|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
20.2.2009 8:00:54   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
13. Neni13, Mark user posted image
14. pina-1, Ana
user posted image
14. katka37, Tin user posted image
14. Polonca 78, Vid user posted image
15. Guerina, Julija user posted image
15. torcica, Gašper user posted image

18. Mary lou, Tai user posted image

19. Suzi*, Žana user posted image
20. larisa, Nejc user posted image
24. jencili, Taj
24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma

user posted image    

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
20.2.2009 8:01:57   
Februarka08
Nejc, vse najboljše ti želim za 1. roj. dan!!! user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2852
20.2.2009 8:06:09   
jencili
jutrouser posted image

evo, jst sm na delovnem mestu, zajtrk je ravnokar na poti v želodček, tko da je vse superuser posted image

Sem se spomnila malo prej, da bi na ta dan pred enim letom 'mogla' rodituser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2853
20.2.2009 8:13:22   
ella79
user posted image user posted image user posted image Nejc vse naj naj za tvoj prvi roj dan user posted image user posted image user posted image
jencili pridna, k že zajtrkuješ, jaz sem tudi že kavo in babano na varno spravla user posted image se bomo gorenjke še kdaj na kavi dobile user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.2.2009 8:21:59   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image Nejc vse naj naj za tvoj prvi roj dan user posted image user posted image user posted image
jencili pridna, k že zajtrkuješ, jaz sem tudi že kavo in babano na varno spravla user posted image se bomo gorenjke še kdaj na kavi dobile user posted image

ja, pa se dejmouser posted image
Nas tri se sicer kdaj pa kdaj vseeno vmes tko na hitro zmenimo in mal počvekamo, samo bi bla jst tud za to, da kdaj počvekamo 'kot v starih časih'user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.2.2009 8:31:07   
mala_pikica
Nejc vse najlepše za tvoj 1. roj. dan user posted image user posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.2.2009 8:31:50   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Nas tri se sicer kdaj pa kdaj vseeno vmes tko na hitro zmenimo in mal počvekamo, samo bi bla jst tud za to, da kdaj počvekamo 'kot v starih časih'user posted image user posted image

a ne bi pasal danes nekje zunaj sedet na toplem sončku, recmo gibigibu, pa da user posted image že sami okrog letajo... no, sej spomladi bomo pa že lahko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.2.2009 8:34:45   
itata
dan, sej jaz tud nimam nič kaj takega za povedatuser posted image  vidim, da ste pridne. jakob se spet tok zbuja in premetava ponoč... nimam pojma zakaj.

NEJC vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image

elma: važno da sta doma in da je bolš. jaz se tudi že nisem naspala celo leto pa ga ne bi bolanega nikjer samega pustila... to je pa res čudašk. k bi bil zdrav pa kje pri pa kaki babici brez težavuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.2.2009 8:47:51   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

a ne bi pasal danes nekje zunaj sedet na toplem sončku, recmo gibigibu, pa da user posted image že sami okrog letajo... no, sej spomladi bomo pa že lahko user posted image

ja........jaz bi tud........ ampak samo med vikendiuser posted image če se boste slučajno kaj odločile...

Grem zajtrkovat, ampak nimam volje kaj naj jem... eh, dobro da je petek, malo oddelam na šihtu in vikeeeeeeeenduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.2.2009 8:57:17   
blaža
NEJC VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.2.2009 9:00:18   
blaža
Jutro!user posted image

Danes sem že malo boljšeuser posted image . Ko prespiš je vedno boljšeuser posted image .

Spali smo v redu, in je celo potegnil do 7.45user posted image user posted image user posted image . Pravi zaspanček je ratal zdej, ko bomo začeli hodit kmalu na uvajanje.user posted image

No zunaj je sonček in bo treba ponovit včerajšnjo vajo z vozičkanjem. Upam samo, da ne bo pihalo.

Mogoče se danes popoldne lotim krofov. Sem v dilemi, ker sem hotla se vpisat na telovadbo, ma bom vidla. Jo imajo tle v Senožečah in baje, da se dobro razmigaš. to bi rabla.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.2.2009 10:36:26   
ELMA
          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  NEJC VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.2.2009 10:45:18   
misar
še javljanje iz službe.

Najprej vse najboljše Nejcu in pridni mamiciuser posted image user posted image user posted image

danes se naša punca ni več dost jokala pri varuški. najprej se je razjezila, ko jo je pa notri nesla je pa že nehala, tko, da bo menda boljšeuser posted image

komaj čakam, da je konc tega petka, da gremo mal v life. danes gremo s službo na bowling.user posted image user posted image

mogoče bom celo svojega zraven povabila, no bom še videlauser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.2.2009 10:46:20   
lillchy123
Nejc vse najboljše za tvoj rojstni dan! user posted image user posted image

z malo zamude, a zato nič manj od srca, Vse najboljše Žana! user posted image

mam spet čist datume v glavi zbrklane! Sem mislila, da dans praznuje Žana, jutri pa Nejc! Mi je zgleda en dan nekam izpuhtel!user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.2.2009 10:56:23   
lillchy123
Elma, user posted image user posted image user posted image  da ste doma. Končno gre našim februarčkom zdravje na bolje!user posted image

vse ki imaste odločnbo za dodatek za nego. na podlagi le te lahko uveljavljate olajšavo za otroka , ki potrebuje posebno nego, olajšava se upošteva za čas veljavnosti odločbe.

Sem glih govorila zd davčno, me je klicala, da ji moram poslati še to. in pol mi je povedala, da ker je odločba od novembra, mi bo tud ta olajšava veljala le za dva meseca. Pa sem ji povedala, da je Luka bil tud prej gluh, čeprav nismo meli odločbe. In ni vedla, kako gre to in bo govorila z šefico in pridem v sredo z papirji na sestanek. ko bom to povedala moji mami, se bo user posted image user posted image user posted image  slišalo do Bruslja. user posted image user posted image  Ma bo šla k ministru in na preverjeno, če bo treba! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.2.2009 11:13:08   
mlavla
evo nekaj za SN..če slučajno še išče sedež

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-9-do18-kg/maxi-cosi-priori-xp-chili-pepper/173258712930017325

majo zdej neko akcijo

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.2.2009 11:16:52   
mlavla
drugače pa vsem slavljencem iskrene čestitke!!!!

mam mal gužvo, pa vas nimam časa brat..kaj šele pisat..
se vam zvečer al pa jutri malo bolj posvetim..

vsem lep dan...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.2.2009 11:23:03   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Elma, user posted image user posted image user posted image  da ste doma. Končno gre našim februarčkom zdravje na bolje!user posted image

vse ki imaste odločnbo za dodatek za nego. na podlagi le te lahko uveljavljate olajšavo za otroka , ki potrebuje posebno nego, olajšava se upošteva za čas veljavnosti odločbe.

Sem glih govorila zd davčno, me je klicala, da ji moram poslati še to. in pol mi je povedala, da ker je odločba od novembra, mi bo tud ta olajšava veljala le za dva meseca. Pa sem ji povedala, da je Luka bil tud prej gluh, čeprav nismo meli odločbe. In ni vedla, kako gre to in bo govorila z šefico in pridem v sredo z papirji na sestanek. ko bom to povedala moji mami, se bo user posted image user posted image user posted image  slišalo do Bruslja. user posted image user posted image  Ma bo šla k ministru in na preverjeno, če bo treba! user posted image user posted image user posted image

ja kar korajžno..se je treba borit za svoje pravice!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.2.2009 11:48:39   
itata
lilči: sej da prideš na preverjeno se ne rabiš včasih niti razburjatuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.2.2009 11:50:37   
itata
drugač pa ja resno: valda da je bil luka tud prej gluh in je ta odločba UGOTOVITVENA kar se tega tiče (da je otrok gluh). sam ne vem če davkarija to tko upošteva. ker pravice do dodatka ti pa verjetno pripadajo od dne izdaje odločbe dalje - to pa pomeni da je konstitutivni ta del, ker dobiš določeno pravico na podlagi tega papirja šele... mah bedno je to. upam, da ti bodo upošteval!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.2.2009 12:02:50   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči: sej da prideš na preverjeno se ne rabiš včasih niti razburjatuser posted image user posted image user posted image

oooo, pa res, sem pozabla, da ma tvoj sin veze user posted image  user posted image   user posted image

resno- mah, upam, da bo ratal

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.2.2009 12:06:28   
larisa
Dan punce in fant

hvala vsem za čestitke, jih bom predala Nejcu, ko pride iz varstva. user posted image

Blaža tebe sem pa nekaj prosila na ZS, sej veš, mojstrska dela in rabim mojstra da mi pomaga user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.2.2009 12:14:28   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

koristen podatek user posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno si ga morala , kar sama zbrskati , ker ti pristojni za te stvari nič ne povedo user posted image

jaz sem danes vlogo oddala ,sem priložila izivde iz razvojne in očesne klinike , pa odločbo za PP sem oddala zraven ,.... so pa rekli , da bo približno 1m za počakat , pa če bo odobreno se bo štelo že od 1.3.......

Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.2.2009 12:48:34   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dan punce in fant

hvala vsem za čestitke, jih bom predala Nejcu, ko pride iz varstva. user posted image

Blaža tebe sem pa nekaj prosila na ZS, sej veš, mojstrska dela in rabim mojstra da mi pomaga user posted image

Evo maš ZS.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.2.2009 12:55:08   
Stipe air force
Carica je se slabi dve urci v vrtcu... potem jo poberem in prideva se zrihtat v bruseljski vikend... Sefla pride iz sluzbe... napokamo stvari in drito na letalisce... user posted image  user posted image  user posted image ....

Potem pa malo pred pol deveto zvecer Sefla skace iz letala "i ljubi rodnu grudu" user posted image  user posted image  user posted image ... midva s Carico pa elegantno pocasi iz letala... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.