Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Da ne govorim kolk je bilo joka.
jok,obup,razočaranje, tak da mislim da psiha orenk dela svoje!!vidim pa da jo midve na isti dan ne pričakujeve,tak da upam da nalulave en velik +!!!
.
Očitno sem si tako močno želela da bi bila noseča.
je bilo dosti bolj sproščeno pa sva vseeno na dva dni, bomo videli. O sem si zračunala nekje da bi naj bila prejšnji četrtek, špika me ves čas na desni strani, bomo videli, pustmo se presenetit. Me je pa kr malo ruknu ta izcedek včeri, ful je bilo rjavo čez cel vložek, prej tega še nisem opazla, te tri mesece in včeri ko sem vidla sem takoj pomislila na vgnezitev. Ne upam se pa preveč veselit, ker je velika možnost da ta mesec moje tečke zaradi pco-ja sploh nebo. Po moje se je vse vrnilo v stare tirnice. Zdej je itak bila samo zaradi klomifena, ta mesec ga pa nisem jemala več in ne vem no kaj pričakovat. Punce na koliko dni pa rata ta vnezitev??? kolikor sem slišala ta 5-9 dni rabi jajčece da se vgnezdi in po mojih izračunih je bil včeri 5 dan od O in me mičken pa črviči kaj je pomenil ta izcedek.
ALI
PRIČAKUJEMO:
Tako, navijam za vse nas, da sanje postanejo resničnost.
pol pa veselo naprej z mislimi da bo vse v redu.
, samo potihem upam da je ne bo 9 mesecev
(teden dni me mantra glavobol, pa kake 3 dni imam zelo boleče bradavice na prsih-v 1 nosečnosti je bil to znak nosečnosti), če pa bo prišla, pa grem naslednji teden itak v Mb dat kri, pa potem še UZ, pa bomo videli junija kako naprej!
.Vsem ostalim pa želim da nalulate čimprej pluse da gremo naprej vse skupaj klepetat v novo temo januar 2011.
.
nosečke
vlila, potem sem se pa zbudila, pa šla na wc, pa je bilo tako nekaj kapljic krvi, potem sem se pa zares zbudila in še hvala Bogu ni bilo še nič krvi. Ta mesec sem pa res nestrpna pa ne vem, kako bo če bom dobila