|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
11.2.2009 21:09:18   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Blaža, himna je bila pa Slovaška user posted image

A so, je nisem slišala, sem pa mojga prej narobe razumela.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
11.2.2009 21:10:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Metka15

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

metka, vidim teeee!user posted image

Ja  imam malo časa, ker moji otroci že vsi spančkajo, mož pa je v službi tako da vas malo berem. Sem zadnje čase čist na tleh. V sredo začnem delat , pa bo moje firma očitno šla v stečaj, tako da sploh ne vem kako bo. Pošiljam prijave na prosta del. mesta, ampak saj veš če ni vez je bolj slabo.

O kriza, povsod je šit. Upam, da ne boste šli v stečaj.user posted image al pa da kej najdeš drugega. kako šolo pa maš?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
11.2.2009 21:12:12   
blaža
Nič , se grem še jaz napravit za jutri zjutraj. Matija ma zobarja in grem z otrokoma v Koper. malo bomo dopoldne pohajali, pol mamo zobarja ob 12ih, pa po KT moram it v izolo. No naš tatko je še jutri zadnji dan dežuren, pa nam bo fajn minil dan, da nismo sami.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
11.2.2009 21:13:43   
Anonimen
Ekon. tehnik. Imela sem že nakej razgovorov, nekaj pa jih še imam - upam da bo kaj iz tega. Samo tukaj blizu ni pa nič, Lj. je najbližje.

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
11.2.2009 21:16:24   
blaža
No metka sej Lj je kar velika, ni vrag ,da se ne bo kej našlo, če vam zagusti. Sej bo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
11.2.2009 21:23:32   
bamby
Punce zlate ste. Vsaka po svoje pripomore, da se v glavi rojevajo nove zamisli.

dolenjka, zaenkrat v EU ne mislim pošiljat prošenj, sem pa našla krasen video, kako se je treba na razgovoru obnašat, oblečt.....

lilči, ker praviš da si delala v kadrovski, potem imaš res veliko izkušenj na tem področju. Kako napisana prošnja bi te zainteresirala, če kandidat nima izkušenj, ima pa veliko volje in zagnanosti in ne dvomi v to, da dela ne bi uspešno opravljal? Namig prosim!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
11.2.2009 21:28:28   
bamby
metka, že to je veliko, da te vsaj na razgovor povabijo. Kaj so te pa največ spraševali??? Itak pa je v LJ več služb, več možnosti...je pa res, da ta kriza dela svoje na področju zaposlovanja user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
11.2.2009 21:29:48   
blaža
Ja nam je en iz zavoda zadnjič predaval vse sorte. in ni ga blo slabo poslušat. eni punci je enkrat rekel en delodajalec na razgovoru, na koncu, da kolko ma številko modrca?! In se je grozno razkurla, pa je ni vzel v službo. Tip je baje samo hotel videt njeno reakcijo kako se bo odzvala na provokacijo, ker je blo delavno mesto z strankami, kot pa vemo so stranke nepredvidiljive in te lahko vržejo s tira,... bla, bla, bla

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
11.2.2009 21:29:53   
bamby
No, zdaj se pa tudi jaz poslavljam. Grem še pod tuš, zjutraj pa k frizerju, da se spet malo olepšam. Bo kmalu kakšen razgovor, pa ne morem it z narastkom na razgovor user posted image  user posted image .

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
11.2.2009 21:32:58   
blaža
Pa mene so itak preučevali delodajalci iz vseh strani.

Za Ariel, me je šef najprej vse živo izprašal , da kje dela tata, mama,..., Še dan danes stavim, da me je vzel, ker je bil moj tata nadpokovnik in je mislil, da se meda komandirat, ki sem imela red doma. pa pisavo, nam je dal pregledat k grafologu, pa mimiko in držo telesa( knjiga govorica telesa)

Ja tako ti je to. Pa še rekel mi je, da jaz nisem za velik olektiv, da sem al za bit šef, al za delat sama. No to je pa uganil oboje. Ne maram avijacije, ki preveč kokodaka v pisarni. Čudno ne? Ki sem taka klepetulja.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
11.2.2009 21:33:35   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

No, zdaj se pa tudi jaz poslavljam. Grem še pod tuš, zjutraj pa k frizerju, da se spet malo olepšam. Bo kmalu kakšen razgovor, pa ne morem it z narastkom na razgovor user posted image  user posted image .

nočko

user posted image user posted image user posted image ja prav maš, jaz grem tudi v soboto k frizerju!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
11.2.2009 21:35:12   
bamby

Za Ariel, me je šef najprej vse živo izprašal , da kje dela tata, mama,..., Še dan danes stavim, da me je vzel, ker je bil moj tata nadpokovnik in je mislil, da se meda komandirat, ki sem imela red doma. pa pisavo, nam je dal pregledat k grafologu, pa mimiko in držo telesa( knjiga govorica telesa)

Ja tako ti je to. Pa še rekel mi je, da jaz nisem za velik olektiv, da sem al za bit šef, al za delat sama. No to je pa uganil oboje. Ne maram avijacije, ki preveč kokodaka v pisarni. Čudno ne? Ki sem taka klepetulja.user posted image

Tega pa kar ne morem verjet, na kakšen nivo se spuščajo. In kaj si pravzaprav delala v Arielu? Bila za pultom ali v administraciji???

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
11.2.2009 21:37:11   
blaža

Tega pa kar ne morem verjet, na kakšen nivo se spuščajo. In kaj si pravzaprav delala v Arielu? Bila za pultom ali v administraciji???

za pultom!!!user posted image user posted image user posted image

Ja res je blo tako ne lažem. je pa zbral tak kolektiv, da smo se kmalu pobile med sabo, tako smo se ujemale.user posted image user posted image user posted image

No zdej, ko se srečamo, se smejemo kako smo se imele, ma je blo tako pestro, da smo se kmalu pojedle med sabo.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
11.2.2009 21:40:01   
blaža
Aja še to Bamby. zadnjič nam je pravu kolega, ki smo se o službah in razgovorih pogovarjali, da bog ne daj spraševat kakšna bo plača, ker jih to baje ful odbija. Tudi on je eno zavrnil zaradi tega.user posted image

no meni je pa vseeno logično, da tema nanese tudi do tega . Ne da lih jaz sprašujem, ma lahko bi sam delodajalec kej omenil.

Še hujše je, ko te vpraša kako plačo bi ti imel pri njih. Ki lahko usreliš prenizko la pa previsoko, pa nikoli jim ni pol prav.user posted image Pa itak da vsi delamo za keš, za kaj pa drugega! NO pa jaz z veseljem delam, če sem plačana vsaj normalno, če ne že dobro. Sem pol res zagnana, če ne mi pa pade moto.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
11.2.2009 21:47:17   
bamby
A veš, da sem pred leti v LJ tudi jaz naletela na to vprašanje in me je gospod vprašal, ko sem bila že na poti ven" pa še to, kakšno plačo pa pričakujete?" Takrat sem bila čisto nepripravljena na razgovor in me je vsako vprašanje spravilo v zadrego. Po moje sem ob tem sploh ustrelila kozla.

Sicer je pa tako, če rečeš realno od-do, ne moreš nič narobe rečt, če te o tem vprašajo. Itak se odločijo po svoje. Sem pa v današnji študiji razbrala, da delodajalec pričakuje od kandidata, da se pogovorita tudi o plači. No, potem pa bodi pameten kaj komu ugaja user posted image user posted image user posted image

lilči, kaj bi ti rekla na to?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
11.2.2009 21:49:39   
blaža

A veš, da sem pred leti v LJ tudi jaz naletela na to vprašanje in me je gospod vprašal, ko sem bila že na poti ven" pa še to, kakšno plačo pa pričakujete?" Takrat sem bila čisto nepripravljena na razgovor in me je vsako vprašanje spravilo v zadrego. Po moje sem ob tem sploh ustrelila kozla.

Sicer je pa tako, če rečeš realno od-do, ne moreš nič narobe rečt, če te o tem vprašajo. Itak se odločijo po svoje. Sem pa v današnji študiji razbrala, da delodajalec pričakuje od kandidata, da se pogovorita tudi o plači. No, potem pa bodi pameten kaj komu ugaja user posted image user posted image user posted image

lilči, kaj bi ti rekla na to?

ne vem, kaj pa če ustreliš kej v črnem humorju?, v stilu: za to službo bi delala tudi za minimalcauser posted image user posted image user posted image SPREJETI!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Se hecam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
11.2.2009 21:51:15   
blaža
Jaz bi po moje nakladala, da plače so kao od do, pa je pol odvisno od zmožnosti določenega podjetja, pa da denar res ni vse, pa da vseeno vsi delamo za denar,...

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
11.2.2009 21:57:35   
blaža
ma tle nisi nikoli niko i ništa. Sem vidla kako je čez. še sedaj pride en nončko k meni na obisk sam z avtom, pa ma že 83 let. Pa ko sem Blaža rodila, so mi darila pošiljali. Res me majo radi. Prav čutim to. To so zame ljudje.

pa nikoli ni bil problem za da denar. nikoli. Pa da ne govorim za Nova leta, ... pa kaj so vse dali za Matijo,...

< Sporočilo je popravil blaža -- 11.2.2009 21:58:13 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
11.2.2009 21:58:55   
blaža
Aha, že vidim, da mam monologe. nočko!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
11.2.2009 22:07:51   
Stipe air force
Ej, moji vodijo 1 : 0 proti Slovaski (ali pa kar tam eni Sloveniji, k se himne nima) user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
11.2.2009 22:17:36   
Stipe air force
Ne morm verjet da so fuzbalerji SLO reprezentance stali pri miru ob igranju slovaske himne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....

Po moje, glede na sestavo, je to ciz normalno ker itak le-ti sploh ne vedo katera je slovenska himna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....

Skrajn cajt da zamenamo zastavo, ime drzave.... mogoć bo tudi himna bolj prepoznavna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... ali pa se njo zamenat s pesmijo "Ce si maco pravi me zagrabi" od Helence  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
11.2.2009 22:28:41   
katka37
Februarka, lepa pupa, kot mama. user posted image user posted image

Lillchy, user posted image user posted image  za Luka.

Mlavla, user posted image user posted image , pridna si z izpiti, le tako naprej.

Pa ostalim, ki se ubadate s prošnjami in zaposlitvijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
11.2.2009 22:29:33   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

punce midva greva domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem tok vesela.

hvala vsem, k ste mislile na naju.

ella dobr si držala pesti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
11.2.2009 22:30:34   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

punce midva greva domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem tok vesela.

hvala vsem, k ste mislile na naju.

ella dobr si držala pesti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no ko sem do konca prebrala sem videla, da sta že doma in upam, da tako tudi ostane... in da bo David kmalu čisto zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
11.2.2009 22:30:44   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

moj sin se je danes prvič nomalno plazil! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravooooo user posted image  user posted image  user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!