slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Meni pa zadnjič Mark razlaga, kako so vsi računalniški geniji v filmih taki umirjeni, se nič ne tepejo, pa vsi očala nosijo..., pa ga jaz poslušam, pa pravim, ja, kako to misliš, pol mi je pa le kapnilo. Seveda, on se ne tepe, očala nosi in pravi da bo šel na računalniško šolo. Mi je blo tako hecno, po drugi strani pa ful zanimivo, kaj otroci vse opazijo. RMRM, jaz se pa spomnim, ko sem bila stara enih 12 let in sem šla na regijsko tekmovanje iz matematike - in sem mami rekla, da mi ziher ne bo šlo, ker so tam sami geniji z očali in mi je rekla, da če imajo očala, pomeni, da ne vidijo dobro in ne da so geniji. Me je kar spodbudila, da sem lahko tudi brez očal dobra, pa še do danes se tega spomnim Kleo, kaj pa naš, ki ima na budilki božično melodijo - we wish you a merry christmas - ampak samo melodijo - in to mu poje celo leto. Kako me to živcira. Uh, nisem sedaj vsega uspela natančno prebrati, ker pričakujemo obiske, pa že malo zamujajo... Včeraj smo bili na obiskih pri enih, ki imajo hišo vredno za 10 naših, ampak so pa ful fajn... smo se fajn imeli. Sicer pa sem računala, da bodo v Rutarju imeli ful dosti bunkic za na smrekico, kot vsako leto, pa je letos nekam žalostno vse skupaj. Sem bila kar razočarana, pa že itak odkar smo kuhinjo kupili, sovražim Rutarja, ampak sem videla ful bunkic lani, letos pa tako žalostno nekam...