aleži
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: aleži IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. So se pa na naši šoli lepo potrudili in imamo sedaj v januarju že tretje srečanje: angleško čajanko . Kako pa je kaj na vaših šolah? uauuu pri nas še nič IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A že veste koliko razredov bo? Pri nas baje kar trije. pri nas verejetno 4 razredi isto kot lansko leto, ker je veliko otrok. Jih pa bodo vse razdelili na 4 razrede (cca 6 otrok iz vrtca v vsakem razredu). Sem se kar že prijaznila čeprav na začetku mi je bilo kar malo hudo. Aleži a res ? To pa ni fajn. Meni se zelo dobro zdi, da otroci že prej spoznajo šolo, prav tako starši. Pa malce se jim tudi prikupijo . Sej veš kdo pa nima rad telovadbe, pravljic in čajank . gredo z vtcem na ogled...sem se pa odločila, da ko bo vpis gre z nami na ogled. On sicer ve kje je šola ker gremo mimo z avtom.... to je vse! A mogoče veste po kakšnem ključu jih bodo delili? A, B, C? Na eni drugi šoli, jih imajo po mesecu rojstva, npr. jan.-apr., maj -avg., sept.-dec. se mi zdi to zelo fajna razdelitev. No to je tudi eno od vprašanj za sd . ne, pojma nimam. Kaj se tiče torbe, jo imamo mi že doma . Pravijo, pa da ne rabimo komplicirat, ker jo itak puščajo v šoli čez teden, prinesejo in odnesejo jo pa starši. Jaz bi tukaj bolj upoštevala otrokove želje, naj ima veselje kar se tiče torbe, naš bi imel kakšne gormite, ben10...samo to se meni ne zdi ravno primerno. Mah! Rada bi kupila torbo,da jo bo imel vsaj nekaj časa.
|