blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa mene so itak preučevali delodajalci iz vseh strani. Za Ariel, me je šef najprej vse živo izprašal , da kje dela tata, mama,..., Še dan danes stavim, da me je vzel, ker je bil moj tata nadpokovnik in je mislil, da se meda komandirat, ki sem imela red doma. pa pisavo, nam je dal pregledat k grafologu, pa mimiko in držo telesa( knjiga govorica telesa) Ja tako ti je to. Pa še rekel mi je, da jaz nisem za velik olektiv, da sem al za bit šef, al za delat sama. No to je pa uganil oboje. Ne maram avijacije, ki preveč kokodaka v pisarni. Čudno ne? Ki sem taka klepetulja. Tega pa kar ne morem verjet, na kakšen nivo se spuščajo. In kaj si pravzaprav delala v Arielu? Bila za pultom ali v administraciji??? za pultom!!! Ja res je blo tako ne lažem. je pa zbral tak kolektiv, da smo se kmalu pobile med sabo, tako smo se ujemale. No zdej, ko se srečamo, se smejemo kako smo se imele, ma je blo tako pestro, da smo se kmalu pojedle med sabo.