|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
19.2.2009 20:56:46   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

saj vidim, da si pridna k user posted image ....ampak malo te moram dražit....tko pač izražam svojo user posted image ...no, tisto pecivo pa bi vendarle lahko malo podelila, a? Saj ga vi itak ne boste mogli vsega pojest...user posted image

Brez problema...itak se mi je tko posrala ta rolada, da po moje se že na vratih obrnete...krema se sploh noče strdit, pa bomo mogli kar z žlico jest..mislim, da je ne bo v službo nesla, kot je blo namenjenouser posted image ...no, če že ni lepa je pa dobra! A bi probala????user posted image

No, če pa jabolko ne pade daleč od drevesa, pol bo pa to to...daj hitro opravi jutri...da te začnemo klicat mamica!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.2.2009 21:00:10   
Ejla
Buča user posted image user posted image user posted image , super, super...tak pozitiven dan mora obrodit sadove!!! Le napočivaj se, da boš jutri polna energije spet neumnosti klestila!user posted image ...skupaj z neelouser posted image ...in fargiuser posted image in...no, najbolje da se zdej kar z vsemi skregam! user posted image user posted image user posted image To pa zato ker nočete prit na mojo razmajano rolado!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.2.2009 21:14:17   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Buča user posted image user posted image user posted image , super, super...tak pozitiven dan mora obrodit sadove!!! Le napočivaj se, da boš jutri polna energije spet neumnosti klestila!user posted image ...skupaj z neelouser posted image ...in fargiuser posted image in...no, najbolje da se zdej kar z vsemi skregam! user posted image user posted image user posted image To pa zato ker nočete prit na mojo razmajano rolado!user posted image

user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.2.2009 21:31:40   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

obayifo, mene zanima, kako je kaj s temi zadevami v AUT. Ali si šla tudi na vse preiskave gor? Kje točno si bila? Na koga si se obrnila? Pa še ti mi povej kakšno info, ki se ti zdi pomembna. Sem še čisto na začetku pa malo zbiram informacije, da se bom lažje odločila. 

ojla, s preiskavami smo začeli že leta prej pri nas, pri svoji, potem na GK, potem sva ša do Dr.Reša in v kombinaciji z njim smo delali IUIje v Grazu, ker sva potrebovala darovano seme, za katerega se pri nas predolgo (za moja leta in delovanje jajčnikov) čaka. V Avstrijo sva hodila na Kinderwunsch Klinik k dr. Schenku, klinika pa je malo pred Grazem v kraju Dobl. Tam so zelo prijazni, vse je lepo urejeno, poskrbljeno za zasebnost in ostalo... Kontaktirala sva z njihovo embriologinjo, ki je Slovenka. Skratka - do IUIja sem bila v Reševih rokah - po IUIju pa oni predpišejo terapijo, termin za krvni test...
Cenovno pa - za prvi razgovor in dogovor o postopkih sva dala 154€, za IUIje pa po 433€ + seme darovalca. Zdravila sva kupovala pri nas, razen 'vgnezditvenih' injekcij, ki sva jih dobila tam.
Če te še kaj zanima, kar vprašaj.
LP

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.2.2009 9:35:56   
kimsy
ooo lepe moje IUI-jevke! Kako ste kaj? Vesele, k je petek?
Jst sm full....
Fargi - kako kaj špikanje? A ne da ni hudo?
neela - stiskamo pesti, sporoči kako je blo, pa če je bil Saško nežen? user posted image  user posted image  user posted image  
boob - kje pa nam ti hodiš? Kr prid nam mal lušta delat, da ti bomo mal fovš. user posted image
kittyy - kje se pa ti skrivaš? Upam, da te tist Tomaževič ni preveč razjezil! user posted image  Kako lahko dopustiš, da te en star stric spravi v slabo voljo? user posted image  Glavo gor, pa hitro v akcijo!
buča - upam, da boš čez 9 mesecev dobila še eno majhno bučko! user posted image  user posted image  user posted image  
Ejla - ti si nalašč bol grdo rolado nardila, da boš lahko vso sama pojedla!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.2.2009 10:33:31   
buča
neela,kok maš lepo rituser posted image user posted image ,sam morš ginekologu svojo slivo pokazatuser posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.2.2009 10:50:25   
boob
hey punce,

evo mene. . danes imam pregled in me je kr mal oz ornk strah, ponoči nism nič spala, zdej sm pa k zombi. . pa user posted image  mi dela. . nevem če so to glih lušte kimsy. .

vi sam pesti dršte da bo vse ok. . .se javim popoldan

kittyy to je pa mal čudno da po tolkih pregledih ti komi zdej ugotovijo pregrado, jst bi na tvojem mestu šla še enkrat na pregled . . Men so tud na začetku dve G rekle da imam pregrado k sm šla na HSG pa ni blo nič. .

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.2.2009 14:40:45   
kimsy
boob - en pregled gor al pa dol! Nč straha, saj me smo navajene tud vsak dan it če je treba! user posted image  user posted image  user posted image  Držim pesti! Pa obvezno POROČAJ!
neela - kje si nam zdaj ti? A je bil ta seks tok naporen al kaj? user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.2.2009 15:01:45   
neela
Evo mene....moje poročilce pa prvi tir. Žal nisem imela sreče, da bi dr. Drobnič delal iui. Bila je dr. Požlepova, ki pa je bila tako prijazna - predvsem pa nežna (nisem čisto nič krvavela - za razliko od prvič, k sem še cel dan!). Tko da....sicer stavimo samo na enega konjčka (foliklčka), vendar bo tudi ta dovolj, če nam le uspe čez 14 dni ugledat tako težko pričakovani user posted image !

Punce, hvala vam za vaše navijanje.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 20.2.2009 15:03:15 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.2.2009 15:02:32   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: buča

neela,kok maš lepo rituser posted image user posted image ,sam morš ginekologu svojo slivo pokazatuser posted image user posted image

mhm....sem danes kar nekaj njim pokazala vse moje bogastvo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.2.2009 15:04:03   
kimsy
neela - jst full držim pesti! Da bomo čez 14 dni vriskali in skakali!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.2.2009 15:10:56   
neela

user posted image  

user posted image

• dysan - 3.IUI - 4.UZ: 20.2.
  • Fargi - 4.IUI - 1.UZ: 23.2.
  • gapii27 - IUI - štart: 26.2.
  • Ejla - 2.IUI - test: 1.3.
  • neela - 2.IUI: - test: 6.3.
  • buča - 2.IUI: - test: 8.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu

• kittyy - čaka na HSC                   

• user posted image HANYBANY - 1.IUI - 1.UZ: 18.2.

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.2.2009 15:14:56   
kimsy
neela - čez 14 dni boš pa ti tud roza. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.2.2009 15:24:37   
neela
kimsy, thx. Roza je moja najljubša barva...user posted image user posted image ...Kako pa kaj pri vas? Kaj dogaja?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.2.2009 16:25:50   
Ejla
Neela! Ja Kaj nisem pravla, da je požlepova nežna pri sexu!user posted image Meni je dvakrat delala IUI, pa me ni nikol nič bolelo in nikoli nisem nič krvavela...tko da mi je blo nenavadno, k ste pravile, da ne moreš pol domauser posted image , kao da boli in da krvaviš. Očitno je ženska res tko nežna.
Torej čakamo še tebe, da postaneš rozika!Takoj za mano in bučo!??? Ej kako pa da imaš ti test pred bučo???, če je pa imela pred tabo IUI??? OK, nekaj mi je ušlo??

Meni ta zadnjo, njej pa ta spodnjo...ej Neeli, sam da ti nismo preveč ženske všečuser posted image user posted image user posted image ! Bo možek lubosumen!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.2.2009 16:28:29   
Ejla
Pr meni nič znakcev, mislim da tokrat nismo ujeli ovulacije...ti šment! Tko da še mal počakam, pol se pa začnem pripravljat na nasledji IUI...Ej pupike, kako je s tem...4 IUI-ji ti pripadajo...in potem, če ne uspe? Lohko še kakšnega(če ne nameravaš it na IVF)?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.2.2009 16:40:18   
neela

Meni ta zadnjo, njej pa ta spodnjo...ej Neeli, sam da ti nismo preveč ženske všečuser posted image user posted image user posted image !

user posted image

Ej kako pa da imaš ti test pred bučo???, če je pa imela pred tabo IUI??? OK, nekaj mi je ušlo??

Eh, jaz ne morem iz svoje organizacijske kože...sem se že kar zmenila s s. Renato, da me napiše za posvet k G 6.3....al bomo delali krvni test in bomo  user posted image od veselja al pa bomo takoj štartali v novo. Ker pa je predviden po 2IUI posvet sem se taktično že prej vse zmenila, da ne bom rabila vmes en cikel čakat. user posted image

Neela! Ja Kaj nisem pravla, da je požlepova nežna pri sexu! Meni je dvakrat delala IUI, pa me ni nikol nič bolelo in nikoli nisem nič krvavela...tko da mi je blo nenavadno, k ste pravile, da ne moreš pol doma , kao da boli in da krvaviš. Očitno je ženska res tko nežna.

Verjemi, razlika med prvič in danes je bla k noč pa dan. Danes sploh čutila nisem, da je kaj delala... Moram priznati, da se tu podre moja teorija, da so moški G bolj nežni...

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.2.2009 16:42:09   
neela
Lohko še kakšnega(če ne nameravaš it na IVF)?

Zakaj pa nočeš na IVF? Jaz pa se bom poskušala dogovoriti, da me čimprej da na IVF, ker nisem najbolj ziher, da je IUI zame prava rešitev.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.2.2009 17:16:09   
boob
ojla,

evo jst sm iz pregleda in in. . . sm že vidla pikico 3mm veliko user posted image
oo kok sm si odahnila. . . ta Požlepova je pa res fajn. . .
zdej grem pa spat. . . spet

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.2.2009 19:45:37   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Eh, jaz ne morem iz svoje organizacijske kože...sem se že kar zmenila s s. Renato, da me napiše za posvet k G 6.3....al bomo delali krvni test in bomo  user posted image od veselja al pa bomo takoj štartali v novo. Ker pa je predviden po 2IUI posvet sem se taktično že prej vse zmenila, da ne bom rabila vmes en cikel čakat. user posted image

Brihtna buča ni kaj! Sam itak ne bo treba  ti it!user posted image

Ja, midva pa sva se odločla še preden sva šla na IUI, da ostaneva pri tem načinu, ker že imava punčko in če ne bo šlo, bova sprejela, da bo edinka...al pa mogoče posvojiva...jaz sem za...moj mož pa še ni prepričan.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.2.2009 19:46:40   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: boob

ojla,

evo jst sm iz pregleda in in. . . sm že vidla pikico 3mm veliko user posted image
oo kok sm si odahnila. . . ta Požlepova je pa res fajn. . .
zdej grem pa spat. . . spet

ČESTITKE!!!!! BRAVO MAMICA! POBOŽAJ TREBUŠČKA ŠE V MOJEM IMENU!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.2.2009 19:54:04   
neela
boob, čestitke za pregled!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Že imaš določen PDP??

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.2.2009 8:15:34   
kimsy
Dobro jutro!
neela - močno upam, da je bil to tvoj zadnji iUI. Če slučajno ne rata, pa te bo dal Drobnič na IVF, on ne komplicira. Lepo pove, da nima smisla čakat, če ne rata. Ma gužvo, pa bi se nas rad znebil! user posted image
boob - čestitam za pikico! Sm full vesela zate! user posted image
Ejla - jst držim pesti za pikico, če pa ne rata, pa vseeno naprej! Jst sm tud skoz govorila, da po IUIju nč več, ampak jst si tooooook želim user posted image , da sm zanj pripravljena reskirat prav vse!
PUNČARE: a se je kera od vas po teh hormonih kaj zredila? Jst sm se full ampak samo v trebuh in nobena telovadba ne pomaga! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.2.2009 9:08:39   
neela
Dobro jutro kimsy in vse ostale borke!
Seveda brez uspešnega štarta t.j. user posted image pač ne gre, kajne?

Hmmm...če smo se pri vseh teh hormonih kaj zredile? Veš, meni se kila gor al pa dol niti ne pozna, tko da čist možno. user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.2.2009 12:04:03   
emsika
pozdravljene... dans sm bla spet na UZ (že 6 v 11 dneh) in izvem, da sem cel mesec hodila praktično zastonj...sm bla tk jezna ko tristo user posted image ...bla je dr.Ribičeva in je rekla da nima smisla nadaljevat terapije, ker mi je dr.V itak premalo dozo dal za špikat...folikli so mi v 18 dneh zrasli na 14...user posted image  js pa že cela v pričakovanju na inseminacijo v ponedeljek... user posted image   spet mi bo cel mesec šou po gobe....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?