MAŠKA
|
Ja Rižkoo, hvala za mms! Super ideja za srečanje v Evropi! Do tja bi še jaz mogoče prišla In moramo se dobit, če ne bosta mogle vedve zaradi avtočka, se lahko jaz pripeljem do Celja, poberem vaju in se peljeva do Sončka. Le kakšen dan prej moram vedet, da z možekom zamenjava avto. V torek 9.3. imava z Živo posvetovalnico, tako da takrat ne bi šlo, drugač pa imam cel teden fraj. Liamu pa vse najboljše za 6 mesecev! Punce občudujem vas, ko si tako želite še trebuščka. No, sej v drugo sem si ga tudi jaz želela.... Ampak zdaj ko tako slabo spimo, ko našo Živo krčki matrajo, ko sem imela Mašo dva meseca kar skupaj nekaj bolno...me je kar groza, da bi morala še enkrat skozi vse to... pa ne me narobe razumet, grozno rada imam svoje pupe, ampak utrujena sem pa v zadnjem času zelo . tako si nemočen, ko je otrok bolan... Komaj čakam, da krčki minejo, se mi zdi, da bomo takrat zaživeli. Nocoj Živa do dveh zjutraj ni zaspala . Pred polnočjo pa nam itak skoraj nikoli ne uspe.