|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
18.2.2009 19:57:29   
bamby
blacky, jaz tudi najbolj sumim zobke, le ziher nisem, vsaj dokler ne bodo res na vidiku user posted image

blaža, potem sva obe nekaj izvedeli danes, kajne? Bo treba trdo delat na novi službi! Nam se slabo piše user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
18.2.2009 20:05:08   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

blacky, jaz tudi najbolj sumim zobke, le ziher nisem, vsaj dokler ne bodo res na vidiku user posted image

blaža, potem sva obe nekaj izvedeli danes, kajne? Bo treba trdo delat na novi službi! Nam se slabo piše user posted image

Ja itak. sem prav povedala tvoj primer, ki si v tovarni, pa je rekla, da je najležje v tvojem primeru da si iščeš preko poznanstev in vez.

je dobro včasih po moje kej zamolčat, pa kej samohvale dodat, pa njim v ritko lezt.user posted image

na žalost mam probleme, ker nisem kuža. Če razumeš kaj sem hotla povedat. Moram delat na tem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
18.2.2009 20:16:37   
blaža
U kriza. Vedno bolj ste zgovorni. Vsak dan bolj. user posted image

Nič, pa grem še jaz, če ni nobenega, bom pogledala če je kak dokumentarec na kanalu A, ki je sreda.user posted image

Nočko!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
18.2.2009 20:19:39   
jencili
čer,

pri nas si počasi urejamo nov ritem, ki zgleda tko, da zjutri ob 6.30 vstanemo, ob 19h gremo pa spat.
Meni sicer paše zvečer, da lahko še kej nardim in se malo spočijem, sam kaj ko pridem ob 17.15 šele iz službe, tko da sem s Tajem samo kaki dve urciuser posted image user posted image user posted image
To je res žalostno, da se ljudje zaradi k***** služb tok malo vidimo s svojimi najdražjimiuser posted image user posted image

No, pač nimam kej...dinarčke pač rabimo...

Blacky...kaj jst berem, da neki ni čist z Valom vse ok?
No, jst upam, da ni nič hujšega in da s parimi vajami vse lepo poštimateuser posted image

Listek, za vas sem pa res vesela, da se stanje Davidu končno izboljšuje, ker ta pikec je pa res bogiuser posted image .
Čuvajta se...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
18.2.2009 20:28:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Burja sekkka- prevod- trga gate.user posted image user posted image user posted image

Stipetu se ne da prijavit, pa še delo ima - je šel iz stroja perilo zložit in prinest, da ga jaz obesim user posted image  Je pa komentiral takole: VERY EROTIŠ user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
18.2.2009 20:30:45   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Burja sekkka- prevod- trga gate.user posted image user posted image user posted image

Stipetu se ne da prijavit, pa še delo ima - je šel iz stroja perilo zložit in prinest, da ga jaz obesim user posted image  Je pa komentiral takole: VERY EROTIŠ user posted image  user posted image  user posted image

Ma ti poveeeem..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
18.2.2009 20:31:56   
blaža
Ej pa kje ste vi folk? Vedno bolj ste leni za čvekanje.user posted image

Sem že na vse možne teme odgovarjala v tem cajtu zadnja dva dneva, ki vas ni. Pa varajo se, pa pijejo alkohol, pa drogiraju se.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
18.2.2009 20:38:13   
blaža
Evo na A kanalu bo ob 20.50 o predebelih otrocih. zadnjič je bil pa dokumentarec o anoreksičnih.

No po moj ni straha, da bosta predebela. Matija ima s hlačami in majico vred 19 kg.user posted image

Ma vsako jutro je problem, da poje zajtrk. Edino na meso je nor, še posebaj na klobase in pečenice, pa  na svinjsko meso( čeprav ga redko jemo) in pašto z šalšo bi jedel, pa kakšen pastičo- lazanje, ...

Čeprav poje tudi zelenjavo, pa pasulj, je danes jedel, ma vseeno je tak zobotrebec, da ga ne morem gledat, ko se gre kopat, ki me je kar groza. user posted image  No ma zdrav je pa kot ribica, izredno malokrat je bolan in to že od malega, pa je šel že v jasli. No Blaž upam, da bo ravnotako, za zdej je obetavno, ma bomo vidli ko bo šel v vrec.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
18.2.2009 20:38:31   
Stipe air force

Sem že na vse možne teme odgovarjala v tem cajtu zadnja dva dneva, ki vas ni. Pa varajo se, pa pijejo alkohol, pa drogiraju se.user posted image user posted image user posted image

No zdej je pa tema burja... in kako le-ta trga gate v Senozecama... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
18.2.2009 20:39:33   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

No zdej je pa tema burja... in kako le-ta trga gate v Senozecama... user posted image   user posted image   user posted image

še dobro, da mamo sušilni stroj, da jih zunaj ne odpihne.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
18.2.2009 20:41:35   
Stipe air force

Sefla lihkar obesa perilo na stender... user posted image  user posted image  user posted image ... in ni bojazni da bo veter karkoli odpihnil ker ga mava sred dnevne sobe v bruseljskem vikendu.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
18.2.2009 20:44:20   
blaža

Sefla lihkar obesa perilo na stender... user posted image  user posted image  user posted image ... in ni bojazni da bo veter karkoli odpihnil ker ga mava sred dnevne sobe v bruseljskem vikendu.... user posted image

Vsaj ne bojo vidli kake sexi gate masta.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.2.2009 20:45:37   
Stipe air force
...sexi ze... je pa susilec zakon... ga kar pogresava... trenutno zalostno stoji v Mekinjama... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.2.2009 20:47:07   
blaža

...sexi ze... je pa susilec zakon... ga kar pogresava... trenutno zalostno stoji v Mekinjama... user posted image  user posted image  user posted image

Še malo, pa ga bosta lahko uporabla. Mogoć že v soboto.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.2.2009 20:48:19   
blaža
Midva sva ga sprobala, ko smo bili jeseni v Kranjski gori in pol smo si ga nabavli. nam je tudi res super zadeva, še posebaj zdej pozimi, pa še kopalnico nam segreje, pa se še lahko okopamo v fajn toplem, ki jaz sem zmrznjena.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.2.2009 20:49:00   
blaža
Evo zdej bo vsak cajt začela una oddaja o predebelih otrocih. bom šla gledat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.2.2009 20:49:36   
blaža
Ej pa še malo pa bom mela 4000.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.2.2009 20:51:28   
dolenjka

Ej pa še malo pa bom mela 4000.user posted image

pol pa tle ostan... ne rabis gledat tiste burleske na tv... user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.2.2009 21:57:00   
pina-1
čer.
Končno je ana zaspala. Madona ji dogaja, ko jo v posteljo damo. V dnevni se hoče oči ven povlečt od zaspanosti, ko jo pa v posteljo damo pa se zanjo začne žur.. user posted image
Se pa danes nenormalno slini. vsake 10 min ji slinček menjamo in še vedno je vsa mokrauser posted image

stipe, pri nas je pa tako lepo mirno, samo mrzloooooooooooooooooooooooooooo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.2.2009 22:05:52   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.
Končno je ana zaspala. Madona ji dogaja, ko jo v posteljo damo. V dnevni se hoče oči ven povlečt od zaspanosti, ko jo pa v posteljo damo pa se zanjo začne žur.. user posted image
Se pa danes nenormalno slini. vsake 10 min ji slinček menjamo in še vedno je vsa mokrauser posted image

Idealno.... zdaj pa hitr Pinota pocrkljat... user posted image  user posted image  user posted image ... vrag ti sricu odnia... user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.2.2009 22:13:58   
pina-1

čer.

Idealno.... zdaj pa hitr Pinota pocrkljat... user posted image  user posted image  user posted image ... vrag ti sricu odnia... user posted image  user posted image

torej mene nočeš za čvekat ...doro dorouser posted image ...

pol grem res k Pinotu se stsnit

Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.2.2009 22:16:35   
VRTNICA84
Pozdravljene!

Se vam lahko pridružim?
Bila sem pri januarčicah, vendar se je naša user posted image odločila, da pride na svet februarja. Zato se vam bom pridružla na forumu.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.2.2009 22:19:03   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Pozdravljene!

Se vam lahko pridružim?
Bila sem pri januarčicah, vendar se je naša user posted image odločila, da pride na svet februarja. Zato se vam bom pridružla na forumu.

Ti se kar pridružeiuser posted image user posted image user posted image , klepetali bomo pa še kej jutri, ki zdej grem spat. nočko!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.2.2009 22:20:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Pozdravljene!

Se vam lahko pridružim?

dorodošlauser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.2.2009 22:20:19   
Stipe air force

čer.

torej mene nočeš za čvekat ...doro dorouser posted image ...

pol grem res k Pinotu se stsnit

noooooo, pust ga da zaspi... nisem mislu takoj... user posted image  user posted image  user posted image .... ti koj startas na prvo zogo... user posted image ... bos mal pozneje... kar cveki se... zdej se Blaza iz centra Evrope pride... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?