|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
18.2.2009 22:21:22   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.
Končno je ana zaspala. Madona ji dogaja, ko jo v posteljo damo. V dnevni se hoče oči ven povlečt od zaspanosti, ko jo pa v posteljo damo pa se zanjo začne žur.. user posted image
Se pa danes nenormalno slini. vsake 10 min ji slinček menjamo in še vedno je vsa mokrauser posted image

stipe, pri nas je pa tako lepo mirno, samo mrzloooooooooooooooooooooooooooo

Idealno.... zdaj pa hitr Pinota pocrkljat... user posted image  user posted image  user posted image ... vrag ti sricu odnia... user posted image  user posted image

torej mene nočeš za čvekat ...doro dorouser posted image ...

pol grem res k Pinotu se stsnit

noooooo, pust ga da zaspi... nisem mislu takoj... user posted image  user posted image  user posted image .... ti koj startas na prvo zogo... user posted image ... bos mal pozneje... kar cveki se... zdej se Blaza iz centra Evrope pride... user posted image

ja ma je tempo čvekanja tako naspidiran,d a težko sledimuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.2.2009 22:21:50   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Pozdravljene!

Se vam lahko pridružim?
Bila sem pri januarčicah, vendar se je naša user posted image odločila, da pride na svet februarja. Zato se vam bom pridružla na forumu.

Ti se kar pridružeiuser posted image user posted image user posted image , klepetali bomo pa še kej jutri, ki zdej grem spat. nočko!user posted image

A na Krasu greste tko zgodaj spat....  user posted image  Gledajo televizijo in spijo... i to je neki zivot.... mogoć user posted image   user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.2.2009 22:23:15   
Stipe air force

Pozdravljene!

Se vam lahko pridružim?
Bila sem pri januarčicah, vendar se je naša user posted image odločila, da pride na svet februarja. Zato se vam bom pridružla na forumu.

Dobrodosla med elito... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.2.2009 22:26:09   
blaža

Pozdravljene!

Se vam lahko pridružim?

Ti se kar pridružeiuser posted image user posted image user posted image , klepetali bomo pa še kej jutri, ki zdej grem spat. nočko!user posted image

A na Krasu greste tko zgodaj spat....  user posted image  Gledajo televizijo in spijo... i to je neki zivot.... mogoć user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.2.2009 22:28:42   
Stipe air force

Pozdravljene!

Se vam lahko pridružim?

user posted image user posted image user posted image user posted image

in delajo sladkarije... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.2.2009 23:06:46   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

punce, jaz sem tako user posted image user posted image user posted image

No, danes smo imeli razvojno in situacija ni ravno dobra. Zdravnica ne ve kaj je z Valom. 4.3. bo hospitaliziran za 3 dni, ker mu morajo narediti teste. Imeli bomo fizioterapijo, refleksno masažo... in še na vse naj ga peljemo kar ga lahko. Delati bo treba full.

Nima diagnoze, ker ne ve kaj je narobe, z živci je najbrž vse ok. Ga je pa gledala in rekla: "Ja ti si pa en čuden možic... nič ni tako pri tebi kot bi moglo biti.". No zdaj si pa misli kar si hočeš.

Moram pa oddati vlogo za podaljšano porodniško.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Listek1 - naša je tudi trma. Takoj v jok, ko kaj ni po njenem. Ampak tudi takoj neha, ko vidi, da ne bo nič dosegla. Tukaj mislim predvsem na ostale stvari, ne na uspavanje.user posted image
Vrtnica84 - dobrodošla user posted image . Pa še kj napiši o user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2706
19.2.2009 3:37:34   
Bajsa
Dobro jutro!
Definitivno prva user posted image . Sej to šteje a ne, če greš spat, pa vsatneš, no da ne bo pomote, če bo šlo vse po sreči bom šla tud jaz nazaj še mal pospat. Mi kuhamo, že od včeri zutri od 38 do 49, pa spet na 37, pa 40, se mi že mal meša, sam še toplomer okol vlačim. Nimam pojma kaj ji je. Učko ma prehlajeno, tud to ne vem od kje, ehh, zutri gremo k dr, zdej pa še mal probat spat.

Kaj lahko še naredim za zbijanje vročine, razen svečk in obkladkov???

Vsem, ki sem jih spet zamudila...vse najboljše!!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
19.2.2009 6:55:30   
misar
dibro jutro babnice in dedec user posted image user posted image user posted image

ooo druga, ne moreš da verjameš user posted image .

evo blaža, danes spet častim user posted image

noč je bila boljša kot prejšnje, očitno je nucalo, da je šel ati eno noč v akcijo. pa še ga bomo poslali v bojuser posted image user posted image user posted image

včeraj zjutraj smo se kisali, ko sem jo pustila v varstvu, ko sem pa prišla ponjo pa ni blo videt prav nobene panike. očitno je mela dan. upam, da bo danes boljše. jah kaj čmo, zlepa al zgrda, tko pač je, ne gre drugače. mami mora delat.

v službi gre počasi vse že na bolj delovno temperaturo, čeprav povem po pravici, da bi glih ene 4 ure mela čist zadosti, pol se mi pa vleče ko jara kačauser posted image user posted image

nič grem zdaj eno alelujo odpet, pol pa v akcijo

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
19.2.2009 7:12:09   
Janey
Jutro

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
19.2.2009 7:29:08   
buči
Jutro. Najprej za nazaj: Tai, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lilči, nora novica! Sva z mlekarnarjem enega spila na vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blecky, naj te ne skrbi. S telovadbo se da res marsikaj naredit. tudi midva z Aljažem sva hodila skoraj eno leto v razvojno, na delovno terapijo, na fizioterapijo. Je imel hipertenzijo, ni uporabljal leve roke, in ... ne bom dolgovezila. Ampak sva pa res začela kmalu. user posted image  Jaz bi vseeno povdala svoje zdravnikom, ker te v bistvu niso resnoi jemali, pa napisala kakao pritožbo na vodstvo zd, ker to se pa ne sme dogajat! Da se ne zgodi še komu. Ti kar pridno hodi z valom na terapije, oni jih znajo "prav raztegnit", pa še po nekaj vajah začnejo delat nekaj, kar do takrat niso znali. Bo pa VAl bolj brihta in ne toliko motorik, tako kot naš Aljaž! Bosta skupaj delala na kakšnem inštitutu! user posted image

Ostalim pa pozdravček, danes imam samo 2 uri, ker so eni na praksi! Grem malo na krofke, ker je debeli četrtek. Aljaž je bolje oz ok, tako da upam, da gremo v soboto gledat pustni sprevod.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
19.2.2009 7:31:21   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dibro jutro babnice in dedec user posted image user posted image user posted image

ooo druga, ne moreš da verjameš user posted image .

evo blaža, danes spet častim user posted image

noč je bila boljša kot prejšnje, očitno je nucalo, da je šel ati eno noč v akcijo. pa še ga bomo poslali v bojuser posted image user posted image user posted image

včeraj zjutraj smo se kisali, ko sem jo pustila v varstvu, ko sem pa prišla ponjo pa ni blo videt prav nobene panike. očitno je mela dan. upam, da bo danes boljše. jah kaj čmo, zlepa al zgrda, tko pač je, ne gre drugače. mami mora delat.

v službi gre počasi vse že na bolj delovno temperaturo, čeprav povem po pravici, da bi glih ene 4 ure mela čist zadosti, pol se mi pa vleče ko jara kačauser posted image user posted image

nič grem zdaj eno alelujo odpet, pol pa v akcijo

evo me, samo što nisam.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
19.2.2009 7:35:24   
blaža
Juro!

Spali kar ok skoraj do sedme, pol nas je pa Matija po Baby fonu zbudil, da ki ga boli noga.user posted image user posted image

Smo namazali in pol je blo ok. Skozi nekaj skače in pol si pod kolenom vezi pretegne, ni pa dve minuti na miru, kako če se mi pol poredit.user posted image

No drugače mo ok, kot ponavadi. Zunaj bo spet lep sonček, če ne bo pihalo bomo šli ven, čeprav dvomim, da bo toplo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
19.2.2009 7:36:46   
ella79
jutro user posted image

blacky 
men se zdi tudi čudno, da prej iz njihove strani nobene posebne pozornosti, glede na to, da si jih ti sama opozorila user posted image pa kaj bi sploh lahko bilo narobeuser posted image

dolenjka in stipe user posted image user posted image user posted image da se Tara odlično počuti v vrtcu

listek upam, da se David končno pozdravi user posted image user posted image user posted image

vrstnica84 dobrodošla. Pa le glej, da boš kmalu še kako zvezdico pridobila

bajsa user posted image user posted image user posted image za vaju z Zalo

jaz že pijem kavico, pa RR zravn, kot doma user posted image user posted image   našo bejbo morm pa prav pohvalit, je zelo pridna za spanje, ni problema zaspi v parih minutah brez protestiranja, doma in v varstvu user posted image papca pridno, no kake taščine čarovnije ravno ne gredo najbolje dol, tako da še vedno občasno kuhamo ločeno user posted image ah, počas bo že še to osvojila user posted image hodimo še ne, razn če pred sabo poganjalček poriva, pa že ful šiba, za roke se ne pusti sprehajat v glavnem, sem prav zadovoljna z vsem kar se sedaj dogaja user posted image res mi ni hudega hodit v službo, sicer sva manj z Zojo skupaj, ampak ker vem, da gre vsak dan na zrak, dovolj spi, dobim ko jo pridem iskat sito in previto, se res nimam kaj pritoževat  user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 19.2.2009 7:38:31 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
19.2.2009 7:37:12   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro. Najprej za nazaj: Tai, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lilči, nora novica! Sva z mlekarnarjem enega spila na vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blecky, naj te ne skrbi. S telovadbo se da res marsikaj naredit. tudi midva z Aljažem sva hodila skoraj eno leto v razvojno, na delovno terapijo, na fizioterapijo. Je imel hipertenzijo, ni uporabljal leve roke, in ... ne bom dolgovezila. Ampak sva pa res začela kmalu. user posted image  Jaz bi vseeno povdala svoje zdravnikom, ker te v bistvu niso resnoi jemali, pa napisala kakao pritožbo na vodstvo zd, ker to se pa ne sme dogajat! Da se ne zgodi še komu. Ti kar pridno hodi z valom na terapije, oni jih znajo "prav raztegnit", pa še po nekaj vajah začnejo delat nekaj, kar do takrat niso znali. Bo pa VAl bolj brihta in ne toliko motorik, tako kot naš Aljaž! Bosta skupaj delala na kakšnem inštitutu! user posted image

Ostalim pa pozdravček, danes imam samo 2 uri, ker so eni na praksi! Grem malo na krofke, ker je debeli četrtek. Aljaž je bolje oz ok, tako da upam, da gremo v soboto gledat pustni sprevod.

Aja točno! Mi smo meli včeraj pa debelo sredo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
19.2.2009 7:40:06   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro

blacky 
men se zdi tudi čudno, da prej iz njihove strani nobene posebne pozornosti, glede na to, da si jih ti sama opozorila  pa kaj bi sploh lahko bilo narobe?

dolenjka in stipe da se Tara odlično počuti v vrtcu

listek upam, da se David končno pozdravi

vrstnica84 dobrodošla. Pa le glej, da boš kmalu še kako zvezdico pridobila

bajsa za vaju z Zalo

jaz že pijem kavico, pa RR zravn, kot doma našo bejbo morm pa prav pohvalit, je zelo pridna za spanje, ni problema zaspi v parih minutah brez protestiranja, doma in v varstvu papca pridno, no kake taščine čarovnije ravno ne gredo najbolje dol, tako da še vedno občasno kuhamo ločeno ah, počas bo že še to osvojila hodimo še ne, razn če pred sabo poganjalček poriva, pa še ful šiba, za roke se en pusti sprehajat v glavnem, sem prav zadovoljna z vsem kar se sedaj dogaja  res mi ni hudega hodit v službo, sicer sva manj z Zojo skupaj, ampak ker vem, da gre vsak dan na zrak, dovolj spi, dobim ko jo pridem iskat sito in previto, se res nimam kaj pritoževat 

zoja user posted image user posted image user posted image  za spanje, mi smo tudi ful pridni.user posted image user posted image user posted image  zvečer ga samo položimo v posteljico in zaspi. Pa itak komaj dočaka sedmo zvečer oz še petnajst minut prej gre in zadjne čase spi kar 12 ur v kosu. Zgleda, da zobčki kar malo čakajo, ker tako lepo spi.

Pa ko je tako utrujen zvečer, ko ga damo v posteljico se prav zasmeje in stisne kovterček, pa zaspi.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
19.2.2009 7:40:39   
ella79
mmmm krof user posted image že vem kaj bo danes med drugim za malico user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.2.2009 7:43:25   
blaža

mmmm krof user posted image že vem kaj bo danes med drugim za malico user posted image user posted image user posted image

Jaz jih bom pekla, samo ne vem še, če v petek al nedeljo. V soboto nas ne bo doma, ker gremo v Kp, na pusta hrusta s tamalimi. Upam, da bo dobro vreme, da se bo dalo it malo po Kopru.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.2.2009 7:44:35   
blaža
Drugače pa še nisem delala sama krofov. jih je vedno prinesel moj svak, ki je pek in so pol pri nas samo vzhajali in pol sem jih jaz spekla. bomo vidli kako bojo ratali. Upam, da bo kej iz njih. No ma ne bi smelo bit panike. Bom prilimala slikico, ko bom pekla.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.2.2009 7:51:58   
ella79

Jaz jih bom pekla, samo ne vem še, če v petek al nedeljo. V soboto nas ne bo doma, ker gremo v Kp, na pusta hrusta s tamalimi. Upam, da bo dobro vreme, da se bo dalo it malo po Kopru.user posted image

mmmm v nedeljo bom jaz tudi domače jedla, naša mami naredi tok dobre user posted image mmmmmmmm

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.2.2009 7:57:41   
blaža

mmmm v nedeljo bom jaz tudi domače jedla, naša mami naredi tok dobre user posted image mmmmmmmm

pridna mama, moja pa nič ne peče. Včasih je nardila miške, ma zdej niti to ne, ker je na dieti. pol pa tata čaka moje dobrote.user posted image

jaz komaj čakam, da bom pekla, sem že par dni prej vsa v luftu.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.2.2009 8:20:25   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
13. Neni13, Mark user posted image
14. pina-1, Ana
user posted image
14. katka37, Tin user posted image
14. Polonca 78, Vid user posted image
15. Guerina, Julija user posted image
15. torcica, Gašper user posted image

18. Mary lou, Tai user posted image

19. Suzi*, Žana user posted image
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj

24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma

user posted image    

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.2.2009 8:21:18   
Februarka08
Žana vse najboljše za 1. svečko!!! user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.2.2009 8:22:49   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Žana vse najboljše za 1. svečko!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.2.2009 8:26:09   
Blacky*
dobro jutro

danes bodo pa mojemu dragemu spulili modrostni zob. Bogi... to sigurno boli... upam da ne bo prehudo

drugač je pa kavica že popita, čakam še na dostavo sendvička za zajtrk... pa razmišljam o kakšnem krofu... ste me čist prepričale

imam pa danes predavanje za notranjo presojo, pa jutri tudi... pa izpit čez slab mesec... sem se včeraj na hitro odločila da se pridružim našim fantom na tečaju... nič ne škodi če malo več znanja osvojim user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.2.2009 8:26:18   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?