|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero družabno igro?
15.11.2009 11:56:42   
vicki
Bliža se Miklavž in letos ne bom preveč zapravljala, bi pa vseeno rada kupila za celo družino kakšno družabno igro, da nam bodo zimski dnevi hitreje minevali. Otroka sta starra 10 in 6,5 let. Razmišljala sem o Naseljencih otoka Katan - za 2-4 igralce. Bo igra 6-letniku dovolj zanimiva? Imamo monopoli, vendar se ga hitro naveliča, saj še ne pozna številk in mu je hitro brezveze.
Katere igre imate vi ? Lepo prosim za kakšen nasvet, ..Lep dan vam želimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero družabno igro?
15.11.2009 15:10:23   
mikina
Mi res preigramo dosti družabnih iger. In tako sta mlajši lansko leto dobili Naseljenci otoka Katan za božič (igrali nismo še nobenkrat) oz. mogoče še nismo "pogruntali" igre. Najraje igramo Scrabble, Cluedo, Labirint, Sagaland, Scotland Yard, Holiday, Otok zakladov, če pa se nam neda nobeno od naštetih pa se gremo Ime Priimek Vas Država... (  te se najmlajša ne gre - 5 let). Ostale igre pa se petletnica vse igra enakovredno z nami. Ok pri Scrabble sve midve ponavadi skupaj. Pa naše imajo tudi zdržljivost pri igrah lahko se igramo tudi 4 ure pa se ne naveličajo. Aja stare pa so 13, 9 in 5 let.

(odgovor članu vicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: katero družabno igro?
15.11.2009 18:07:31   
5ra8
Mi imamo Catan, in moram rečt da je super igra. Vzame ti minimalno dve uri časa (če ne več) in je res treba fino razmišljat kam boš postavil svoje ceste in mesta, da boš pridobil čimveč surovin.

Sedaj nameravamo kupit še dodatke postopoma: Trgovci in barbari, mornarji in pa Mesta in vitezi








_____________________________

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: katero družabno igro?
15.11.2009 20:25:56   
vicki
Mi lahko razloži kdo na kratko Otok zakladov, cluedo, Sagaland,.....za vse te igre sem že slišala, ne vem pa kaj je bistvo njihove igre.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: katero družabno igro?
19.11.2009 21:08:07   
vicki
Danes sem bila v trgovini in sem malo zmedena. Katere naseljence otoka Katan naj kupim? za tiste nad 10 let ali Junior? Mika me Junior, ampak ne bi rada da se ga prehitro naveličamo. Kateri bi bil boljši? Hvala in lep večer vam želim. 

(odgovor članu vicki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?