Rina2
|
Jutro punce! Danes sem zgodnja tukaj. In imam dober razlog za to. Ze nekaj dni sem prehlajena; najprej grlo, potem nos sedaj pa močan kašelj. In ker se, čist za vsak slučaj, nisem upala zdraviti s "ta pravimi" zdravili, je bil na repertoarju zgolj čaj, med, apisirup... ker vse to pomaga zelooo počasi, sem danes zjutraj (en dan prehitro) naredila test nosečnosti (ki bi naj potrdil, da nisem noseča) in mi tako omogočil, da posežem po močnejših zdravilih in čim prej ozdravim. A glej ga zlomka, meni test v trenutku in brez oklevanja in brez ugibanja ali je črtica dovolj močna ali ne, pokaže en debel +. Ne morem verjeti. Ne morem verjeti! Nimam nobenih očitnih znakov. Mislite, da je to mogoče? Je možno, da test pokaže narobe torej lažno pozitivno? in pišuka, kako se sedanj naj čim prej pozdravim???? No, nisem še čist prepričana, da je to to. jutri naredim še en test in vam javim. No mladika, tu je tudi moj odgovor tebi; če sta še mlada (jaz sem že čez 30) in je z vama načeloma vse OK, potem le poizkusita z IUI. Poglej naju, očitno je ratalo in to v pri rundi. Upam, da je to to in da malo popravima IUI statistiko. Torej škoditi ti ne more, mogoče pa ti prihrani punkcijo in še kako neprijetnost. Lepo se imejte pupe in seveda ena velika za vse vas!