|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koristni teksti
12.5.2005 11:35:44   
Anonimen
Na nekem foromu sem nasel par zanimivih in morda koristnih napotkov. Zato jih kopiram tukaj, ce bi bilo za koga uporabno.
----------------------------------------------------
Mojstrica Ajianna

Zelim vam predstaviti oranzni del energije in jin del le-te. Zal mi bo to uspelo kot energiji, saj skozi besede ne morem kaj dosti povedati, kot to, da morate veliko vec delati na ozavescanju telesa, na spoznavanju telesa.
Vas nivo poznavanja lastnega telesa je pravzaprav res nekje na nivoju male sole in ce zelite imeti vsaj v nekaksni navidezni harmoniji tudi oranzni nivo, potem delajte intenzivno na tem, da spoznate lastno telo. Ozavescajte vsak gib, misice, tok energije, skozi zavest in ljubezen do telesa. Rdeco energijo prezamite z zeleno in rumeno. Te morajo biti ves cas povezane.
Ce je locena rumena energija od rdece, se zacnete strasansko debeliti, ce pa je locena zelena energija od rdece pa obratno. Skladnost pomeni zdruzevanje teh treh energij. Telo plus ljubezen je duh. Telo plus zavest je vrlina.
Vse troje skupaj je vrlina duha ali aktvino izrazanje duha. Na zalost pa vam moram dati nekaj prakticnih nasvetov, le te zgolj obravane bolj teoreticno. Zelena in rdeca pomeni tudi izjemno spostovanje drugega telesa, kar se morate tu na zahodu se precej, precej uciti. Delfini, kolibriji, caplje, flamingoti, sloni, sinji kit, so bitja, ki znajo spostovati telo. Kot ljudje, ljudje, ki to v svoji podobi izjemno ne znate, bi se lahko ucili od teh bitij, ki sem vam jih predala. In tudi malo vec pozornosti, bi predlagala, na samo sedenje. Sedenje mora biti telesu udobno, kajti telo ima zelo rado mirovanje, le prej mu je potrebno povedati, da bo sedaj mirovalo. Ne ukazati, temvec mu le povedati, da bo mirovalo in koliko casa naj bi mirovalo in bo telo to rado delalo. Isto stvar z gibanjem. Tudi to telo rado stori. Zavest in telo pomeni tudi hrano. Ljubezen in telo pomeni tekocino. Menim, da sem pokazala dovolj oranzne energije in jin dela. Veselilo me je in nasvidenje.

Mojster Hilarion

Dober vecer zelim vsem. Mojster Hilarion. Pravzaprav je tukaj prekleto malo oranzne energije, da so velike tezave na astralnih nivojih priti do sem. Ne za mene. Za vodnike, ki delajo na tej energiji. Priporocil bi, da se malo bolj poglabljate v to, tako necenjeno energijo. Pa ne le v seksualnost, kajti to je, kot veste, le del te energije. Cistost je tudi del te energije. Mimogrede bi vas vprasal, drage moje dame: kje imate svoje priveske? Saj ne mislite tako kot jaz, da imam sicer rad fante, vendar le kot sodelavce, mar ne? Ne mislite tako, ne? Ali pa, kdo ve? Da, marsikatera tako misli. Malo spremenite ta odnos do tako cudovitih bitij, kot so moski. Z malo pameti sicer, vendar z izjemnimi, sicer potlacenimi kreativnimi sposobnostmi. Pa naj mi oprostijo, vsi enaki tukaj spola kot jaz. Ne mislim tako resno, vendar vseeno. To naj bi bila spodbuda. Potrebno bi bilo vec sodelovanja med nasprotnima spoloma, malo vec medsebojnega spostovanja, ce se veste kaj je to. Verjetno ne. To je nekako splosen civilizacijski vzorec, ki pa se je mocno vkoreninil prav na tem podrocju, kjer zivite. Ta vzorec je taksen: emancipirana zenska mora izraziti vse tisto, cesar prej ni mogla, moski pa se seveda bori proti temu. In kaj se zgodi? Totalna disharmonija med pari. Tako se jin in jang princip lahko izmenjujeta kvecjemu v istospolnih parih. Zenska ne mara biti vec v jin polozaju, moski noce biti v jin polozaju. Zenska hoce biti v jang polozaju, moski si ne upa biti v jang polozaju. Ja, dajmo no! Ti vasi odnoski, ki vam ustvarjajo toliko nesporazumov v 'kravzeljckih', tako nepomembnih, tako bedno nepomembnih. Lahko bi se vsaj malo vec zabavali ob tem, a ne - vi padate v simpatijo s tem in si to vzamete kot osnovni zivljenski problem. Pa dajte no! Lepo vas prosim. To ni nacin, kako bi se lahko kaj razresilo. Resitev je sila preprosta: usmerite se bolj v solo. Saj razumete, ne? Bodite bolj jin in jang za sebe. Skozi vase lastne akcije in skozi lastno sprejemljivost te akcije se potem dogodi ravnovesje. Zunanji svet pritegne akcijo in vzpostavi se ogledalo, ki sledi temu, kar ste storili znotraj. Skratka, usmerite se bolj v SEEEBEE, v svoj lastni proces ali 'njlb', karkoli ze. Da ne slisim vec dolocanja nekomu, da je v procesu. To je vec kot smesno: izkljuciti zavest in tajiti to. Usmerite se na sebe - to je resitev. Da. No, toliko sem imel skromnih besed za vas. Pripravljen sem vam neposredno odgovarjati na vprasanja, tako da boste lahko vzpostavili z menoj se stik na fizicnem nivoju. Morda vam neposredno zveni kot telepatija. Dobro, tudi tako se lahko gremo. Vendar telepatije ne bom uporabljal, ker je tudi vi med seboj ne. Tako ne bi bilo fer, ce bi jo jaz uporabljal, mar ne? Ja.

Vprasanje:
Kako lahko zacnem cistiti oranzni nivo?

Odgovor:
Oranzni nivo se zacne cistiti v ustih. To ni metafora, ampak dejanskost. Cito dejstvo. Preverjeno. In sicer tako: jezik zasukas na nebo, tako da konica jezika gleda nazaj. Medtem ko konica jezika gleda nazaj, ti nabiras slino. Ta slina ima v sebi neke posebne sestavine, s katerimi te ne bom obremenjeval. Slino poziras in ta slina lahko deluje na dva razlicna nacina: prvi nacin je, da direktno ocisti spolni center, ce so stvari manjse, taksne, ki jih ni potrebno ozavestiti. Tudi manjse spolne bolezni se cistijo na taksen nacin, ce imajo za seboj manjse vzorce. Drugi nacin: ta slina skozi specialne hormone, ki jih vsebuje, omogoci izjemno delovanje spolne zleze in tudi spolnega centra kot energetske tvorbe. To povzroci, da mali ali vecji vzorci, ki se nahajajo na energetskem nivoju, pridejo na dan. To je nekako "sprozilec na petelina". Dovolj je ce to pocnes dva do trikrat na dan po deset minut. Po enem tednu bodo razultati izjemni. Ze po desetih minutah lahko opazis izjemno delovanje in odpiranje spolnega centra, tako spredaj kot zadaj. Ta postopek tudi uravnava in harmonizira sam spolni center. O.K.? Kako procesirati pa menda ne bom razlagal, ne?
Vse zivljenje si zelim govoriti z nekom, ki ima neskoncno znanje o seksu in ko pridem do njega, obmolkne. Ha, ha, ha! Trapasto. O jej, jej, ko bi vas vsaj kaj srbelo. Pa tudi to ne. Nemo sedite in pricakujete, da bom povedal nevemkaj. Ja pa ne bom. Mojstri modrosti tudi ne ucimo kar tako, da bi "vam na glavo tupa tupa". Z vasimi velecenjenimi mislimi morate tudi kdaj vprasati, vcasih tudi s kljuncki.

Vprasanje:
Bistvo problema na oranznem nivoju?

Odgovor:
Svojilni zaimek v ljubezni. Da. Nekoc, ko je bila se celost tako zelo celostna, da ni bilo locenega jin in jang polja, takrat je dejansko vsako bitje cutilo sebe kot samostojen otok, popolen, celoten, brez primanjkljaja. Nato so se zacele cepitve in taka sranja. Kako je potem evolucija tekla naprej, vemo. Zacela se je ustvarjati karma, zacela so nastajati podrocja pomanjkanja energije in podrocja pribitka energije. Ta bitja se danes srecujete in si izmenjujete energije, tako da postajate vse bolj polni in popolni in celi v sebi. Dokler nimate obcutka te popolne celote v sebi, toliko casa imate probleme. Ti problemi so najveckrat oranzne narave, zato ker je oranzni nivo komunikacije med vec osebami na fizicnem nivoju . to je fizicna komunikacija.

Vprasanje:
Po seksualni revoluciji pride nova doba, z novo dobo pride nov odnos in kaj ta nova revolucija pomeni?

Odgovor:
Da. Najprej kup bolezni, potem dolgo obdobje zdravljenja in procesiranja, potem pa boste videli. No, vsekakor bodo sami odnosi, - vendar ne samo na oranznem nivoju, ampak na celotnem energetskem spektru - precej, precej razlicni od odnosov, kakrsni so danes. S tem ne pravim, da so odnosi med vami danes slabi, kje pa. Dosegli boste neke popolnoma nove kvalitete, ki jih niso imeli ze vec kot 28.000 let.

Vprasanje:
Ali bi lahko kaj vec povedal o sanjanju in o znanosti, ki naj bi prisla?

Odgovor:
To je vprasanje! No, zdi semi, da je potrebo veliko vec delati cisto na prakticnem novoju samega sanjanja, kajti sanjanje je vodilo za
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koristni teksti
12.5.2005 11:41:24   
Anonimen
Tale je zelo zanimiv.. upam, da ne bo padel na neplodna tla.. Mogoce bi bil otrokom blizje..
------------------------------------------------


OM BEYA SERAFIS (mojster modrosti)

Mojster Ombeia Serafis. Sem mojster škratov, vil, palckov in angelov; duhov, ki vzniknejo tam, kjer se srecajo voda, zrak in sonce. Bitja narave del mene so. In otroci znajo govoriti z njimi. A vasa usta ostanejo nema in oci tope, kadar pred vami pojavi se skrat in se vcasih prav hudomusno nasmeji, pa potem zalostno odide. Mar tako pomemben je ta svet, ki zgradili ste ga, da pozabili ste na kraj iz katerega vzniknili ste? Mogoce je ziveti v nevednosti o bitjih narave, vendar ni lahko. Sonce, voda in zrak in tudi zemlja za vas - to potrebujete bolj kot vse namisljene stvari. Obrnite svoj pogeld, in tisto kar je namisljeno naj postane realno in tisto kar je realno naj bode namisljeno. In pojdite s skratom z roko v roki in bodite zopet otroci. Ne morete kaj dosti pomagati, da ostane zrak, voda, sonce in zemlja. Vse je ze prevec hudega storjeno. Lahko pa zopet pustite svojega duha, zacne ziveti. Osvobodite ga, mu pustite svobodno pot. Hudo je, ce je nekdo v kletki, najhuje je, ce to duh je. In cisto sami ga drzite. Izpustite ga! Naj drzi v eni roki sonce, v drugi mir. Kako prazno je zivljenje brez vecine bitij, kajti le malo vas je na nivoju tem fizicnem in veliko, veliko vec vec je zivljenja na energetskem. In tu so vasi pomocniki, angeli s svojimi energijami vam pomagajo, le ce vi to zelite. XXXXXXX, rad bi zahvalil bi se ti za angele vse, ki telo dala si jim. Da bodo v tem trenutku zaziveli v novi obleki, kajti stara jim je ze pretesna bila. Naj te bozajo s svojimi neznimi rokami, ker zaslisala si glas in storila, kar velel ti je. Naj nosijo njihova oblacila blagoslov moj in se drugih velikih bitij, ki udejanila si nacrt njihov. Hvala ti. Odpovedovanje ne pomeni zanikanja samega sebe, temvec dajati drugemu svoje najboljse. Spomnite se svetnikov! Mar so oni izgledali kot upoga para, ki vedela ni kaj bi sama s sabo pa je rekla raje nic, in nekaj delati? Ne. To so bili zgleda vredne osebnosti, a odpovedovali so se dajanju slabega in zapovedovali se delu dobrega. Saj ko drugemu dajete le ljubezni, brez egoizma lastnega, na pot svetnistva stopili ste. Ko se prostovoljno odpoveste egoizmu in zahtevi, da drugi bi bili po vasem vzorcu, ste zaceli tisto svoje najboljse dajati. In takrat delo sledi. Samo delo. Pa ne naporno delo, ker skrati in vile so z vami, ki s svojimi palicicami carobnimi krojijo vase zamisli. Zamisli, ki niso vase, ki prihajajo od nekje zgoraj in grejo nekam dol. To je vase delo: vzeti kos svetlobe iz najsvetlejsega in z njim osvetliti zatemnjene prostore. In svetlite, svetlite, svetlite! Pa ne zaradi tega, da nekoc vam bo poplacano, ker morda vam ne bo. Pa ne zaradi tega, da dobri bi bili, ker v oceh drugih niti ne boste. Le zaradi tega, da s skrati in vilami veselite se novega zivljenja in da gradite nekaj svetlega za vase sinove in hcere, vnuke in vnukinje ali pa macke in pse, to vazno ni, ali pa za skrate in sosedove macke. Le prisluhnite dusi svoji in delajte tisto, kar vam veli. Ne sprasevati se, ce prav je, ali ni. Svoboda vsakogar je, da izrazi tisto najsvetlejse. In ob njem stojimo mojstri modrosti. Za vsakim njegovim gibom, za vsakim prizigom luci. In mati zemlja, najcudovitejsi planet tu naokoli, tako lep, s toliko duha! Duh, ki plava po zraku. Duh, ki se drsa po krtinah in skace iz drevesa na drevo in se spremeni hitro v drevo in naslednji v travo. Dajte mu zivljenje tudi tam, kjer ga ni, In vasega duha osvobodite, naj se tudi igra. Dovolj je bilo teme na prelepem svetu tem. Ne bodite le brlece zarnice! Prizgite vso svojo notranjo svetlobo in osvetlite najtemnejse hodnike! In naj vas ne bo strah, da zmanjkalo vam bo luci, ker luc dobivate od nas mojstrov modrosti. In samo vec in vec luci boste imeli. Zelim vam naprej se ljubece dni. Ombeia Serafis

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koristni teksti
12.5.2005 11:54:12   
Anonimen
Tale je naravnost ODLICEN!!! :bravo:

-----------------------------------------------

MOJSTRICA TALIA

Mojster Serafis me je prosil za pomoc in tu sem, da z veseljem izpolnim nalogo. Zelimo vam pokazati, da nasa energija lahko tece skozi kateregakoli od vas in da ves cas tece, tudi ce nimate dovolj notranje moci, da bi lahko to energijo izoblikovali v besede na taksen nacin. Skratovo oblicje je pogoj za zabavo, palckov nos, je odgovor na vprasanje. Let angela, je znanje, ki se sprehaja okoli vas. Vilinski prah, je zavest vesolja. Vse je napisano na dlani in vse je zacrtano v zvezde. Odgovori so povsod, zanje ni nikjer drugot. Prav tam, kjer stojite, se lahko razsvetlite. Kajti ta moc, je tocno na sredini. Mi smo tu, vi ste tam, mojstri so tja. Od tu do tam se da, od tja do tu ne gre skupaj, od tam se gre tja in od tu se gre tam in se pozna tja. Tja in tu in mi smo tam. Tam, le damo tja. Tam do tja pa ne gre. Skratove nevidne stopinje so vidne dobremu sledniku, slednik pa pozna skrivnost vesolja in celo razodene tudi vam. A skratove stopinje nesigurne so, ker vodijo v neznano, a povem vam, vseeno ..... Tu je vse mogoce, tja je vse nepoznano, tam je vse namisljeno. Vse skupaj je ogromno nakovalo, kjer vsak kuje svoje obuvalo, s katerim pusca svoje sledove. A sledovi so podobni kot skratove stopinje. Za vas so sigurni, a vas sprehod vam pokaze, da niso cisto nic sigurni, da jih le take jemljete. Prav tako sigurni so kot skratove stopinje. In tja vodijo kamor skrati hodijo. In od tam do tu je le korak, ki ga vedno naredite, pa ce se ga se tako bojite.
On se rad igra in naredil je tako igro, ki se pac konca, kadar se vse lepo po vrsti odigra. In vse motnje, ki jih ustvarjate, da ne bi slisali tistega, kar vile vam zvonckljajo na usesa. Le igre je vsekakor enkrat konec. In nobeden od vas ni tak norec, da videl tega ne bi. Dovolite mi, da vam predstavim nekoga, ki je vedno z vami, ki je tukaj, da vas spomni, kadar pozabite in ki je tu, da vas zbudi, ko zaspite, in uspava, ko norite, Vi ga gotovo ne marate in se ga bojite, kot ne marate in se bojite vsega, kar ne poznate. A neznanja bi se bati morali, ne pa novega spoznanja.
Kdo je vas prijatelj stari, ki vsako noc stoji ob glavi? Smrt se mu rece, ker vedno ve, kaj hoce. Izvolite, spoznajte se z njim. Naj se vas dotakne, da ob vas se kdo ne spotakne. Naj vas prime, da ne boste mislili samo na zur. Naj vas pogladi, vas spomni, da ste...... Ceprav se ga bojite kadar se vam pribliza in bezite, da bi mu ubezali, je on vam edini zvesti prijatelj na celem svetu. Edini vam stoji ob strani in ne pozabi vas niti takrat, ko vam bije zadnja ura. Ko vam prihaja naproti bezna nula. Ko ostanete popolnoma sami, deli samoto on z vami. In pravite dostikrat kako ste sami. Pa je vedno on z vami. Sicer ne podeli vam kruha kadar ste lacni, vendar pa rad vzame, kadar ste siti. Tu je med vami, vsakomur stoji ob strani, da vas opomni. In vcasih vas malo po hrbtu popraska. Le zato, da veste, kaj vas caka. To je tam, vsakomur od vas lahko sedaj prst v srce porine in ta tika taka preneha biti in zgrudite se na tla, v pozabi. A v resnici ta trenutek za vas je pravi, a koncno spomnite se, da niste sami. Sedaj vse polno tu jih je in bozajo vas po glavi, svoj ples plesejo in vrata odpirajo. Mirno lahko vztopite, poti nazaj vec ni. In poslednji trenutki tu vam bijejo, ker vsak hipec njegovi prsti kam se zarijejo. Kadar vasa aura je sibka, takrat posebno njega mika. Oh, s kaksnim veseljem bi vas spotaknil, kadar nozi na tleh so navzgor postavljeni. A on je vas prijatelj. Edini prijatelj. Ko se je spustila iskrica zivljenja, je zacel hoditi z vami in kadarkoli, vkljucno s takrat, ko spustila se je iskrica zivljenja, jo on lahko spodi iz vas. Veliko mocnejsi je kot vi, a tega ne stori, ker je edini vas prijatelj. Vi ga pa pozabite, hm, toliko casa rabite, da se ga spomnite. A on je tu. Vedno z vami. Vas duh zacne ziveti, ko se spomnite, da vam je sojeno umreti. Kako zivljenje polno je, ce se spomnite na svojo levo stran. Zakaj ne govoris resnice, ko pa morda jutri bos odsel. Mar je tako tezko biti to, kar si, ko ves, da bo tako ali tako on poskrbel za tebe. Slej ko prej njegova roka najde mesto pravo. In zakaj bi zbezali, ce on je prijatelj. On je vedno tu, da vas spominja. Zivite, dokler zivite in boditem dokler ste. Lulajte, kakajte, ljubite se, jejte, govorite, berite, ucite se. In odpirajte in pomagajte in zivite in zivite in zivite. Ker vsak trenutek vam lahko on pritisne na ta veliko zilo. Le zakaj bi spali z grenkim okusom na ustih, ko lahko zvecite polno sladkega danes. Zakaj bi odsli v slabem spominu v umovih ljudi, ko lahko so vasa dela oznacena z ljubeznijo in belino. In angel miru naj leta nad vami in sirite ga skozi roke, usta, povsod. Tako bo on sedel na vasi desni dlani, ko rekli boste svoj adijo. In v miru odsli. Drugam zivljenje sejat. On je vas sprevodnik. Vedno z vami. In zares ne bodite posrani, ko spomnite se, da je on na vasi levi dlani. Drzite ga za roko in skupaj pojdite. Da se boste lahko sploh spomnili kaj delate, da boste vedeli, da hodite. Bolj poslusajte, morda so to zadnje besede, ki jih slisite. Tam zunaj, na cesti, vas z lahkoto poboza, tudi ce je vasa aura zelo cela. Zavest pocasi prebuja se v vas. In to je zares lep dar.
Nasvidenje. Se vidimo se kdaj tu ali pa kje drugje. Mojstrica Talia.



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koristni teksti
12.5.2005 18:27:44   
Gina
Ja, dobri so.:bravo: Je luštno včasih stare resnice brat.:)

Daj še kakšno o modri čakri no, če najdeš.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koristni teksti
12.5.2005 20:24:38   
puncica
Joj tjazi pa komu se to da brat.:zmeden2: Gina dobra si, da si se uspela prekopat do konca:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koristni teksti
13.5.2005 6:57:13   
Anonimen

Lahko si sprintas.. in beres kasneje na plazi :love:

Tole ni namenjeno kaksni posebni debati.. pac ce koga zanima.. in ziher si bo veliko ljudi tole prebralo..

Gina.. ja dobis tudi o modri cakri..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koristni teksti
13.5.2005 7:01:05   
Anonimen
Mojster SAINT GERMAIN

Dober vecer zelim vsem zbranim. Saint Germain. Povabili ste me, pa sem prisel. Zelo lepo se je odzivati vasemu povabilu, saj sedite zbrani v znamenju mojstrskih energij. To cenim in podpiram. Pomagal vam bom z nekaterimi nasveti izdelati vaso modro energijo malo bolj modro. V vsem tem, kar delate dan in noc, morate imeti prefinjen obcutek, da pocnete nekaj, kar bo ostalo zapisano v vecnosti. Saj vsaka vasa, se tako nepomembna, akcija naredi premik v tem cudovitem mozaiku energij. V tem mozaiku cloveske stvaritve. Clovek je v svojem bistvu bozansko bitje. Le poglejte modre stvaritve, ki ste jih ustvarili nekoc in jih delate se danes. Vsaka vasa akcija je kamencek v tem mozaiku. Le odvisno je, kaj delate. Lahko gradite mozaik v katakombah, lahko pa nebeski svod. Odlocitev je vasa, izpeljite pa jo z natanko prefinjenim obcutkom za belo energijo. Bela energija - to ni nekaj misticnega. To ni tista bela energija, ki jo dajete na stene, da jih pobelite. To je prispodoba za nekaj, kar vodi k razsvetljenju, kar ustvari nekaj novega, tam, kjer stoji staro brez duha. Kadar delate nekaj z modro energijo, lahko to naredite z zelo malo modre energije in dosezete ogromne rezultate, saj modra energija je tako rekoc nivo udejanjanja materije, materializacije. Poglejte: vse te mogocne cerkve ki so zgrajene, so namenjene modri energiji. Ceprav tudi cemu drugemu, vcasih. Pa vendarle, ponavadi so zrasle kot gobe po dezju. Medtem, ko je bilo za navadne hise potrebno toliko dela in truda. Svetisce gradi bog, clovek le pomaga. Druge stvaritve, ki zadovoljuje zgolj cloveske potrebe, pa gradi clovek, in mu pri tem vcasih bog roko ponudi. To je zaradi locitve, doumite! Ko bi bila stvaritev tudi za cloveski namen prezeta z dovolj modrine, torej vsaka vasa akcija, potem bi tudi bog malo priskocil na pomoc. Modra energija je pravzaprav ta bog, kot ga pojmujete. Modra energija je tista, ki ustvarja. Nobena druga ne more narediti nic. Modra ustvarja, druge samo pomagajo. Ce pa zelite prezeti vase zivljenje z modro energijo, morate storiti to sedaj, v tem trenutku, kajti sila nemodro je - potem ko je akcija storjena popolnoma brez modre energije - popravljati in jo poskusati dodati za nazaj, ker se to ne da vec. Ko je enkrat jed na krozniku, ne more biti kroznik vec cist v istem hipu. Prej razmislite, kako servirate svoje jedi, nato sele storite. Prej razmislite, na kaksen nacin boste udejanili tudi modro energijo v vasih postopkih. Potem je malce prepozno. Hm, tezka tale modra energijam ha, ha, ha. Kot pravijo tisti, ki so modri: nicesar ne poskusaj zaradi poskusa samega, temvec stori tako, ker ti tvoje srce pravi. Ce delate vase akcije kar tako, zaradi akcij, ali da uveljavite neka svoja prepricanja o sebi, ali pa ker mislite da morate delati nekaj zaradi tega, da ste uporabni na tem svetu, postanete se bolj neuporabni. Uporabnost je premo sorazmerna z vaso lastno zainteresiranostjo o neki stvari. Ce niste resnicno vodeni, da nekaj storite, ce vam srce ne pravi tako, potem je ta akcija zgolj rutinska in tehnicna, duh pa ostane tam nekje zadaj in se veselo smehlja, ko vidi kaksni bebci ste, ko nekaj pocnete brez njega. To se zares ne spodobi za bitja, ki imajo kolickaj zavesti. Opozarjam vas na to: delajte le tisto, kar vam v resnici odgovarja, ker to je bistvo modre energije. Pa ne tisto, kar vam odgovarja iz vasih glav - glave nimajo osnovnih idej, kaj sele kaj vec - temvec tisto, kar prihaja od tu nekje znotraj, kjer dusa potrka, in vam veli v katero smer poriniti vase nosove. To je bistvo modre energije. Menite, da sem osvojil mojstrski naslov zaradi tega, da bi bil mojster, pa se modrosti? Oh, mi je bil ze grofovski dovolj, ha, ha. Prav tako mora biti vam dovolj vas naslov, kakrsenkoli pac je. Delati morate nekaj zaradi tega, ker vam tako dusa veli ali vase notranje bitje (kot vidim, boljsi zapis razumevanja v mentalih). Ne delajte stvari zaradi tega, da boste nekoc osvojili nevemkaksne naslove duhovnih nepredkov, iniciacij in nevemcesa vsega se. Navlake, nic drugega kot navadne navlake! Tocto ste, kar ste. In ne pricakujte, da boste nekaj precej drugega. Pac ni vsak rojen za grofa, ha, ha. Imel sem nekaj dragocenih prijateljev, grofov, in le nekaj malega njih je bilo resnicno grofov. Bili so se manj grofi, v uradnem smislu, kot neki drugi. A grofi so bili zaradi njihove drze, zaradi njihove posebne drze, obcutka do samega sebe, obcutka do soljudi, nekega kvalitetnega obcutka. To ni bila neka doma sklepana slika o samem sebi, temvec resnicna drza, ki je izhajala tam nekje od znotraj. Da, drza, ha, ha. Marsikje najdete na ulicah New Yorka grofa, ki brska po smetnjaku, ampak on je grof in bo ostal grof, pa ceprav praska ostanke pastete. Ja, tako je to. Pomembna je drza, ne naslov. Pomembno je to, da delate tisto, kar vam veli srce, kar je vasa volja, in tisto pozene modro kri po vasih zilah, da, ne kolicina diamantov, ki jih hranite v vasih velecenjenih namiznih omaricah, niti sopi potiskanega papirja, ki mu pravite denar, niti stevilo vil z bazeni ali brez bazenov, temvec je v vasih akcijah, prezetih z vasim lastnim duhom, z vaso lastno idejo, voljo in ljubeznijo. To ustvari vas ponos, da ne klonete pred bednimi zapovedmi bednih umov, ki si izmisljajo stvari le zaradi lastnega veselja, ker nimajo drugega dela (bolj koristnega), da stojite pogumno, zravnano, da se tudi ponizno sklonite in tiscite k tlom svoje nosove in prosite za milost, kadar vam tako veli vase srce in ukaze vasa volja, vendar ne takrat, ko to nekdo pricakuje od zunaj. Ponos je grofovska kri in ponos je bistvo modre energije. Umreti za ponos, ce vam tako srce veli. Pustiti vse ali dobiti vse, ni pomembno. Nic na tem svetu ni bolj pomembnega kot vasa lastna volja, lastna odlocitev, sveta. usklajena z univerzalno resnico, ki govori o ljubezni in spostovanju. Dajem vam zgled svojega ponosa in kazem vam svoje zile po katerih se pretaka modra kri kot simbol stabilnosti in utrjenega polozaja. Ponos zbira besede, ponos ve kaj dela, ve kaj govori, ve da se v besedah skriva moc. Ponosni je ne uporablja, cetudi je najmocnejsi na svetu. Nikomur, pa cisto nikomur ne skrivi lasu, ker je prevec ponosen, da bi kaj takega lahko storil. To je vzgled modre energije. Naj bog bode z vami, ko boste gradili svoj ponos. Vso sreco vam zelim. Komur od vas bo to uspelo, cestitke mu ze danes dajem. Z ostalimi pa se se srecamo kdaj na cesti, ko bolscali boste predse in ne vedli, kje hodite. Jaz se zaletel ne bom v vas, ker sem preponosen, da bi nosil svojo kozo naprodaj. Lepo. Novi svet, novi otroci, polni energije. Slava gospodu, ki jih ustvarja in tudi vam, ki jih delate, ha, ha. Ne bom vas vec zadrzeval, ker morate "tja". Zivite naprej svoje zivljenje, kakrsnekoli karme, nevemkajsevse se udejanja okoli vas, skozi vas, mimo bliznjih. Ohranite svoj ponos in mirno hodite mimo vsega tega, saj veste kdo ste in to naj vam bo kljuc in najvaznejse. Basta. Nasvidenje. Maestro Saint Germain. Tam on serje. To je zivljenje!



Mojster SAINT GERMAIN

Dame in gospodje, dober vecer vam zelim. Mojster Saint Germain. Za danes sem vam pripravil malo predavanje o umetnosti. Pa dajmo to ime malo na stran, ker spominja na nekaj umetnega in postavimo na njegovo mesto ustvarjalnost. Obstajata dve glavni obliki ustvarjalnosti, in sicer: izlocanje in udejenjanje.
Cas predno nekaj naredite je odvisen od vase jang energije in sprejemanja toka, ki tece skozi vas. Oboje pa je odvisno od odvezanosti od osebnosti.
No dobro, ostali smo pri izlocevalni ustvarjalnosti. In kaj to pomeni? Izlocevalna ustvarjalnost se imenuje tudi ekspresivna umetnost in pravzaprav pomeni zdravljenje in je bolj sama sebi namen. In umetnik ali ustvarjalec se skozi nacin izlocevalne ustvarjalnosti kreativno izraza, hkrati pa zdravi svojo osebnost. Pac proces, ki se na tak nacin razresuje.
Da, krativna ustvarjalnost pa je tista pri kateri se namen ustvarjanja poveze z vzrokom stvarstva in zavest zazivi. Namen je jasen in to je uporabna ustvarj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koristni teksti
13.5.2005 9:10:27   
Gina
Hvala! :bravo:
Prebrala. Shranila.
Itak vsakič ko kaj takega berem, nekaj drugega opazim. :) Logika. -:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koristni teksti
13.5.2005 9:10:41   
Gina
Hvala! :bravo:
Prebrala. Shranila.
Itak vsakič ko kaj takega berem, nekaj drugega opazim. :) Logika. -:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koristni teksti
13.5.2005 10:42:03   
puncica
Prebrala enih 10 vrstic pa nič ne zastopim, žal to ni za moje branje na plaži:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koristni teksti
13.5.2005 11:14:45   
Anonimen

Pa drugic.. :rozica:

Ali pa caki.. bom probal kaksen Miki muster najti.. :);)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Koristni teksti
13.5.2005 11:34:07   
Skorpija
Miki Muster:bravo::bravo::bravo::bravo:

Živel Trdonja!!!!!

Aja, tekste prebrala :ups: sprintala - za deževne dni v razmišljujočem kotku:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Koristni teksti
13.5.2005 12:02:12   
puncica
:bravo::bravo::bravo: se zame nekaj:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Koristni teksti
13.5.2005 12:07:25   
Anonimen

Ja sej zate sem mislil.. :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Koristni teksti
13.5.2005 12:48:48   
puncica
ja no sej :zmeden2: zato aplaziram A bo a bo kej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Koristni teksti
13.5.2005 13:22:54   
Anonimen
Sorry.. ampak jih imam samo na papirju.. Ti faxiram? :love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?