Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 19:57:29
|
|
|
|
bamby
|
blacky, jaz tudi najbolj sumim zobke, le ziher nisem, vsaj dokler ne bodo res na vidiku blaža, potem sva obe nekaj izvedeli danes, kajne? Bo treba trdo delat na novi službi! Nam se slabo piše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:05:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby blacky, jaz tudi najbolj sumim zobke, le ziher nisem, vsaj dokler ne bodo res na vidiku blaža, potem sva obe nekaj izvedeli danes, kajne? Bo treba trdo delat na novi službi! Nam se slabo piše Ja itak. sem prav povedala tvoj primer, ki si v tovarni, pa je rekla, da je najležje v tvojem primeru da si iščeš preko poznanstev in vez. je dobro včasih po moje kej zamolčat, pa kej samohvale dodat, pa njim v ritko lezt. na žalost mam probleme, ker nisem kuža. Če razumeš kaj sem hotla povedat. Moram delat na tem.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:16:37
|
|
|
|
blaža
|
U kriza. Vedno bolj ste zgovorni. Vsak dan bolj. Nič, pa grem še jaz, če ni nobenega, bom pogledala če je kak dokumentarec na kanalu A, ki je sreda. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:19:39
|
|
|
|
jencili
|
čer, pri nas si počasi urejamo nov ritem, ki zgleda tko, da zjutri ob 6.30 vstanemo, ob 19h gremo pa spat. Meni sicer paše zvečer, da lahko še kej nardim in se malo spočijem, sam kaj ko pridem ob 17.15 šele iz službe, tko da sem s Tajem samo kaki dve urci To je res žalostno, da se ljudje zaradi k***** služb tok malo vidimo s svojimi najdražjimi No, pač nimam kej...dinarčke pač rabimo... Blacky...kaj jst berem, da neki ni čist z Valom vse ok? No, jst upam, da ni nič hujšega in da s parimi vajami vse lepo poštimate Listek, za vas sem pa res vesela, da se stanje Davidu končno izboljšuje, ker ta pikec je pa res bogi . Čuvajta se...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:28:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Burja sekkka- prevod- trga gate. Stipetu se ne da prijavit, pa še delo ima - je šel iz stroja perilo zložit in prinest, da ga jaz obesim Je pa komentiral takole: VERY EROTIŠ
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:30:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Burja sekkka- prevod- trga gate. Stipetu se ne da prijavit, pa še delo ima - je šel iz stroja perilo zložit in prinest, da ga jaz obesim Je pa komentiral takole: VERY EROTIŠ Ma ti poveeeem..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:31:56
|
|
|
|
blaža
|
Ej pa kje ste vi folk? Vedno bolj ste leni za čvekanje. Sem že na vse možne teme odgovarjala v tem cajtu zadnja dva dneva, ki vas ni. Pa varajo se, pa pijejo alkohol, pa drogiraju se.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:38:13
|
|
|
|
blaža
|
Evo na A kanalu bo ob 20.50 o predebelih otrocih. zadnjič je bil pa dokumentarec o anoreksičnih. No po moj ni straha, da bosta predebela. Matija ima s hlačami in majico vred 19 kg. Ma vsako jutro je problem, da poje zajtrk. Edino na meso je nor, še posebaj na klobase in pečenice, pa na svinjsko meso( čeprav ga redko jemo) in pašto z šalšo bi jedel, pa kakšen pastičo- lazanje, ... Čeprav poje tudi zelenjavo, pa pasulj, je danes jedel, ma vseeno je tak zobotrebec, da ga ne morem gledat, ko se gre kopat, ki me je kar groza. No ma zdrav je pa kot ribica, izredno malokrat je bolan in to že od malega, pa je šel že v jasli. No Blaž upam, da bo ravnotako, za zdej je obetavno, ma bomo vidli ko bo šel v vrec.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:38:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej pa kje ste vi folk? Vedno bolj ste leni za čvekanje. Sem že na vse možne teme odgovarjala v tem cajtu zadnja dva dneva, ki vas ni. Pa varajo se, pa pijejo alkohol, pa drogiraju se. No zdej je pa tema burja... in kako le-ta trga gate v Senozecama...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:39:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej pa kje ste vi folk? Vedno bolj ste leni za čvekanje. Sem že na vse možne teme odgovarjala v tem cajtu zadnja dva dneva, ki vas ni. Pa varajo se, pa pijejo alkohol, pa drogiraju se. No zdej je pa tema burja... in kako le-ta trga gate v Senozecama... še dobro, da mamo sušilni stroj, da jih zunaj ne odpihne.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:41:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej pa kje ste vi folk? Vedno bolj ste leni za čvekanje. Sem že na vse možne teme odgovarjala v tem cajtu zadnja dva dneva, ki vas ni. Pa varajo se, pa pijejo alkohol, pa drogiraju se. No zdej je pa tema burja... in kako le-ta trga gate v Senozecama... še dobro, da mamo sušilni stroj, da jih zunaj ne odpihne. Sefla lihkar obesa perilo na stender... ... in ni bojazni da bo veter karkoli odpihnil ker ga mava sred dnevne sobe v bruseljskem vikendu....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:44:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej pa kje ste vi folk? Vedno bolj ste leni za čvekanje. Sem že na vse možne teme odgovarjala v tem cajtu zadnja dva dneva, ki vas ni. Pa varajo se, pa pijejo alkohol, pa drogiraju se. No zdej je pa tema burja... in kako le-ta trga gate v Senozecama... še dobro, da mamo sušilni stroj, da jih zunaj ne odpihne. Sefla lihkar obesa perilo na stender... ... in ni bojazni da bo veter karkoli odpihnil ker ga mava sred dnevne sobe v bruseljskem vikendu.... Vsaj ne bojo vidli kake sexi gate masta.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:45:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
...sexi ze... je pa susilec zakon... ga kar pogresava... trenutno zalostno stoji v Mekinjama...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:47:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...sexi ze... je pa susilec zakon... ga kar pogresava... trenutno zalostno stoji v Mekinjama... Še malo, pa ga bosta lahko uporabla. Mogoć že v soboto.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:48:19
|
|
|
|
blaža
|
Midva sva ga sprobala, ko smo bili jeseni v Kranjski gori in pol smo si ga nabavli. nam je tudi res super zadeva, še posebaj zdej pozimi, pa še kopalnico nam segreje, pa se še lahko okopamo v fajn toplem, ki jaz sem zmrznjena.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:49:00
|
|
|
|
blaža
|
Evo zdej bo vsak cajt začela una oddaja o predebelih otrocih. bom šla gledat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:49:36
|
|
|
|
blaža
|
Ej pa še malo pa bom mela 4000.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 20:51:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej pa še malo pa bom mela 4000. pol pa tle ostan... ne rabis gledat tiste burleske na tv...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 21:57:00
|
|
|
|
pina-1
|
čer. Končno je ana zaspala. Madona ji dogaja, ko jo v posteljo damo. V dnevni se hoče oči ven povlečt od zaspanosti, ko jo pa v posteljo damo pa se zanjo začne žur.. Se pa danes nenormalno slini. vsake 10 min ji slinček menjamo in še vedno je vsa mokra stipe, pri nas je pa tako lepo mirno, samo mrzloooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 22:05:52
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. Končno je ana zaspala. Madona ji dogaja, ko jo v posteljo damo. V dnevni se hoče oči ven povlečt od zaspanosti, ko jo pa v posteljo damo pa se zanjo začne žur.. Se pa danes nenormalno slini. vsake 10 min ji slinček menjamo in še vedno je vsa mokra stipe, pri nas je pa tako lepo mirno, samo mrzloooooooooooooooooooooooooooo Idealno.... zdaj pa hitr Pinota pocrkljat... ... vrag ti sricu odnia...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 22:13:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. Končno je ana zaspala. Madona ji dogaja, ko jo v posteljo damo. V dnevni se hoče oči ven povlečt od zaspanosti, ko jo pa v posteljo damo pa se zanjo začne žur.. Se pa danes nenormalno slini. vsake 10 min ji slinček menjamo in še vedno je vsa mokra stipe, pri nas je pa tako lepo mirno, samo mrzloooooooooooooooooooooooooooo Idealno.... zdaj pa hitr Pinota pocrkljat... ... vrag ti sricu odnia... torej mene nočeš za čvekat ...doro doro ... pol grem res k Pinotu se stsnit
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 22:16:35
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Pozdravljene! Se vam lahko pridružim? Bila sem pri januarčicah, vendar se je naša odločila, da pride na svet februarja. Zato se vam bom pridružla na forumu.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 22:19:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Pozdravljene! Se vam lahko pridružim? Bila sem pri januarčicah, vendar se je naša odločila, da pride na svet februarja. Zato se vam bom pridružla na forumu. Ti se kar pridružei , klepetali bomo pa še kej jutri, ki zdej grem spat. nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 22:20:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Pozdravljene! Se vam lahko pridružim? Bila sem pri januarčicah, vendar se je naša odločila, da pride na svet februarja. Zato se vam bom pridružla na forumu. dorodošla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 22:20:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. Končno je ana zaspala. Madona ji dogaja, ko jo v posteljo damo. V dnevni se hoče oči ven povlečt od zaspanosti, ko jo pa v posteljo damo pa se zanjo začne žur.. Se pa danes nenormalno slini. vsake 10 min ji slinček menjamo in še vedno je vsa mokra stipe, pri nas je pa tako lepo mirno, samo mrzloooooooooooooooooooooooooooo Idealno.... zdaj pa hitr Pinota pocrkljat... ... vrag ti sricu odnia... torej mene nočeš za čvekat ...doro doro ... pol grem res k Pinotu se stsnit noooooo, pust ga da zaspi... nisem mislu takoj... .... ti koj startas na prvo zogo... ... bos mal pozneje... kar cveki se... zdej se Blaza iz centra Evrope pride...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?