabolko,ust noče sploh odpretuser posted image ,za ksoilo ponavadi kar je zelenjavo,a danes še tega ni hotela,niti kašice od milup..
za tvojo lano,da bo jutri bolje jedlauser posted image user posted image user posted image

midvi do banane še nisva prišli. imamo še nekaj vrst zelenjave najprej. no, saj bo poooočaaasiiii.
pa še en kup pikapok za Vito, da bi lepo jedla:v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.12.2008 0:20:00   
Anonimen
Sem komaj zdej obdelala 700 slik za razvit.user posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.12.2008 8:06:39   
Samsa
Dobrop jutro mamice user posted image

Skuhala sem vam user posted image in poleg vam serviram user posted image . Naj vam tekne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.12.2008 8:35:24   
Samsa
Vse najboljše ( včerajšnjemu ) obmesečniku: Maksimiljan ( AnjaPH) user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.12.2008 8:46:11   
Samsa
Včeraj ste ble pa lačne ubožice moje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.12.2008 9:34:58   
D.anna 76
Jutro.

Polly - Rumenjak naj bi bil na sporedu po 8 mesecu in sicer 1 x na teden, vendar ga ne pripravljamo z mlekom.

Mtinca - sva tudi midva z Maksom šele 14 dni na GH. Tudi Maksu opoldanski zelenjavni obrok bistveno manj tekne kot večerna kašica od Milupe ali Bebivite. Tako da počasi pa bi steklo, sam nič jo silit.

Sem mu pa jaz včeraj prvič dala 3 goste obroke hrane, kar pomeni da sem začela uvajati sadje. Tako va jedla dopoldan banano, pa jo je pojedel pol z veseljem, popoldan smo imeli prvič bučke k sm jih zmgostila mal z kašico od Bebivite pa je pojedel vse cca 100 ml. Zvečer sem mu pa naredila kašico od Bebivite v 150 ml vode in je pojedel čist vse. Poleg tega sem po vsakem obroku še dojila in je z veseljem tut joške posesal. Skratka včeraj je jedel kot da bi ga prej tri dni stradali.

Po tako obilnem hranjenju čeraj je mali spet to noč po 14 dneh spal v kosu ponoči 8 ur in pol. Pa še jutranji obrok ob 7 sva podojila pol je pa zaspal še za 1 uro in pol.

Smo bli pa pri Dedku Mrazu v soboto - vam napišem kasneje kako je blo saj Maks zahteva svoj obrok zdele......takoj.......

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.12.2008 10:23:21   
Anonimen
Jutro.

Maksimiljan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.12.2008 10:38:03   
anaj22
Končno mi je uspelo mal na rr pridet, za nazja ne bom brala sem ostala nekje na str.96user posted image

Za nazaj vse naj naj naj naj za rojstene dneve in vse naj naj malim polletnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo včerej prvič probali piščančka in je zakon. Sadje in zvečer kašice ful rad je, zelenjavo pa kokr ga piči, če je kakšen bl močen okus že ne bo pojedu prov veliko. Mi smo do sedaj probali cvetačo, kolerabo, brokoli, korenje, krompir, špinačo, zelje, riž, bučke, avokado, jabolko, hruško, banano, suhe marelice, suhe slive, kivi, belo meso

Za vse ki rabite pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?