Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
danes zjutraj mi je pokazalo močno
.Popoldne naredim še en test,da se prepričam :) 
Bravoooo! Zelo sem vesela zate! Uživaj v
!
. Izcedek je temno rjav in na vložku komaj opazen (v celem dnevu bi bil majhen krog). Ko se na WCju obrišem, je svetlo roza, komaj opazno ... Ponavadi imam menstruacije močne, menjam vložke na vsaj 2 uri, teče in je rdeče krvavo. Bi mi svetovale test ali je prehitro? Prsi so bile boleče, zdej so bolj otečene, pa včeraj in danes mi je blo zjutraj full čudno v želodcu ...
in bi jemala Klomifen ...
Pred kratkim sem bila pri ginekologinji, ki mi je rekla, da bo O v kratkem. Čez nekaj dni po odnosu pa sem na wcju opazila majhen rdečkast izcedek, drug dan pa rjav. Zdaj čakam na
, ki naj bi prišla v nekaj dneh. Kaj bi to lahko bilo??
snoč pa zagledam na hlačkah roza madeže - seveda sem v upanju da drug dan izgine odidem v posteljo nakar se ob pol 2h zjutraj zbudim in zagledam malce več krvi...
nevem kaj bi bilo to mogoče hormončki nagajajo;čeprav sem imela 10.02.-15.02.2010 redno na 31dni
in me je to kar presenetilo
, ker mi ni dalo miru sem še enega naredila zjutraj preden sem šla na pregled in mi je prav tako pokazal