blanč
|
Tole srečanje s tisoč čevapi MORA BIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem za 4, ker peti je že rezerviran, seveda, če bo z bernardkom en dan prej vse vredu, gremo na slikanje glave in ga bodo dali v narkozo ampak jaz v našega junaka ne dvomim in bom že kar jutri pripravila tri puhovke za v Mostec Takole se nam vsem počasi končuje naše druženje z otročki in služba kliče. Kako hitro je minil čas... Čeprav se mi zdi, da nonstop v nekem pričakovanju. Najprej, samo, da se enkrat nasmehne, potem, samo, da enkrat sam sedi, samo, da enkrat vse je, samo, da enkrat shodi... Vsaj jaz sem venomer v nekem pričakovanju... Zdaj si želim samo, da jima dam par evrov in gresta sama na postajo na pleskavico, pol sem pa zmagala Trenutno obema poganjajo zgornje trojke pa kar dobro prenašata, malo uzbune ponoči ampak ok, naj jima bo. Bernardek še vedno ne hodi, naredi par korakov se veselo vrže na rit in gremo po kolenih...Se mu vse oprosti, ko je tak dobrovoljček, vedno nasmejan, pripravljen na cartanje in talanje poljubčkov, kar pa ni ravno odlika njegove mlajše sestre, ki je taka huda, preveč zahtevna in preveč...eh no, sej je cuker Mi v vrtec letos še ne gremo ju bosta čuvala dedi in babi, se že zdaj veselita ... Morje nas bo videlo od 10 naprej, komaj čakam, upam, da bomo malo s podgančevo družino, da se naužijem še njenih dveh kobacačev. Moram vam pa povedat da je želja po dojenčku neizmirna ampak mislim, da ga ne bo moj kar z zobmi škripa ko mu omenim, le zakaj??? Škoda, ker nisva mlajša, sigurno bi imela še... Upam, da se drug teden res vidimo.