Cveta28
|
Nalini - držim pesti, da bo uvajanje stekleničke lepo steklo. Si ne predstavljam kako bo šele z gosto hrano. štorkljica - Hvala, čisto zavaruješ ne ampak definitivno v takem primeru lažje shajaš kot če še dodatni stroški padejo na tvoja ramena. spanje čez dan - štorkljica kot bi opisovala naše dneve...včeraj in danes je HB popoldne malce dlje zalegnila ampak kaj mi to pomaga, ko pa sosedje razbijajo kopalnico tako, da se pošteno namučim da gre spat in potem imam 2h samo zase (kosilo, likanjem pranje perila, rr, časopis, kavica itd.) sonček - lidlove so od 4-9kg najmanjša velikost in so pakirane po 56 (isto kot od mullerja), potem pa imajo še dve večji velikosti amapk s temi se bomo ubadali ko naša jagodka zraste. Cena: mislim, da 7,70€ amapk ne me držat za besedo, ker je koder prevzel vsa gospodinjska opravila (tudi dojil bi, če bi imel mleko v svojih zizah ) ampak dražje pa tudi niso. Miška - za nakup zlatih ploščic! Te totalno podpiram . Kot finančnico (pa sem se izdala) me ful veseli, da ljudje razmišljajo o svojem lajfu na dolgi rok ter ne samo iz danes na jutri. prekuhavanje - dajemo ustekleničeno vodo čeprav se strinjam, da je kvaliteta bolj vprašljiva in da je marsikje tita iz pipe ful boljša uvajanje goste hrane - pred 6 mesecem ne, če se bomo do takrat lepo dojili. I'll keep my fingers crossed. kpmk - za prvo obletnico poroke! čaj pred/po obroku - za čaj sem čula, da naj bi se dajal pol ure pred ali pol ure po obroku, ker drugače lahko otrok ali zavrača mleko ali pa ga izbruha. alo punce, ki dodajate čaj povejte. pomočniki - če bodo res na vsaki peti strani potem kar. Saj seznamčke imamo tudi tako urejene in sedaj se vse lepo poklapa. nmag - PRIDEMO!!! Ful hvala za informacijo in komaj čakam, da te spoznam. Pat, če prideš tudi ti bom tudi vesela. sadje, zelenjava - probala solato...malce več časa traja, da se pokakamo...danes pa sem jedla borovnice, jabolka in banano v sadnem napitku in čakamo na rezultate.
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 25.5.2009 16:59:05 >
|