metuljcek321
|
Hej, rojstnodnevnica tko zasedena, da ni mogla prej do čarunala Iskrena hvala vsem za prelepe želje, fantastične torte in tople misli - THANK YOU from the bottom of my heart. Saj ne dojamem še čist, da sem že v Kristusovih letih - kdaj so šla vsa ta leta mimo, ej? I wonder. In še kar je super lepo & fino, samo tu pa tam ne bi imela nič proti, če bi bla recimo ... 28 (ene par let, tko kot zvezde ) lex, congrats tudi bratcu, pa opala za dojenčka na poti - dobr si zrihtala, fina match-makerica si kakanje - aha, I did it again & again & again ... Donat, slive ipd. res delajo čudeže. Pojma nimam, kaj se je zapletlo down under. Samo, da je zdaj OK, hvala za vse nasvete. slikce - spet tko zlo lepe - julijčki so itak tanartalepši in tanartabolj simpatični seks po porodu - jep, definitivno ful boljši, se moram strinjat. Za novo leto so se mi kar solze usule, tko je blo dobr. Ne vem, no, mogoče sem bla še mal na višku hormonov, ampak se ni blo za pritoževat. Not at all In to se mi je zgodil že ene parkrat. Al so leta al pa je sam tko d bestičen feeling. Kako so naši bolančki? Držim pesti, da ste vsi OK & bo jutrišnji dan pravi dan za povratek v vrtec ... hm, hm, mi gremo nazaj po 2 tednih ... menda se bo spomnila svojih prijateljčkov in vseh fun stvari, ki jih tam počnejo kuhanček yesterday - skoraj mi je počilo srce od žalosti - sem bla že čist na tem, da pridem, potem pa je imela malčica tak šov, da sem samo gledala in se čudila (& skupaj z mojim, k je glih ob sedmih prišibal domov, mirila, božala, ...) - 45 minut se je drla kot jesihar (pa še majčken bolj - na koncu je bila že v iber hripava, pikica moja mala), ker ni, pa ni hotla zaspat. Nama se je že rolalo, res. Svaka čast tistim, k ste to dale skozi ali se še kdaj srečate s tako situacijo - to pa je bomba, priznam. Dr. je bil že pošteno na tem, da mu odpihne pokrovko Luckily enough je ob 20.15 otrok le mrknil, jaz sem bla pa tolk izmozgana, da sem se samo še pred TV počla, z mojim sva prebrala kar nekaj izvodov Lady, k smo jih dobili pri sorodnikih, tko da sva se umirila tudi midva Danes sem bla kar en mal prestrašena, kako bo s spanjem, ker ga svira od novega leta naprej (tj 3 noči so ble juhuhu bruhuhu dinamične - spraševati sem se že začela, če so nam zamenjali otroka ). No, pa jo je zdelalo in je mrknila ob klasični uri. Se je tud poznalo, da je čez dan spala samo pol urce (!) & še v to v vozeku, ko smo se šli nadihat prekrasnega barjanskega sončnega zraka - fantastičen dan je bil, res.