| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 

| 

Uporabnik             |                   |     
	 | 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:19:09 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  claud         IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  claud         IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      claud....kako je v službici?          Hej!      Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko....         V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok      S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo         Kako ste kj vi?      Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat          o full sem vesela da ti je kul v službici            ........boš videla da se boš tudi z tadrugo ekipo ujela                  mi smo uredu.......Hana nas je začela vodit oz, prime za 1 roko in gremo,tko da bo treba počasi še čevlje kupit          Wau bravo Hanci!!!!!!!!!11            A ni lepo ko te prime za roko in te odpelje nekam...v neznano             ja,nabijava kilometre po stanovanju                  .....zdej tud full s poganjalčkom šeta,tko da še je upanje da moja pupa shodi       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:19:54 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      o Hana je pa kr zakorakala v svet....            ...bejba...zdej pa bo sprehodkov!!!         ja samo ko ima dost se kar dol vsede       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:20:03 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  claud         IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  claud         IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      claud....kako je v službici?          Hej!      Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko....           V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok        S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo           Kako ste kj vi?      Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat            o full sem vesela da ti je kul v službici                    ........boš videla da se boš tudi z tadrugo ekipo ujela                            mi smo uredu.......Hana nas je začela vodit oz, prime za 1 roko in gremo,tko da bo treba počasi še čevlje kupit          Wau bravo Hanci!!!!!!!!!11                  A ni lepo ko te prime za roko in te odpelje nekam...v neznano                 ja,nabijava kilometre po stanovanju                              .....zdej tud full s poganjalčkom šeta,tko da še je upanje da moja pupa shodi                                       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:20:49 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm.......ti si čist preveč pridna                                   ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela                  ne biksaj ga                  mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto                

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:21:53 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  claud         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      večerja v želodčkih naših mulčkov...zdej vrsta za v kupatilo...ma, ne morm verjet, da mam svežo frizurco...sm celo utegnila neki zase narest      jz sm pa 2 stroja zložila in 1 speglala..1 še v sušilcu..čaka na večerne urce      kuhna kr ok      zdej morm pa še saški pomagat mal lase posušit...ma tako čupo               Ti si en cel multipraktik               Jst bi s takim tempom pregorela          hja,jaz tudi       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:22:07 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  claud         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      večerja v želodčkih naših mulčkov...zdej vrsta za v kupatilo...ma, ne morm verjet, da mam svežo frizurco...sm celo utegnila neki zase narest      jz sm pa 2 stroja zložila in 1 speglala..1 še v sušilcu..čaka na večerne urce      kuhna kr ok      zdej morm pa še saški pomagat mal lase posušit...ma tako čupo                 Ti si en cel multipraktik                       Jst bi s takim tempom pregorela                  ne, ne, ne..sej vsak dan ni tko...sm pa tud mal pregorena od časa do časa...to je res..zato mi pa shujševalna slabo laufa...k če ne jem..pol se kr neki tresem                ..da ti je kul v službi...sej sm vedla...ta delovne in lušne imajo povsod radi!!!        

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:22:33 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:23:18 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš? 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:24:07 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm.......ti si čist preveč pridna                                             ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela                          ne biksaj ga                            mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto                                   mene se pa spomnladanska utrujenost sploh noče prijet...šit..pa bi včas prov pršlo...sam je s ta velkimi kr dost dela....joj, čez vikend greve pa z mojo ta velko za valeto kupvat...sem ful hepi in ne hepi...vse v enem...kok je cajt zletel                

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:25:43 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm.......ti si čist preveč pridna                                             ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela                          ne biksaj ga                            mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto                                   mene se pa spomnladanska utrujenost sploh noče prijet...šit..pa bi včas prov pršlo...sam je s ta velkimi kr dost dela....joj, čez vikend greve pa z mojo ta velko za valeto kupvat...sem ful hepi in ne hepi...vse v enem...kok je cajt zletel                      u šopinggggggggggggg            ........boš ti spet živce zgublala k ji ne bo nič všeč   ......kam pa gresta v šoping? 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:27:14 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš?          če sm ful pridna in zaužijem sam 1200kcal na dan...pol morm zvečer mal grešit, ker se mal tresem...pa mi je zadnjič neki čudn slabo ratal, pa je moj popizdil in je reku, da bom mogla še mal počakat, da mali mal zraste..pol se bom pa kakih drastičnih sprememb lotila....se je čist razpištolu..zdej pa mal manj pazim....idealne teže zgleda še ne bo kmal...zdej imam pri 170 cm...ene 75 kil in bi rada prišla na mojih 66-68...takrat sm se najbol fajn počutla      

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:28:30 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš?          če sm ful pridna in zaužijem sam 1200kcal na dan...pol morm zvečer mal grešit, ker se mal tresem...pa mi je zadnjič neki čudn slabo ratal, pa je moj popizdil in je reku, da bom mogla še mal počakat, da mali mal zraste..pol se bom pa kakih drastičnih sprememb lotila....se je čist razpištolu..zdej pa mal manj pazim....idealne teže zgleda še ne bo kmal...zdej imam pri 170 cm...ene 75 kil in bi rada prišla na mojih 66-68...takrat sm se najbol fajn počutla            se strinjam s tvojim-na izi se loti diete                  .......si pa pridna da se držiš                

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:29:03 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm.......ti si čist preveč pridna                                                       ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela                                  ne biksaj ga                                      mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto                                             mene se pa spomnladanska utrujenost sploh noče prijet...šit..pa bi včas prov pršlo...sam je s ta velkimi kr dost dela....joj, čez vikend greve pa z mojo ta velko za valeto kupvat...sem ful hepi in ne hepi...vse v enem...kok je cajt zletel                                  u šopinggggggggggggg                    ........boš ti spet živce zgublala k ji ne bo nič všeč     ......kam pa gresta v šoping?             ma, se mi zdi, da bo kr fajn...k se ful veseli, da bova šli sami....deci se bojo sami sebe živciral...pa mal ima idejo kaj bi...jz pa zase tud...bova pa šle v Emporium, mango, zaro...tko nekak tist krog...bi pa obe radi neki takega, da bove tekom poletja še kdaj gor navlekli        

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:30:05 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš?          če sm ful pridna in zaužijem sam 1200kcal na dan...pol morm zvečer mal grešit, ker se mal tresem...pa mi je zadnjič neki čudn slabo ratal, pa je moj popizdil in je reku, da bom mogla še mal počakat, da mali mal zraste..pol se bom pa kakih drastičnih sprememb lotila....se je čist razpištolu..zdej pa mal manj pazim....idealne teže zgleda še ne bo kmal...zdej imam pri 170 cm...ene 75 kil in bi rada prišla na mojih 66-68...takrat sm se najbol fajn počutla              se strinjam s tvojim-na izi se loti diete                              .......si pa pridna da se držiš                                   tenx...      ...sej če sm brez sladkarij in kruha...pol gre kr hitr navzdol      

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:31:01 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

vau...še mal pa smo na 200        ...kva smo čveke           

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:32:38 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij            ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice         .......upam da bosta kaj najdli             

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:33:17 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      vau...še mal pa smo na 200        ...kva smo čveke                 čist (pre)hude                        tokrat ne odpiram jaz    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:37:15 
				    |   
			   | 

| 

| 

simonakr

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      o Hana je pa kr zakorakala v svet....            ...bejba...zdej pa bo sprehodkov!!!         ja samo ko ima dost se kar dol vsede                Čebela to se tud naša! 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:38:51 
				    |   
			   | 

| 

| 

Ajvy

| 

oi...glava me boli..zelo...zato nakratko...      ČEbela..mi smo se tut potepali po sončku..matr je bilo luštno..se mi zdi ,da so otroci kar zelo bolje volje       Črtica...tebi se pa vidi da si zelo vesela sončka..in tako je prav    ČEstitke za vrtec        no...vidim,da je veselje pojenjalo...upam,da vseeno najdeš kakšno dobro plat tega...      petrušk...držimo pesti za naslednji mesec                 sjmm..počij počij..prijateljčki počakajo...   joj...lasje..jst si jih zdej ne smem prat...uf...to pa ne vem kako bom zdržala...      Katjuša..jst mislim, da je tvoj samo preutrujen....       za njega       Simonakr...matr ti maš pa čist delovni dopust           Čebela...jst nimam več puzzle pene..pa tut nikoli več je ne bi imela..sem bila tako razočarana...pa to si moral skoz sesat...pa sesat..pa sesat..pa vse se je gor limalo...          

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:39:03 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  simonakr         IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      o Hana je pa kr zakorakala v svet....            ...bejba...zdej pa bo sprehodkov!!!         ja samo ko ima dost se kar dol vsede                Čebela to se tud naša!       ja samo tvoja že hodi brez da bi se držala....Hana nas bolj sprehaja recimo iz dnevne v spanico in kaj zanimivega najde in se vsede.....upam da se bo kmalu spustila,ker le jaz jo vodim za 1 roko,vsi ostali za obe    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:40:22 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij                    ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice               .......upam da bosta kaj najdli                              a od sportine??    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:41:33 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

ajvy........čer.........ti si čist preveč pridna s komentiranjem            ........         da glava kmalu neha bolet......kdaj pa ti šive ven poberejo?.....hvala za odgovor glede puzlov......ja pri nas so spodaj tudi polni las    in skos sesam......sonce pa tko mene kot Hano zmatra       

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:44:05 
				    |   
			   | 

| 

| 

Čebel@

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij                    ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice               .......upam da bosta kaj najdli                              a od sportine??          ne ne.....nasproti millerja in BC je HalaA(7,8) in tam notri v eni od teh trgovinic je ena prav za te tamlade-so same take majčke moter ki so elegantne ampak pašejo tudi zraven kavbojk....pa milijon kiklic in oblekic....pejta en krog po hai,mogoče vama jo celo rata najdet(tgovino) 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:44:33 
				    |   
			   | 

| 

| 

Ajvy

| 

Mihailo....kolk je fajn...na slikicah....   Naša Tisa je tut zadnjič prvič lulala na kahlico..kolk je bila smešna...res...      ČEbela...the best za regres          Bravo Hana za korakanje             Claud...upam,da te potem kmalu nazaj premestijo med te fajn punce             Sjmm..super za frizurco          V Hali A Je American..pa še nekaj..majo prav take lepe oblekice...ne škodi it pogledat     

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09   15.4.2010 20:45:33 
				    |   
			   | 

| 

| 

sjmm

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@         IZVIRNO SPOROČILO:  sjmm      IZVIRNO SPOROČILO:  Čebel@      sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij                            ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice                     .......upam da bosta kaj najdli                                      a od sportine??                ne ne.....nasproti millerja in BC je HalaA(7,8) in tam notri v eni od teh trgovinic je ena prav za te tamlade-so same take majčke moter ki so elegantne ampak pašejo tudi zraven kavbojk....pa milijon kiklic in oblekic....pejta en krog po hai,mogoče vama jo celo rata najdet(tgovino)          vidm, da bova mogle na pravo turo....tenx                

| 

| 

| 

| 

Najbolj brane vsebine v rubriki3 jesenske ideje za ustvarjanjeTo so 3 simpatične jesenske ideje za ustvarjanje z otroci. Naredite lahko veverico, ježa ali leva.
 Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Zadnje s foruma 

Otroška trgovina na internetu 2.delnada56Kaj najraje bi kupovali preko interneta?otroška obutev (
6%)

otroška oblačila (
22%)

otroška oblačila in obutev (
6%)

otroška športna oprema (
29%)

vse troje in igrače (
37%)
Število vseh glasov: 140Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!