|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
18.12.2008 14:13:28   
Anonimen
jazzi ne kilce me majo preveč rade pa nočejo it stran od meneuser posted image no jih mam 60kg pred nosečnostjo pa 46kg sam takrat sm mela probeleme s hrano k sm 1x na dan jedla eno žemljico pa je blo jp i know noro ampakak takrat mi je odgovarjal zato mi pa zdej ne ugaja k mam tok kilc ampak dokler ne bo še 1 iz mene prilezu vn bo tko ostalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.12.2008 14:14:18   
Anonimen
živči uu sej to bo pa kmal pregledekuser posted image pa dej če te res psihično muč bod doma pa mej bolniško pa nam piškote pečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.12.2008 14:20:07   
gigi1
Oj žabice moje

Živa user posted image  user posted image  user posted image  jupii za pregled.

Sonček85. Če si redno zaposlena tam več kot (mislim da user posted image ) eno leto ti pripada dopust tudi če si eno leto na bolniški. Če niso zakona v zadnjih 2eh letih kaj spreminjali mora bit tako. Ti se kar mal sfajti.

Jazzzika ma k pr norcih je pr men user posted image . kako si mi ti?

Se* kje si? Kako si?

Larilu jaz sem imela do pred enim letom 48 kilc. Zdej pa 56...Posledica IVF postopkov user posted image . Tud nočjo kilce od mene stran. Če bi mela bebico se nič ne bi sekirala.

Pupike uživajte danes user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.12.2008 14:57:01   
jazzz27
OOOOOOOOO, naš ta nartalepši okrasek nas je pršov mal pogledat...žiži verjamem, da ti je sedaj v tem času naloženo največ dela....no ampak, če misliš da ga maš veliko, verjem lahko se ti pokaže še veliko večuser posted image user posted image user posted image ...ja in če misliš, da ne moreš met še večje gužve, no tud tle se motišuser posted image ...sem te potolažila?user posted image user posted image user posted image

larilu...mah ti si pa res bla suhica muhica....ampak glavno je kako se človek počuti, pa naj ima 40kg ali pa 120...važn da se dobr poćutiš...za kile se pa ne obremenjuj. Jaz sem jih imela 59, pa mi rečejo, da ne vedo kje jih imam...no sedaj jih imam že61user posted image ...napredujemouser posted image user posted image user posted image

živa...no pol pa sploh ni tako hude, saj praznike boste doma, tako da si boš mal živčke počinila...ne se dat!user posted image  Vpraš jo če ji kaj manjka al zakaj je tako (ne)nataknjena?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.12.2008 14:57:53   
Anonimen
bejbe moje men se pa tooooooooook vrti, da že kr mal postran hodm.......

Česa mi potemtakem primanjkuje??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.12.2008 14:59:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

živa...no pol pa sploh ni tako hude, saj praznike boste doma, tako da si boš mal živčke počinila...ne se dat!user posted image  Vpraš jo če ji kaj manjka al zakaj je tako (ne)nataknjena?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.12.2008 15:05:01   
ledenka
vidim, da sem pogrešana user posted image  vas tud jaz missam!

jazzzi, k okulistu bom šla enkrat kasneje, še ne vem, kdaj. po moje tam februarja, prej ni panike. sem se odločla, da rodim na 5.5. user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.12.2008 15:17:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aja Pikovit nič limat! Vem kaj maš v mislih user posted image

A res ne bi nosečkam mal popestrila te deževne dniuser posted image .Žiži in Miška ste pa....user posted image user posted image user posted image .Ok pol pa ne bom.Živa a vidiš kakšni stauser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.12.2008 15:40:03   
Anonimen
ti kar nalimaj pikovitka... Mene ni strah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.12.2008 16:10:00   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image ne pikovitka ne rabiš nič limat, ker mene želodec boli...znam te ja!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.12.2008 16:11:57   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vidim, da sem pogrešana user posted image  vas tud jaz missam!

jazzzi, k okulistu bom šla enkrat kasneje, še ne vem, kdaj. po moje tam februarja, prej ni panike. sem se odločla, da rodim na 5.5. user posted image  

Ajsi, zakaj točno bi šla ti do okulista? Razmišljaš o CR?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.12.2008 16:12:38   
pikovit
Ja pol pa ne bom bouser posted image .Ej nosečke,tu gor na rr si lahko pogledate kakšn spol boste imele.Je kar 90%.Daj mal se pozabavajte,pa pol povejte,kaj bi imele po kitajskem izračunu.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.12.2008 16:12:48   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Česa mi potemtakem primanjkuje??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Cvitamina (cure pa vina)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.12.2008 16:13:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ja pol pa ne bom bouser posted image .Ej nosečke,tu gor na rr si lahko pogledate kakšn spol boste imele.Je kar 90%.Daj mal se pozabavajte,pa pol povejte,kaj bi imele po kitajskem izračunu.

daj link user posted image ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.12.2008 16:14:55   
pikovit
Čak,da najdem

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.12.2008 16:16:08   
pikovit
EVO

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.12.2008 16:21:11   
jazzz27
pobalinko bo in ker je verjetno že na svetu naj potrdim ali so izračuni pravilniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.12.2008 17:10:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Sonček85. Če si redno zaposlena tam več kot (mislim da user posted image ) eno leto ti pripada dopust tudi če si eno leto na bolniški. Če niso zakona v zadnjih 2eh letih kaj spreminjali mora bit tako. Ti se kar mal sfajti.
hvala ,sem se že pozanimala in mi pripada ,joj sem pa že 4 leta redno ,tam pa delam že 5,5 letuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Česa mi potemtakem primanjkuje???

sladkorja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.12.2008 18:30:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

pobalinko bo in ker je verjetno že na svetu naj potrdim ali so izračuni pravilniuser posted image user posted image user posted image user posted image

heheheheheh

meni isto piše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.12.2008 18:31:34   
Anonimen
jst mislim da mi je primanjkovalo zraka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še en razlog več, da si probam zrihtat bolniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.12.2008 19:00:37   
Anonimen
Seeeeeeeeeeeeeee* kica.... Kje si??????

POGREŠAM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.12.2008 20:25:33   
spps
ojla nosečke in tiste,ki kmal bosteuser posted image user posted image user posted image
jaz sem čist vremensko razpoložena in sem iz dneva v dan z manj energijeuser posted image .
in ostale nosečkice,ste vredu?vas bebice že kaj jezijo?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.12.2008 20:39:06   
sonček85
jutri je pa petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.12.2008 20:47:29   
ledenka
pa mam končno malo časa user posted image  v službi rahla norišnica, se vidi, da je večina samo še jutri na šihtu. naslednji teden pa UPAM, da bom končno mela več časa... recimo za pospravit arhive user posted image  ker mam katastrofo, na mizi in v predalih.

bejbi brca, ko končam, grem malo AS prižgat user posted image  pa mačke smo peljali končno na cepljenje, sedaj jih menda 3 leta ne rabimo user posted image  vedno znova sem vesela, da sta notranja mačkona in da ni nevarnosti, da bi mi karkoli prinesla domov.

punce drage, ste pa čvekulje user posted image  a smo sposobne prit do 200 do NL? to je izziv!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.12.2008 20:49:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

punce drage, ste pa čvekulje user posted image  a smo sposobne prit do 200 do NL? to je izziv!
user posted image user posted image user posted image  glede na to,da se bližajo prazniki,bo to res pravi izzivuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.