Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 18.12.2008 20:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce drage, ste pa čvekulje a smo sposobne prit do 200 do NL? to je izziv! glede na to,da se bližajo prazniki,bo to res pravi izziv ni nujno kake slikce prpopamo pa bomo en dva tri tm
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 7:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ja larilu začni Sicer pa sem jaz včeraj ob 8ih zaspala in spala do jutra še lulat nisem šla nič ponoči nosečnost pač Kje je naša Se*??? Zdej me pa že počasi skrbi... Za Aquico in Pikico vem da imata gužvo ampak Se* se pa ni nič oglasila
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 8:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
no eno takole bi pa jst zdejle... Pa vam jo tudi privoščim JUTROOOOOOO!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 8:22:36
|
|
|
|
spps
|
morgennnnnnnnnnnnn živa,larilu dobro jutro,zdaj pa ,da še poišem en zajtrk ,živa si že jedla?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 8:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj sem virtualni zajtrk imela Nisem še jedla in še jogurt sem doma pozabila NO ampak bo že.... Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 9:12:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 zdaj sem virtualni zajtrk imela Nisem še jedla in še jogurt sem doma pozabila NO ampak bo že.... Kako si ti? zjamrano in utrujeno tak,da že grem sama sebi včasih na živcev,ker nimam nič energije in volje za nič ma ta teden je še slabš,ker se vstajam ob 5.3o,ker moram mojga peljat v službo,da lahk še pol malo spravim v šolo.. ma bo že-bom vsaj takrat,ko dobimo novga člana navajena na nekvalitetno spanje pa ti?se dobro počutiš?že dojemaš? kje so pa danes vse ostale?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 9:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
po moje že kar dojemam ja... Sicer pa se super počutim in nimam nobenih posebnih znakov zaenkrat. Le to da sem zvečer utrujena in spim od 8ih naprej Ravno danes sva z mojim že debatirala kako bova morala spet stanovanje okoli obračat Ampak ne bo sile, vsaj upam da ne... Jst itak ne bom tega počela Kje so pa ostale čveke?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 9:45:57
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro vsem skupaj..d vas mal na hitro pozdravm
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 9:47:26
|
|
|
|
aqua77
|
pozdravček še z moje strani!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 9:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kje si ti???? Se je umirilo??
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 9:58:45
|
|
|
|
spps
|
ma kje se skrivate?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:01:33
|
|
|
|
ledenka
|
juuuutroooo spala sem dve uri, zgledam sicer ok (hvala toni mejkapa ), ampak počutim se pa, ko da je šla divizija tankov čez mene... ne tankistov, da ne bo pomote mam par nujnih zadev za nardit, potem mamo prednovoletni kozarček, potem bom pa šla domov, ker sem muuuunjeeeenaaaa živa. uživaj v spancu, čez par mescev boš na slabšem s tem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:10:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ma kje se skrivate? delamo...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:20:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma kje se skrivate? delamo... kaj je že to???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:22:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma kje se skrivate? delamo... kaj je že to??? važička!!!! jaz bom tud doma ko bom ...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:29:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma kje se skrivate? delamo... kaj je že to??? važička!!!! jaz bom tud doma ko bom ... sej boš kmalu,ti rečem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:32:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma kje se skrivate? delamo... kaj je že to??? važička!!!! jaz bom tud doma ko bom ... sej boš kmalu,ti rečem SE PODPIŠEEEEM!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:33:54
|
|
|
|
aqua77
|
aja, zej sta pa kar kao jasnovidki...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.... Ampak imava pa kot nosečki 6. čut za bodoče nosečke
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:40:09
|
|
|
|
jazzz27
|
no vidim da ste vse bolj kot ne podobne meni.....ja punce, rada bi z vami delila napredek!!!! Likalno desko in likalnik sem že pripravila.....to je pa tud vse Ajsi kaj pa ti dežuraš ponoč? Tankeriste čakaš? P daj mi že za okulista povej, pa ne se ga napit danes, ker boč še bolj munjena Aqua in piki...helooov pa spps, jaz spim po 12 ur in sem lena kot da nebi nič spala. Živa...a si prebrala kaj ti manjka?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:42:05
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 aja, zej sta pa kar kao jasnovidki... ah zdeaj boš pa kar kao pametnas, ti bomo gate dol slekle, če se ne strinjaš ...upam, da ni spodaj kao po brazilski dedek mraz
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:44:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps morgennnnnnnnnnnnn živa,larilu dobro jutro,zdaj pa ,da še poišem en zajtrk ,živa si že jedla? [/quote mmmm tale zajterk je fenomenalen...no vsaj izgleda...pa kavica od Žive tud ni švoh....a do 200te strani bi rade?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:46:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 aja, zej sta pa kar kao jasnovidki... nikol se ne ve....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja zgleda Jazzika ja... Sem prebrala ja in se NE strinjam z vami PO moje mi manjka heheheheheh čeprov sva včeraj z dragim, ampak prej dolgo nisva... Najprej angina, pol pa še nosečnost Saj lahko a ne?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.12.2008 10:47:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spps morgennnnnnnnnnnnn živa,larilu dobro jutro,zdaj pa ,da še poišem en zajtrk ,živa si že jedla? [/quote mmmm tale zajterk je fenomenalen...no vsaj izgleda...pa kavica od Žive tud ni švoh....a do 200te strani bi rade? a boš pomagala?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.