Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:13:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
Fuuuuuuj cokolada.....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:14:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sva pa mela namen 1. začet, ma sva prestavla, da gremo lahko 4. skupaj še kej zmazat. To bo fešta. sam neki mi ni jasn...a vi2 bi bla rada okostnjaka
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:14:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fuuuuuuj cokolada..... HB, da je pri naši hiši samo moja
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:15:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi. a za veliko noč boš na shujševalni oz ločevalni Ja pi******a. lih to pade v mes, ma potičko bom vseeno spekla, bova z mojim jedla ko bo OH dan, kaj čem. AJA KAR PA JE TA GLAVNO, OTROKU NE BOM VSEH ČOKOLDANIH JAJČKOV IN VELIKIH KINDER JAJC Z MOJIM POJEDLA zakaj pa za 1 teden ne prestaviš Ja itak en teden že prestavim, ki pridemo v soboto in ne začneva s 1. KAJ PA 1. MAJ!!! Pol ne bo niti 2 tedna dijete, pa ne bo učinka, al pa če žrtvujem 1. maj, ki kaj veš kako pade, lahko tudi sadni dan, ma za 1. maj ne bom jedla jabolka.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:16:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sva pa mela namen 1. začet, ma sva prestavla, da gremo lahko 4. skupaj še kej zmazat. To bo fešta. sam neki mi ni jasn...a vi2 bi bla rada okostnjaka Ma z 59 kg lih nisem okostnjak, mi falijo samo še 3kg in še malo discipline, ki sem malo zalutala.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:17:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fuuuuuuj cokolada..... HB, da je pri naši hiši samo moja Kaj se hecaš? Kaj ne je čokolade?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:17:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, pol bos na locevalni na pickniku 31.5. ... A bos locevala svinjarije od cevapov ter raznjice od postrvi Priiiiiiiiidna
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:17:37
|
|
|
|
blaža
|
Jaz sem pa lih mislila kej spečt za soboto, pol pa nič, če nemara čokolade.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:18:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fuuuuuuj cokolada..... HB, da je pri naši hiši samo moja Kaj se hecaš? Kaj ne je čokolade? na moje veselje ZELO ZELO ZELO redko, ga pa vedno kupiš s palačinkami
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:18:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, pol bos na locevalni na pickniku 31.5. ... A bos locevala svinjarije od cevapov ter raznjice od postrvi Priiiiiiiiidna ja to bom. Sej bomo cel dan tam, a ne? malo čevapov, pol pa po dveh urah še malo ribe, pa po dveh urah še kej,.... Ma ne, do takrat bom že opravla z dijeto
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:18:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jaz se prodam za palacinke ali tiramisu ... ostalo pojem in to se bolj redko
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:18:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz sem pa lih mislila kej spečt za soboto, pol pa nič, če nemara čokolade. a jaz sem pa pi*****dim primorski
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:19:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fuuuuuuj cokolada..... HB, da je pri naši hiši samo moja Kaj se hecaš? Kaj ne je čokolade? na moje veselje ZELO ZELO ZELO redko, ga pa vedno kupiš s palačinkami ja ma palačinke so drugi dan škifo. kaj pa tiramisu? Al ga ti ne smeš?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:20:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jaz se prodam za palacinke ali tiramisu ... ostalo pojem in to se bolj redko EJ PA TO JE NORO, VIDIŠ, SEM UGANLA ZA TIRAMISU, PREDEN SEM USPELA PREBRAT
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:20:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz sem pa lih mislila kej spečt za soboto, pol pa nič, če nemara čokolade. a jaz sem pa pi*****dim primorski Ne tudi nate mislim, sej zato sprašujem, če lahko ješ tiramisu.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:21:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Fuuuuuuj cokolada..... HB, da je pri naši hiši samo moja Kaj se hecaš? Kaj ne je čokolade? na moje veselje ZELO ZELO ZELO redko, ga pa vedno kupiš s palačinkami ja ma palačinke so drugi dan škifo. kaj pa tiramisu? Al ga ti ne smeš? mmmmmmmmm tiramisu....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:22:14
|
|
|
|
blaža
|
Alo dej dolenjka povej, če lahko ješ tiramisu?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:24:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, kaj pa sladoled? .... Na picknik placu majo tud sladoled in bos lahko ves dan na locevalni....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:25:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Alo dej dolenjka povej, če lahko ješ tiramisu? lahko, sam surovih jajc zdaj vseen ne jem, ker sej veš da se nikoli ne ve..... nič se ne sekiraj, sej jaz vedno kaj zase najdem
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:26:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa sladoled? .... Na picknik placu majo tud sladoled in bos lahko ves dan na locevalni.... Za takrat sem pa mislila predlagat, da vsaka kako malenkost prinese Če boste seveda za
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:26:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa sladoled? .... Na picknik placu majo tud sladoled in bos lahko ves dan na locevalni.... Ma za piknik ni panike, samo da so čevapi, jaz se menim za tiramisu za soboto, da ga nardim. Samo ne vem, ki je z kavo, če bi ga dolenjka jedla, al ne. Zato sprašujem. Ja sladoled je prav za dijeto. Manj masten.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:26:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa sladoled? .... Na picknik placu majo tud sladoled in bos lahko ves dan na locevalni.... Ma za piknik ni panike, samo da so čevapi, jaz se menim za tiramisu za soboto, da ga nardim. Samo ne vem, ki je z kavo, če bi ga dolenjka jedla, al ne. Zato sprašujem. Ja sladoled je prav za dijeto. Manj masten. MMM drugač pa vse kar je s kavo je zame zakon, od kave naprej
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:27:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Alo dej dolenjka povej, če lahko ješ tiramisu? lahko, sam surovih jajc zdaj vseen ne jem, ker sej veš da se nikoli ne ve..... nič se ne sekiraj, sej jaz vedno kaj zase najdem Ma jaz ga ne delam z surovimi jajci, se da nardit tudi drugače. mam en drugi recept z eno light kremo in je tudi ful dober, smo ga že večkrat delali. Ni niti mascarponeja notri, je krema od dolcele. Ni lih kot z mascarponejem, ma ta bi bil bolj primeren zate, pa še lahek je, ni tak zagaten.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:28:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa sladoled? .... Na picknik placu majo tud sladoled in bos lahko ves dan na locevalni.... Za takrat sem pa mislila predlagat, da vsaka kako malenkost prinese Če boste seveda za ja itak, jaz obvezno kej nardim.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:29:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa sladoled? .... Na picknik placu majo tud sladoled in bos lahko ves dan na locevalni.... Ma za piknik ni panike, samo da so čevapi, jaz se menim za tiramisu za soboto, da ga nardim. Samo ne vem, ki je z kavo, če bi ga dolenjka jedla, al ne. Zato sprašujem. Ja sladoled je prav za dijeto. Manj masten. MMM drugač pa vse kar je s kavo je zame zakon, od kave naprej ok, pol pa zmenjeno, samo upam, da dobim to kremo tle dol, če ne se bom že kej spomnila.
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo otrok dobi sladkorno bolezenŠtevilo otrok s sladkorno boleznijo tipa 1 narašča. Diagnoza prinese spremembe v vsakdanjih navadah, vendar sodobna tehn...
Zadnje s foruma
KrčiSianaIma vaš dojenček krčeDa (
32%)

Ne (
68%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!