Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
sva na Ovulacijo, v petek 21.5.,
pa še to me zanima. sva bla pridna v času plodnih dni in potem je prišla ful šibka krvavitev, zdaj mi je pa vsaki dan slabo, neka čudna slabost, ampak test je pokazal negativno. mogoče je samo psiha. hvala
, sicer komaj 2.mesec vendar sva s prvim takoj zanosila, da sva bila kar razočarana prejšnji mesec da se ni prijelo. pri meni je delovala psiha, kljub temu da sva neredila ene 3 teste -negativni vsi seveda- ...tako zelo sem bila prepričana da sem
, pa še mož je tako prepričan deloval, da sem si kar predstavljala pikico v trebušku...skratka tako sem bila pozorna na nosečniške znake, da sem jih preštela vsak dan fulll-ni kaj prevelika želja-skratka od stresa in razmišljanja sem imela
šibkejšo in krajšo....skratka... upamo da bo tokrat....zdaj sem spet v pričakovanju kaj bo, ker sem glih v tistih plodnih dneh...in čeprav ne
non stop , ker se nočeva s tem posiljevat in obremenjevat ...upam da je,,,,