|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj dragi...
31.7.2005 14:49:41   
leah
Evo babe;),da se mal pohvalim,oz.da pohvalim mojega.Zadnjič sem že pisala na "vsak dan" o South Beach dieti in da sta kolegica in kolega full shujšala...no evo...ok imam idealno telesno težo,a bi bila rada še bolj fit,predvsem pa zdrava...in sem se odločila,da bom še malo shujšala po tej metodi,ker meni neko stradanje ne sede.Tukaj pride na vrsto moj dragi...in namreč,res da je full proti načeloma,da jaz hušam,ker po njegovih besedah nimam kam...ampak je bil vseeno tako zlat,da mi je na Amzonu kupil original knjigo-South Beach Diet(naša prevedena knjiga ima iz meni neznanega razloga kar 60 strani manj-kdo bi vedel zakaj)...jutri začnem...prijavila sem se na netu Southbeachdiet.com,na enotedensko hujšanje oz.bolje rečeno prehranjevanje pod nadzorom avtorja te knjge...oz.mi je moj plačal....in danes je že navsezgodaj zjutraj sedel pred računalnikom in si zapisoval sestavine,ki jih potrebujem za jutrišnje obroke....on se je namreč odločil,da mi bol celih 14 dni 1.faze kuhal hrano.Zajtrk,malico,kosilo,malico,večerjo...:bravo:
Je zlat a?:)-:)-
Zdele pa jem čokolado,ker od jutri dalje pričnemo z zdravim življenjem...hehe
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moj dragi...
31.7.2005 15:31:03   
Mariposa
Res pohvale tvojemu dragemu:bravo:

Mepa zanima, če bi bila ti tako zlata, pa nam teh 14 dni poročala točno kaj ješ, da se še me kaj naučimo?:ups: Mogoče se bom še jaz navdušila za to dieto:)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moj dragi...
31.7.2005 15:39:29   
gamini


Se pridružujem Mariposi: vsa pohvala tvojemu:love:!

Mene tudi full zanima, kaj boš jedla teh 14 dni:ups:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moj dragi...
31.7.2005 15:44:41   
leah
Ej baje,da full,ker ni finta v tem,da ješ malo,no zjutraj za zajtrk,v modelčkih za muffine šunko,zelenjava injajce ter brezofeinska kava z rdečim alpcem.Za malico pa neke puranje zavitke:ups:Kosilo beefsteak z jajcem in solato...naprej pa ne vem.Skratka 14 dni nič makaronov,krompirja...ogl.hid.temveč veliko mesa,zelenjave in jajc...pa nič sadja.Potem pa sledi 2.stopnj...kam vam pišem?

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moj dragi...
31.7.2005 15:49:32   
Mariposa
Lahko kar tu, lahko pa novo temo odpreš. SEm rezervirala v knjižnici SLO verzijo in če bo v redu, bom potem pa še jaz na amazona skočila pogledat.

Hvala:rozica:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moj dragi...
31.7.2005 15:51:10   
gamini


Že v naprej, hvala, leah!:bravo:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moj dragi...
31.7.2005 15:56:00   
leah
veš ti priporočam,da kupiš kar angleško verzijo,že zaradi tega,ker je v slovenski 60 strani manj,pa še dražja je:zmeden2:Ej nimam pojma,kdo je bil tolk pameten,da je kar eliminiral celih 60 strani.Aja pa baje,da je slo.verzija prirejena slovenskim prehrambenim navadam-kar pa vsaj za moje pojme potem ni več South Beach Diet-ampak "some slovenian shit od South Beach diet"
Sicer ti pa vse piše na www.southbeachdiet.com,tako,da knjige,vsaj slovenske res ne rabiš.Tam ti res vse piše...samo znati moraš angleško.
Ja bom jutri napisala na "vsak dan",da me nau tukaj kdo kenslal,ok?
Aja,no pa če naročiš preko Amazona,ti ob nakupu podarijo enotedenski prehranjevalni on-line načrt,s tem,da ti naredijo vsakdanji jedilnik,pa še tega avtorja oz doktorja lahko vprašaš vse kar te zanima.Se splača.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moj dragi...
31.7.2005 16:03:18   
Mariposa
Aha,no ok. Bom pa potem počakala tvoj jedilnik pa tvoje rezultate in potem magari kar prek Amazona naročila:).

Drugače pa če katero zanima je tu še en članek:

http://www.vecer.si/vecer2002/Preslikava/BOB/7dni2002/defaultXasp-07217dni-008/KAJ060ID05414250KK01.Htm

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moj dragi...
31.7.2005 16:06:29   
Mariposa
Še eno vprašanje. Katero od teh knjig pa imaš:zmeden2:

http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/103-7820193-1477459

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moj dragi...
31.7.2005 16:07:51   
Mariposa
Ajej, ne dela. Meni drugače iskalnik na Amazonu vrže malo morje teh knjig o tej dieti8)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moj dragi...
31.7.2005 16:15:33   
leah
Mene je zadeva prepričala,že zadnjič,ko sta prišla na obisk kolegica(ki sicer ni bila nikoli debela,ampak sej veste kake smo "babe",samo malo večjo zadnjico je imela,on pa trebuh,kar je tipično za moške) .Mi je kar sapo vzelo,sem ji rekla:"Ti sam si pa shujšala a ne?",njemu isto,ja baje,da sta se strogo držala te diete in jima je uspelo.Jedla sta na full,migala(vsaj tako pospešeno)pa nič.Nisem mogla verjet:)no ampak jima verjamem.Jaz imam pri svojih 163cm,56 kg,rada bi jih imela pa 50,debela nisem,imam pa malo oblog(takih,ki nas npr.najbolj motijo,ko oblečemo kake kavboje;)na riti,trebuhu,boki.Pravijo,da sem ok,ampak bistvo je v tem,da bi se rada sama bolje počutila in spet zapela v pasu vse tiste hlače,ki sem jih nosila pred:nosecka:.Nimam časa non stop telovadit,pa tudi energijo rabim.Rada imam meso in zelenjavo,rada jem in se počutim dobro,zato sem spoznala,da je ta način prehranjevanja ravno zame.
Pa verjamem,da bom tudi bolj zdrava,....torej jutri zvečer in naslednjih 14 dni vam poročam o vsem...o hrani in počutju,ter efektu same diete.



(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moj dragi...
31.7.2005 16:18:53   
leah
Jaz sem naročila to ta plavo "Hardcover"-trde platnice,ker imaš pa tudi z mehkimi platnicami,je pa cenejša ta.Ja knjig je ogromno,tudi posebej receptov...samo ta je najosnovnejša...

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moj dragi...
31.7.2005 16:21:11   
leah
Aja gor piše:Fullproof Plan for Fast and Healthy Weight Loss.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moj dragi...
31.7.2005 18:05:47   
leah
Pizzzz..zaj.... sem...ni ta,ampak una ta prva knjiga,original vglavnem.sej dobim jo ta teden,ker jo jutri pošljejo iz ZDA,ta teden bom izkoristila tisto brezplačno prehrambeno in dietno svetovanje na netu.
Se opravičujem za napako.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moj dragi...
31.7.2005 18:24:58   
Mariposa
:)- Mi boš potem ko jo boš dobila povedala kako si zadovoljna, pa točen naslov prepisala, prav:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?