|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 20:46:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 20:55:45   
Naja31
Kao prvo, ne se toliko sekirat zaradi enih smeti.
Kot drugo, pa ne bi bilo slabo, ce bi se zdaj malo pogovorila ali bo kaj pomagal ko pride dojencek, ker sama ne bos mogla.
Midva z mojim sva imela kar hude bitke, da je sploh kaj sam naredil. Zdaj je star ze 3 mesece in mož tudi sam več postori. ampak še vedno je potrebno kar nekaj trdua z moje strani, da se gospod premakne.

Ma, ti nisem ravno pomagala, vem

Lp, Naja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 21:02:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 21:30:33   
Marogica
Oprosti bubabaya, da bom pikra. Vendar se kar pripravi, da bo tako tudi v bodoče. Če že zdaj ni uvideven, kaj šele bo, ko bosta oba neprespana zaradi dojenčka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 21:42:40   
Gina
Ne vem, bubabaja, če ni vsaj pol decev takšnih. Kaj naj ti rečem. Ali se sprijazni s tem, ali pa spremeni svojo taktiko. tale ne užge pri njem. On te ignorira, ti pa piz... Ampak v končni fazi sta na istem, kot da ti ne bi nič rekla. Torej nekaj naredi.
Jaz npr. mojemu njegove stvari vse po vrsti zmečem v omaro z oblekami - od mobijev do vseh milijonov listkov, šraufov, cd-jev... kadar ga že x krat prosim, pa reče vedno bom bom, pospravi pa ne. Pa se sploh ne jezi, ker ve, zakaj. Smeti mu naštimam v predsobo, direkt pred vrata, da se zjutraj spotakne ob njih, ampak nesem jih pa jaz ne, ker še tega pa ne mislim počet. Pa jih nese, sicer zjutraj, ampak jih. V glavnem, nehaj se razburjat, pa razlagat, pa prosit. To ne zaleže pri moških, razen za zelo kratek čas. Pa razumi, da so moški v resnici tako zelo utrujeni od svoje službe, kot me od vsega ostalega + službe. Res je to. Tako so narejeni. Ampak so pa za določene druge reči talentirani. Zato moraš tiste izkoristit. Če hočeš, da več dela, ga pa malo "prisili" z dejanji, samo moraš vedeti, da ti mora biti potem vseeno, če ne bo narejeno takoj. Moški ne znajo takoj, to jih ubija, kadar to od njih zahtevaš. Ampak naredijo pa, če uporabiš pravo taktiko.

Je pa res, da obstaja druga vrsta moških še. Ti vedno pospravijo za sabo, tudi marsikaj naredijo pri hiši, ampak ženski neprestano težijo za vsako malenkost. So pedantni pri sebi, pa kritizerski do drugih, tudi do žene. Kaj imaš zdaj rajši?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 21:53:45   
rija
ti dam en nasvet glede smeti: jaz jih postavim kar pred vhodna vrata, moj gre zmeraj prvi ven pa se še ni zgodilo, da bi jih pozabil! Glede pospravljanja pa nimam pojma, je moj skoraj preveč pedanten in v najini družini večkrat poslušam jaz kot on.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 22:16:34   
snorlax
Tudi jaz mu nastavim smeti direkt pred vrata, pa se je že zgodilo, da je šel mimo njih - jih ni videl!!?! Ja, hudiča, kam pa mu jih naj pripopam, na čelo?!

Včasih popustim in jaz nesem, včasih 10x rečem, včasih pa pop*...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 22:28:16   
polona2
Vsekakor se pripravi na to, kar te čaka, ker v prvih dneh in tednih materinstva bi svojega partnerja potrebovala še x bolj, kot kadarkoli prej...
Predvsem pa počivaj te zadnje dni in si polni baterije, srečno:rozica:!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 23:09:44   
piščanc
ups, takoj eno brco v rit, da se bo hitreje zmigal

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sem se razjezila zdaj
7.7.2005 23:11:14   
piščanc
:bravo: Gina, ti vedno zadaneš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 0:03:47   
MEGY_Patricija
Ma babe se moram smejat:)-:)-:)-:)-:)-:)-kot bi gledala in brala o svojem deci ku je večtal vse pospravljen a bo še vseeno najdu dlako u jajci je pač devica ti so taki imam strategijo horoskopa in drži kot pribito ko pa nekaj dni ni pospravljeno pa nič ne reče ti a danes pa nisi nič delala lej koliko cot imaš in podobno jaz pa mu pravim samo bom že sej mam cajt ku boš ti svoje puspravu te bom ziher ujela in prehtela pol pa je kot je mam zelo rada pospravljeno po stanovanju saj me jew tako učila mami in se mi to dopade će pa se mi ne da pa je pač kot je pol pa kak dan naredim za tri dni nazaj pa je.

Ma sej se nima smoisla jezit na dece taki so pa jih nobena ne bo spremenila :)-:)-:)-:)-:)-Razen če se bo adam ponovno rodil in ga bo Eva njega ustvarla in ne on njo:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 7:42:23   
k1
upam da sama živita, da bo videl, kako to izgleda, ko te par dni ne bo doma. pa pusti mu smeti, naj gnije v njih tačas....

razen če ne bo spet kaka mamica(tašča) prišla od kje in za sineka postorila, da ne bo ubošček tako sam in lačen.

kar ni nujno pusti, boš ja tja padla, ko bi morala it rodit!

lp:sloncek:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 7:54:09   
puncica
Jst bi kr pustila vse v rasulu, pa naj se spotika čez posode pa cote:)- Sicer pa hvala bogu nimam takih problemov moj naredi vse če mene ni. Tako je včeraj celo kuhno pospravil ko sem jst šla na lepše z RR-jevkami :love::love:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 8:04:41   
zgubljena
Ja, tudi jaz se podpisem pod Ginim post...zmeraj zadanes!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 8:36:36   
Natas@
Zlikaj samo zase, operi samo svoje, skuhaj zase,...

Pa bo mogoče skapiral.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 8:44:40   
mehurčica
Zmenita se, kaj bo kdo imel čez. Midva imava tako, da on poskrbi za kuhinjo(večinoma kuha in pospravlja-pomiva posodo), jaz pa ostalo. Če se mu ne da it ven z mano in Davidom, mu rečem, naj posesa ali pospravi in obesi perilo...itd. In se imamo lepo. Sem pa preden sem rodila, vse pospravila jaz, edino sesal je on. Ampak sva bila na svojem komaj od božiča-David pa se je rodil 12.1.

Edino kar pa verjetno ne bo nikoli nehal delat: puščat oblačila v dnevni sobi(no ja, sedaj jih že par dni ni:zmeden2: )in dajat umazanih stvari prat-jih ima kar naložene nekje na svoji strani postelje in nikoli ne vem katere so že za prat, katere pa še ne.

Sem videla na "prvič noseča" da se že bliža.:sloncek:9nebesa Držim pesti.:miska:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 9:15:32   
kalbo
Gina, zadela si žebljico na glavico. Tisto s takoj pa direktno v črno. Sem že enkrat rekel, da moški nismo sposobni razmišljat dveh reči hkrati.
Se nekaj namenim narest, recimo perilo dat prat, pa mi moja reče: " Lubi dej smeti dol nesi" Mi kar zacvrči v glavi, ker ona zahteva da to nardim takoj, ker se ji zdi da lahko to usput nardim, pa ne morem.
Sem jo pa že odvadil, po malem, ker vedno ko rečem bom, potem naredim, pa magari ob polnoči.
Kar se pa cunj tiče sva pa itak oba pujsa, tko da sva glede tega glih za skupi.

No pa moje delo je tudi likanje plenic, pa tistih tetra prtičkov al kaj so že za rito brisat. Vedno gledam v predal, da jih nebi zmanjkalo. Ko jih začne zmanjkovati jih že zlikam. Jih ni še nikol zmanjkal. Ne moja skos "Lubi kdaj boš pa kej zlikal" ko vidi da mi je zacvrčalo, "pa sej samo vprašam" :);)

Če moški vsaj malo zastopi kako delujejo ženski možgani in ženska zastopi kako moški, je življenje v dvoje prav super. Po vsakem cvrčanju v glavi, je pri nas obvezno smeh.
Mam pa sodelavca, ki dobi zjutraj na mizi seznam opravkov. Pa pravi da je tako najboljše, ker zjutraj bolje funkcionira kot popoldne, pa vse lepo nardi. Volk sit, koza pa cela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 9:24:35   
Bejba
Moj :love: je bil od svoje mamice navajen, da ga je pedenala od spredi in od zadi, potem pa je prišel k meni v roke in nič več ni bilo tako kot prej ;).
Na začetku so bile kar bitke, moram rečt, vendar sem parkrat rekle lepo, potem pa ubrala svojo taktiko. Če ni dal umazanega perila v koš za perilo, sem ga pustila tam k je bilo in ko ni imel več kaj za oblečt, je pač moral dati v koš za perilo. Vedno sem ga opozarjala, da ko da štumfe prat, naj jih pravilno obrne, ker mi je šlo blazno na živce vsakega posebej obračati, ko sem obešala perilo. Pa ni zaleglo. Potem sem jih obesila in posparvila točno take kot jih je vrgel v koš. Pa je pomagalo, ker je bilo lažje štumfe pravilno sezut, kot se potem matrat z obračanjem preden jih je obul ;). Ko ni pospravljal za sabo posode, je tudi jaz nisem in po parih dneh je bila na pultu poleg umivalnika umazana vsa posoda kar sva jo premogla......in še kup zvijač, ki so pri meni pomagale.
Sedaj je res vzoren mož (opa, še malo pa bo mož ;)) in mi res pomaga - za sabo vedno vse pospravi (tako v kuhinji kot oblačila), posesa, pobriše prav, včasih tudi kaj zlika, obesi perilo,odnese smeti....poleg tega da ima okoli hiše ogromno dela, ker rihtamo okoli.
Tudi odkar imamo malega škratka, mu ni problema njega spedenat (ga previje, skopa, nahrani,....), tako da se je res popravila za 150%. Pa naj še kdo reče, da se deca ne da naučit. Meni je uspelo in sedaj smo vsi zadovoljni :bravo:.
Mogoče pa tudi tebi uspe s kakšnim podobnim trikom, ker vem kako je težko če si za vse sama.

LP; Bejba :rozica:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 9:27:56   
Bejba
Aja, da dodam še tole h Kalbotu. Tudi moj je alergičen, če mu rečem: Kaj pa tole, kdaj boš pa tole naredil?, če takrat že kaj drugaga dela. Kar pikce dobi in njegov odgovor je samo: Ja, kdaj????????? In potem sem raje tiho, ker na koncu itak naredi, če jaz 10x rečem ali pa samo 1x.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
8.7.2005 9:55:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 9:58:09   
Anonimen
Ha, ha, ha, zdaj sem se pa še jaz nasmejala. A da bi še kruhka imel? Ja, ubošček no. Saj če bo še malo čakal, bo ubogi kruhek k njemu prišel. Samo mora fino meditirat in prepričevati ljubi kruhek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 10:11:58   
kalbo
Sam bi problem ratal, ko bi ga kruhek ubogal, pol bi pa še nožka za kruhka prosil naj pride.:zmeden:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
8.7.2005 10:15:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 10:18:08   
kalbo
Vso srečo in veliko uspeha še z moške strani:):):)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   sem se razjezila zdaj
8.7.2005 11:34:47   
Baldi
Redko se javljan na tem forumu, a tokrat se ne morem zadržati:)

Vedno znova se nasmejim, ko berem te tvoje komentarje, Gina. Ker navadno odgovarjaš "na dolgo na široko", se ni težko najti v kakšnem izmed opisov:). Navajam:
"Moški ne znajo takoj, to jih ubija, kadar to od njih zahtevaš. Ampak naredijo pa, če uporabiš pravo taktiko."

Drži kot pribito, vsaj pri meni:ups:

LP:pujs:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?