Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 6:07:56
|
|
|
|
tecka
|
DH, dobrojutro Danes se mučim že navsezgodaj, ampak uspelo mi je z neta snet risanke Gustav. Moji mlajši sodelavci me na kavi gledajo kot da bi padla z neba in pojma nimajo kaj za ena risanka je to. Pa tudi tu bo podobno kot s pisateljem Ksavrom , razen mogoče Bjondi je že dovolj izkušena, da se mogoče spomni Gustava. Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 7:21:51
|
|
|
|
dreamhorse
|
Aha, zdaj si me pa... si pa res zgodnja. Dobro jutro... Spet ne morem videt slikic, bom doma pogledala. Očitno je mini dobila službo, da je ni. Danes bomo v ulici dobili novega člana. So sosedo peljali v bolnico rodit, je že včeraj bila kar precej utrujena videt. To pa bo luštno.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 7:22:13
|
|
|
|
dreamhorse
|
Kdo je Gustav? Sem poguglala, pa mi ni znan.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 7:24:43
|
|
|
|
tecka
|
He, he, Gustav... http://www.youtube.com/watch?v=TgTe6bn41-E pa vidim, youtube poleg njega ponudi še risanko Lolek in Bolek. A te se kakšna spominja? Ja, svet se vrti naprej, saj jaz pa novejših ne poznam.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 7:59:03
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! O Tecka in DH sta že pridni. No jaz pijem kavico in malo na Nextu gledam oblačila.Vse imajo lepo in jaz bi kar vse naročila. Moram počasi puncama kaj kupiti za poletje ker junij bo kmalu tukaj. Tecka lepe fotke.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 8:00:22
|
|
|
|
dreamhorse
|
Lolek in bolek, pa maksi pes fik, bojan, krtek, Baltazar, banana njam, pa še kaj bi se našlo Pa najbolj se spomnim risanke Zgodbe iz Narnije, po katerih so zdaj nastali zame trije full dobri filmi.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 8:01:24
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jutro Bačko.. Jaz sploh nočem gledat nexta, itak ne morem nič naročit, če pa bi, pa bi šlo verjetno za velikkke cifre... Nimam meje, ko kupujem za malecko.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 8:15:36
|
|
|
|
10ka
|
tecka - jaz poznam gustava!!! pa loleka in boleka tudi. trenutno sem v iskanju baltazarja, saj je naša najmlajša čist utrgana nanj. starejša pa (na moje veliko začudenje) uživa v risankah iz animateke, do katerih sem prišla po čudnem naklučju. med tem pestrim izborom pa vedno in sploh kraljuje naš edini in najboljši nodi. poganjalček - včeraj sem kupila katji kettlerjeveka 10 colskega in se je že gor usedla. sam je še zelo previdnatak da bomo videli, kako bo. vsekakor jo žene želja, da bi bila podobna starejši sestrici, ki ima prav takega, samo večjega
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 8:23:40
|
|
|
|
bačko
|
Ja jaz dam full velik že v košarico potem pa vidim znesek in kar brišem na koncu pa rečem da bom šla še malo pri nas pogledat.Sem pa Žani naročila supergice samo so ji nažalost prevelike.Bodo pa pač za kasneje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 8:33:24
|
|
|
|
mini86
|
ne žal službe nisem dobila..kao zato ker rabjo eno za 8 ur..a sama mi je predlagala da bi hodila en teden do 15h en pa do 16h--ah ja..pustmo zdej to je že mimo..verjamem da je vse za neki dobr in mogoče če bi me kle sprejel nebi mogla dobit še ene boljše službe ker jo pač nebi iskala... mal me je groza ker sm glih pred poletjem in morjem brez šihta.. držim pesti zase da čimprej najdem kej kar mi ustreza.. drgač pa tecka hvala za vprašanje Srečko je pa res cuker..z unimi očkami..to bodo punce še padale gustav????ne ni med mojimi.. moje so..tomažek in svetilnik, medvedek uhaček, zobna vila, leteči medvedki, pipi in melkijad, maksi pes fik-al neki tazga, bojan, smrkci, leteči medvedki, gasilec samo..................................................................... sm pa že tamali naročila da ko bo imela čas da mi vse sname dol iz you tuba in da na cd da bo celi gledu te risanke ker te dons so mal viju viju ah next je razred zase..veliko lepih stvari za veliko denarcev no celi bo pa jutr kr doma..bova šla mojo mami v službo pogledat, pol pa domov barvat jajčka, pa pečt šunko v testu pa verjetno še pjane neveste
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 9:13:52
|
|
|
|
bačko
|
Mini škoda da nisi dobila službe ampak kot si že sama napisala za vse je neki dobro. Pri nas pa bodo punce v vrtcu barvale jajčka.Jaz jih bom jutri kar sama barvala.Bi se spravla pečt tudi šunko v testu samo ne vem če mi bo vse jutri zneslo ker delam popoldne. V nedeljo pa bom vse domače povabila kar k nam na kosilo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 10:16:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, vseh omenjenih risank se spomnim. A se katera spomni ene risanke, ko je bil dimnikarček, ki je nosil v roki lestev, ter skos žvižgal eno pesem. Zraven pa je imela enega črnobelega mucka. Se katera mogoče spomni naslova?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 10:18:14
|
|
|
|
dreamhorse
|
Aja, mini.. kot si rekla... mogoče boš dobila kje boljšo priložnost. Pozitivno razmišljanje, pa bo... držim pesti, da kmalu. In ja... današnje risanke so vse take čudne... teh starih pa nikjer...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 11:12:38
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mini, vseh omenjenih risank se spomnim. A se katera spomni ene risanke, ko je bil dimnikarček, ki je nosil v roki lestev, ter skos žvižgal eno pesem. Zraven pa je imela enega črnobelega mucka. Se katera mogoče spomni naslova? Vem katero misliš samo se tudi jaz ne spomnim naslova.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 11:56:36
|
|
|
|
dreamhorse
|
Naš naslov je bil dimnikarček... češka ali poljska risanaka.. originala žal ne vem
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 12:37:28
|
|
|
|
mini86
|
ne te se pa ne spomnim..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 13:35:06
|
|
|
|
tecka
|
Kaj pa tale: Za tako gosto meglo da bi jo lahko rezal, mogoče pa še malo dlje, leži ribnik Brbotalnik. Čez dan je to čisto navaden ribnik. A ko ga zvečer prekrije črno, črna tema, se začnejo tam dogajati čudne reči. V vodi najprej zaklokota, ob bregu zareglja, v bičevju nekaj poči, med vrbami zahrešči in šele potem se prikaže palček Smuk. To je nemiren škrat, radoveden kot miška, ki neučakano opreza tako dolgo, dokler na vodni gladini ne zatrepeta prva zvezda...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 13:37:46
|
|
|
|
tecka
|
No, moja delovna vnema jo je nakam pobrisala Na začetku tedna sem delala kot konj, vsi so nekaj hoteli od mene še pred prazniki. Zdaj pa kaže da bo mir... Mi imamo pa danes v vrtcu igralne urice. Upam, da bodo danes zunaj. Se pa zna zgoditi, da bo spet kakšnega starša "zeblo" in bomo vsi notri.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 13:38:02
|
|
|
|
bjondi
|
tecka-srečko itak kot srečko posrečen...iiii...poznam gustava mislim da je imel na glavi celo en las-po temu se ga najbolj spomnim... mini-sem čakala ,da katera druga stegne jezik in te vpraša za job-hvala tecka...nočem bazat,sej sama vse na konc poveš kako in kaj...kot sem ti že zanč napisala,če tukaj ne dobiš,te nekje isti moment čaka nekaj boljšega...zato ,če ti bo ven v teh dneh ali pa ti je že udarjala negativa,je to vse normalno...sam ne prepusti se ji...ampak jo čimprej skenslaj ,da odpreš novo poglavje za nove in boljše rezultate...važi...in če boš v taki meri kot si bila do sedaj zagnana za tole možnost ,ki je šla mimo tebe...verjemi v to ,da naslednji cilj uloviš in da bo tvoj...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 13:39:48
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Kaj pa tale: Za tako gosto meglo da bi jo lahko rezal, mogoče pa še malo dlje, leži ribnik Brbotalnik. Čez dan je to čisto navaden ribnik. A ko ga zvečer prekrije črno, črna tema, se začnejo tam dogajati čudne reči. V vodi najprej zaklokota, ob bregu zareglja, v bičevju nekaj poči, med vrbami zahrešči in šele potem se prikaže palček Smuk. To je nemiren škrat, radoveden kot miška, ki neučakano opreza tako dolgo, dokler na vodni gladini ne zatrepeta prva zvezda... Ja itak poznan palček smuk...jo kar vidim...a ni imel eno lojtro pol je pa v ribnik skoču...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 13:40:23
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Mi imamo pa danes v vrtcu igralne urice. Upam, da bodo danes zunaj. Se pa zna zgoditi, da bo spet kakšnega starša "zeblo" in bomo vsi notri. hudo...smeh...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 14:00:40
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja, palček smuk.... se ga tudi jaz spomnim... Pa Barbapapa in Šolenčki... Snorkci, Fračji dol...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 14:13:16
|
|
|
|
bjondi
|
Ja evo fračji dol...ta je bla men mega...drgač mi je pa najlepša risanka Marcelino...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.4.2011 14:16:47
|
|
|
|
smrketa24
|
Hej hej!! Evo, jaz sem ravno iz službe, samo še jutri, potem pa prazniki Danes mi ni treba nič kuhat, ker imamo piknik (tašča praznuje rd in bo pekla) Risanke - ja, te, ki jih sedaj vrtijo so res Jaz se najbolj spomnim Smrkcev, Palčka Davida, Šolenčki, Baltazar,...pa še kaj bi se jih našlo. Matej pa ne mara risank (ga ne zanimajo), tako da jih pri nas ne gledamo. No, vsake toliko časa kakšno prižgem, če kaj pojejo, malo zapleše zraven, potem pa spet šiba okoli in brca žogo Joj, kaj se nam je včeraj zgodilo. Z Matejem sva zjutraj vstala, mu dam nekaj za pit in vidim, da je zmrzovalnik odprt. Je bil očitno celo noč, saj se je vse odtajalo Na srečo bo danes tašča pekla in smo ji dali kar nekaj mesa, nekaj zrezkov je pa moja sestra vzela, tako da ni šlo nič stran Tako da moram sedaj vsak večer pogledat, če je vse zaprto.
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?