|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
28.7.2009 15:01:45   
Njumi
Martinčka, potem sva obe septemberki! user posted image Midva imava 12.9! user posted image

Veš kaj - samo ideja, ne da bi ti želela kaj pamet solit, ali načrte spreminjat - a je tvoj dragi popolnona proti poroki v cerkvi, ali samo proti cerkveni poroki? Ker bi se lahko poročila kot kristjanka z ateistom - zate je zakrament, za njega obred. Ampak sta tudi to varijanto gotovo že obdelala... Oprosti! user posted image

Kako bo to potekalo? Daj, opiši kaj - zdi se tako pravljično! Večerja (kaj?), potem...??

Saj vem, ampak, a ni lepo veselje malo deliti? user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
   RE: Poroka 2009
28.7.2009 21:46:32   
lottyka
Evo, obljuba dela dolg tako da so vabila v albumu. Sva danes prvo že oddala user posted image in so bili navdušeni nad njim. Tako da se je delo kar izplačalo.

Martinčka, jaz imam datum 3.10. tako da sem med zadnjimi, razen Čmrljika je še za mano, ampak se že dolgo ni nič oglasila.

Aja, kar se tiče barvne kombinacije pa imam jaz belo-vijola. Moj šopek bo taka lavander-viola, pa obleke družic pa kravata prič bodo vijola (ista barva), potem pa bo kombinirano vse z belo. Npr. moj šopek bo bolj viola z manj bele, družice imajo bel šopek z mal vijole,... Vse mi izhaja iz teh rožic, ki so na vabilih in bodo prisotne skoraj povsod.



(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
   RE: Poroka 2009
28.7.2009 21:49:01   
lottyka
Sem vedla da sem nekaj pozabila. Jaz imam tud cerkveno poroko pa o berilih niti nisem vedla da jih je potrebno izbrat. Katere pa imate ve izbrane? Jaz imam samo urejeno glede poročne sveče, mi bo nečakinja prebrala to pesem ki gre zraven in bo tako lepo pomoje izpadlo, komaj čakam da jo slišim to prebrat.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
   RE: Poroka 2009
28.7.2009 22:54:02   
Njumi
Lottyka - pesem ob sveči? Jo lahko posreduješ?

Za berila sva vprašala kaplana, ki naju poroči, pa nama je dal izbor 'predpisanih' besedil, če imava željo še na tak način vplivati na ozračje.

Pa tvoj dragi - kako bo on oblečen? Skladno s tabo ali bosta vpletla še tretjo barvo?
Lahko noč za zdaj!


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
   RE: Poroka 2009
28.7.2009 23:06:11   
orhidcs
Pozdravljene, kar lep čas se že nisem javla saj imam dela čez glavo zdaj pa bom imela malo več časa za svojo poroko. No do zdaj sva ženina do konca oblekla, le še kravata za po polnoči nama manjka, jaz imam že vse, le šeuser posted image dam zašit obleko, bo enak kot ženin pa bomo z oblačili gotovi. Vabila sva raznosla, zdaj pa se ravno lotujem izdelave zahval, konfetov in škatlic za pecivo, ter ostale dekoracije. Prejšnji teden sva še skočila v avstrijo malo po nakupih in tam sem deobila še visoke vaze za dekoracijo gostišča ali šotora, kar ne morem se odločit kje bi raje imeli saj sva zdaj še odkrila - kot sem prvotno želela, da bi bilo vse skupaj pod šotorom vendar me malo skrbi zaradi vremena. Saj nevem kako bi bilo pod šotorom v dežju, zato vas vse prosim za nasvet, če ste to izkusile na lastni koži? Tudi na prvem  pomerjanju obleke sem že bila, sedaj je še lepša kot prej, pa nakit ki sem ga kupila fajn zraven paše. Še malo pa bo avgust in moj dan. Vsem želim lepe priprave. user posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 10:04:03   
Martinčka
lottyka čudovita vabila!!!! ma me smo prave mojstrice:) bi lahka kakšno delavnico odprle:) hihi

ne moj je na splošno proti cerkvi.. v cerkvi en zdrži dolgo, tudi na drugih porokah je šel kar ven ker ni mogu župnika poslušat... tako da nikakor ne gre... za krst bo pa mal potrpel... na poroki si pa ne želim da kaj trpi:)
je pa meni tudi full všeč poročna sveča in jo bova imela na civilnem obredu.. ker se cerkveno ne ženiva sva veliko več dela vložila v civilno poroko..
tako imava recimo namesto standardne poročne koračnice violinistko, harfistko in flavtisko, ki nama bodo zaigrale Canon in D ter Time to say goodbye od boccelija... potem sledi uvodni govor matičarke, ki je družinska prijatelica ter bo napisala bolj oseben govor... nato sledi od violine in harfistke ter flavtiske pesem the Prayer, in za pesmijo bo moja glavna družica imela kratek govor s poročno svečo. To so mi odobrili, tako da lahko uporabim poročno svečo na civilnem delu, vendar se ne sme omenjat nič cerkve, kar pa se tako ne bo:)
potem je zaklučni govor ter ko si bova dala prstančke gor bo pesem Somwere ower the rainbow... in si dava lupčeka pa je to to:)

lottyka upam da sem dovolj nazorno opisala:) potem bo dobi vsak jagodno penino z jagodo v kozarcu in bo metanje riža ter skupinska slika, potem pa se greva midva slikat, oni pa še malo pogrickajo zunaj kanapejčke.. ob sedmih se začnejo posedat in takrat prideva midva noter...
potem je pa do polnoči nekakšna klasika, pač večerja malo programa, otroci nama bodo nekaj zaplesali, plesanje, najin prvi ples, ples z očetom,... vmes bova imela še predstavitev najinega otroštva ter se bova seevda zahvalila staršem za vse in tudi svatom ker so prišli... potem pa deset do polnoči pridejo trubači Fešta Band, kar nihče ne bo vedel in bodo začeli zunaj pred hotelom igrat (11 jih je)... tako da bomo vsi šli ven in nehajo igrat ob polnoči ko se začne ognjemet... po krajšem ognjemetu pa  vsak dobi svoj balon ki ima na koncu svoje vrvice iskrico in jih skupaj spustimo vseh 150 balonov s prižganimi iskricami v zrak malo čez polnoč... potem sledi polnočni ples, torta, predaja šopka in podvezice in je to to...

tisti ki pa spijo na najin strošek v hotelu, pa vsi dobijo v sobo jagodno penino ter opis poroke z zajtrkom naslednji dan...

evo pa sem večino svojega programa razkrila...:)user posted image

kako pa boste imele ve???men je tok dober brat o porokah tako da se kar razpišite:)
pri nama bo super če bo sonček da se bo lahko obred dogajal zunaj pred hotelom, ker mi je tam res pravljično.. noter je sicer tudi lepa dvorana ampak se mi zdi da je čisto drugače če je zunaj:) bomo videli.. meni je pomembno samo to da imam pripravljena oba scenarija!

punce danes zjutri okoli petih me je tako žolč zagrabil da joj... sem kr jokala od bolečine... zdaj je pa bolje, sam se bom vseen prijavila na samoplačniški pregled (ker če ni samoplačniški čakaš dva mesca!) če bo možno že kar za danes... lani poleti so mi rekli, da se kamen še dela in da bi morala imeti še kakšno leto mir, ampak očitno mi že kaj nagaja... bi pa mogla jutri it z mojimi družicami na morje...  ne vem kaj na!??user posted image

so mi pa svetovali da si te kamne uredim preden imam namen zanosit!? a ma katera kaj izkušenj? jaz imam ledvične kamne in žolčne!? sam na bejbiju sva mislila delat že po poroki, sedja pa ne vem a naj grem na operacijo pred poroko!? kaj pa če bo kaj narobe? čeprav zdej lahko greš že prvi dan po operaciji domov, sam nikol ne veš kaj se lahko zgodi, do poroke je pa še samo cca 50 dni!?

pozdravček

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 10:29:52   
lottyka
Martinčka imaš pa res smolo z zdravjem user posted image upam da se ti vse uredi. Žal ti ne znam svetovati ker ne vem kako obsežni so posegi. Jaz osebno bi, če bi bilo vse o.k. v roku 14 dni, šla verjetno pred poroko, da bi lahko po poroki mirno začela delati na otročičku. Upam da se ti vse uredi in držim pesti da bi bilo vse vredu. Ampak enkrat je treba urediti in mogoče je boljše prej kot kasneje. 50 dni je pa dovolj da se postaviš nazaj na noge.

Drugače imaš pa obrede res lepe. Midva nimava nič kaj posebnega med obredi, klasiko nisva nič komplicirala.

Njumi ti bom posredovala pesem.

Kar se tiče njegove obleke, pa jo bova mogla dati delat, ker je čisto izven vseh mer. Imel bo pa bolj temno, skoraj črno malo svetlečo obleko in pa belo srajco in kravato (bolj v barvi moje obleke).

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 11:14:32   
Njumi
Martinčka - lepo, prekrasno, čudovito! user posted image To bo čisto vajin dan!Mene si kar popeljala v svet sanj...
Glede zdravja ti je lottyka dobro napisala - če imaš čas in možnost vse uredi pred poroko. In vse bo dobro, boš videla! user posted image

lottyka - čakam in vnaprej hvala. Kdo vama pa podari poročno svečo? So vam sami ponudili, ali ste morale izbrati? Nama je še nihče - po mojem je to tako samoumevno, da vsi mislijo, da je že nakdo drug... user posted image Nič, bom morala nekomu reči, pa bo!

Midva še dodelujeva podobo poroke, mislim pa, da bova naredila tak opis, da vsi vejo kako in kaj...

Srečno!


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 11:32:36   
Njumi
Martinčka, user posted image thx!

_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 11:33:32   
Martinčka
evo sem nazaj.. joj tam sem napisala lottyki če ji je bil zadosten opis poroke namesto njumi:) no sej sami vesta da je napakica:)hihi..

sem se naročila zdajle na pregled in ga imam ob šestih zvečer... šest ur prej ne smem nič jest tako da bom zdajle pojedla pol melone da se malo potešim... mislim da bom šla jutri vseeno na morje za ta dva dni.. sej ne more bit kej hudega.. tablete proti bolečini tako imam in jih bom vzela zraven in bom upala da bo do sobote vse ok.. mal morem ahtat kaj jem pa bo:) sam k mam zdejle te sladke hruške tako rada so pa strup za žolčuser posted image ...

drugače pa jaz sem za poročno svečo sama prosila svojo najboljšo prijateljico oz.glavno družico... mislim da se ljudje drugače ne ponujajo preveč za te stvari ker vedo da bodo morali pred vsemi vse prebrat...

lottyka full maš lepo obleko.. jst mam tudi tako podaljšano obelko zadaj in to mi je res tok všeč da ni tista čista klasika...
njumi a ti maš album tukaj gor? sem ga mogoče spregledalauser posted image

pozdravček

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 11:34:38   
Njumi
lottyka - hvala za pesem! Je čudovita!
Že vem - izberem starejši (od mene) srečno poročeni par in nama bosta predala poročno svečo.user posted image Jupi!user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 19:43:50   
Martinčka
samo da sporočim da grem jutri vseeno na morje.. sem bila na pregledu in ni kaj hujšega.. tko kot vedno.. polipi v žolčniku in kamni v ledvicah... očitno s eše kamni v žolčniku niso nardili tako da juhej zaenkratuser posted image
pridno se pripravljajte pa se beremo spet čez vikend:)
upam da na morju z družicami kaj naštudiramo kaj bi lahko kej ušpičle našim boljšim polovicam:) sem razmišljala da bi jim kaj zaplesale bolj za hec:) hihi... bomo vidle kaj nam pride na pamet:)

aja danes sva si z mojim zbrala izlete ki jih bova koristila na maldivih ter večerje in morem rečt da komaaaj čakam... pa seveda upam da se vrnemo trije nazaj:)user posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
   RE: Poroka 2009
29.7.2009 22:41:40   
Njumi
Martinčka - prav vsaka je z veseljem prebrala tvoj pravljičen opis (po poroki še pravljične slikice v album prosimuser posted image ); fino, da si se odzvala in ga z nami delila! user posted image Nimam albuma, ker niti nimam digitalca... Imela sva pa dve vrsti vabil - ene hecne (tak parček na kolesu) in ene 'bolj fine' s podobo para v poročnih oblekah - lika na obeh kot v risanki. user posted image

Želim ti fin oddih na morju, veliko plesa, smeha in idej - vse bo dobro!

Glede vrnitve z Maldivov - sploh ne dvomim! user posted image user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
   RE: Poroka 2009
3.8.2009 11:33:13   
ŽanaTaja
Martinčka - to so pa res sanje...sem gledala link ko si poslala Maldivi..sanje...raj...noro lepo res...če pa od tukaj ne pridete trije....itak da boste....sem ti že na drugem forumu napisala....bom ful držala pesti....kdaj točno gresta sem....in za kolk časa????

Punce jaz vam vsem želim prekrasno vreme, točno tako kot sva ga imela midva, ta dan pa je itak prekrasen ne glede na vse.....


(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
   RE: Poroka 2009
3.8.2009 15:23:27   
Njumi
ŽanaTaja, daj napiši kaj... Kako se zdaj počutiš? user posted image

Aja - pa imam še eno vprašanje... Zanima me, kako se reže ta nadstropna torta, ki leži ena na drugi... user posted image Od vrha? In kako to potem izgleda? Ta spodnja je potem na sredini brez okraskov, ali kako?

Vem, da je mogoče neumno, ampak si tega res ne morem predstavljati... user posted image Kakšna izkušnja?


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 8:14:59   
ŽanaTaja
Oba se počutiva fenmenalno, kot da sva se na ta dan ponovno zaljubila...res....boš videla da imam prav...Ko so meni to rekli, sem si mislila, pa kako je lahko to tak občutek, ampak dejansko drži...prav lepo nama je...

Midva sva tole najino torto začela rezat spodaj....kako so jo pa potem oni razrezali pa nimam pojma, ampak ostalo je čist mal torte in ostal je ta spodnji del....vso sadno so pojedli, čokoladna je ostala....

A vidva bosta tudi imela na tak način torto al še ne vesta???

Lep dan....

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 12:06:06   
giotti
Pozdravljene
Najprej Vse poročene ter poročene "to be", čestitke user posted image Naj bo vaša skupna pot polna duhovne rasti in ljubezni user posted image

Ker ste tu same izkušene, pa da ne klicarim po občinah ali brskam za vsako občino posebej, vas kar tukajle vprašam in upam, da bom hitro dobila odgovor.
Se da poročiti iz danes na jutri? Oziroma koliko dni prej je treba prijaviti, da se hočeš poročiti? In še, se da poročiti katerikoli dan razen sobote? Se te stvari od občine do občine razlikujejo? Če se, me zanima če katera ve konkretno za Koper in Ljubljano? Če pa se da kje poročiti iz danes na jutri, pa bom tudi vesela, če poveste kje.

Hvala.

Vsem še 1x veliko sreče in duhovnega razvoja! user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 13:08:07   
Martinčka
Njumi in ŽanaTaja hvalauser posted image ... ŽanaTaja zate pa tako že držim pestke da se ti že kaj razvija v bušiju:)

Sicer pa greva na maldive 21.9. ter sva tam deset dni.. do 01.10.2009.... meni so te hiške res full hude in bodo prav fine za dojenčke delat:)
sva si ravno rezervirala še večerje in izlete tako da nama ne bo treba dol kaj preveč plačevat.. jeej..

giotti zate pa žal ne vem, ker midva sva morala dobiti odločbe za poroko in sva zato morala it na matični urad tri mesce prej in so odločbe že zdaj doma:)
mislim da boš veliko hitreje in  natančneje dobila odgovor če kar pokličeš na matični urad Ljubljana ter ti bodo vse povedali! je veliko lažje...
sicer pa se lahko poročiš ob katerem koli dnevu, vendar pa imajo nekatere občine določene dneve (npr sreda in sobota)...najbolje da direkt vprašaš!

midva sva pa danes dobila parček za na torto po pošti in sem bila kr presenečena ker sem najprej mislila da so plastični, so pa keramični... tako da super.. so pa ti ki jih imam v albumu seveda:)

pa za družice sem naročila verižice iz perlic.. sem našla full lepe in sem prav vesela ker niso predrage! samo za ta mičkene družice še nekaj iščem... sem mislila da jim bom dala uhančke pa so precej dragi.. tako iščem nekaj do 30 eur! tudi verižice za odrasle družice so okoli 30 eur... kaj več pa ne bi devala ker jih je skupaj 8 in ne bi rada preveč zapravljala še zato...

penine smo uspešno danes naročili tako da tudi juhej... bodo na etiketo napisali najina imena ter datum tako da bo verjetno dober izpadlo..

njumi kako gre kaj tebi? pa lottyka?
pozdravček

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 14:55:27   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: giotti


Se da poročiti iz danes na jutri? Oziroma koliko dni prej je treba prijaviti, da se hočeš poročiti? In še, se da poročiti katerikoli dan razen sobote? Se te stvari od občine do občine razlikujejo? Če se, me zanima če katera ve konkretno za Koper in Ljubljano? Če pa se da kje poročiti iz danes na jutri, pa bom tudi vesela, če poveste kje.




Hej, jaz vem, da v je Ljubljani bolj kriza (čeprav ne vem, kako stvar izgleda, če si se pripravljena poročiti v sredo). Vem pa, da se tako da v Kamniku - pokliči ali celo bolje - pojdi osebno in se boste z matičarko vse zmenili. Res je prijetna ženska! user posted image Nama je rekla, da ni zakonsko predpisanega roka, koliko dni prej se moraš prijaviti - tudi zapisnik narediš na kraju, tako da... Držim pesti! user posted image

Srečno! user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 15:04:12   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Oba se počutiva fenmenalno, kot da sva se na ta dan ponovno zaljubila...res....boš videla da imam prav...Ko so meni to rekli, sem si mislila, pa kako je lahko to tak občutek, ampak dejansko drži...prav lepo nama je...

Midva sva tole najino torto začela rezat spodaj....kako so jo pa potem oni razrezali pa nimam pojma, ampak ostalo je čist mal torte in ostal je ta spodnji del....vso sadno so pojedli, čokoladna je ostala....

A vidva bosta tudi imela na tak način torto al še ne vesta???

Lep dan....


ŽanaTaja - upam, da je res tako! user posted image Saj naju že priprave tako zbližajo, da se zalotim, da ga pogledam prav z občudovanjem in navdušenjem - toliko je v njem lepega, dobrega, plemenitega (no ja, ne glih asociratiuser posted image )... Pa nekako prej nisem (vsega) opazila... user posted image

Čakaj, samo ne razumem - spodaj do drugega nadstropja? A niso to pol bolj majhni kosi? In - saj mogoče res kompliciram, ampak nimam nobene predstave - kako, če greš naokrog? Potem je visoka torta in? user posted image No, pol pa režeš ta zgornjega in ostane spodnji del brez dekoracije? user posted image

Razmišljam, ker so meni take torte najlepše, samo tehnična izvedba me skrbi... In ne bi rada drug dan samo tistega spodnjega, golega dela stregla... user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 15:07:38   
Njumi
Martinčka, sonček ti! user posted image A, pa še user posted image za user posted image ! Itak, da boš kmalu user posted image !

Midva imava pavzo v pripravah, ker hodim v službo (taka bolj tedenska varijanta), zato edino, kar počnem je pregledovanje rožic po spletu. Ko se enkrat odličim za podobo šopka, bodo na vrsti lasje... user posted image


< Sporočilo je popravil Njumi -- 4.8.2009 15:09:55 >


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 15:52:21   
Martinčka
njumiuser posted image ...  midva bova tudi imela takšno torto.. ampak kolikor se meni zdi logično, se začne rezati zgoraj in potem se lepo vse izide... od zgoraj pa ko prvo nadstropje zgine se gre na drugo itd.. ker drugeče se vsekakor ne da oziroma bi sicer veliko torte bilo za proč ker ne bi nikakor zgledalp lepo da spoaj vse narežejo pa na sredinskem delu ostane torta ker mora zgornjo torto držatiuser posted image .. tako da jaz mislim da se lepo to reže od zgoraj! Če je v kuhinji kar lepo ne raztavijo na tri ali štiri (kolikor je pač nadstropij) navadne torte ter jih klasično režejo da gre hitreje in lažje..

aja midva greva pa danes na prve plesne... nič kaj še resno, sam toliko da naju oceni koliko znava oz.koliko bo še dela z nama da veva koliko prej začet hodit pred poroko:) sicer sva oba bolj katastrofe tako da bova videla.. verjetno bo precej smehauser posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 17:08:33   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

njumiuser posted image ...  midva bova tudi imela takšno torto.. ampak kolikor se meni zdi logično, se začne rezati zgoraj in potem se lepo vse izide... od zgoraj pa ko prvo nadstropje zgine se gre na drugo itd.. ker drugeče se vsekakor ne da oziroma bi sicer veliko torte bilo za proč ker ne bi nikakor zgledalp lepo da spoaj vse narežejo pa na sredinskem delu ostane torta ker mora zgornjo torto držatiuser posted image .. tako da jaz mislim da se lepo to reže od zgoraj! Če je v kuhinji kar lepo ne raztavijo na tri ali štiri (kolikor je pač nadstropij) navadne torte ter jih klasično režejo da gre hitreje in lažje..

aja midva greva pa danes na prve plesne... nič kaj še resno, sam toliko da naju oceni koliko znava oz.koliko bo še dela z nama da veva koliko prej začet hodit pred poroko:) sicer sva oba bolj katastrofe tako da bova videla.. verjetno bo precej smehauser posted image


No saj - ta torta je res problematična user posted image user posted image user posted image
Zato gruntava, da bi imela tako, ki ima nogice ali luknjo v sredini in pride s stojalom vred. Pa še malo večja izgleda... user posted image Potem pa sploh ni težav!

A že vesta, kaj bosta plesala? En komad, ali miks? Midva se učiva doma iz dvd-jev. Zaenkrat znava vse osnovne korake valčka... Pa niti nisva razmišljala o komadu... Saj bo! user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 20:01:40   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Pozdravljene
Najprej Vse poročene ter poročene "to be", čestitke user posted image Naj bo vaša skupna pot polna duhovne rasti in ljubezni user posted image

Ker ste tu same izkušene, pa da ne klicarim po občinah ali brskam za vsako občino posebej, vas kar tukajle vprašam in upam, da bom hitro dobila odgovor.
Se da poročiti iz danes na jutri? Oziroma koliko dni prej je treba prijaviti, da se hočeš poročiti? In še, se da poročiti katerikoli dan razen sobote? Se te stvari od občine do občine razlikujejo? Če se, me zanima če katera ve konkretno za Koper in Ljubljano? Če pa se da kje poročiti iz danes na jutri, pa bom tudi vesela, če poveste kje.

Hvala.

Vsem še 1x veliko sreče in duhovnega razvoja! user posted image



a se ti mudi kaj ??? heheh....   takrat ko je prosti dan, se lahko poročiš...v ljubljani so dnevi za poroko sreda in sobota ( p apomoje petek tudi ).   greš z osebno na upravno enoto in poveš svoje želje, pa ti sami pol povedo kdaj je možno....

drgač je pa obred v lj tam ene 15 minut, da in da, podpišeš in šampanjec spodaj v restavraciji. in če nečeš nič drugega več je to to...

_____________________________

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 21:05:34   
Martinčka
Njumi midva imava dve pesmi zbrani... in sicer Time to say goodbye od boccelija -full počasen komad, ali pa cant take my eyes of you - na to bi pa pasala rumba:) tako da mislim da bo kar rumba padla!
z atijem bova pa pleasala kaj odštekana kot je na you tubu.. tako za nesmejat k sva oba bolj za hece:)
jaz imam tudi dvd doma o plesnih korakih.. pa sem se jaz jih učila iz dvdja pred dvema letoma moj pa ni htel... tako da sva kar mogla it na plesne in za prvič nama je šlo precej dober.. sedaj znava klasični valček z obrati v obe smeri:) hihi.. mi gre pa skos full na smeh:)

a ni full smešno da kolk pozornosti naklonjamo torti potem je pa skor noben ne opazi ali pohvali:) jaz še nisem doživela da bi kdo kje torto hvalil.. okus ja, ampak obliko pa ne:) me se pa tok trudimo pa rihtamo:)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?